Kanguruda marka cok önemli bence. Ogluma chicco marka almistim. 5 dk zor durdu icinde, hem omuza sirta cok agri veriyordu. Bu sefer ergobaby aldim, hep iyi yorumlar okudum. Insallah bebek sever.Ya ben de kanguru istiyorum ama almadım şimdilik ya bebisim sevmezse kanguruyu diye :/ Yoksa bence büyük rahatlık eğer bebis severse. Evin içinde bile rahatlık hatta
İnşallah canım❤Anne karnında sorun olarak görünüp doğduktan sonra iyileştirilen, hatta kendiliğinden düzelen bir çok problem oluyor canım. Bol bol dua et ve kalbini ferah tut. İnşallah beklediğinle karşılaşmayacaksın doğduğunda
Bizimkide bizim 6 ayliktan beri aramizda yatiyorIlk cocuk diye o kadar cok kiyafet almisimki, o kiyafetlerle 2 bebek daha rahat büyür.
Oglum hala aramizda yatiyor, ikinci cocugada yatak almadim. Bir masraftanda tasarruf ettim böylece. Bir tek bebek arabasini yeni aldim. 2. Cocugada kanguru aldim. Abisi arabada bebekte koynumda gezeriz artik. :)
Bende hic ortada birakmiyorum aldiklarimizi eger magazaya gidiyorsak muhakkak onada birsey aliyorum ama babasi aaa kizimada onu almadin mi aaa kizimada bundan almadin mi diye cocugumu kiskanmaya tesvik ediyorValla benim naif, duygusal, kardeş için çıldıran, neredeyse 8 yaşına girmek üzere olan oğlum bile beşik bakarken kendine oda takımı beğenip, "benim doğru düzgün bir çalışma masam bile yok" diye hönkürerek ağladıysa her çocuk kardeşini kıskanır. Açıkçası biz pek aldıklarımızı göz önünde tutmamaya çalışıyoruz. Oda takımı zaten var, 2-3 sene sonra ikisine ortak birşey alırız diye bir çalışma masası ve ofis tipi sandalye beğenmesine müsaade ettik ki beşik daha da gözüne batmasın
Ya ben de kanguru istiyorum ama almadım şimdilik ya bebisim sevmezse kanguruyu diye :/ Yoksa bence büyük rahatlık eğer bebis severse. Evin içinde bile rahatlık hatta
Ben daha başlamadım ama kızımla alışverişe çıkmayı düşünmüyorum.Ama mesela kızıma da dolap yatak alıcaz kardeşine deKizlar, ikinci cocugu olacaklar ozellikle size birsey sorucamkardes alisverisinde ne yapiyorsunuz? Ikisinede mi aliyorsunuz yoksa baska yonteminiz var mi?
Ikiz bebek arabalari cok genis oluyor. Asansör malesef o kadar genis degil. Toplu tasima araclarindada büyük oldugu icin rahat olmuyor. Alisveris olsun gezmek olsun büyük oglumu bebek arabasinda götürürüm hem öglen uykusunu uyucak olursa disardeyken rahat olur. Bebiste hafif oldugu icin kanguruda tasimak zor gelmez, hem anne sicakligini hissetmis olur.Bizimkide bizim 6 ayliktan beri aramizda yatiyorodasinada alistirmayi denemedim hic, kardesine besik aldik, odada yaptik. Belki heveslenirde oyle bizden ayrilir diye umut ediyorum eger oyle bizden ayrilmazsa 12-13 yasina kadar umudum yok hic
Kanguru mantikliymis ben hic oyle dusunmemistim. Ikiz bebek arabasi aliriz diyordum esimesimdilik mevcut bebek arabasina puset aldik birde bastonumuz var ama yalniz ciktigimizda tek basima epey zorlanirim.
Bende hic ortada birakmiyorum aldiklarimizi eger magazaya gidiyorsak muhakkak onada birsey aliyorum ama babasi aaa kizimada onu almadin mi aaa kizimada bundan almadin mi diye cocugumu kiskanmaya tesvik ediyor
Benimki su an 3.5 yasinda emzik kuvet aldik onada. Olagan birseymis gibi davraniyorum. Aaa sen buyudun vs demiyorum dedirtmiyorum hic. Odasinda da soyle bir cozum buldum ikeaya gittik herseye tek tek bakti kizim en sonunda benim odamdan alabilirsiniz izin veriyorum dedi oyle olunca kendi odasinin aynisinin beyazini aldik krize donusmeden hallettik.
Ben birde sling mi alsam diye dusunuyorum
Ben bunu aldım canım. Derinlik konusuna bende dikkat ettim ama çokta seçenek bulamadımÇilekte baktığımızda en derin olabilen beşik buydu. O bile bana az gelmişti. Aklımda bu var şimdilik. Başka birşey bulur muyum diye de bakıyorum ama
Ben bunu aldim uyki setini baska yerden aldim ama derinligi cok iyi 3 kademe begendim baya ilerleyen zamanlarda korumaliklardan enaz 5-6 tane cikartirim yurumeye baslayinca kendi girip cikabilir besigineBen bunu aldım canım. Derinlik konusuna bende dikkat ettim ama çokta seçenek bulamadım
Bu hafta bizde de bir tartışma oldu. Zaten her şeyi kafama takıyorum. Duygusal bir dönemdeyim doktor konusunda zaten zora düştüm hepsini biliyor ama saçma sapan şeylerde tartışma oluyor. Belki bende haksızım ama alttan alması gereken kısımlarda hiç taviz vermiyor. Açıkça dedim hamileyken böyle isen sonrasını düşünemiyorum diye. Üzüldüm baya ağladım sonra hatasını anladı. Özür diledi zaten çok kırmayı sevmez küste kalmaz o da yoruluyor. Bizde alınganız sanırımBizde tartıştık bugün. Saat 7 buçuk gibi sinirlerim bozuldu artık giyindim çıktım evden. Nereye dedi. Sanane dedim bende. Çıkarsan bidaha gelme bu eve dedi çarptım kapıyı çıktım. 10 gibi geldim geri kendi gitmiş
Güle güle kullanın. Bana Çilek'teki bayan altta çekmecesi olan modeller çok da derin olmuyor dedi. Aslında ben de altına çekmeceli olan beyaz modeli alıcaktım, iyi kötü bezi, ıslak mendili falan toplasın diyeBen bunu aldım canım. Derinlik konusuna bende dikkat ettim ama çokta seçenek bulamadım
Evet bende emzirememekten korkuyorum.. bi small boy birde orta boy aldim.. biri mamajoo nun digeride awentin... Allahtan hayirlisiKizlar bu emzirme ucundan aldim , A Altibirlik61 sendin galiba soran canim bi ara konusmustuk oglum gogsumu zor tutunca bununla emzirmistim 4ay kadar nerdeyse simdi hastane cantamada koyucam Eki Görüntüle 2570275
Ben eşimle 3 gündür konuşmuyorum artık tartışmayı da geçtim sanırım bizi biraz bu hormonlar dolduruyor kendimi dinlememeye karar verdim bu akşam da anasının evine yolladım kafa dinliyorum evde
Bizde tartıştık bugün. Saat 7 buçuk gibi sinirlerim bozuldu artık giyindim çıktım evden. Nereye dedi. Sanane dedim bende. Çıkarsan bidaha gelme bu eve dedi çarptım kapıyı çıktım. 10 gibi geldim geri kendi gitmiş
Ben 3 ay hic yatamadim belki yatardim ama dogumda oarca kalmis cok agrim vardi . O dusumce rahatladim her konudaben kızımda 2 ay sonra tamamen iyileştim sanırım o civarda yüz üstü yatmıştım
Vay beeNormal dogum yapmistim. Ebe bir kac saat sonra yüz ustü yat deyince ne cok sevinmistim :)
Benimde sol buyukKızlar sizin de bir memeniz diğerine göre daha büyük mübenim sağ çok hafif daha büyük, hatta kahverengi kısım da öyle. Sağın kahverengi kısmında küçük bir çatlak, benekler var, diğeri daha küçük onda daha hiçbir şey yok acaba beybi hangisini daha çok sevecek
Kefir bana agir geliyor bir bardak... yarim bardak dokup ustune su dokuyorumm karistiriyorummm offfff harika oluyorrr... boyle iki bardak iciyorum... anca bir bardak kefir icmis oluyorum... bir bardak sutte iciyorum oeynirde toplasaaaann yarim kibrit... herseyi her gun yapamiyorumkiYogurt sevmıyorum anca ayran icersem.. peynirde pek yedigim söylenemezkefir hic icmedım.. süt iciyorum bi sabah akşam okadar
Kizlar, ikinci cocugu olacaklar ozellikle size birsey sorucamkardes alisverisinde ne yapiyorsunuz? Ikisinede mi aliyorsunuz yoksa baska yonteminiz var mi?
İnşallah senden habersiz nüfusta ismi yazdırmazŞu sıralar genelimiz eşiyle kötü heralde. Bende az önce bi çığrındım. Çocuk olmadan önce anne baba ismi koymak yok demiştik. Az evvel tutmuş bana ilk erkek torun 2.isim babamın ismini koycam diye. Kendisi de dedesinin ismini taşıyor hiç sevmiyor nüfusda bile yazmayan bir isimle tanıtıyor millete kendini kalkmış oğluna da aynı şeyi yapcak. Söylendim söylendim kasılmam artmasın diye çarptım odanın kapısını çıktım. Resmen dalga geçiyor benimle ya sinir etti. Ay bu adamlar ne kadar düşüncesiz gerzek oluyorlar arada ya. Haberi olmadan doğurcam gelcem o olcak en son
Sırtının tam neresi bilmiyorum tatlım ama iki üç yastık üst üste koy yaranı yastıkla yatak arasında oluşacak boşluğa denk getirip öyle sırt üstü yat hem böyle kan akışını da yavaşlatmazsın bebeklereKefir bana agir geliyor bir bardak... yarim bardak dokup ustune su dokuyorumm karistiriyorummm offfff harika oluyorrr... boyle iki bardak iciyorum... anca bir bardak kefir icmis oluyorum... bir bardak sutte iciyorum oeynirde toplasaaaann yarim kibrit... herseyi her gun yapamiyorumkiya bebekler beni zorluyorr... YA TAA Mİİ YOO RUUM
Sagima donuyorum sirtimdan ama ustteki cocuk alttaki cocugun ustune yikiliveriyorr gobegimm tartiyorr... sola yatsam bu seferde kiz oglani cigniyor diye dusunuyorum moralim bozuluyor... cunku gobegim devriliyor... rahmimde agri oluyor agirliklrindan... sirt ustu de olmuyor derken... donme donemiyorum... yatakta esim bir ucta yatiyir vurur bisey yapar karnima diye.. adami yatakta bulamiyorum ki doneyim... agridan yatakta inlemeye basladim donemeyince... Ya nasilll 1 ay daha dayancam bilmiyorum
Ay valla her derdi cefayı çekelim millet bizi sinir edip dursun isim hakkıda onlarda kalsın ne güzel dünya ya. Nüfusa kayıtta kesin eşimle gitcem zaten canım güvenmiyorum ona bu konudaİnşallah senden habersiz nüfusta ismi yazdırmazvalla benim ilk oğlanın adının biri dede ismi nasıl itiraz edememişim o zamanlar bilmiyorum tam saflık dönemlerim aman sorun olmasın diye sessiz kalmışım. Şimdi ki aklım olsa izin vermezdim. Buna da benim babamın ismini koymamı önerdi sevgili kv.Onun da hatrı kalmasın diyor. Yani ben milletin hatrı kalmasın diye çocuk yapıyorum sanırım. Babam istemiyor dedim anlamıyor. Sanki ben isim bulamıyorum çocuğuma adamı çıldırtmak için uğraşıyorlar.
Omurgayla sol kurek kemiginin arasinda bir yer yani 3 bolersek sirt bolgesini sol 1/3 luk kisminda... cook zorrr vallahii artikk.. napcaz yaSırtının tam neresi bilmiyorum tatlım ama iki üç yastık üst üste koy yaranı yastıkla yatak arasında oluşacak boşluğa denk getirip öyle sırt üstü yat hem böyle kan akışını da yavaşlatmazsın bebeklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?