2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bugün dışardaydık bebeğin beşiğini sonunda aldım.70-130 ölçülerinde bir beşik. Uyku setine karar vermediğim için almadım ama 1 haftaya falanda onu alsam iyi olacak. Marka olarak öneriniz var mı? Beşik Pierre cardin onun uyku setlerine baktım ama model olarak tam beğenemedim.internettende bakarım diye düşündüm. Sizin önerileriniz var mı erkek bebek için? Bi
Uyku seti almak gerekiyor mu? Ben besige bir yatak korumalik siparis verdim ki hala gelemedi 5inden beri; birde english homedan nevresim aldim 2 takim yetmez mi? Cibinligide kendiliginden vardi hic bakmadim setlere
Uyku setinde korumalıklarda var diye takım olsun düşündüm. Nevresim benim oğlandan var birde takımın içinde oluyor. Yeter şimdilik bu kadar

Kızlar lütfen cvp verin bugün bebeğim sert tekme atmıyor sadece hafif bir hareket hissediyorum. Ama çok hafif
Gün boyu böyleydi. Sizin de böyle olduğu oluyor mu
Senle aynıyız hafta olarak canım burada dedlm 2 haftadır öyle benimki ittiriyor ufak ufakta tekme okadar

Ben bu korumaliktan aldim nevresimlerede uyar diye besigimde boyle oval o bulutlu yastigida var. Olmadi 1 nevresim daha alirim

Eklentiler

• 20191228_215505.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 26
Çok geçmiş olsun canımm yaaa

Doktor bana sütten ziyade yogurt yemen daha iyi dedi ama bende süt severim cok

Evet kuzum cocuklarda da oyle sutten ziyade yogurt daha faydali ben yogurt severimde kaymakli olacak kaymagini once ekmekle yicem ki yogurt yiyebileyin biraz cinsim sanirim

40 gün hayatta bekleyemem ama sonrası için aklımda olsun. Çok sağolasın

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.

Benim bildiğin bujiler meme yaptı çok fena görünüyor henüz bir kanama yok. Ama ilk aylarda çok kabızlık çektim ondan oldu mujtemelen
Memeler bende de vardı da ağrı sızı da yoktu kanama da. Aman sende olmasın. Çok zormuş. İnsanın neresi acıyorsa canı oradaymış derler ya, doğru valla

Doktoruma yazdım da iki krem bir fitil ismi göndermiş. İstersen bir genel cerrah görsün, istersen alıp kullanabilirsin demiş. Hemen eve dönerken nöbetçi eczaneden aldım valla. Genel cerrah da görse müdahale edemeyeceğine göre yine krem falan verecek nasılsa. Sıcak suyu falan hiç sormadım o yüzden

Ben ilk doğumumda almıştım yara olmasını önlüyor falan demişlerdi. Maalesef meme ucum onun içine sığmadı

Ben bilmiyordum hastanede zorlaninca hemsire getirmisti simdi 2.oldugu icin niye almadiniz diyebilirler diye dusundum .. eczanede gördüğümde s m yaziyordu bunu interntn aldim standart yaziyor daha acip denemedim ins olur bebek alisana kadar damak yarasi olur demislerdi cok sukur hic olmadi bnmde

Bnde netten aldim indirimdeydi canim fiyatı ne kadr bilmiyorumda eczane 13euroydu ben 5euroya aldim kullanamazsamda uzulmem

Canim kalp gelişimi nasil tamamlanmış kizimi 36 +4 de dogurdum gelisimi tamamlanmadığı icin kalbinde delikler vardi zamanla bu delikler kapandi kendiliğinden.
Devlette kalbi icin yanlis ilac kullandilar ozel muayenehane prof goturduk ilaca hic gerek yok desi ilacsiz duzenli kontrol olduk. Bizde o zaman akciğer e giden bi damar daha dar demişti dr .
Hatta bu aralar aklimda tekrar kontrole götürmek.
Dogumdan sonra belki firsatim olmaz .
Rabbim sifasini verir inşallah imkanin varsa simdi ya da doğumdan sonra bir profesöre götür

Benimkide hala yan bence cnm cunku surekli sag ve solda hissediyorum acitiyorda ,oglum erken dönmüştü boyle acitmazdi acaba onun mu etkisi vardi diyorum kndi kendime

Osteocare yazmis canim nette bile 97 tl idi
Canım ben osteocare den çok memnunum
Krampları sıfırladı diyebilirim. Kasılma da eskisi kadar olmuyor. 30lusu 50 civarında olması lazım. Bizim eczacımız aile dostu olunca pek gerçek fiyatlarını bilmiyorum ilaçların. Bir kere 30lu, bir kere de 90lı aldım. Doktor bıraktırana kadar yeter herhalde

Gecmis olsun canim insallah iyi gelir ilaclar sicak su yapma kuzum bir arkadasimin suyu gelmisti acilmasi olmuyordu hastanede sicak suya girdi ama bilincli olarak degil, bel agrima sancima iyi geliyor dedi, hemen acilmasi oldu doguma aldilar

Geçmiş olsun. Mide probleminiz yoksa bri yemek kaşığı ev yapımı elma sirkesi eğer farkeder etmez alırsam bende çok işe yarıyor. Sulandırmıyorum, öylece içiyorum ama mide sağlam olmayınca mahvediyor. Fakat boğazdaki kaşıntıya çok çok iyi geliyor

Gecmis olsun canim insallah iyi gelir ilaclar sicak su yapma kuzum bir arkadasimin suyu gelmisti acilmasi olmuyordu hastanede sicak suya girdi ama bilincli olarak degil, bel agrima sancima iyi geliyor dedi, hemen acilmasi oldu doguma aldilar
Haklısın. Onu düşündüm ben de iki gece önce. O yüzden buz ile biraz kompres yaptım. Acısından duramadım. Eşim de bir ton azarladı. Mikrop kaptır da daha kötü olsun emi diye

Haklısın. Onu düşündüm ben de iki gece önce. O yüzden buz ile biraz kompres yaptım. Acısından duramadım. Eşim de bir ton azarladı. Mikrop kaptır da daha kötü olsun emi diye

Off cok zor cok insallah cabucak atlatirsin. Esinde dogru soyluyor ama caresizde kalinca herseyi deniyor insan, insallaaahh aldigin ilaclar hemen toparlar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…