2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Oyy cok cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis ki daha buyuk bir felaket olmadan cikartilmissiniz. Insallah simdi iyisindir. Bebisin hareketli olmasi iyiye isaret. Benim kizim 20 kilo, gecen kontrolumde sordum dr a kucak istiyor surekli diye birsey olmaz dedi ama seni rahatsiz ediyorsa agri yapiyorsa almaman daha iyi dedi onun disinda hersey olagansa bebek icin sorun olmaz dedi

Cok geçmiş olsun, korkup stres yapınca bebekte rahatsız olmuştur.Eger deVM ederse hastaneye görün cnm. Kötü birşey yoktur umarım.

Kızlar lütfen cvp verin bugün bebeğim sert tekme atmıyor sadece hafif bir hareket hissediyorum. Ama çok hafif
Gün boyu böyleydi. Sizin de böyle olduğu oluyor mu
Oluyor mesela dun oyleydi bazen deli gibi hareketli oluyor olmadigi zamanlardada heralde cok yorgun dinleniyor diyorum icimi oyle rahatlatiyorum

Heryerdemi ayni olur ya bi isim soyluyoruz burun kivirmacalar yok bi kulp bulmacalar en iyisi hic soylememek

Bravo size bizde öyle konuştuk hatta isme karar vermeden öncede bu fikirdeydik kesin birileriyle konuşmuş şimdi gelmiş bana göbek adı babamın adı olcak diyo. Ay dövecem adamı ya
Gobek adini bari kabul et canim hic sinir etme kendini bizimde oyle olcak muhtemelen bizde anlasmistik güyaaaa

Hamile hamile üzmeyeyim diye hic dusunmuyorlar ya

Hahahhaah hahahahahah hahahahahahaaaa ne guldum sabah sabah yatak titredi resmen esim de uyanacak noluyor diye ne mantikla dedenin ismini koymuslar yaaaa gahhaahahaha karnima agrilar girdi offfff

Hay Allahim sarkiya bak gulmeden duramiyorum en sonunda uyandiracam adami

Bende hali bakiyorum bu ara bir orayada bakayim.

Memuriyeti bilmiyorum ama, ozel sektorde ben calisirken muhasebeye dogum raporuyla bildirim yapildi, esiminde benimde agimiz yatmaya basladi.
Gelen halı kadife gibi yumuşacık. Tek sorunu süpürünce iz yapıyor tek tarafa doğru süpürmek lazım. altı kaymaz kalınlığını beğendim. Ben ankarada ğek çok halıcı gezdim ama bu kadar modern ve desenleri güzel bulamadım. Normal halı gibiydi hepsi. Ama bu tam bebek odası için alerji yapmayacak şekilde geldi bana. Kargodan bir haftaya geliyor. Sitesinde hala ürün hazırlanıyor derken ben teslim almıştım bile
Oluyor mesela dun oyleydi bazen deli gibi hareketli oluyor olmadigi zamanlardada heralde cok yorgun dinleniyor diyorum icimi oyle rahatlatiyorum
Bugün sabah yine sakin ya elim sürekli bebekte bekliyorum
Genelde bir gün hareketsiz demişsiniz bu ikinci günüm benim

Soluna yat cikolata ye arada hafif elinle tıklat bakalim doktorlarinda yaptigi gibi

Hahahhaah hahahahahah hahahahahahaaaa ne guldum sabah sabah yatak titredi resmen esim de uyanacak noluyor diye ne mantikla dedenin ismini koymuslar yaaaa gahhaahahaha karnima agrilar girdi offfff
Yalakalık olsun diye işte niye olacak

Nasıl oldun canım iyi misin daha. Gergin olduğun zamanlarda bebek hep daha fazla vuracak. Hissetti bebişin demek ki endişeni inşallah geçmiştir.

Kızlar lütfen cvp verin bugün bebeğim sert tekme atmıyor sadece hafif bir hareket hissediyorum. Ama çok hafif
Gün boyu böyleydi. Sizin de böyle olduğu oluyor mu
Canım bir bardak süt iç bak nasıl oynuyor süt ürünlerine çok tatlı tepkiler veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…