2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Esimle bugun hastaneye giderken hastaneden gelirken tartistik. Daha doğrusu o bana soylendi bagrindi ben sustum cunku kaza yapmasin diye. Dönüşte agladim. O kadar mutsuzumki ne yapcam bilmiyorum. Basip gitmek istiyorum olmuşum 7 aylik hava yagmur camur kipirdayamiyorum. Sebepte annem neden temizlige bize gelmiyormus, neden hep hastaymiş ona neyse! Kizima baksin dedim. Kendi annesi gelecek diye bana kızıyor. Onun annesi ben lohusayken 3 gunde bırakıp gitmisti bir kez agzimi acmadim. Benim evime hic bir kez işi yok, simdi calisiuor kızıma heo annem bakiyor bir yere gittiğimde. Cok nadir kaynanama birakiyorum. Maddi olarak annem artik para vermiyor ama surekli kiyafet yiyecek bir suru sey getiriyor. Yok arkadaş yaranilmaz buna. İnsallah bunun gibi damadim olmaz bide onlarla ugrasirim benim kizlarimda uzulmesin

Benim bildiğin bujiler meme yaptı çok fena görünüyor henüz bir kanama yok. Ama ilk aylarda çok kabızlık çektim ondan oldu mujtemelen

Velet ya benimki de öyle kaburgama vuruyor bazen

Ben eşimle 3 gündür konuşmuyorum artık tartışmayı da geçtim sanırım bizi biraz bu hormonlar dolduruyor kendimi dinlememeye karar verdim bu akşam da anasının evine yolladım kafa dinliyorum evde

Kizlar bu emzirme ucundan aldim ,@Altibirlik61 sendin galiba soran canim bi ara konusmustuk oglum gogsumu zor tutunca bununla emzirmistim 4ay kadar nerdeyse simdi hastane cantamada koyucam Eki Görüntüle 2570275

Ben ilk doğumumda almıştım yara olmasını önlüyor falan demişlerdi. Maalesef meme ucum onun içine sığmadı
Bunun iki boyutu varmış kızlar. çoğu mememe büyük geldi diyor. Bende aldım küçük olanını aldım uçları küçük benimkinin alırken sormalıymışsınız. Nette satılanlar hep büyük olandı o yüzden e bebekten daha pahalıya almak zorunda kaldım ben

Kızlar lütfen cvp verin bugün bebeğim sert tekme atmıyor sadece hafif bir hareket hissediyorum. Ama çok hafif
Gün boyu böyleydi. Sizin de böyle olduğu oluyor mu

Canım rabbim sana sabır versin. Eşin zor birine benziyor. İnşallah aklı yerine gelie biran önce.

Baya pahalıymış daha etkilidir belki. Kaç tane var içinde diasparolde 20 tane var.
Sen kasılman olduğunu söylemiştin değil mi istersen bi eczacına danış ona göre karar ber canım ya
Hic bakmadim acikcasi fiyati gorunce. Kizima da ozel ilaclar almamiz gerekiyor o yuzden bu beni zorluyor. Kendime balık yagi da almadim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…