2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben ilk hamileligimde yasamistim çok kötü bir haldeydim ve krem vermişti doktor, üzerinden çokça zaman gectigi için ismini hatırlamıyorum ne yazık ki cok geçmiş olsun

Kizlar, ikinci cocugu olacaklar ozellikle size birsey sorucam kardes alisverisinde ne yapiyorsunuz? Ikisinede mi aliyorsunuz yoksa baska yonteminiz var mi?
Karnım henüz çok kocaman olmadığı için hamile olduğumu bilmiyor oğlum, 4,5 yaşında bu arada ama 2 aydır kardeş konuşmaları yapıyoruz kardeşi olsun diye dua ediyoruz ama henüz geleceği zamanı bilmiyor henüz 3 ay olduğu için bekleyemez. Bu nedenle ne doktor kontrolüne ne alışverişe birlikte gitmedik. Yalnız ben sonbahardan bu yana denk geldikçe büyük oğlum için önümüzdeki senenin ihtiyaçlarını tişört, şort, ayakkabı,ufak oyuncak, kitap, boya kalemi gibi uygun fiyatlı bulduğum şeyleri alıp hediye gibi paketleyip kenara koyuyorum ki bebek geldikten sonra gelen misafirlerin hediyelerinin içine birer birer bırakacağım o görmeden. Kardeşine ve ona birlikte hediye getirdiklerini görüp kiskanmasin diye, birde oglum 2 yıldır hotwheel garaj setlerinden istiyordu almak niyetinde değildim çok pahalı olduğu için geçen ay nasip bir akrabamız oğlumda gelemedigi için hediyesini gönderdi 4 yıl sonra onunla da biraz daha ekleyerek oğluma hotwheels garaj setlerinden aldık abi olma hediyesi olarak. Şimdilik bu durumdayız başka fikri olan varsa merakla bekliyorum

Soluna yat cikolata ye arada hafif elinle tıklat bakalim doktorlarinda yaptigi gibi
Canım bir bardak süt iç bak nasıl oynuyor süt ürünlerine çok tatlı tepkiler veriyorlar
Aslında hareket ediyor bişiler hissediyorum ama tekme değil böyle içimde arka kalçaya doğru basınç gibi. Acaba pozisyondan mı kaynaklı anlayamadım ki. Göbekte hareket yok ama arka tarafa doğru kıpraşma titreşimler oluyor gibi. Böyle olan var mı ya

Çok geçmiş olsun canım ya rahatlamaya çalış biliyorum zor ama bebek için .Çok şükür sizde birşey yok

Nasil arka taraf ya anlamayadim?

Sabahlari uyandigimda parmak eklemlerinde agri oluyor tum parmaklarim gerilmis gibi anlamiyorum... kalsiyumu cekiyorlar diyemi bebeler , sadece parmak eklemleri niye agrisin ama dimi
benimde oluyor canım soğuk suyla yıkayınca biraz rahatlıyor.
yaa kıyamam sana işte bir yalaka uğruna çocuğun hayatında travmalara sebep oluyorlar birde o kadar erkek kardeşe rağmen valla gülsem mi üzülsem mi bilemedim
Gobek adini bari kabul et canim hic sinir etme kendini bizimde oyle olcak muhtemelen bizde anlasmistik güyaaaa
göbek adı kuran da geçen anlamlı bir isim olsun diyorduk. Dede isminin hiçbir anlamı yok. Eşime biri bişey demiş ondan böyle sinir oluyorum hemen konuşmalardan etkileniyor ya.
sırtını dönmüştür annesi merak etme bende bazen hareketi sadece makat deliğimden falan hissedebiliyorum. Eşim elini karnıma koyuyor vurdu diyorum hissetmiyor

Aynı benimki canım aynıııı

Kasilma icin bana doktor gunde birkac kereden bisey olmaz dedi. 15 kereyi buluyor mu diye sordu

Cok geçmiiş olsun canım iyimisin şimdi

Cok geçmiş olsun, korkup stres yapınca bebekte rahatsız olmuştur.Eger deVM ederse hastaneye görün cnm. Kötü birşey yoktur umarım.

Nasil arka taraf ya anlamayadim?
Aynı benimki canım aynıııı
@kentovir in dediği gibi makatın oralarda hissediyorum. Dıştan hareket belli değil. Yönünden sanırım tik ederim kızlar

Benimkide oyle mesela gecen Atlas ismi nasil dedim olmaz dedi sonra ablalari vardi bizde Atlas cok guzel isim dedi onu duyunca aa guzel kafama yatti dedi hani ben sana demistim olmaz demistin dedigimdede duymadim diyo

Kızlar lütfen cvp verin bugün bebeğim sert tekme atmıyor sadece hafif bir hareket hissediyorum. Ama çok hafif
Gün boyu böyleydi. Sizin de böyle olduğu oluyor mu
Portakal suyu iç çikolata ye benimki de bazen inanılmaz hateketli oluyor kiz olduguna inanamiyorum bazen de diyorum ki bugun hic hateket etmedi sanki

Heryerdemi ayni olur ya bi isim soyluyoruz burun kivirmacalar yok bi kulp bulmacalar en iyisi hic soylememek
Canım tabiki söylemeyin canınızı sıkıyorlarsa. Biz kızımda eşimle isim karar verdik ve kimseye söylemedik doğuma kadar. İsim belli önerilere kapalıyız dedik. Şimdi de tavrımız aynı. Aile büyüğü ismi koymak yok ve bu konuda kimseyi karıştırmak konuşturmak ta yok. Zaten şimdi tavrımızı bildiklerinden kimse öneride bulunmuyor

Dede ismi neydi acaba çok merak ettim

He sen yazmissin zaten, kuzum nufus mudurluklerinde yeni dogan bankosu var. Gidip orDan dogum belgesi ve kendi nufusunla anne yada baba basvuruda bulunuyorsun.
Baktim sizden ses cikmiyor actim okudum yazdim benimmgibi bilmeyenlerde yararlansin diye.. isim konusunda bazi cabbar babalar varmis supriz yapmak arzusundaymis analari bu kadar yuku cekip 9 ay tasidigi halde onlarin arzusuna basvurulmamasi sinir etti beni.. gidip onceden notere vekaletini babaya verip dogum belgesini hastaneden aldirip bir guzel ismini alip yazdirip nufus kagidini cikartabiliyorsun o mu supriz yapar esimi gorsunler yani hic icime sinmez isim konusunda babanin fikrini almadan ama erkekler acimasiz ya dusunce bazen yok sanirim... ben bu kadar sikintilar yasayacam, yataklardan kalkamicam isim koyma hakkimida elimden alacaklar supriz adi altinda... cok zekice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…