Insallah yaa sadece bu sefer hemen gitsin istiyorum.Kilo isteyince veriliyor gerçekten o yüzden takılmamak lazım zamanı gelince verilir tüm kilolar
Günaydın canlarım bugün değişik değişik rüyalar gördümbebeğim erken geliyordu falan sonra bir sürü sorun oluyodu gece bel ağrısından zor uyumuştum ki rüyayla 5te geri uyandım bir daha da uyuyamadım. Son haftalara girdikçe böyle rüyalar olurmuş ama bir tuhaf oldum Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın sağ salim vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar sizin de bir memeniz diğerine göre daha büyük mübenim sağ çok hafif daha büyük, hatta kahverengi kısım da öyle. Sağın kahverengi kısmında küçük bir çatlak, benekler var, diğeri daha küçük onda daha hiçbir şey yok acaba beybi hangisini daha çok sevecek
Aman sıkma sakın dogumu tetikler hic ellemeGöğsünden süt gelen var mı sıkınca. Benim geliyor
Yaa benimde genital bölgem kararmış. Şok oldum görüncebenimde sag buyuk sola gore kahverengisi cok koyulasti yaaa birdee genital bolgem karardi ben beyaz tenliyim ama karardi resmen ona cok canim sıkılıyor
Gittin mi canım kontroleAman sıkma sakın dogumu tetikler hic elleme
Hayir canim saat 2 de randevum yine oturdugum yerde kasilmam oluyoGittin mi canım kontrole
Canım sakın sıkma kendisi akabilir zaten ama sıkma erken doğumu tetikliyormuş sıkmakGöğsünden süt gelen var mı sıkınca. Benim geliyor
Güzel haberlerle gel inşallahHayir canim saat 2 de randevum yine oturdugum yerde kasilmam oluyo
Kuzucum doğum sonrası e devletten başvuruyorsun doğum parası ve süt parası adı altında veriliyor o da ptt ye yatıyor ordan çekiyosun. Ama daha önce aldıysan bir daha vermiyorlar yani sadece ilk çocukta tek seferlik veriliyor. Bu sene zam gelirse 200 tl olması bekleniyor yanlış hatırlamıyosam
benim sıkmadan kendiliğinden geldi doktor sıkma uyarma dediGöğsünden süt gelen var mı sıkınca. Benim geliyor
Göğsünden süt gelen var mı sıkınca. Benim geliyor
Hiç denemedimGöğsünden süt gelen var mı sıkınca. Benim geliyor
Canım sıkma benim ilk gebeligimde geliyordu sıkmak göğüs uçlarıyla oynamak doğumu tetikliyo diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorumGöğsünden süt gelen var mı sıkınca. Benim geliyor
Bende denemedim, ilkinde dogunca bile cıkmamıştıHiç denemedimçıkmaz sanırım. İlkinde de doğunca çıkmıştı
Canım ben yaşamıyorum ama vaktinde annem yaşardı ve bir temiz pamuğa zeytinyağı döküp koyardı iyi gelirdi. Hem yumuşatır hemde basuru içeri çekerdi geri. İstersen dene canım zararı da olmaz sıcak su falan kasları gevşetir mi bilemedim doktora sor bakalım .Günaydın herkese
Ve de mutlu haftasonları...
Doktordan önce size soruyorum. Basur problemi yaşayan var mı? Büyük oğlana hamileyken fena kabız oluyordum. Basur bana miras kalmıştı. Şimdiyse kabızlık veya ishal problemim olmamasına rağmen bir haftadır çok fena ağrıyor. Bu sabah da kanamış ve bu 8 senede ilk defa oluyor. Acaba çok mu ilerledi diye endişelendim. Hamilelikte basur için ilaç kullanılıyor mu biliyor musunuz? Yada sıcak su banyosu / soğuk kompres dışında yapılabilecek birşey var mı?
Doktorum yarım saat düzenli masaj ve oynarsan doğum kasılmasını başlatırsın 1 kere sıktın diye başlamaz o kadar kolay değil dedi banaCanım sıkma benim ilk gebeligimde geliyordu sıkmak göğüs uçlarıyla oynamak doğumu tetikliyo diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?