- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Bizim de hep aynısı oluyor ama ben akıllandım artık evden gitmiyorum. Bu halde nereye gideceksin ki. Hiç bir yerde rahat edemezsin kalamazsın gidemezsin... O yüzden evdekini kaçırmak en mantıklısı inşallah düzelirBizde tartıştık bugün. Saat 7 buçuk gibi sinirlerim bozuldu artık giyindim çıktım evden. Nereye dedi. Sanane dedim bende. Çıkarsan bidaha gelme bu eve dedi çarptım kapıyı çıktım. 10 gibi geldim geri kendi gitmiş
Bana aksi bir isim önerilerinde bile (şu an ismi belli) kan görmek istiyorum çok sinirleniyorum.Isim konusunda esimle anlasmistik büyüklerin ismine koymicaz diye.ilk oglumda doguma kadar kimseye ismini söylememistik. Anne baba olarak biz karar vercez dedik.
Simdiki bebekte isimi paylastik. Kv ve kp pek begenmedi ama umurumuzda degil. Bizim cocugumuz, bizim kararimiz diyoruz.
Benim koca inatçı vallahi ne yapar eder değiştirir daha önce anlaşmıştık.Kızımın ismini ben koymuştum.Şimdikini de sen koy bari dedim.İçime sinen bir isim yoktu.Kendim kaşındım yaniKizlar hastaneden aldiginiz dogum belgesi bar 3-4 nusha seklinde veriyorlar.. onunla istedigibiz nufus mudurlugune gidip basvuru yapabiliyorsunuz☺☺ Randevulu sistemde tc oldugu icin ve yeni doganda tc olmadigi icin randevu alma erken isini halletme olasiligi olmayabiliormus (nufus mud nasil calisio , heryer ayni mantik mi calisio suanda bi fikrim yok) ya anne ya baba yada vekaletibi verdigi biri tarafindan bebekler kimlijlendirebiliyormus...
Birinin kocasi isim konusunda supriz yapcakmis ya siz vekaleti ananiza babaniza verin hemsireyide uyarin dogum beelgelerini size vermesi konusunda... sonrasinda vekaletibi verdiginiz kiside bir an once islemlerine baslasinsiz esinizden once suprizi basın nasil fikir??
Benim kpederin ismi güzel aslında da yaşarken koymak bana saçma geliyor.bizde tam tersi ben kp ismini koymak istiyorum...
ama kimse istemiyor esim de dahil :))) sadece kp bu durumdan cok mutlu...
Ya gene komik olacak ama bana da dedemin ismini koymuşlardır düşünsenize DEDEMİN!!! BABANE DEĞİL DEDE YAŞu sıralar genelimiz eşiyle kötü heralde. Bende az önce bi çığrındım. Çocuk olmadan önce anne baba ismi koymak yok demiştik. Az evvel tutmuş bana ilk erkek torun 2.isim babamın ismini koycam diye. Kendisi de dedesinin ismini taşıyor hiç sevmiyor nüfusda bile yazmayan bir isimle tanıtıyor millete kendini kalkmış oğluna da aynı şeyi yapcak. Söylendim söylendim kasılmam artmasın diye çarptım odanın kapısını çıktım. Resmen dalga geçiyor benimle ya sinir etti. Ay bu adamlar ne kadar düşüncesiz gerzek oluyorlar arada ya. Haberi olmadan doğurcam gelcem o olcak en son
Olsun eminim guzel bisi koyacaktir dusunecektir... hamile kadini meraklandirip sen yinede bana supriz yapma desene, icim icimi yiyor.. belki suprizden vazgecer boylelikleBenim koca inatçı vallahi ne yapar eder değiştirir daha önce anlaşmıştık.Kızımın ismini ben koymuştum.Şimdikini de sen koy bari dedim.İçime sinen bir isim yoktu.Kendim kaşındım yani
Şimdiden söyle de alışayım bari diyorum bakalımOlsun eminim guzel bisi koyacaktir dusunecektir... hamile kadini meraklandirip sen yinede bana supriz yapma desene, icim icimi yiyor.. belki suprizden vazgecer boylelikle
Ayy oyle deme kp seversin cok isminide seversib dogal olarak, onuda mutlu etmek icin yasadigindada duysun istersin cok guzel fikir ama benm kp kv isimleri coook tuhaf kendilerini sevsemde bebeklerime o iskenceyi cektiremem ... kucucuk bebeklere soylense o isimler.. valla ben bi tuhaf olurumBenim kpederin ismi güzel aslında da yaşarken koymak bana saçma geliyor.
Müthişmiş yaYa gene komik olacak ama bana da dedemin ismini koymuşlardır düşünsenize DEDEMİN!!! BABANE DEĞİL DEDE YAilk ismim gayet modern güzel bir isim 2.si DEDEMİN İSMİ MAHKEME kararıyla sildirdim. Uzun isimlerden nefret ettim çocuğuma da kısa buldum o nedenle. Bana samimi gelmiyor ya ebeveyn ismi koymak. Annemlere yıllarca yağcı dedim bu sebepten
İsmi de öyle bir isimdi ki çocukluğumun içine etti herkes benimle alay ederdi okulda vsMüthişmiş ya
Benim arkadaşımla eşinin babalarının ismi aynıydı.İlk ismi babalarının ismini koydular.İkisinin babasının da ismi olduğu için sıkıntı çıkmadı.Ayy oyle deme kp seversin cok isminide seversib dogal olarak, onuda mutlu etmek icin yasadigindada duysun istersin cok guzel fikir ama benm kp kv isimleri coook tuhaf kendilerini sevsemde bebeklerime o iskenceyi cektiremem ... kucucuk bebeklere soylense o isimler.. valla ben bi tuhaf olurum
Bazı isimler var da deniz gibi mesela hem kız hem erkek olabiliyor.Ama senin bariz erkek ismi herhalde.Resmen travma yaşatmışlar sana.İsmi de öyle bir isimdi ki çocukluğumun içine etti herkes benimle alay ederdi okulda vs
Ayyy kuzum yaaa kiyamam valla simdiki aklinla gulersin gecersin ama cocuukken cok dalga konusu olunuyor gercekten.. cok dikkat etmek lazim.. her cocuk haddini bildiremiyor, hakkini savunaniyor yada mahcup oluyor zaten bisey diyemiyor... o psikolojiye dusurmemek lazim.. Turkiyede bu boyle yabanci ulkedede turkce isim koymak sikibti yaratabiliyor.... yani yasadigib yerede bagli bence ve iyi dusunulmesi gerekiyor...İsmi de öyle bir isimdi ki çocukluğumun içine etti herkes benimle alay ederdi okulda vs
tabi ki canım kesinlikle sağlam erkek ismiydi ve sağlam dalga konusu oluyordum. İşin daha garip yanı benim 5 tane erkek kardeşim var ulan benim günahım neydi onlara koymadınız da bana koydunuzBazı isimler var da deniz gibi mesela hem kız hem erkek olabiliyor.Ama senin bariz erkek ismi herhalde.Resmen travma yaşatmışlar sana.
Evet kesinlikle öyle, hala bana o isimle şaka falan yapıldığında tahammül edemem. Geçen eşimin akrabalarından biri yapayım dedi nasıl psikolojim işlediysek dedim ki, sana ben de bir şaka yaparım beni ömrünce unutamazsınAyyy kuzum yaaa kiyamam valla simdiki aklinla gulersin gecersin ama cocuukken cok dalga konusu olunuyor gercekten.. cok dikkat etmek lazim.. her cocuk haddini bildiremiyor, hakkini savunaniyor yada mahcup oluyor zaten bisey diyemiyor... o psikolojiye dusurmemek lazim.. Turkiyede bu boyle yabanci ulkedede turkce isim koymak sikibti yaratabiliyor.... yani yasadigib yerede bagli bence ve iyi dusunulmesi gerekiyor...
Bence de çok önemli.Bu aralar aras ismi çok moda mesela.Ben araştırdım birkaç anlamı var.İki tane anlamı kötüydü.Nehir ismi diye bakmayıp anlamına koyuyorlar herhalde.Ayyy kuzum yaaa kiyamam valla simdiki aklinla gulersin gecersin ama cocuukken cok dalga konusu olunuyor gercekten.. cok dikkat etmek lazim.. her cocuk haddini bildiremiyor, hakkini savunaniyor yada mahcup oluyor zaten bisey diyemiyor... o psikolojiye dusurmemek lazim.. Turkiyede bu boyle yabanci ulkedede turkce isim koymak sikibti yaratabiliyor.... yani yasadigib yerede bagli bence ve iyi dusunulmesi gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?