2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar hastaneden aldiginiz dogum belgesi bar 3-4 nusha seklinde veriyorlar.. onunla istedigibiz nufus mudurlugune gidip basvuru yapabiliyorsunuz☺☺ Randevulu sistemde tc oldugu icin ve yeni doganda tc olmadigi icin randevu alma erken isini halletme olasiligi olmayabiliormus (nufus mud nasil calisio , heryer ayni mantik mi calisio suanda bi fikrim yok) ya anne ya baba yada vekaletibi verdigi biri tarafindan bebekler kimlijlendirebiliyormus...
Birinin kocasi isim konusunda supriz yapcakmis ya siz vekaleti ananiza babaniza verin hemsireyide uyarin dogum beelgelerini size vermesi konusunda... sonrasinda vekaletibi verdiginiz kiside bir an once islemlerine baslasin siz esinizden once suprizi basın nasil fikir??

Eklentiler

• 08929A4C-CCFC-497E-B1D3-54BBF90B0F0B.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 19
Bizim de hep aynısı oluyor ama ben akıllandım artık evden gitmiyorum. Bu halde nereye gideceksin ki. Hiç bir yerde rahat edemezsin kalamazsın gidemezsin... O yüzden evdekini kaçırmak en mantıklısı inşallah düzelir

Bana aksi bir isim önerilerinde bile (şu an ismi belli) kan görmek istiyorum çok sinirleniyorum. Kahrolasıca hormonlar

Benim koca inatçı vallahi ne yapar eder değiştirir daha önce anlaşmıştık.Kızımın ismini ben koymuştum.Şimdikini de sen koy bari dedim.İçime sinen bir isim yoktu.Kendim kaşındım yani

Sabahlari uyandigimda parmak eklemlerinde agri oluyor tum parmaklarim gerilmis gibi anlamiyorum... kalsiyumu cekiyorlar diyemi bebeler , sadece parmak eklemleri niye agrisin ama dimi

Ya gene komik olacak ama bana da dedemin ismini koymuşlardır düşünsenize DEDEMİN!!! BABANE DEĞİL DEDE YA ilk ismim gayet modern güzel bir isim 2.si DEDEMİN İSMİ MAHKEME kararıyla sildirdim. Uzun isimlerden nefret ettim çocuğuma da kısa buldum o nedenle. Bana samimi gelmiyor ya ebeveyn ismi koymak. Annemlere yıllarca yağcı dedim bu sebepten

Benim koca inatçı vallahi ne yapar eder değiştirir daha önce anlaşmıştık.Kızımın ismini ben koymuştum.Şimdikini de sen koy bari dedim.İçime sinen bir isim yoktu.Kendim kaşındım yani
Olsun eminim guzel bisi koyacaktir dusunecektir... hamile kadini meraklandirip sen yinede bana supriz yapma desene, icim icimi yiyor.. belki suprizden vazgecer boylelikle

Benim kpederin ismi güzel aslında da yaşarken koymak bana saçma geliyor.
Ayy oyle deme kp seversin cok isminide seversib dogal olarak, onuda mutlu etmek icin yasadigindada duysun istersin cok guzel fikir ama benm kp kv isimleri coook tuhaf kendilerini sevsemde bebeklerime o iskenceyi cektiremem ... kucucuk bebeklere soylense o isimler.. valla ben bi tuhaf olurum

Müthişmiş ya

Benim arkadaşımla eşinin babalarının ismi aynıydı.İlk ismi babalarının ismini koydular.İkisinin babasının da ismi olduğu için sıkıntı çıkmadı.

İsmi de öyle bir isimdi ki çocukluğumun içine etti herkes benimle alay ederdi okulda vs
Ayyy kuzum yaaa kiyamam valla simdiki aklinla gulersin gecersin ama cocuukken cok dalga konusu olunuyor gercekten.. cok dikkat etmek lazim.. her cocuk haddini bildiremiyor, hakkini savunaniyor yada mahcup oluyor zaten bisey diyemiyor... o psikolojiye dusurmemek lazim.. Turkiyede bu boyle yabanci ulkedede turkce isim koymak sikibti yaratabiliyor.... yani yasadigib yerede bagli bence ve iyi dusunulmesi gerekiyor...

Bazı isimler var da deniz gibi mesela hem kız hem erkek olabiliyor.Ama senin bariz erkek ismi herhalde.Resmen travma yaşatmışlar sana.
tabi ki canım kesinlikle sağlam erkek ismiydi ve sağlam dalga konusu oluyordum. İşin daha garip yanı benim 5 tane erkek kardeşim var ulan benim günahım neydi onlara koymadınız da bana koydunuz

Evet kesinlikle öyle, hala bana o isimle şaka falan yapıldığında tahammül edemem. Geçen eşimin akrabalarından biri yapayım dedi nasıl psikolojim işlediysek dedim ki, sana ben de bir şaka yaparım beni ömrünce unutamazsın

Bence de çok önemli.Bu aralar aras ismi çok moda mesela.Ben araştırdım birkaç anlamı var.İki tane anlamı kötüydü.Nehir ismi diye bakmayıp anlamına koyuyorlar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…