2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Beşik bakıyorum netten ama derinlikleri kestiremiyorum bir türlü. Çilekte bir iki beşik bakmıştım ama benim bir numara gibi olursa yaşına gelmeden tepe üstü atlar onlardan valla. Park yataklar çok derin oluyor, kullandığım için biliyorum ama bu sefer mobilya beşik almak istiyorum. Alanım dar, büyüyen beşiklere hiç bakmıyorum. Bri de sallanan olsun deyince seçenek azalıyor iyice valla, karar veremedik

Emzirme sütyeni aldım öneriden daha gelmedi ama bunlardan da alsam mı ki acaba kullanışlı olur mu sütyeni aç bunu aç ne bileyim bilemedim . Daha önce kullanan var mı aranızda

Atlet giyince sütyen takmıyordum ben evde sadece emzirme atleti giyiyordum ustunr kiyafet.
Bi yandan atlet iyi milletin yaninda karnın vs açılmıyor

Kızlar lütfen cvp verin bugün bebeğim sert tekme atmıyor sadece hafif bir hareket hissediyorum. Ama çok hafif
Gün boyu böyleydi. Sizin de böyle olduğu oluyor mu
Evet oluyor. Bazen canımı acıtacak kadar sert hareketleri, bazen hala yılan kayması gibi. Okuduğum kadarıyla 2 saatte bir 10 hareket hissetmek normal. Bunun içine hissettiğin herşey dahil

Bende önce çilekten baktım. Ben bu beşiği 3 yaşına kadar kullanmayı planlayarak aldım. Çilekte beğendiğim model sallanmıyordu. Büyüyen yatak istemedim. Bu Pierre cardinin modeli sallanıyor. Derinlik konusu benimde kafamı karıştırsa da aldık . Diğer oğlum çok akıllıydı asla tehlikeli şeylere cesaret edemezdi. İnşallah bu da öyle olur

Ben de üç yaşına kadar kullanabileceği bir beşik istiyorum.Daha önce park yatak kullanmıştık.Bu sefer beşik kullanmak istiyorum ben de sadece netten baktım pek birşey anlamadım.

Ben de üç yaşına kadar kullanabileceği bir beşik istiyorum.Daha önce park yatak kullanmıştık.Bu sefer beşik kullanmak istiyorum ben de sadece netten baktım pek birşey anlamadım.

Ben e bebekten tahterevalli boogi ahsap park yatak beyaz renk ve modelini aldim 3 kademeli epeyce buyuk 3 yasina kadarda kullanabilir. Esim tekerlerini farkli monte etti ayni zamanda anne yani gibide kullanabilicem tekerler sabitleniyorda icime sinerek aldim

Bir bakarım canım sağol

Onu duydum da mideme çok güvenmiyorum canım ya zaten yanıyor sürekli

Ben bir sorayim eczaneye bakalim ne dicek

Benimkinin kafası sol tarafta diye biliyorum sağ tarafımda leğen kemiğimle göğsümün altı aynı anda tepikleniyor.Bacaklarını mı ayırıyor napıyor anlamıyorum ki

Kizlar, ikinci cocugu olacaklar ozellikle size birsey sorucam kardes alisverisinde ne yapiyorsunuz? Ikisinede mi aliyorsunuz yoksa baska yonteminiz var mi?

Bilemiyorum bu haftadan sonra duzelmesini bekleme dedi. Damarlar böyle olacakmış.
Şimdi zaten hiçbir tedavi yapılamıyor, doğumdan sonra başka prof doktora da gostercem. Bir doktorun dedigiylw hareket etmek bencede iyı değil.
hayırlısiyla bu riskli haftaları atlatsaydik biraz rahatlayacaktim.

Kizlar, ikinci cocugu olacaklar ozellikle size birsey sorucam kardes alisverisinde ne yapiyorsunuz? Ikisinede mi aliyorsunuz yoksa baska yonteminiz var mi?
Biz çoğunlukla cinsiyet ayni olunca ablaya almaya calisiyoruz. Bir tane 10lu 1 tane 5 li takim birkac tulum aldik bebege o kadar bide patik yelek falan. Genelde ablaya almaya çalışıyoruz dogunca da oyle yaparız kiskanmasin cok seviniyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…