2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Of su ruyalar hic pesimizi birakmiyor bende bebegimi emziriyordum kimseyi karistirmiyordum mememi kahverengisiyle agzina veriyordum emiyordu hemen, kizimda cok zorlanmistim emzirememistim sanirim onun etkisi

benimde sag buyuk sola gore kahverengisi cok koyulasti yaaa birdee genital bolgem karardi ben beyaz tenliyim ama karardi resmen ona cok canim sıkılıyor

Göğsünden süt gelen var mı sıkınca. Benim geliyor
benim sıkmadan kendiliğinden geldi doktor sıkma uyarma dedi

Günaydın herkese
Ve de mutlu haftasonları...
Doktordan önce size soruyorum. Basur problemi yaşayan var mı? Büyük oğlana hamileyken fena kabız oluyordum. Basur bana miras kalmıştı. Şimdiyse kabızlık veya ishal problemim olmamasına rağmen bir haftadır çok fena ağrıyor. Bu sabah da kanamış ve bu 8 senede ilk defa oluyor. Acaba çok mu ilerledi diye endişelendim. Hamilelikte basur için ilaç kullanılıyor mu biliyor musunuz? Yada sıcak su banyosu / soğuk kompres dışında yapılabilecek birşey var mı?

Canım ben yaşamıyorum ama vaktinde annem yaşardı ve bir temiz pamuğa zeytinyağı döküp koyardı iyi gelirdi. Hem yumuşatır hemde basuru içeri çekerdi geri. İstersen dene canım zararı da olmaz sıcak su falan kasları gevşetir mi bilemedim doktora sor bakalım .

Kontrolü olanlar neler yaptınız neler dedi doktor güzel haberleri bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…