Uyku setinde korumalıklarda var diye takım olsun düşündüm. Nevresim benim oğlandan var birde takımın içinde oluyor. Yeter şimdilik bu kadarUyku seti almak gerekiyor mu? Ben besige bir yatak korumalik siparis verdim ki hala gelemedi 5inden beri; birde english homedan nevresim aldim 2 takim yetmez mi? Cibinligide kendiliginden vardi hic bakmadim setlere
Doktor bana sütten ziyade yogurt yemen daha iyi dedi amaBende sadece peynir yiyorum sutkefir hic benlik degil
Senle aynıyız hafta olarak canım burada dedlm 2 haftadır öyle benimki ittiriyor ufak ufakta tekme okadarKızlar lütfen cvp verin bugün bebeğim sert tekme atmıyor sadece hafif bir hareket hissediyorum. Ama çok hafif
Gün boyu böyleydi. Sizin de böyle olduğu oluyor mu
Bugün dışardaydık bebeğin beşiğini sonunda aldım.70-130 ölçülerinde bir beşik. Uyku setine karar vermediğim için almadım ama 1 haftaya falanda onu alsam iyi olacak. Marka olarak öneriniz var mı? Beşik Pierre cardin onun uyku setlerine baktım ama model olarak tam beğenemedim.internettende bakarım diye düşündüm. Sizin önerileriniz var mı erkek bebek için? Bi
Uyku setinde korumalıklarda var diye takım olsun düşündüm. Nevresim benim oğlandan var birde takımın içinde oluyor. Yeter şimdilik bu kadar
Çok geçmiş olsun canımm yaaaIyi akşamlar kızlar eşim yaklasik 1 haftadır gripti odalari falan ayırdık maskeli gezdik ama nafile bugün kaptım sifayi agzim burnum fena yaniyor resmen alerjik gibi kasiniyor burnum ihlamur ictim corba yaptım ictim tık yok dua edin kızlar bana daha cok kotulesmeden iyilesim
Doktor bana sütten ziyade yogurt yemen daha iyi dedi amabende süt severim cok
40 gün hayatta bekleyemem ama sonrası için aklımda olsun. Çok sağolasınCanım, annem zamanında kudret narını kesip 40 gün boyunca zeytinyağında bekletti. Kremsi bir şey oldu o. Annemin arkadaşında çok ağır bir basur vardı her tuvalet kanamayla sonuçlanıyordu. Ondan sürmüş içine dışına, anneme dua ediyordu.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Iyi akşamlar kızlar eşim yaklasik 1 haftadır gripti odalari falan ayırdık maskeli gezdik ama nafile bugün kaptım sifayi agzim burnum fena yaniyor resmen alerjik gibi kasiniyor burnum ihlamur ictim corba yaptım ictim tık yok dua edin kızlar bana daha cok kotulesmeden iyilesim
Memeler bende de vardı da ağrı sızı da yoktu kanama da. Aman sende olmasın. Çok zormuş. İnsanın neresi acıyorsa canı oradaymış derler ya, doğru vallaBenim bildiğin bujiler meme yaptıçok fena görünüyor henüz bir kanama yok. Ama ilk aylarda çok kabızlık çektim ondan oldu mujtemelen
Doktoruma yazdım da iki krem bir fitil ismi göndermiş. İstersen bir genel cerrah görsün, istersen alıp kullanabilirsin demiş. Hemen eve dönerken nöbetçi eczaneden aldım valla. Genel cerrah da görse müdahale edemeyeceğine göre yine krem falan verecek nasılsa. Sıcak suyu falan hiç sormadım o yüzdenCanım ben yaşamıyorum ama vaktinde annem yaşardı ve bir temiz pamuğa zeytinyağı döküp koyardı iyi gelirdi. Hem yumuşatır hemde basuru içeri çekerdi geri. İstersen dene canım zararı da olmaz sıcak su falan kasları gevşetir mi bilemedim doktora sor bakalım .
Ben ilk doğumumda almıştımyara olmasını önlüyor falan demişlerdi. Maalesef meme ucum onun içine sığmadı
Bunun iki boyutu varmış kızlar. çoğu mememe büyük geldi diyor. Bende aldım küçük olanını aldım uçları küçük benimkinin alırken sormalıymışsınız. Nette satılanlar hep büyük olandı o yüzden e bebekten daha pahalıya almak zorunda kaldım ben
Merhaba kızlar
Hastaneye gitmiştim bugünde, bebeğin kalbine baktı kardiyologlar, bebeğimin kalbine giden damarlardan iki tanesi ince ve dar. Tedavisi olmayan bir hastalıkmis, bir kaç müdahale yapılabilir ama asla tam tedavi edilemez dediler.Böyle hastalar yaşıyormuş artık ne gibi sıkıntıları olur yavrumun doğunca bilmiyorum. Rabbime emanetler duadan başka yapacak hicbirsey yok.
Doktor çok emin konuştu çok moralim bozuk, yinede Rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Kızıma çok üzüldüm o küçücük kalbi inşallah ona yeter.
Doktor bu kalp gelişimini tamamlamış bu saatten sonra duzelecegini ummayin dedi.
Ciğer geliştirici iğne olan arkadaşlar iğne olduktan sonra hastanede yatmışmiydiniz.
Bugün kendi doktorum yoktu o yüzden diğer doktor yazmadi.Bu iğne icin gözetim altında olmam gerekiyormuş. Sizlerde öyle olmuş muydu çok şaşırdım.
Pazartesi kendi dojtoruna gel dediler.
Kızlar siz diyorsunuz ya kafasını ayağını hissediyorum diye. Ben niye anlayamjyorum ya. Bir sağdan vuruyor bir soldan. Sanırım hala yan benimki kafa aşağı değil anlamadım.
Birde hareketleri değişti artık. Daha çok esneme hareketi yapıyor gibi sürekli geriyor karnımı kolu bacağı dışarı çıkcakmış gibi.
Canım ben osteocare den çok memnunumOsteocare yazmis canim nette bile 97 tl idi
Gecmis olsun canim insallah iyi gelir ilaclar sicak su yapma kuzum bir arkadasimin suyu gelmisti acilmasi olmuyordu hastanede sicak suya girdi ama bilincli olarak degil, bel agrima sancima iyi geliyor dedi, hemen acilmasi oldu doguma aldilarDoktoruma yazdım da iki krem bir fitil ismi göndermiş. İstersen bir genel cerrah görsün, istersen alıp kullanabilirsin demiş. Hemen eve dönerken nöbetçi eczaneden aldım valla. Genel cerrah da görse müdahale edemeyeceğine göre yine krem falan verecek nasılsa. Sıcak suyu falan hiç sormadım o yüzden
Geçmiş olsun. Mide probleminiz yoksa bri yemek kaşığı ev yapımı elma sirkesi eğer farkeder etmez alırsam bende çok işe yarıyor. Sulandırmıyorum, öylece içiyorum ama mide sağlam olmayınca mahvediyor. Fakat boğazdaki kaşıntıya çok çok iyi geliyorIyi akşamlar kızlar eşim yaklasik 1 haftadır gripti odalari falan ayırdık maskeli gezdik ama nafile bugün kaptım sifayi agzim burnum fena yaniyor resmen alerjik gibi kasiniyor burnum ihlamur ictim corba yaptım ictim tık yok dua edin kızlar bana daha cok kotulesmeden iyilesim
Haklısın. Onu düşündüm ben de iki gece önce. O yüzden buz ile biraz kompres yaptım. Acısından duramadım. Eşim de bir ton azarladı. Mikrop kaptır da daha kötü olsun emi diyeGecmis olsun canim insallah iyi gelir ilaclar sicak su yapma kuzum bir arkadasimin suyu gelmisti acilmasi olmuyordu hastanede sicak suya girdi ama bilincli olarak degil, bel agrima sancima iyi geliyor dedi, hemen acilmasi oldu doguma aldilar
Haklısın. Onu düşündüm ben de iki gece önce. O yüzden buz ile biraz kompres yaptım. Acısından duramadım. Eşim de bir ton azarladı. Mikrop kaptır da daha kötü olsun emi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?