- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Aynen kuzum zaten sıcak duş yasak hiç keyfi yok banyolarınAlla alla cok uzuluyorum ya dikkat ediyorsun elbet kendine .. aman dikkat et kuzum az kaldi kalin kalin coraplar giy.. banyoda dustan sonrada hemencecik giyiver ustunu sacini kurut
Hiç dikkat etmedim benGöğsünden süt gelen var mı sıkınca. Benim geliyor
Yaa benimde genital bölgem kararmış. Şok oldum görünce
Allah seni napmasınHiç dikkat etmedim ben
arkadaşların da dediği gibi sıkmaman gerekir diye biliyorum
ben de bakçam şimdi
Kasılmalarını söyledin mi canım çok sevindim iyi olmanızaSelam giremedim hemen. Bebek iyi sorun yok. Nst bağlamadı. 1 ay sonra cagirdi yine. Kalsiyum yazdi dis sizlamasi icin. Magnezyumu ikiye cikardi
Hah guldummmmm ama benimde gelsin bananeee :))Sanki dogduda gelmiyor diyorsun cnm :)))
Sizlama agri hicbbisey yok bendedeBenimde gelmiyor sızlama bile yok
Ah ahhh analik zormus zorrrAhhhh bu bizler tabiki normal bende gçeen ay geldi diye acaba niye geldi niye böyle olduki gelse ayrı şaşırıyoruz gelmese benden niye gelmedi diyoruz gebelik annelik böyle bişey işte
Kızlar sizin de bir memeniz diğerine göre daha büyük mübenim sağ çok hafif daha büyük, hatta kahverengi kısım da öyle. Sağın kahverengi kısmında küçük bir çatlak, benekler var, diğeri daha küçük onda daha hiçbir şey yok acaba beybi hangisini daha çok sevecek
Abow bu kız evlenmeye kalkarsa ben bunalıma girerim hdjsjdjxjjx. Ay umarım bana da iyi gelirBenim annemde 43 yasinda dogum yapti gecen sene. Ve bende suan annemin beni dogurdugu yastayim :) torunu olcak ve en son ki kizi ile arasinda 1 yas olacakanneme bebek cok iyi geldi adeta yeniden dogdu genclesti dahada kadın. Daha dinçleşti iyiki olmus diye dua ediyor. Rabbim sabrini veriyor sizede cok cok hayirli olsun ❤
Aynen ya ben de sayfayı yenileyip duruyorum ama burası da bugün haftasonu tatiline girmişBu gün buralar çok sessiz
Valla normalde hiç girmiyor ama dün de biraz sakindi sankiAynen ya ben de sayfayı yenileyip duruyorum ama burası da bugün haftasonu tatiline girmiş
Ben ilk doğumumda almıştımKizlar bu emzirme ucundan aldim , A Altibirlik61 sendin galiba soran canim bi ara konusmustuk oglum gogsumu zor tutunca bununla emzirmistim 4ay kadar nerdeyse simdi hastane cantamada koyucam Eki Görüntüle 2570275
Neresi nerede bende bilmiyorum canım dün sormakta aklıma gelmediKızlar siz diyorsunuz ya kafasını ayağını hissediyorum diye. Ben niye anlayamjyorum ya. Bir sağdan vuruyor bir soldan. Sanırım hala yan benimki kafa aşağı değil anlamadım.
Birde hareketleri değişti artık. Daha çok esneme hareketi yapıyor gibi sürekli geriyor karnımı kolu bacağı dışarı çıkcakmış gibi.
Canım bende anlamıyorum kafa nerde ayak nerde galiba bu iç karnımızla alakalı bir durum yeri geniş galibaKızlar siz diyorsunuz ya kafasını ayağını hissediyorum diye. Ben niye anlayamjyorum ya. Bir sağdan vuruyor bir soldan. Sanırım hala yan benimki kafa aşağı değil anlamadım.
Birde hareketleri değişti artık. Daha çok esneme hareketi yapıyor gibi sürekli geriyor karnımı kolu bacağı dışarı çıkcakmış gibi.
Tam diyorum ki sağdan vuruyor ayakları sağda sonra sol taraftan vuruyor. Ya dönüyor sürekli ya elleriyle vuruyor anlayamıyorum.Canım bende anlamıyorum kafa nerde ayak nerde galiba bu iç karnımızla alakalı bir durum yeri geniş galiba
Evet soyledim. Sezeryanli oldugum icin ve ilk dogumum 2 sene once oldugu icin doguma kadar olacak dediKasılmalarını söyledin mi canım çok sevindim iyi olmanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?