Kizlar karnim.bu aksam hep kasildi magnesiumda aldim ama karnim hala ayni bebekte kipir kipir bi türlü rahat edemedim , kac saatir uzanamıyorumda kaynanamlardayim .. binanin garajinda araba yanmis farkettikten 5 dk sonra bizi evlerden cikartilar apar topar sadece montlari alip ciktik esimde evde yoktu gelene kadar dışarda bekledik oglumda korkunca hep kucagimda kaldi hala gecmiyor..
Cok geçmiş olsun, korkup stres yapınca bebekte rahatsız olmuştur.Eger deVM ederse hastaneye görün cnm. Kötü birşey yoktur umarım.Kizlar karnim.bu aksam hep kasildi magnesiumda aldim ama karnim hala ayni bebekte kipir kipir bi türlü rahat edemedim , kac saatir uzanamıyorumda kaynanamlardayim .. binanin garajinda araba yanmis farkettikten 5 dk sonra bizi evlerden cikartilar apar topar sadece montlari alip ciktik esimde evde yoktu gelene kadar dışarda bekledik oglumda korkunca hep kucagimda kaldi hala gecmiyor..
Oluyor mesela dun oyleydi bazen deli gibi hareketli oluyor olmadigi zamanlardada heralde cok yorgun dinleniyor diyorum icimi oyle rahatlatiyorumKızlar lütfen cvp verin bugün bebeğim sert tekme atmıyor sadece hafif bir hareket hissediyorum. Ama çok hafif
Gün boyu böyleydi. Sizin de böyle olduğu oluyor mu
Heryerdemi ayni olur ya bi isim soyluyoruz burun kivirmacalar yok bi kulp bulmacalar en iyisi hic soylememekIsim konusunda esimle anlasmistik büyüklerin ismine koymicaz diye.ilk oglumda doguma kadar kimseye ismini söylememistik. Anne baba olarak biz karar vercez dedik.
Simdiki bebekte isimi paylastik. Kv ve kp pek begenmedi ama umurumuzda degil. Bizim cocugumuz, bizim kararimiz diyoruz.
Gobek adini bari kabul et canim hic sinir etme kendini bizimde oyle olcak muhtemelen bizde anlasmistik güyaaaaBravo size bizde öyle konuştuk hatta isme karar vermeden öncede bu fikirdeydik kesin birileriyle konuşmuş şimdi gelmiş bana göbek adı babamın adı olcak diyo. Ay dövecem adamı ya
Benimkide oyle tehtid ediyor arada bende istedigim ismi soylerim onu oyle alistiririm nufusta yazdirdiginla kalirsin diyorum valla bak sutum kesilir diyorumBenimki de ben buldum ismini diyor söyle diyorum yok diyor.Nüfus kağıdını getiririm diyor
Hamile hamile üzmeyeyim diye hic dusunmuyorlar yaEsimle bugun hastaneye giderken hastaneden gelirken tartistik. Daha doğrusu o bana soylendi bagrindi ben sustum cunku kaza yapmasin diye. Dönüşte agladim. O kadar mutsuzumki ne yapcam bilmiyorum. Basip gitmek istiyorum olmuşum 7 aylik hava yagmur camur kipirdayamiyorum. Sebepte annem neden temizlige bize gelmiyormus, neden hep hastaymiş ona neyse! Kizima baksin dedim. Kendi annesi gelecek diye bana kızıyor. Onun annesi ben lohusayken 3 gunde bırakıp gitmisti bir kez agzimi acmadim. Benim evime hic bir kez işi yok, simdi calisiuor kızıma heo annem bakiyor bir yere gittiğimde. Cok nadir kaynanama birakiyorum. Maddi olarak annem artik para vermiyor ama surekli kiyafet yiyecek bir suru sey getiriyor. Yok arkadaş yaranilmaz buna. İnsallah bunun gibi damadim olmaz bide onlarla ugrasirim benim kizlarimda uzulmesin
Haha hepimiz ayni seyleri dusunmusuz ellemeyin ellettirmeyin diyesim geldi benimdeNe sıkın ne sıktırın diyesim geldi benimde
Hahahhaah hahahahahah hahahahahahaaaa ne guldum sabah sabah yatak titredi resmen esim de uyanacak noluyor diyeYa gene komik olacak ama bana da dedemin ismini koymuşlardır düşünsenize DEDEMİN!!! BABANE DEĞİL DEDE YAilk ismim gayet modern güzel bir isim 2.si DEDEMİN İSMİ MAHKEME kararıyla sildirdim. Uzun isimlerden nefret ettim çocuğuma da kısa buldum o nedenle. Bana samimi gelmiyor ya ebeveyn ismi koymak. Annemlere yıllarca yağcı dedim bu sebepten
Cok sakinsin ya masallahŞimdiden söyle de alışayım bari diyorum bakalım
Hay Allah da seni guldursun yaaaaaKomedi gibiler gerçekten ya babanemin adı ablama nail olmuş bana da DEDE KALMIŞ keşke ananemin adını koysalardı emineydi adı ona bile razıydım
Hay Allahim sarkiya bak gulmeden duramiyorum en sonunda uyandiracam adamiAyy cok tesekkur ederimaralarinda tam 4 yas olacak, genelde zaten evdeki herseyde soz sahibidir begenmedigi birsey alinmaz, yapilmaz. Kardesinin hazirliklarinda da oyle yaptik hep sorduk duvar rengine kadar onun karari tabi kendi odasininda rengi degisiyor ama bizim baba yapti kuvet aldim kizima pembesi yok muydu diyor aslinda alirken kizim hic istememisti aklinda yoktu, emzik aliskanligini bitirmisti babasiyla alisverise gonderdim emzikle geri geldiler babasi almis yeniden basladi.. kardesine aldigimiz icin uzulmus olabilirmis.
Ve su an cok zorlanmaya basladim mesela HM gittik bir kac birsey alayim dedim.
Sepetimizde elsa bale kiyafetinin aynisinin 3 rengi, yuzukler, canta, elbiseler bir dolubir tanesini secmeyi onerdim kardesimdede 1 tane olsun dedi kabul etmedi bende hepsini biraktim ciktim
Ben bir dusuk yapmistim kp tutturmustu kiz olursa cansu olsun diyebaska isim olmasin cansu olsun diyiyordu surekli o bebik nasip olmadi dustu simdi oglanda once hamileligimi soylemedik kimseye korktuk bir onceki gibi olur diye.. cinsiyeti ogrendik ismi koyduk direk oglumuz Han geliyor dedik kimse karisamadi begenmis olmali ki han sarhos hanci sarhos diye turku soyluyor
Yavrucum hastaneden belgeler verecekler, dogum belgesi ile nufus mudurlugune gidilip yeni dogan nufus islemlerinden kimligini cikarip kaydini yapiyorsun. Biz kizimda pazar cumartesi eve cikmistik p.tesi esim hemen gidip kimligini cikarmisti. En gec 1 ay suren var. Ama o kadar beklememek gerek sahsi dusuncem
Gelen halı kadife gibi yumuşacık. Tek sorunu süpürünce iz yapıyor tek tarafa doğru süpürmek lazım. altı kaymaz kalınlığını beğendim. Ben ankarada ğek çok halıcı gezdim ama bu kadar modern ve desenleri güzel bulamadım. Normal halı gibiydi hepsi. Ama bu tam bebek odası için alerji yapmayacak şekilde geldi bana. Kargodan bir haftaya geliyor. Sitesinde hala ürün hazırlanıyor derken ben teslim almıştım bileBende hali bakiyorum bu ara bir orayada bakayim.
Memuriyeti bilmiyorum ama, ozel sektorde ben calisirken muhasebeye dogum raporuyla bildirim yapildi, esiminde benimde agimiz yatmaya basladi.
Bugün sabah yine sakin ya elim sürekli bebekte bekliyorumOluyor mesela dun oyleydi bazen deli gibi hareketli oluyor olmadigi zamanlardada heralde cok yorgun dinleniyor diyorum icimi oyle rahatlatiyorum
Soluna yat cikolata ye arada hafif elinle tıklat bakalim doktorlarinda yaptigi gibiGelen halı kadife gibi yumuşacık. Tek sorunu süpürünce iz yapıyor tek tarafa doğru süpürmek lazım. altı kaymaz kalınlığını beğendim. Ben ankarada ğek çok halıcı gezdim ama bu kadar modern ve desenleri güzel bulamadım. Normal halı gibiydi hepsi. Ama bu tam bebek odası için alerji yapmayacak şekilde geldi bana. Kargodan bir haftaya geliyor. Sitesinde hala ürün hazırlanıyor derken ben teslim almıştım bile
Bugün sabah yine sakin ya elim sürekli bebekte bekliyorum
Genelde bir gün hareketsiz demişsiniz bu ikinci günüm benim
Yalakalık olsun diye işte niye olacakHahahhaah hahahahahah hahahahahahaaaa ne guldum sabah sabah yatak titredi resmen esim de uyanacak noluyor diyene mantikla dedenin ismini koymuslar yaaaa gahhaahahaha karnima agrilar girdi offfff
Aminnn cümlemiziHay Allah da seni guldursun yaaaaa
Nasıl oldun canım iyi misin daha. Gergin olduğun zamanlarda bebek hep daha fazla vuracak. Hissetti bebişin demek ki endişeni inşallah geçmiştir.Cok sagolun kizlar telasla yazdigimi ben bile anlamadim simdi okuyunca .. yangin bizim evin garajinda olmustu tum apartman disarida bekledik sonra kaynanmlara gectik yeni donduk eve tum bina is icinde kolidorlar duvarlar tam kokudan camlari acmistim farkedince odalar kokmuyor iyiki bu gece nasil uyuycam bakalim korkudan oldu sanirim kasilmalarim vurdukca disardan gorunuyor simdi bile
Canım bir bardak süt iç bak nasıl oynuyor süt ürünlerine çok tatlı tepkiler veriyorlarKızlar lütfen cvp verin bugün bebeğim sert tekme atmıyor sadece hafif bir hareket hissediyorum. Ama çok hafif
Gün boyu böyleydi. Sizin de böyle olduğu oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?