2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar bende simdi geldim eve, okuyamadim gecmise bakicam birazdan ayyy Istanbula azicik yagmur dusmesin trafikten oldum. Teyzeme gidelim dedik mahvoldum birde yagmurrr basladi zor sartlar altinda eve ulastim
Neyse konu yine benim kilom teyzemde diyor 2 haftada cok degismissin Aman Allah im demek ki 2 ay icinde ne olucam Allah bilir yine moral bozuklugu ile eve dondum kocacigi bekliyorum isten gelsin diye ona trip atayim birazcik cok kilo aldim diye

Iyi akşamlar kızlar eşim yaklasik 1 haftadır gripti odalari falan ayırdık maskeli gezdik ama nafile bugün kaptım sifayi agzim burnum fena yaniyor resmen alerjik gibi kasiniyor burnum ihlamur ictim corba yaptım ictim tık yok dua edin kızlar bana daha cok kotulesmeden iyilesim

Kalsiyum alimi icin doktor sizlere neler oneriyor. Ben sordum
2 bardak süt
1 kase yogurt
2 kibrit kutusu peynir
En az yarim bardak kefir dedi
Yogurt sevmıyorum anca ayran icersem.. peynirde pek yedigim söylenemez kefir hic icmedım.. süt iciyorum bi sabah akşam okadar

Senin kilo durumu nasıl bilmiyorum ama benim ki fena çünkü çoğunluğunu kalça ve bacaktan aldımbugün giydiğim pantolonla aynaya bile bakmak istemedim. Bana birinin söylemesine gerek kalmadan kendi moralimi bozdum. İnşallah eski kiloma dönebilirim

Al bendende o kadar popo bacak aldi basini gidiyor annemde diyor ki yuzunde hic birsey yok bu sefer sirtindan popondan almissin tesekkurler annem dedim sende mi

Bugün dışardaydık bebeğin beşiğini sonunda aldım.70-130 ölçülerinde bir beşik. Uyku setine karar vermediğim için almadım ama 1 haftaya falanda onu alsam iyi olacak. Marka olarak öneriniz var mı? Beşik Pierre cardin onun uyku setlerine baktım ama model olarak tam beğenemedim.internettende bakarım diye düşündüm. Sizin önerileriniz var mı erkek bebek için? Birde cibinlikte alayım diyorum

Bugün dışardaydık bebeğin beşiğini sonunda aldım.70-130 ölçülerinde bir beşik. Uyku setine karar vermediğim için almadım ama 1 haftaya falanda onu alsam iyi olacak. Marka olarak öneriniz var mı? Beşik Pierre cardin onun uyku setlerine baktım ama model olarak tam beğenemedim.internettende bakarım diye düşündüm. Sizin önerileriniz var mı erkek bebek için? Birde cibinlikte alayım diyorum

Uyku seti almak gerekiyor mu? Ben besige bir yatak korumalik siparis verdim ki hala gelemedi 5inden beri; birde english homedan nevresim aldim 2 takim yetmez mi? Cibinligide kendiliginden vardi hic bakmadim setlere

Of bugun benim bogazimda fenaa insaaallah iyilesiriz

Bugün dışardaydık bebeğin beşiğini sonunda aldım.70-130 ölçülerinde bir beşik. Uyku setine karar vermediğim için almadım ama 1 haftaya falanda onu alsam iyi olacak. Marka olarak öneriniz var mı? Beşik Pierre cardin onun uyku setlerine baktım ama model olarak tam beğenemedim.internettende bakarım diye düşündüm. Sizin önerileriniz var mı erkek bebek için? Bi
Kızlar lütfen cvp verin bugün bebeğim sert tekme atmıyor sadece hafif bir hareket hissediyorum. Ama çok hafif
Gün boyu böyleydi. Sizin de böyle olduğu oluyor mu
bazen oluyor. Ama bazende sert tepkileri var. Bugün dışardayken ah diye bağırdım tekme attı sanırım ama hazırlıklı değildim korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…