Ben ilk hamileligimde yasamistim çok kötü bir haldeydim ve krem vermişti doktor, üzerinden çokça zaman gectigi için ismini hatırlamıyorum ne yazık ki cok geçmiş olsunGünaydın herkese
Ve de mutlu haftasonları...
Doktordan önce size soruyorum. Basur problemi yaşayan var mı? Büyük oğlana hamileyken fena kabız oluyordum. Basur bana miras kalmıştı. Şimdiyse kabızlık veya ishal problemim olmamasına rağmen bir haftadır çok fena ağrıyor. Bu sabah da kanamış ve bu 8 senede ilk defa oluyor. Acaba çok mu ilerledi diye endişelendim. Hamilelikte basur için ilaç kullanılıyor mu biliyor musunuz? Yada sıcak su banyosu / soğuk kompres dışında yapılabilecek birşey var mı?
Bir kere ağzımdan çıktı kızın ismini ben koydum oğlanınkini de sen koy diyeCok sakinsin ya masallah
Karnım henüz çok kocaman olmadığı için hamile olduğumu bilmiyor oğlum, 4,5 yaşında bu arada ama 2 aydır kardeş konuşmaları yapıyoruz kardeşi olsun diye dua ediyoruz ama henüz geleceği zamanı bilmiyor henüz 3 ay olduğu için bekleyemez. Bu nedenle ne doktor kontrolüne ne alışverişe birlikte gitmedik. Yalnız ben sonbahardan bu yana denk geldikçe büyük oğlum için önümüzdeki senenin ihtiyaçlarını tişört, şort, ayakkabı,ufak oyuncak, kitap, boya kalemi gibi uygun fiyatlı bulduğum şeyleri alıp hediye gibi paketleyip kenara koyuyorum ki bebek geldikten sonra gelen misafirlerin hediyelerinin içine birer birer bırakacağım o görmeden. Kardeşine ve ona birlikte hediye getirdiklerini görüp kiskanmasin diye, birde oglum 2 yıldır hotwheel garaj setlerinden istiyordu almak niyetinde değildim çok pahalı olduğu için geçen ay nasip bir akrabamız oğlumda gelemedigi için hediyesini gönderdi 4 yıl sonra onunla da biraz daha ekleyerek oğluma hotwheels garaj setlerinden aldık abi olma hediyesi olarak. Şimdilik bu durumdayız başka fikri olan varsa merakla bekliyorumKizlar, ikinci cocugu olacaklar ozellikle size birsey sorucamkardes alisverisinde ne yapiyorsunuz? Ikisinede mi aliyorsunuz yoksa baska yonteminiz var mi?
Aynı tehditleri ben de söyledim.Sen istediğini yazdır ben istediğim gibi çağırırım dedimBenimkide oyle tehtid ediyor arada bende istedigim ismi soylerim onu oyle alistiririm nufusta yazdirdiginla kalirsin diyorum valla bak sutum kesilir diyorum
Soluna yat cikolata ye arada hafif elinle tıklat bakalim doktorlarinda yaptigi gibi
Aslında hareket ediyor bişiler hissediyorum ama tekme değil böyle içimde arka kalçaya doğru basınç gibi. Acaba pozisyondan mı kaynaklı anlayamadım ki. Göbekte hareket yok ama arka tarafa doğru kıpraşma titreşimler oluyor gibi. Böyle olan var mı yaCanım bir bardak süt iç bak nasıl oynuyor süt ürünlerine çok tatlı tepkiler veriyorlar
Çok geçmiş olsun canım ya rahatlamaya çalış biliyorum zor ama bebek için .Çok şükür sizde birşey yokKizlar karnim.bu aksam hep kasildi magnesiumda aldim ama karnim hala ayni bebekte kipir kipir bi türlü rahat edemedim , kac saatir uzanamıyorumda kaynanamlardayim .. binanin garajinda araba yanmis farkettikten 5 dk sonra bizi evlerden cikartilar apar topar sadece montlari alip ciktik esimde evde yoktu gelene kadar dışarda bekledik oglumda korkunca hep kucagimda kaldi hala gecmiyor..
Nasil arka taraf ya anlamayadim?Aslında hareket ediyor bişiler hissediyorum ama tekme değil böyle içimde arka kalçaya doğru basınç gibi. Acaba pozisyondan mı kaynaklı anlayamadım ki. Göbekte hareket yok ama arka tarafa doğru kıpraşma titreşimler oluyor gibi. Böyle olan var mı ya
Neydi kız isim çok merak ettimtabi ki canım kesinlikle sağlam erkek ismiydi ve sağlam dalga konusu oluyordum. İşin daha garip yanı benim 5 tane erkek kardeşim var ulan benim günahım neydi onlara koymadınız da bana koydunuz
benimde oluyor canım soğuk suyla yıkayınca biraz rahatlıyor.Sabahlari uyandigimda parmak eklemlerinde agri oluyor tum parmaklarim gerilmis gibi anlamiyorum... kalsiyumu cekiyorlar diyemi bebeler , sadece parmak eklemleri niye agrisin ama dimi
yaa kıyamam sana işte bir yalaka uğruna çocuğun hayatında travmalara sebep oluyorlar birde o kadar erkek kardeşe rağmen valla gülsem mi üzülsem mi bilemedimYa gene komik olacak ama bana da dedemin ismini koymuşlardır düşünsenize DEDEMİN!!! BABANE DEĞİL DEDE YAilk ismim gayet modern güzel bir isim 2.si DEDEMİN İSMİ MAHKEME kararıyla sildirdim. Uzun isimlerden nefret ettim çocuğuma da kısa buldum o nedenle. Bana samimi gelmiyor ya ebeveyn ismi koymak. Annemlere yıllarca yağcı dedim bu sebepten
göbek adı kuran da geçen anlamlı bir isim olsun diyorduk. Dede isminin hiçbir anlamı yok. Eşime biri bişey demiş ondan böyle sinir oluyorum hemen konuşmalardan etkileniyor ya.Gobek adini bari kabul et canim hic sinir etme kendini bizimde oyle olcak muhtemelen bizde anlasmistik güyaaaa
sırtını dönmüştür annesi merak etme bende bazen hareketi sadece makat deliğimden falan hissedebiliyorum.Aslında hareket ediyor bişiler hissediyorum ama tekme değil böyle içimde arka kalçaya doğru basınç gibi. Acaba pozisyondan mı kaynaklı anlayamadım ki. Göbekte hareket yok ama arka tarafa doğru kıpraşma titreşimler oluyor gibi. Böyle olan var mı ya
Aynı benimki canım aynııııAslında hareket ediyor bişiler hissediyorum ama tekme değil böyle içimde arka kalçaya doğru basınç gibi. Acaba pozisyondan mı kaynaklı anlayamadım ki. Göbekte hareket yok ama arka tarafa doğru kıpraşma titreşimler oluyor gibi. Böyle olan var mı ya
Kasilma icin bana doktor gunde birkac kereden bisey olmaz dedi. 15 kereyi buluyor mu diye sordu
Cok geçmiiş olsun canımiyimisin şimdi
Oyy cok cok gecmis olsun verilmis sadakaniz varmis ki daha buyuk bir felaket olmadan cikartilmissiniz. Insallah simdi iyisindir. Bebisin hareketli olmasi iyiye isaret. Benim kizim 20 kilo, gecen kontrolumde sordum dr a kucak istiyor surekli diye birsey olmaz dedi ama seni rahatsiz ediyorsa agri yapiyorsa almaman daha iyi dedi onun disinda hersey olagansa bebek icin sorun olmaz dedi
Cok geçmiş olsun, korkup stres yapınca bebekte rahatsız olmuştur.Eger deVM ederse hastaneye görün cnm. Kötü birşey yoktur umarım.
Günaydınlarrrrrrrrfıstıklarrrrrr
tavsannesi canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Tesekkur ederim hepinize alintilayamafigim varsada hepsini okudum.. korkunca oldu galiba tum gece karnim cok sertti bebekte sanki hic uyumadi her tikirdida kalktim kac kez uyandigimi bile bilmiyorum hepsinde hareket ediyordusimdi uykusuzluktam basim catliyor iyi degil ama migrenim tutmadan bi kahve icicem .. dun gunduzde disardaydik abiyide tasidim cok hafif de karnima agirlik olunca artik zorlaniyorum bebegim hissetmemisine sevindim kahvaltiylada yine kasilma ilaclarini alicam
Nasil arka taraf ya anlamayadim?
benimde oluyor canım soğuk suyla yıkayınca biraz rahatlıyor.
yaa kıyamam sana işte bir yalaka uğruna çocuğun hayatında travmalara sebep oluyorlar birde o kadar erkek kardeşe rağmen valla gülsem mi üzülsem mi bilemedim
göbek adı kuran da geçen anlamlı bir isim olsun diyorduk. Dede isminin hiçbir anlamı yok. Eşime biri bişey demiş ondan böyle sinir oluyorum hemen konuşmalardan etkileniyor ya.
sırtını dönmüştür annesi merak etme bende bazen hareketi sadece makat deliğimden falan hissedebiliyorum.Eşim elini karnıma koyuyor vurdu diyorum hissetmiyor
@kentovir in dediği gibi makatın oralarda hissediyorum. Dıştan hareket belli değil. Yönünden sanırım tik ederim kızlarAynı benimki canım aynıııı
Önemli olan annesi babasi olarak sizin begenmeniz. Yoksa her kafadan bir ses cikiyor.Heryerdemi ayni olur ya bi isim soyluyoruz burun kivirmacalar yok bi kulp bulmacalar en iyisi hic soylememek
Benimkide oyle mesela gecen Atlas ismi nasil dedim olmaz dedi sonra ablalari vardi bizde Atlas cok guzel isim dedi onu duyunca aa guzel kafama yatti dedi hani ben sana demistim olmaz demistin dedigimdede duymadim diyobenimde oluyor canım soğuk suyla yıkayınca biraz rahatlıyor.
yaa kıyamam sana işte bir yalaka uğruna çocuğun hayatında travmalara sebep oluyorlar birde o kadar erkek kardeşe rağmen valla gülsem mi üzülsem mi bilemedim
göbek adı kuran da geçen anlamlı bir isim olsun diyorduk. Dede isminin hiçbir anlamı yok. Eşime biri bişey demiş ondan böyle sinir oluyorum hemen konuşmalardan etkileniyor ya.
sırtını dönmüştür annesi merak etme bende bazen hareketi sadece makat deliğimden falan hissedebiliyorum.Eşim elini karnıma koyuyor vurdu diyorum hissetmiyor
Aynen oyle canimÖnemli olan annesi babasi olarak sizin begenmeniz. Yoksa her kafadan bir ses cikiyor.
Ben onden hissediyorum genelde orami tekmeliyor@kentovir in dediği gibi makatın oralarda hissediyorum. Dıştan hareket belli değil. Yönünden sanırım tik ederim kızlar
Portakal suyu iç çikolata ye benimki de bazen inanılmaz hateketli oluyor kiz olduguna inanamiyorum bazen de diyorum ki bugun hic hateket etmedi sankiKızlar lütfen cvp verin bugün bebeğim sert tekme atmıyor sadece hafif bir hareket hissediyorum. Ama çok hafif
Gün boyu böyleydi. Sizin de böyle olduğu oluyor mu
Canım tabiki söylemeyin canınızı sıkıyorlarsa. Biz kızımda eşimle isim karar verdik ve kimseye söylemedik doğuma kadar. İsim belli önerilere kapalıyız dedik. Şimdi de tavrımız aynı. Aile büyüğü ismi koymak yok ve bu konuda kimseyi karıştırmak konuşturmak ta yok. Zaten şimdi tavrımızı bildiklerinden kimse öneride bulunmuyorHeryerdemi ayni olur ya bi isim soyluyoruz burun kivirmacalar yok bi kulp bulmacalar en iyisi hic soylememek
Dede ismi neydi acaba çok merak ettimYa gene komik olacak ama bana da dedemin ismini koymuşlardır düşünsenize DEDEMİN!!! BABANE DEĞİL DEDE YAilk ismim gayet modern güzel bir isim 2.si DEDEMİN İSMİ MAHKEME kararıyla sildirdim. Uzun isimlerden nefret ettim çocuğuma da kısa buldum o nedenle. Bana samimi gelmiyor ya ebeveyn ismi koymak. Annemlere yıllarca yağcı dedim bu sebepten
Baktim sizden ses cikmiyor actim okudum yazdim benimmgibi bilmeyenlerde yararlansin diye.. isim konusunda bazi cabbar babalar varmis supriz yapmak arzusundaymis analari bu kadar yuku cekip 9 ay tasidigi halde onlarin arzusuna basvurulmamasi sinir etti beni.. gidip onceden notere vekaletini babaya verip dogum belgesini hastaneden aldirip bir guzel ismini alip yazdirip nufus kagidini cikartabiliyorsun o mu supriz yapar esimi gorsunlerHe sen yazmissin zaten, kuzum nufus mudurluklerinde yeni dogan bankosu var. Gidip orDan dogum belgesi ve kendi nufusunla anne yada baba basvuruda bulunuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?