Benim gelmiyor ya normalmiGöğsünden süt gelen var mı sıkınca. Benim geliyor
Ahhhh bu bizler tabiki normal bende gçeen ay geldi diye acaba niye geldi niye böyle olduki gelse ayrı şaşırıyoruz gelmese benden niye gelmedi diyoruz gebelik annelik böyle bişey işteBenim gelmiyor ya normalmi
İyi cok sukur monural lik bisi agir bi enfeksiyon olmamasida cok iyi... niye bu enfejsiyon bu kadar siklikla oluyorki? Yani cabuk mu usutuyorsun? Ayagini kendini korumuyorsunda usutuyorsun?Şimdi acilden geldim canım hafif bir enfeksiyon çıktı yine, monurol verdi doktorum
Gittim carsamba hytm yakiyorlar soguk uygulamayla damarlar yayilmasin diye yaptilar her hafta yakilacak. Ya azalsin kuculsun cok korkunc gozukuyor cunkiNasıl oldun doktora gidecektin en son olumlu geçmiştir inşallah
Hali yikadigimiz yer eve geliyor cnm ozel bi aletleri var elektrik supurgesi gibi ilacla suyla yikiyor tertemiz oluyor yorulduguna degmiyor.Panik yapma canım, hiç bir sıkıntı olmaz inşallah korkmaEv bu vesile ile mis gibi olmuş ama kendini çok yorma mutlaka dinlen. Bu arada koltuklar nasıl yıkanıyor? Ben halılarımı yıkamaya göndermiştim kış başında ama koltuk nasıl yıkanıyor, onu ilk kez duydum..
Canım dikkat ediyorum aslında ama üşütmemeye geçen kontrole gittiğimde biraz üşümüştüm rüzgarda vardı, o zaman mı oldu bilemedim. Evde hiç çorapsız terliksiz de gezmiyorum aslında, kuru tutmaya sık sık çamaşır değiştirmeye de özen gösteriyorumİyi cok sukur monural lik bisi agir bi enfeksiyon olmamasida cok iyi... niye bu enfejsiyon bu kadar siklikla oluyorki? Yani cabuk mu usutuyorsun? Ayagini kendini korumuyorsunda usutuyorsun?
Herkesin cumartesi heralde haftalik dongusu :)Maşallah sizeee♥ bizde 31e girdik bugün
Benimde gelmiyor sızlama bile yokBenim gelmiyor ya normalmi
Yok daha baslamadi benim gelmiyor cnm sıkmamaya veya ellememeye calis cnm erken dogumu tetikler deniyor.Göğsünden süt gelen var mı sıkınca. Benim geliyor
Yaaa bilmiyordum canım çok iyi oldu söylediğin. Çok teşekkür ederimHali yikadigimiz yer eve geliyor cnm ozel bi aletleri var elektrik supurgesi gibi ilacla suyla yikiyor tertemiz oluyor yorulduguna degmiyor.
Rabbim şifa versinGittim carsamba hytm yakiyorlar soguk uygulamayla damarlar yayilmasin diye yaptilar her hafta yakilacak. Ya azalsin kuculsun cok korkunc gozukuyor cunkineyse canim cok sukur ama iyiyim ben uzanamiyirum yatamiyorum sirtim acik dolasiyorum..
Sanki dogduda gelmiyor diyorsun cnm :)))Benim gelmiyor ya normalmi
Yap cnm cok buyuk rahatlik valla simdi ortu serdim ayaz pasa dogana kadar tertemiz kalsin diye :)Yaaa bilmiyordum canım çok iyi oldu söylediğin. Çok teşekkür ederimBenim evde bi minik yaramaz kızım varya, sürekli koltuklarimiz içecek çikolata ve kalem lekeleri dolu Daha dün gece koltuk sildim düşün yani Onun için görür görmez çok hoşuma gitti bu fikir. İnşallah doğuma yakın 8.ayda temizlik yapabilirsem hem halıları yıkamaya göndermeyi düşünüyorum. Bakalım aynı yerde yapıyorlarsa koltukları da yikatayim.
cnm belli olmazki daha bebek ve kendisini ancak ultrasonda görüyoruz hele bi dogsun iyice tetkik ettirirsin merak etme , gun geçtikçe de teknoloji ilerliyor sağlıkta da öyle illa bi çare vardir Allah var dert,gam,keder yok sen doguma kadar hic uzme canini benim de kizim 4 yasinda kalbi delik bu sene bi daha baktiricaz dr cok az bsy delik kapanır kendi kendine dedi , onlarin vücudu o kadar yenilenmeye musait ki her gun şaşıtırlar insaniGebeligimin basında enfeksiyon olduğum için 9 haftalıkken antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım.
Acaba o yüzden mi oldu diyorum.ben mi bunu ona yaptım
Rabbimden ne gelirse çok şükür tabiki yapacak tek şey dua
Günaydın herkese
Ve de mutlu haftasonları...
Doktordan önce size soruyorum. Basur problemi yaşayan var mı? Büyük oğlana hamileyken fena kabız oluyordum. Basur bana miras kalmıştı. Şimdiyse kabızlık veya ishal problemim olmamasına rağmen bir haftadır çok fena ağrıyor. Bu sabah da kanamış ve bu 8 senede ilk defa oluyor. Acaba çok mu ilerledi diye endişelendim. Hamilelikte basur için ilaç kullanılıyor mu biliyor musunuz? Yada sıcak su banyosu / soğuk kompres dışında yapılabilecek birşey var mı?
Alla alla cok uzuluyorum ya dikkat ediyorsun elbet kendine .. aman dikkat et kuzum az kaldi kalin kalin coraplar giy.. banyoda dustan sonrada hemencecik giyiver ustunu sacini kurutCanım dikkat ediyorum aslında ama üşütmemeye geçen kontrole gittiğimde biraz üşümüştüm rüzgarda vardı, o zaman mı oldu bilemedim. Evde hiç çorapsız terliksiz de gezmiyorum aslında, kuru tutmaya sık sık çamaşır değiştirmeye de özen gösteriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?