2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Alla alla cok uzuluyorum ya dikkat ediyorsun elbet kendine .. aman dikkat et kuzum az kaldi kalin kalin coraplar giy.. banyoda dustan sonrada hemencecik giyiver ustunu sacini kurut
Aynen kuzum zaten sıcak duş yasak hiç keyfi yok banyoların Eşime diyorum geçen gün doğumdan sonra ilk yapacağım şey sımsıcak bir banyo yapmak

İnsanoğlunun neredeyse hepsinde durum aynı zaten. Sağ taraf sol tarafa göre daha büyük. Elden tut kalbe ayağa kadar ama kimisinin fark edilmeyecek büyüklükte kimisinin fark ediliyor. Özellikle kadınlarda bu fark göğüslerde ortaya çıkıyor
Abow bu kız evlenmeye kalkarsa ben bunalıma girerim hdjsjdjxjjx. Ay umarım bana da iyi gelir ruhen bir sorunum yok da fiziki olarak enerjimin 5 sene öncekiyle alakası yok maalesef

Kızlar siz diyorsunuz ya kafasını ayağını hissediyorum diye. Ben niye anlayamjyorum ya. Bir sağdan vuruyor bir soldan. Sanırım hala yan benimki kafa aşağı değil anlamadım.
Birde hareketleri değişti artık. Daha çok esneme hareketi yapıyor gibi sürekli geriyor karnımı kolu bacağı dışarı çıkcakmış gibi.

Neresi nerede bende bilmiyorum canım dün sormakta aklıma gelmedi yeterki bi yerlerden vursun dıyorum

Canım bende anlamıyorum kafa nerde ayak nerde galiba bu iç karnımızla alakalı bir durum yeri geniş galiba

Canım bende anlamıyorum kafa nerde ayak nerde galiba bu iç karnımızla alakalı bir durum yeri geniş galiba
Tam diyorum ki sağdan vuruyor ayakları sağda sonra sol taraftan vuruyor. Ya dönüyor sürekli ya elleriyle vuruyor anlayamıyorum. Ya karnımın kenarından bile vuruuor bazen. Diyorum oraya kadar nasıl gittin.
Şuanda da hıçkırıyor yazık ya kıyamam durmadı bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…