- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Beşik bakıyorum netten ama derinlikleri kestiremiyorum bir türlü. Çilekte bir iki beşik bakmıştım ama benim bir numara gibi olursa yaşına gelmeden tepe üstü atlar onlardan valla. Park yataklar çok derin oluyor, kullandığım için biliyorum ama bu sefer mobilya beşik almak istiyorum. Alanım dar, büyüyen beşiklere hiç bakmıyorum. Bri de sallanan olsun deyince seçenek azalıyor iyice valla, karar veremedikBugün dışardaydık bebeğin beşiğini sonunda aldım.70-130 ölçülerinde bir beşik. Uyku setine karar vermediğim için almadım ama 1 haftaya falanda onu alsam iyi olacak. Marka olarak öneriniz var mı? Beşik Pierre cardin onun uyku setlerine baktım ama model olarak tam beğenemedim.internettende bakarım diye düşündüm. Sizin önerileriniz var mı erkek bebek için? Birde cibinlikte alayım diyorum
Emzirme sütyeni aldım öneriden daha gelmedi ama bunlardan da alsam mı ki acaba kullanışlı olur mu sütyeni aç bunu açne bileyim bilemedim . Daha önce kullanan var mı aranızda
Evet oluyor. Bazen canımı acıtacak kadar sert hareketleri, bazen hala yılan kayması gibi. Okuduğum kadarıyla 2 saatte bir 10 hareket hissetmek normal. Bunun içine hissettiğin herşey dahilKızlar lütfen cvp verin bugün bebeğim sert tekme atmıyor sadece hafif bir hareket hissediyorum. Ama çok hafif
Gün boyu böyleydi. Sizin de böyle olduğu oluyor mu
Süt kansızlık yaptığı için önermiyorlar pek.Çok isterse canın yatmadan iç.Doktor bana sütten ziyade yogurt yemen daha iyi dedi amabende süt severim cok
Bende önce çilekten baktım. Ben bu beşiği 3 yaşına kadar kullanmayı planlayarak aldım. Çilekte beğendiğim model sallanmıyordu. Büyüyen yatak istemedim. Bu Pierre cardinin modeli sallanıyor. Derinlik konusu benimde kafamı karıştırsa da aldık . Diğer oğlum çok akıllıydı asla tehlikeli şeylere cesaret edemezdi. İnşallah bu da öyle olurBeşik bakıyorum netten ama derinlikleri kestiremiyorum bir türlü. Çilekte bir iki beşik bakmıştım ama benim bir numara gibi olursa yaşına gelmeden tepe üstü atlar onlardan valla. Park yataklar çok derin oluyor, kullandığım için biliyorum ama bu sefer mobilya beşik almak istiyorum. Alanım dar, büyüyen beşiklere hiç bakmıyorum. Bri de sallanan olsun deyince seçenek azalıyor iyice valla, karar veremedik
Ben de üç yaşına kadar kullanabileceği bir beşik istiyorum.Daha önce park yatak kullanmıştık.Bu sefer beşik kullanmak istiyorum ben de sadece netten baktım pek birşey anlamadım.Beşik bakıyorum netten ama derinlikleri kestiremiyorum bir türlü. Çilekte bir iki beşik bakmıştım ama benim bir numara gibi olursa yaşına gelmeden tepe üstü atlar onlardan valla. Park yataklar çok derin oluyor, kullandığım için biliyorum ama bu sefer mobilya beşik almak istiyorum. Alanım dar, büyüyen beşiklere hiç bakmıyorum. Bri de sallanan olsun deyince seçenek azalıyor iyice valla, karar veremedik
Korumalik instagramdan mi aldin. Fiyatlari baya yuksek ben de soruyorumdaBen bu korumaliktan aldim nevresimlerede uyar diye besigimde boyle oval o bulutlu yastigida var. Olmadi 1 nevresim daha alirim
Ben de ya ağrılara bile razıyım mide daha beterBenimde çok uykum oluyor ama yatmaya korkar oldum. Yatınca her yerim ağrıyor nefes zor alıyorum. Ya mide asidinden ya da rahat yatamadığımdan uyuyamıyorum :/
Ben de üç yaşına kadar kullanabileceği bir beşik istiyorum.Daha önce park yatak kullanmıştık.Bu sefer beşik kullanmak istiyorum ben de sadece netten baktım pek birşey anlamadım.
Yok canim vivensenin sitesinden markasi bebekonfor aldim black friday indiriminde 85 tlye aldimKorumalik instagramdan mi aldin. Fiyatlari baya yuksek ben de soruyorumda
Bir bakarım canım sağolBen e bebekten tahterevalli boogi ahsap park yatak beyaz renk ve modelini aldim 3 kademeli epeyce buyuk 3 yasina kadarda kullanabilir. Esim tekerlerini farkli monte etti ayni zamanda anne yani gibide kullanabilicem tekerler sabitleniyorda icime sinerek aldim
Onu duydum da mideme çok güvenmiyorum canım ya zaten yanıyor sürekliGeçmiş olsun. Mide probleminiz yoksa bri yemek kaşığı ev yapımı elma sirkesi eğer farkeder etmez alırsam bende çok işe yarıyor. Sulandırmıyorum, öylece içiyorum ama mide sağlam olmayınca mahvediyor. Fakat boğazdaki kaşıntıya çok çok iyi geliyor
Ben bir sorayim eczaneye bakalim ne dicekCanım ben osteocare den çok memnunum
Krampları sıfırladı diyebilirim. Kasılma da eskisi kadar olmuyor. 30lusu 50 civarında olması lazım. Bizim eczacımız aile dostu olunca pek gerçek fiyatlarını bilmiyorum ilaçların. Bir kere 30lu, bir kere de 90lı aldım. Doktor bıraktırana kadar yeter herhalde
Tsk ederim canımGeçmiş olsun canım Allah şifa versin.
Tsk ederim canimÇok geçmiş olsun canımm yaaa
Inşallah kuzumOf bugun benim bogazimda fenaa insaaallah iyilesiriz
Benimkinin kafası sol tarafta diye biliyorum sağ tarafımda leğen kemiğimle göğsümün altı aynı anda tepikleniyor.Bacaklarını mı ayırıyor napıyor anlamıyorum kiTam diyorum ki sağdan vuruyor ayakları sağda sonra sol taraftan vuruyor. Ya dönüyor sürekli ya elleriyle vuruyor anlayamıyorum.Ya karnımın kenarından bile vuruuor bazen. Diyorum oraya kadar nasıl gittin.
Şuanda da hıçkırıyor yazık ya kıyamam durmadı bi
Bilemiyorum bu haftadan sonra duzelmesini bekleme dedi. Damarlar böyle olacakmış.Canim kalp gelişimi nasil tamamlanmış kizimi 36 +4 de dogurdum gelisimi tamamlanmadığı icin kalbinde delikler vardi zamanla bu delikler kapandi kendiliğinden.
Devlette kalbi icin yanlis ilac kullandilar ozel muayenehane prof goturduk ilaca hic gerek yok desi ilacsiz duzenli kontrol olduk. Bizde o zaman akciğer e giden bi damar daha dar demişti dr .
Hatta bu aralar aklimda tekrar kontrole götürmek.
Dogumdan sonra belki firsatim olmaz .
Rabbim sifasini verir inşallah imkanin varsa simdi ya da doğumdan sonra bir profesöre götür
Biz çoğunlukla cinsiyet ayni olunca ablaya almaya calisiyoruz. Bir tane 10lu 1 tane 5 li takim birkac tulum aldik bebege o kadar bide patik yelek falan. Genelde ablaya almaya çalışıyoruz dogunca da oyle yaparız kiskanmasin cok seviniyor zatenKizlar, ikinci cocugu olacaklar ozellikle size birsey sorucamkardes alisverisinde ne yapiyorsunuz? Ikisinede mi aliyorsunuz yoksa baska yonteminiz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?