2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben anneme yakın taşındım yüküm biraz olsun hafiflesin diye. Annem gelip gidicek. Yemeğimi de yapıcak Allahtan. Ben eve gelince çocukla ilgileneceğim nasip olursa.

Kizlaar, hastane cikisimiz hazirlanmiss 2 ay demislerdi ama 1 ayda hazirladilar
Cok guzel olmus ya massallah :) uzerinde gornekte nasip olur bi kac aya :)
Tam gelisip gelismedigini anlasilmiyor cnm bazi bebislerin 30 da bazilarin 34 de olur olucak veya olmayacak diye birsey yok cnm dr lar riske atmamak icin onlem amacli 36 ya kadar yapiyor diye biliyorum :)

Ben anneme yakın taşındım yüküm biraz olsun hafiflesin diye. Annem gelip gidicek. Yemeğimi de yapıcak Allahtan. Ben eve gelince çocukla ilgileneceğim nasip olursa.
Annemin gelip baktığı da oldu fakat o zaman gebelik yoktu işin içinde hamilelik girince araya ilk zamanlardan git gel yaptım ama artık iyice ağırlaştım vede kızımda geçirdiğim rahat bi hamilelik olmayınca ben annemde kalıyorum hafta sonları evime gidiyorum iki aydır düzenim böyle

aman dur daha kucukmus yasi simdi teyzem 60 yasinda kizi 39 oglu 16

Benim babam da halasıyla aynı yaşta

cok garip olmuyor mu ben teyzemin cocuklari ve torunu bir araya gelince cok egleniyorum

Amiin kuzum insallaahhhh tesekkur ederim

Uzuldum cnm ama ben birsey olmayacagina inaniyorum ona yeticek o damarlar

Ah canim benim.. hic bir sekilde Allah tan umit kesilmez, insallah hakkinizda hersey hayirli olur. Hic birsey imkansiz degildir Allah buyuk

Reactions: Eva
Allah yar ve yardimciniz olsun insalah saglikla dogar bebisin

Sanmam oyle bisey olacagini bilse doktorlar verirmi o ilaci

Onun etkisi olmaz cnm yanlis dusunuyorsun

Hicde uzulmuyorum cocuk istemiyor ki tiskiniyorum diyorum :) bu cocuk beni vejeteryan da yapti :)

Benim annem yaza kadar yanımda kalacak.Git gel olmayacak yani.Ama diyaliz hastası haftanın üç günü yok fazla yormak istemiyorum onu.Babam da ev işi dışarı işi herşeyi yapar.Hepimize bakıyor sağolsun

Hicde uzulmuyorum cocuk istemiyor ki tiskiniyorum diyorum :) bu cocuk beni vejeteryan da yapti :)
Ben de normalde eti severim ama hiç yiyemiyorum ben de zar zor.Hele tavuk falan sayılıdır hamilelikte yediğim.Kızımda ben de hiç kusmadım ama iştahım kesilmişti toplam 12 kilo almıştım.Şimdi ise 11 kilo aldım ama iştahım açık bu sefer.5 kilodan fazla almamam lazım sms zor gibi

Uşaktan selamlar diyip devam edeyim kizlar 2 3 gundur pek giremiyorum anca okumayi bitirebildim.Elimden geldigince cvp yazmaya calistim soylediklerinize.2 gun once kv bizdeydi kaldi 1 gun ertesi gunde ben cok kotuydum sarhos gibiydim kafam yerden kalkmadi esimde hadi cik hava al diyince ciktim evden disarida yemek yiyelim diye eve bi geldik biz şok o sarhos kafayla ben fark etmemisim evden cikarken eve sokak kedisi girmis ki evim 14.katta dusunun :) esimin alerjisi vardi kiyamadim ama mecbur cikardik evden bugun butun halilar yikamaciya verildi koltuk yikandi yavas yavas evi hallediyorum camasir suyuyla paklamaya calisiyorum :) onun ustune mutfak lavabom tikandi yarin lavabo aciciyla acmaya calisicaz artik.koltugada carsaf geciricem doguma kadar temiz kalsin diye.ayaz pasa da maf ediyor beni boyumu uzadi yukarimi cikti ne sag kaburgam acıyor.kipirdadikca nefesim kesiliyor.bizden simdilik bu kadar :)

Şansına bak o katta kedinin ne işi varBen de olsam kırklardım evi senin gibi.Oturmaya kalkmaya halimiz yok işte böyle olunca hiç olmayacak şeyler geliyor başımıza ne diyim.

Kızlar ihtiyacı olan varsa Ten’de emzirme atletleri indirime girmiş. Benim hesabımda para kalmadı sonra bakacağım
Emzirme sütyeni aldım öneriden daha gelmedi ama bunlardan da alsam mı ki acaba kullanışlı olur mu sütyeni aç bunu aç ne bileyim bilemedim . Daha önce kullanan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…