İyi geceler canımKizlarr hadi saat gec oldu hepibize hayirli geceler uyuyunnn artikyarin 11 den sonraya saklayin kendinizi Bebislerde bir guzel hormon salgilansin .. hepinize ii geceker
Ben de herhalde erkek çocukları yokmuş çok özenmişler ondan kıza koymuşlardır diye düşünmüştümtabi ki canım kesinlikle sağlam erkek ismiydi ve sağlam dalga konusu oluyordum. İşin daha garip yanı benim 5 tane erkek kardeşim var ulan benim günahım neydi onlara koymadınız da bana koydunuz
Komedi gibiler gerçekten ya babanemin adı ablama nail olmuş bana da DEDE KALMIŞ keşke ananemin adını koysalardı emineydi adı ona bile razıydımBen de herhalde erkek çocukları yokmuş çok özenmişler ondan kıza koymuşlardır diye düşünmüştümOnlardan birine de babannenin mi adını koysalardı bari
Guzel derin derin nefes al sakin ol kasilmalarinda ... esin bir an once yada kim alicaksa alsin evine gotursun seni.. yada taksi... iyi degilim de ayril... karnindaki var yanindada bi beben var senin.. kiyamam vallahi sana... kaynananda gelivekse gelsin senle gelmiyorsa beklesin orda..Kizlar karnim.bu aksam hep kasildi magnesiumda aldim ama karnim hala ayni bebekte kipir kipir bi türlü rahat edemedim , kac saatir uzanamıyorumda kaynanamlardayim .. binanin garajinda araba yanmis farkettikten 5 dk sonra bizi evlerden cikartilar apar topar sadece montlari alip ciktik esimde evde yoktu gelene kadar dışarda bekledik oglumda korkunca hep kucagimda kaldi hala gecmiyor..
Aa erkek olsa ben de Aras diye düşünüyordumBence de çok önemli.Bu aralar aras ismi çok moda mesela.Ben araştırdım birkaç anlamı var.İki tane anlamı kötüydü.Nehir ismi diye bakmayıp anlamına koyuyorlar herhalde.
Kizlar karnim.bu aksam hep kasildi magnesiumda aldim ama karnim hala ayni bebekte kipir kipir bi türlü rahat edemedim , kac saatir uzanamıyorumda kaynanamlardayim .. binanin garajinda araba yanmis farkettikten 5 dk sonra bizi evlerden cikartilar apar topar sadece montlari alip ciktik esimde evde yoktu gelene kadar dışarda bekledik oglumda korkunca hep kucagimda kaldi hala gecmiyor..
Guzel derin derin nefes al sakin ol kasilmalarinda ... esin bir an once yada kim alicaksa alsin evine gotursun seni.. yada taksi... iyi degilim de ayril... karnindaki var yanindada bi beben var senin.. kiyamam vallahi sana... kaynananda gelivekse gelsin senle gelmiyorsa beklesin orda..
çok geçmiş olsun bebiş hareket ediyorsa korkma içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz. Pozisyon değiştirdiğinde kasılmalar geçiyorsa korkmayın diyor doktorlar. Doğuma hazırlanıyor bebişlerimiz yavaş yavaş.
Babaniz yanlis yapiyor aslinda zorla aklina sokuyo çocuğun :/Bizimkide bizim 6 ayliktan beri aramizda yatiyorodasinada alistirmayi denemedim hic, kardesine besik aldik, odada yaptik. Belki heveslenirde oyle bizden ayrilir diye umut ediyorum eger oyle bizden ayrilmazsa 12-13 yasina kadar umudum yok hic
Kanguru mantikliymis ben hic oyle dusunmemistim. Ikiz bebek arabasi aliriz diyordum esimesimdilik mevcut bebek arabasina puset aldik birde bastonumuz var ama yalniz ciktigimizda tek basima epey zorlanirim.
Bende hic ortada birakmiyorum aldiklarimizi eger magazaya gidiyorsak muhakkak onada birsey aliyorum ama babasi aaa kizimada onu almadin mi aaa kizimada bundan almadin mi diye cocugumu kiskanmaya tesvik ediyor
Benimki su an 3.5 yasinda emzik kuvet aldik onada. Olagan birseymis gibi davraniyorum. Aaa sen buyudun vs demiyorum dedirtmiyorum hic. Odasinda da soyle bir cozum buldum ikeaya gittik herseye tek tek bakti kizim en sonunda benim odamdan alabilirsiniz izin veriyorum dedi oyle olunca kendi odasinin aynisinin beyazini aldik krize donusmeden hallettik.
Ben birde sling mi alsam diye dusunuyorum
Nasil oldun canim gecti mi birazCok sagolun kizlar telasla yazdigimi ben bile anlamadim simdi okuyunca .. yangin bizim evin garajinda olmustu tum apartman disarida bekledik sonra kaynanmlara gectik yeni donduk eve tum bina is icinde kolidorlar duvarlar tam kokudan camlari acmistim farkedince odalar kokmuyor iyiki bu gece nasil uyuycam bakalim korkudan oldu sanirim kasilmalarim vurdukca disardan gorunuyor simdi bile
Yaa kuzum son zamanlar zor oluyodur ikiz olunca hayal edemıyorum ben biriyle yatakta zor dönüyorumKefir bana agir geliyor bir bardak... yarim bardak dokup ustune su dokuyorumm karistiriyorummm offfff harika oluyorrr... boyle iki bardak iciyorum... anca bir bardak kefir icmis oluyorum... bir bardak sutte iciyorum oeynirde toplasaaaann yarim kibrit... herseyi her gun yapamiyorumkiya bebekler beni zorluyorr... YA TAA Mİİ YOO RUUM
Sagima donuyorum sirtimdan ama ustteki cocuk alttaki cocugun ustune yikiliveriyorr gobegimm tartiyorr... sola yatsam bu seferde kiz oglani cigniyor diye dusunuyorum moralim bozuluyor... cunku gobegim devriliyor... rahmimde agri oluyor agirliklrindan... sirt ustu de olmuyor derken... donme donemiyorum... yatakta esim bir ucta yatiyir vurur bisey yapar karnima diye.. adami yatakta bulamiyorum ki doneyim... agridan yatakta inlemeye basladim donemeyince... Ya nasilll 1 ay daha dayancam bilmiyorum
Cok geçmiiş olsun canımCok sagolun kizlar telasla yazdigimi ben bile anlamadim simdi okuyunca .. yangin bizim evin garajinda olmustu tum apartman disarida bekledik sonra kaynanmlara gectik yeni donduk eve tum bina is icinde kolidorlar duvarlar tam kokudan camlari acmistim farkedince odalar kokmuyor iyiki bu gece nasil uyuycam bakalim korkudan oldu sanirim kasilmalarim vurdukca disardan gorunuyor simdi bile
canim 2 bucuk yasindaysa bilerek olmasada sen uyurken bile kucaklamak beslemek isteye bilir su bile icirmek isteye bilir iyi dusun derim emzirirken cok uykusuz kalcaksin duyamayada bilirsinMalesef. O odaya kendi yatagimi besigi ve kizimin yatagini koyariz heo beraber yatariz diyodum. Hatta park yataj düşünüyorduk ama hic bir sekilde uymuyor. İkisini ayni odaya alsam hem birbirlerini uyandircaklar hemde kizim uyanip kardesine zarar verir mi kestiremedik daha cok ufak 2.5 yasinda. Dogumdan sonra benle yatmak isterse esim gider onun yatağında yatar bir sure oyle idare ederiz artik. Sonraki sene de ikiside ayni oda da yatar inşallah
Doğru konuştuk aslında ama insan tekrar duymak istiyorSenle aynıyız hafta olarak canım burada dedlm 2 haftadır öyle benimki ittiriyor ufak ufakta tekme okadar
üYok canim vivensenin sitesinden markasi bebekonfor aldim black friday indiriminde 85 tlye aldim
Ben memur eşim özelde olunca Ben de kızımı üstüne alcam. Tam emin olmamakla birlikte Kurumuma doğum belgesi ve adını unuttum ama aile bildirim gibi bişi bildirgesi doldurup verecekmişim bizim arkadaşlar öyle demişlerdi20 gundu yasal suresi... nufusa gitme suresi yani...cocuk parasi icin maasta olmasi icin heyyyy bayanlar kendi uzerinize cocugunu yazdiran var mi?????? Napcaz?
Ayy cok tesekkur ederimanasınıfı öğretmeni olarak naçizane tavsiyem alışverişe ilkini de götürün, beraber seçin ki kardeşini sahiplensin. Her hazırlıkta onu katın, onun fikrini almaya çalışın. Tabi bir şeyler almadan da olmaz ama onu işin içine katmak çok daha önemli.Gerçi kaç yaş olacak bilmiyorum ama
Ben bir dusuk yapmistim kp tutturmustu kiz olursa cansu olsun diyeIsim konusunda esimle anlasmistik büyüklerin ismine koymicaz diye.ilk oglumda doguma kadar kimseye ismini söylememistik. Anne baba olarak biz karar vercez dedik.
Simdiki bebekte isimi paylastik. Kv ve kp pek begenmedi ama umurumuzda degil. Bizim cocugumuz, bizim kararimiz diyoruz.
Ya cocugu kaydettirme en gec ne zamana kaydettirmek lazim... ? Memur olanlar bana soyleyin bebeklerimi kendi uzerimize nasil hangi kagitla yaptiriyoz? Ne diyoruz? Ne yapiyoruz??
Doğru konuştuk aslında ama insan tekrar duymak istiyor
ü
Kızlar bende halıyı vivense den aldım. Çok hoşuma gitti bilginiz olsun
Ben memur eşim özelde olunca Ben de kızımı üstüne alcam. Tam emin olmamakla birlikte Kurumuma doğum belgesi ve adını unuttum ama aile bildirim gibi bişi bildirgesi doldurup verecekmişim bizim arkadaşlar öyle demişlerdi
Kizlar hastaneden aldiginiz dogum belgesi bar 3-4 nusha seklinde veriyorlar.. onunla istedigibiz nufus mudurlugune gidip basvuru yapabiliyorsunuz☺☺ Randevulu sistemde tc oldugu icin ve yeni doganda tc olmadigi icin randevu alma erken isini halletme olasiligi olmayabiliormus (nufus mud nasil calisio , heryer ayni mantik mi calisio suanda bi fikrim yok) ya anne ya baba yada vekaletibi verdigi biri tarafindan bebekler kimlijlendirebiliyormus...
Birinin kocasi isim konusunda supriz yapcakmis ya siz vekaleti ananiza babaniza verin hemsireyide uyarin dogum beelgelerini size vermesi konusunda... sonrasinda vekaletibi verdiginiz kiside bir an once islemlerine baslasinsiz esinizden once suprizi basın nasil fikir??
Biz isim koyarken ailede o isimle biri olmasin diyede dikkat ettik. O kadar isim varken, ailede olan birinin ismi niye koyulsunki. Herkesin ismi kendine özel olsun, benim düsüncem bu yönde.
Ya bide bizde işin komik tarafı ne biliyomusunuz nüfusta eşimle aynı evde oturuyo gözükmüyoz. O hala anasının evinde gözküyor aldırmadı. Çocupu hangi adrese kaydettircek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?