Ah uyku... İcim uyuyor şuan uyuyamiyorumBende ütu yaptim dus alip biseylerde atistirimca uyku çöktü uyumusum yeni uyandim bende
Ben sadece 1 bardak süt içiyorum birde kahvaltı yapabilirsem iş yerinde peynir yiyorum yoğurt hergün yiyemiyorum kefirde haftada bir belki. :/ kan testide aylardır yaptırmıyorum ne durumda acaba değerlerim.Evet bir gunluk
Benimde çok uykum oluyor ama yatmaya korkar oldum. Yatınca her yerim ağrıyor nefes zor alıyorum. Ya mide asidinden ya da rahat yatamadığımdan uyuyamıyorum :/Ah uyku... İcim uyuyor şuan uyuyamiyorum
Sıkmamak gerekiyormuş erken doğuma sebep verebiliyormuş kızlar çokk elleşmeyin memelereeBenim gelmiyor ya normalmi
Yogurt sevmıyorum anca ayran icersem.. peynirde pek yedigim söylenemezKalsiyum alimi icin doktor sizlere neler oneriyor. Ben sordum
2 bardak süt
1 kase yogurt
2 kibrit kutusu peynir
En az yarim bardak kefir dedi
Evet özellikle gecen hafta bir gün cok belirgin bi şekilde azalma vardı burayada yazmıştımKızlar lütfen cvp verin bugün bebeğim sert tekme atmıyor sadece hafif bir hareket hissediyorum. Ama çok hafif
Gün boyu böyleydi. Sizin de böyle olduğu oluyor mu
Eveett artik genelde oylee ben dra da sordum normal dedi kaale bile almadi sorumuKızlar lütfen cvp verin bugün bebeğim sert tekme atmıyor sadece hafif bir hareket hissediyorum. Ama çok hafif
Yogurt sevmıyorum anca ayran icersem.. peynirde pek yedigim söylenemezkefir hic icmedım.. süt iciyorum bi sabah akşam okadar
Hahahaha Şimdi bir şey diyeceğim ama ayıpSıkmamak gerekiyormuş erken doğuma sebep verebiliyormuş kızlar çokk elleşmeyin memeleree
Hahahaha Şimdi bir şey diyeceğim ama ayıpben elleşmiyorum
Senin kilo durumu nasıl bilmiyorum ama benim ki fena çünkü çoğunluğunu kalça ve bacaktan aldımKizlar bende simdi geldim eve, okuyamadim gecmise bakicam birazdan ayyy Istanbula azicik yagmur dusmesin trafikten oldum. Teyzeme gidelim dedik mahvoldum birde yagmurrr basladi zor sartlar altinda eve ulastim
Neyse konu yine benim kilomteyzemde diyor 2 haftada cok degismissin Aman Allah im demek ki 2 ay icinde ne olucam Allah bilir yine moral bozuklugu ile eve dondum kocacigi bekliyorum isten gelsin diye ona trip atayim birazcik cok kilo aldim diye
Senin kilo durumu nasıl bilmiyorum ama benim ki fena çünkü çoğunluğunu kalça ve bacaktan aldımbugün giydiğim pantolonla aynaya bile bakmak istemedim. Bana birinin söylemesine gerek kalmadan kendi moralimi bozdum. İnşallah eski kiloma dönebilirim
Bugün dışardaydık bebeğin beşiğini sonunda aldım.70-130 ölçülerinde bir beşik. Uyku setine karar vermediğim için almadım ama 1 haftaya falanda onu alsam iyi olacak. Marka olarak öneriniz var mı? Beşik Pierre cardin onun uyku setlerine baktım ama model olarak tam beğenemedim.internettende bakarım diye düşündüm. Sizin önerileriniz var mı erkek bebek için? Birde cibinlikte alayım diyorum
Of bugun benim bogazimda fenaa insaaallah iyilesirizIyi akşamlar kızlar eşim yaklasik 1 haftadır gripti odalari falan ayırdık maskeli gezdik ama nafile bugün kaptım sifayi agzim burnum fena yaniyor resmen alerjik gibi kasiniyor burnum ihlamur ictim corba yaptım ictim tık yok dua edin kızlar bana daha cok kotulesmeden iyilesim
bazen oluyor. Ama bazende sert tepkileri var. Bugün dışardayken ah diye bağırdım tekme attı sanırım ama hazırlıklı değildim korktumKızlar lütfen cvp verin bugün bebeğim sert tekme atmıyor sadece hafif bir hareket hissediyorum. Ama çok hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?