2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Atlatcaz insallah uzulme kendini yipratma. Bende bugun cok ağladım, bebegi uzdum diye daha cok üzülüyorum

Of bugun benim bogazimda fenaa insaaallah iyilesiriz
2 gündür boğazım çok kötü dün aksam bi ıhlamur yaptım yattım sabaha karşı nasıl terlemişim anlatamam biraz yumuşamış boğazım bugün de hep yattım boğazımı sardım biraz daha iyi gibi ama hala bi gıcık var inşallah öksürüğe ya da başka bir şeye çevirmez hemen iyilesiriz

Geçmiş olsun canım benim de öğrencilerim hastaydı bana da geçti sanırım boğazım acıyor ıhlamur içtim gece terlemisim şimdi biraz daha yumuşadı boğazım

Benim kizimda kiskanmayi bilmiyordu babasi sagolsun ogretti, gecen ay kuvet almistim bebege aaa kizima pembesini almadin mi dedi aklina soktu dun a101de pembesini gordu kuvetin su an salonun ortasinda kuvet var, kargo geliyor eve babasi aaa kizima almadin mi diyor simdide basladi bu kargocu bana birsey getirmiyor yada magazaya gitsek kardesinin ihtiyacindan cok birseyler istiyor
Simdide ben ne yapacagimi bilmiyorum hic tepki vermiyorum olagan birseymiz gibi davraniyorum ama onun istediklerinide alamicaksam hepsini geri birakiyorum

Atlatcaz insallah uzulme kendini yipratma. Bende bugun cok ağladım, bebegi uzdum diye daha cok üzülüyorum
Ah canim neden boyle yipratiyorsun biliyorum cok zor ama onceligini bebisine ver duymamazliktan gel birseyler yap sanada bebeginede kizinada cok yazik annesini aglarken gormesin

Canim sanada cok gecmis olsun bende ihlamur yapayim kendime bu gece yatmadan, birde vicks sureyim diyorum insallah yaaa oksuruk cok kotu oluyor

Ne guzel benim ilki kizdi bu erkek 4 yas olacak aralarinda ama kizimdan kalan bir corap bile yok mecburen sil bastan aliyoruz ama bu ara epeyce zorlaniyorum
Ilk cocuk diye o kadar cok kiyafet almisimki, o kiyafetlerle 2 bebek daha rahat büyür.
Oglum hala aramizda yatiyor, ikinci cocugada yatak almadim. Bir masraftanda tasarruf ettim böylece. Bir tek bebek arabasini yeni aldim. 2. Cocugada kanguru aldim. Abisi arabada bebekte koynumda gezeriz artik. :)

Çilekte baktığımızda en derin olabilen beşik buydu. O bile bana az gelmişti. Aklımda bu var şimdilik. Başka birşey bulur muyum diye de bakıyorum ama

Eklentiler

• Screenshot_20191228_230940_com.android.chrome.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 22
Bizim gittigimiz psikolog oncelik buyuk olan cocuga verin. Daima ona hediye alinsin dedi. Birlikte kardesine hediye seçin dedi. Bakalim onu henuz yapamadık

Ben eşimle 3 gündür konuşmuyorum artık tartışmayı da geçtim sanırım bizi biraz bu hormonlar dolduruyor kendimi dinlememeye karar verdim bu akşam da anasının evine yolladım kafa dinliyorum evde
Bizde tartıştık bugün. Saat 7 buçuk gibi sinirlerim bozuldu artık giyindim çıktım evden. Nereye dedi. Sanane dedim bende. Çıkarsan bidaha gelme bu eve dedi çarptım kapıyı çıktım. 10 gibi geldim geri kendi gitmiş

Abiniz kac yasinda? Bende bu yazi oyle gecirmeyi umut ediyorum. İnşallah ufakliklar sever kanguruyu

Kizlar, ikinci cocugu olacaklar ozellikle size birsey sorucam kardes alisverisinde ne yapiyorsunuz? Ikisinede mi aliyorsunuz yoksa baska yonteminiz var mi?
Valla benim naif, duygusal, kardeş için çıldıran, neredeyse 8 yaşına girmek üzere olan oğlum bile beşik bakarken kendine oda takımı beğenip, "benim doğru düzgün bir çalışma masam bile yok" diye hönkürerek ağladıysa her çocuk kardeşini kıskanır. Açıkçası biz pek aldıklarımızı göz önünde tutmamaya çalışıyoruz. Oda takımı zaten var, 2-3 sene sonra ikisine ortak birşey alırız diye bir çalışma masası ve ofis tipi sandalye beğenmesine müsaade ettik ki beşik daha da gözüne batmasın

Anne karnında sorun olarak görünüp doğduktan sonra iyileştirilen, hatta kendiliğinden düzelen bir çok problem oluyor canım. Bol bol dua et ve kalbini ferah tut. İnşallah beklediğinle karşılaşmayacaksın doğduğunda

Abiniz kac yasinda? Bende bu yazi oyle gecirmeyi umut ediyorum. İnşallah ufakliklar sever kanguruyu
Ya ben de kanguru istiyorum ama almadım şimdilik ya bebisim sevmezse kanguruyu diye :/ Yoksa bence büyük rahatlık eğer bebis severse. Evin içinde bile rahatlık hatta

Off bizde kizima baza aldik. Onun yattigi yatagi besik haline getirdik bakalim tepkisi ne olacak. Badana bitti yarin temizlik var. Bazaya koruma alcaz düşmesin diye. Umarım odasini sever cabuk alisir ya
Canım sen kızının odasını mı ayırıyorsun

Ya ben de kanguru istiyorum ama almadım şimdilik ya bebisim sevmezse kanguruyu diye :/ Yoksa bence büyük rahatlık eğer bebis severse. Evin içinde bile rahatlık hatta
Ben kizimda almistim. Valla 9 aylikken bile takip kullandigim olmuştu. Yine de cok fazla kullanamadim. Bu bebekte sever insallah cunku hep kullanmam gerekecek. Eger kucugu bebek arabasina alsam buyugunu zapt edemem yollarda iple baglamam gerekir kendime

Canım sen kızının odasını mı ayırıyorsun
Malesef. O odaya kendi yatagimi besigi ve kizimin yatagini koyariz heo beraber yatariz diyodum. Hatta park yataj düşünüyorduk ama hic bir sekilde uymuyor. İkisini ayni odaya alsam hem birbirlerini uyandircaklar hemde kizim uyanip kardesine zarar verir mi kestiremedik daha cok ufak 2.5 yasinda. Dogumdan sonra benle yatmak isterse esim gider onun yatağında yatar bir sure oyle idare ederiz artik. Sonraki sene de ikiside ayni oda da yatar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…