2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Nasıl oldun doktora gidecektin en son olumlu geçmiştir inşallah
Gittim carsamba hytm yakiyorlar soguk uygulamayla damarlar yayilmasin diye yaptilar her hafta yakilacak. Ya azalsin kuculsun cok korkunc gozukuyor cunki neyse canim cok sukur ama iyiyim ben uzanamiyirum yatamiyorum sirtim acik dolasiyorum..

Hali yikadigimiz yer eve geliyor cnm ozel bi aletleri var elektrik supurgesi gibi ilacla suyla yikiyor tertemiz oluyor yorulduguna degmiyor.

İyi cok sukur monural lik bisi agir bi enfeksiyon olmamasida cok iyi... niye bu enfejsiyon bu kadar siklikla oluyorki? Yani cabuk mu usutuyorsun? Ayagini kendini korumuyorsunda usutuyorsun?
Canım dikkat ediyorum aslında ama üşütmemeye geçen kontrole gittiğimde biraz üşümüştüm rüzgarda vardı, o zaman mı oldu bilemedim. Evde hiç çorapsız terliksiz de gezmiyorum aslında, kuru tutmaya sık sık çamaşır değiştirmeye de özen gösteriyorum

Hali yikadigimiz yer eve geliyor cnm ozel bi aletleri var elektrik supurgesi gibi ilacla suyla yikiyor tertemiz oluyor yorulduguna degmiyor.
Yaaa bilmiyordum canım çok iyi oldu söylediğin. Çok teşekkür ederim Benim evde bi minik yaramaz kızım varya, sürekli koltuklarimiz içecek çikolata ve kalem lekeleri dolu Daha dün gece koltuk sildim düşün yani Onun için görür görmez çok hoşuma gitti bu fikir. İnşallah doğuma yakın 8.ayda temizlik yapabilirsem hem halıları yıkamaya göndermeyi düşünüyorum. Bakalım aynı yerde yapıyorlarsa koltukları da yikatayim.

Yap cnm cok buyuk rahatlik valla simdi ortu serdim ayaz pasa dogana kadar tertemiz kalsin diye :)

cnm belli olmazki daha bebek ve kendisini ancak ultrasonda görüyoruz hele bi dogsun iyice tetkik ettirirsin merak etme , gun geçtikçe de teknoloji ilerliyor sağlıkta da öyle illa bi çare vardir Allah var dert,gam,keder yok sen doguma kadar hic uzme canini benim de kizim 4 yasinda kalbi delik bu sene bi daha baktiricaz dr cok az bsy delik kapanır kendi kendine dedi , onlarin vücudu o kadar yenilenmeye musait ki her gun şaşıtırlar insani

Canım, annem zamanında kudret narını kesip 40 gün boyunca zeytinyağında bekletti. Kremsi bir şey oldu o. Annemin arkadaşında çok ağır bir basur vardı her tuvalet kanamayla sonuçlanıyordu. Ondan sürmüş içine dışına, anneme dua ediyordu.

Alla alla cok uzuluyorum ya dikkat ediyorsun elbet kendine .. aman dikkat et kuzum az kaldi kalin kalin coraplar giy.. banyoda dustan sonrada hemencecik giyiver ustunu sacini kurut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…