2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
tabi ki canım kesinlikle sağlam erkek ismiydi ve sağlam dalga konusu oluyordum. İşin daha garip yanı benim 5 tane erkek kardeşim var ulan benim günahım neydi onlara koymadınız da bana koydunuz
Ben de herhalde erkek çocukları yokmuş çok özenmişler ondan kıza koymuşlardır diye düşünmüştümOnlardan birine de babannenin mi adını koysalardı bari

Ben de herhalde erkek çocukları yokmuş çok özenmişler ondan kıza koymuşlardır diye düşünmüştümOnlardan birine de babannenin mi adını koysalardı bari
Komedi gibiler gerçekten ya babanemin adı ablama nail olmuş bana da DEDE KALMIŞ keşke ananemin adını koysalardı emineydi adı ona bile razıydım

Kizlar karnim.bu aksam hep kasildi magnesiumda aldim ama karnim hala ayni bebekte kipir kipir bi türlü rahat edemedim , kac saatir uzanamıyorumda kaynanamlardayim .. binanin garajinda araba yanmis farkettikten 5 dk sonra bizi evlerden cikartilar apar topar sadece montlari alip ciktik esimde evde yoktu gelene kadar dışarda bekledik oglumda korkunca hep kucagimda kaldi hala gecmiyor..

Guzel derin derin nefes al sakin ol kasilmalarinda ... esin bir an once yada kim alicaksa alsin evine gotursun seni.. yada taksi... iyi degilim de ayril... karnindaki var yanindada bi beben var senin.. kiyamam vallahi sana... kaynananda gelivekse gelsin senle gelmiyorsa beklesin orda..

çok geçmiş olsun bebiş hareket ediyorsa korkma içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz. Pozisyon değiştirdiğinde kasılmalar geçiyorsa korkmayın diyor doktorlar. Doğuma hazırlanıyor bebişlerimiz yavaş yavaş.

Cok sagolun kizlar telasla yazdigimi ben bile anlamadim simdi okuyunca .. yangin bizim evin garajinda olmustu tum apartman disarida bekledik sonra kaynanmlara gectik yeni donduk eve tum bina is icinde kolidorlar duvarlar tam kokudan camlari acmistim farkedince odalar kokmuyor iyiki bu gece nasil uyuycam bakalim korkudan oldu sanirim kasilmalarim vurdukca disardan gorunuyor simdi bile

Babaniz yanlis yapiyor aslinda zorla aklina sokuyo çocuğun :/

Nasil oldun canim gecti mi biraz

Yaa kuzum son zamanlar zor oluyodur ikiz olunca hayal edemıyorum ben biriyle yatakta zor dönüyorum yan yatmakta zor dedıgın gibi senin icin yaa ama sırt üstüde yatmayın diyolar zaten sırtındakinden de yatamazsin hay Allah nasıl yatacaksınki gercekten

Cok geçmiiş olsun canım iyimisin şimdi

canim 2 bucuk yasindaysa bilerek olmasada sen uyurken bile kucaklamak beslemek isteye bilir su bile icirmek isteye bilir iyi dusun derim emzirirken cok uykusuz kalcaksin duyamayada bilirsin

Senle aynıyız hafta olarak canım burada dedlm 2 haftadır öyle benimki ittiriyor ufak ufakta tekme okadar
Doğru konuştuk aslında ama insan tekrar duymak istiyor
Yok canim vivensenin sitesinden markasi bebekonfor aldim black friday indiriminde 85 tlye aldim
ü
Kızlar bende halıyı vivense den aldım. Çok hoşuma gitti bilginiz olsun
20 gundu yasal suresi... nufusa gitme suresi yani...cocuk parasi icin maasta olmasi icin heyyyy bayanlar kendi uzerinize cocugunu yazdiran var mi?????? Napcaz?
Ben memur eşim özelde olunca Ben de kızımı üstüne alcam. Tam emin olmamakla birlikte Kurumuma doğum belgesi ve adını unuttum ama aile bildirim gibi bişi bildirgesi doldurup verecekmişim bizim arkadaşlar öyle demişlerdi

Ayy cok tesekkur ederim aralarinda tam 4 yas olacak, genelde zaten evdeki herseyde soz sahibidir begenmedigi birsey alinmaz, yapilmaz. Kardesinin hazirliklarinda da oyle yaptik hep sorduk duvar rengine kadar onun karari tabi kendi odasininda rengi degisiyor ama bizim baba yapti kuvet aldim kizima pembesi yok muydu diyor aslinda alirken kizim hic istememisti aklinda yoktu, emzik aliskanligini bitirmisti babasiyla alisverise gonderdim emzikle geri geldiler babasi almis yeniden basladi.. kardesine aldigimiz icin uzulmus olabilirmis.
Ve su an cok zorlanmaya basladim mesela HM gittik bir kac birsey alayim dedim.
Sepetimizde elsa bale kiyafetinin aynisinin 3 rengi, yuzukler, canta, elbiseler bir dolu bir tanesini secmeyi onerdim kardesimdede 1 tane olsun dedi kabul etmedi bende hepsini biraktim ciktim

Ben bir dusuk yapmistim kp tutturmustu kiz olursa cansu olsun diye baska isim olmasin cansu olsun diyiyordu surekli o bebik nasip olmadi dustu simdi oglanda once hamileligimi soylemedik kimseye korktuk bir onceki gibi olur diye.. cinsiyeti ogrendik ismi koyduk direk oglumuz Han geliyor dedik kimse karisamadi begenmis olmali ki han sarhos hanci sarhos diye turku soyluyor

Ya cocugu kaydettirme en gec ne zamana kaydettirmek lazim... ? Memur olanlar bana soyleyin bebeklerimi kendi uzerimize nasil hangi kagitla yaptiriyoz? Ne diyoruz? Ne yapiyoruz??

Yavrucum hastaneden belgeler verecekler, dogum belgesi ile nufus mudurlugune gidilip yeni dogan nufus islemlerinden kimligini cikarip kaydini yapiyorsun. Biz kizimda pazar cumartesi eve cikmistik p.tesi esim hemen gidip kimligini cikarmisti. En gec 1 ay suren var. Ama o kadar beklememek gerek sahsi dusuncem

Son düzenleme:

Bende hali bakiyorum bu ara bir orayada bakayim.

Memuriyeti bilmiyorum ama, ozel sektorde ben calisirken muhasebeye dogum raporuyla bildirim yapildi, esiminde benimde agimiz yatmaya basladi.

Son düzenleme:

He sen yazmissin zaten, kuzum nufus mudurluklerinde yeni dogan bankosu var. Gidip orDan dogum belgesi ve kendi nufusunla anne yada baba basvuruda bulunuyorsun.

Biz isim koyarken ailede o isimle biri olmasin diyede dikkat ettik. O kadar isim varken, ailede olan birinin ismi niye koyulsunki. Herkesin ismi kendine özel olsun, benim düsüncem bu yönde.

Aynen oyle benim her iki tarafta sunu soyluyor. Yarin obur gun olur ya biri kufur eder, adin batsin der beddua eder neden bizim ismimize gelsin bunlar sakin bizim adimizi koymayin istemiyoruz derler. Ama buna ragmen gorumcem ortanca ogluna babasinin adini verdi simdi kizdiginda babasinin adiyla sesleniyor, sevdiginde 2.adiyla.

Ya bide bizde işin komik tarafı ne biliyomusunuz nüfusta eşimle aynı evde oturuyo gözükmüyoz. O hala anasının evinde gözküyor aldırmadı. Çocupu hangi adrese kaydettircek

Bizde ayri adreslerde gorunuyoruz hatta ben nufusumu buraya alirken esim izin veriyorum diye kagit imzaladi kendisininki anasinda. oglanin, kimligini ben cikarmaya gidecegim icin ikametide otomatik olarAk benimle ayni yerde gorunecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…