2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimkide öyle iki isim koyalım dedık birini sen koydun birini ben koycam dedı ben hala 2. Nin yerine başka şeyler arıyorum ama nasılsa nufus mudurlugne ben gıtcem dıyo bıde

En guzeli canim

merhabalar. ben nisan annelerinden size bir şey danışmak için geldim. ❤❤

geçen pazartesi şeker yüklemesi yaptırdim. Açlık ve ikinci saat normal çıktı ama ilk saat şekeri 212 değeriyle (üst sınır 180)yüksek çıktı.

kadin doğum uzmanim beş gün boyunca açlık ve tokluk şekerimi ölçmemi ve sonuclari dahiliye uzmanina göstermemi istedi. dün başladım. açliklarda problem yok dün tokluk 156 cikti bugün 119. ama şöyle ki ben bugün yemekten sonra 3 4 bardak su icmisimdir. normalde de yemekten sonra su ihtiyacim oluyor ve çok içiyordum. (şekerin belirtilerinden biri de oymuş meger)

ben yemekten sonra hiç su içmeden mi ölçüm yapmalıyım dunki gibi yoksa normal hayatimdaki gibi mi davranmaliyim? bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

biraz uzun oldu ama kusura bakmayin. hepinize musmutlu, sağlıklı gebelik süreci dilerim.

Bir çok kişide okudum titreşimi bende de oluyor. Sol tarafa yattığında bebekler daha çok oynuyormuş bir de öyle dene

Dede ismi neydi acaba çok merak ettim
Bir arkadaş daha sormuş burdan kamuoyuna duyurulur Saffet idi isim. Yıllarca Saffet beni affet,Saffet hamur gönder, safiş, Saffet abla diye dalga geçtiler pislikler abi isim o kadar dalga geçmeye ve yaratıcılığa müsait ki kızmamak Lazımmış insanlara bir kaç kadında daha denk geldim ama bu isimde umarım aynı şeyi yaşamamışlardır.

Benimkide öyle iki isim koyalım dedık birini sen koydun birini ben koycam dedı ben hala 2. Nin yerine başka şeyler arıyorum ama nasılsa nufus mudurlugne ben gıtcem dıyo bıde
HAY Allah ya ... e biliyormusun me koyacagini.. ilkini sen koymussun ama oda onaylamis belliki kafana gore bi isim koymamasin zannimca.. simdi ne koyacagini biliyormusun? Neyse canim sikma canini dedigim gibi supriz yap

Wall cok kizdimm koyanlar hic dusunememisler o zaman ama iste olan da hele o kucukluk doneminde sana oluyor.. neyse buda hepimize ornek olsun... sadece erkek ismi olarak bakmamak lazim... bazi isimler bayan ismi oldugu halde kaba saba alay konusu olabiliyor.. dikkat etmekte fayda var.. ne bilim mesela uzay umarim kimsenin uzay diye yoktur ve bana kizmazlar ama belki gunumuz teknolojisi 5-6 sene sonra cocuklar ilkokullu olduklarinda uzaya cikmak moda olacak ve normal olucak ama demek istedigimi anladinizi dusunuyorum

Benim eşim 10 yıldır kimliğini değiştirmiyor evlilik cüzdanımızda 19 yaşındaki resmi var (2sene olcak evleneli) umarım aynı titizliği kızımın nüfus cüzdanını alırken de göstermez

Hay Allahim sarkiya bak gulmeden duramiyorum en sonunda uyandiracam adami
Ooo icinde han gecen daha neler soyluyor artik aklimda tutamiyorum

Aa eger ozel degilse neden soylemediginizi ogrenebilir miyim? Cunku uzmanlar saklayip sonradan soylemeyin ilk gunden beri haberi olmali diyorlar.
Biz bunu bilmeden daha ilk gunden itibaren soyledik kan testine bile beraber gittik tum kontrollerimde yanimda kalp atisini duyunca anne bak bana kalp gonderiyor diyor. Aslinda cokta faydasini gorduk cok ama cok hevesli anne ben kocaman abla oldum kardesime cok iyi bakicam dkyor durup durup gobegimi opuyor hatta bareket ettigini gorunce disaridan kardesine ninni soyluyor uyu kardesim diye

buyuuukkk sooookkkk aslinda kocamla ikileme dusseydik ben yapardim iyi fikirmisss nedennnnn olmasin ki

Dede mi bir sebebi mi var koymak icin mi koyulmuss

Evet ya sana sonuna kadar katılıyorum bir de kedi köpek ismi gibi şimdiki isimler ne bileyim çok itici ve özenti geliyor bana, ömrü boyunca taşıyabileceği bir isim olmalı

Evet ya sana sonuna kadar katılıyorum bir de kedi köpek ismi gibi şimdiki isimler ne bileyim çok itici ve özenti geliyor bana, ömrü boyunca taşıyabileceği bir isim olmalı
Hahahahaha... insanlarin yasadigi yerle semptle yurtdisi olaylari felan var mesela bazi isimleride yadirgamiyorum... mesela biri Leo koycak Benim cok hosuma gitti:)) ama ne bilim artik modaya uysun diye sacma sapan isimler var.. cocuklar okula gittiginde arkadaslarinin isimlerini sordugumda herhalde bayag kafam kariscak bide bunlar nine olacaklar buyuk dede olacaklar:)))) insallahhhhh

Aslına bakarsanız özel bir sebebi yok, sadece ilk üç ay sagliksal durumlar, Nisan ayında bir kürtajım var 3.5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu. Şuan yaşasaydı 2,5 aylık olacaktı. O nedenle ilk zamanlar hem oğlumuz hem ailelerimize en kimseye soylemedik 5 aylıkken haberdar ettik ailelerimizi de bu hamileliğimde tabi herkes şok
Birde hangi uzman ve bakış açısı ne onu degerlendirmek gerek. Örneğin benim oğlum çok konuşkan bir çocuk eğer hamile olduğumu bilseydi daha kimse bilmiyorken tüm mahalle esnafının haberi olurdu çünkü okula giderken herkesle konuşuyor illa ki birşey anlatıyor, bunun doğru olduğunu düşünmedik, dediğim gibi yaş ve mizaç olarak bunu bekleyebilecek Sabra sahip değil. Söylememiş olmamız konusmadigimiz anlamına gelmesin, kardeş kitapları okuyoruz kardeşi olacağı zamanların planlarını yapıyoruz, onun bebeklik oyuncaklarını ve kıyafetlerini inceliyoruz kardeşi de erkek olacağı için kıyafetlerini onunla paylaşacağımız ve bu sayede oyuncak ve kitap alabilmek için daha fazla para ayiracagimizi eğer bahar aylarinda kardeşi olursa yaza beraber neler yapacağımızı hepsini konuşuyoruz sadece şuan hamile olduğumu konusmuyoruz sadece kardeşinin olması için Allah'a dua ediyoruz ama duamız ne zaman kabul olur onu bilmiyoruz diyoruz umarım açıklayıcı olmustu

Neyi kastettiğini çok iyi anlıyorum ben de örnek vermek istemiyorum bu tür isimler düşünenler vardır belki diye bir tane karikatür geldi aklıma'oğlumuzun adını oğuz koyacaktık ama yurt dışında 'ğ' sorun olmasın diye vazgeçtik, diyor. Arkadaşı da 'hergün kaliforniya kayışdağı arası gidip gelen insanlarsınız çok iyi düşünmüşsünüz valla' diyor Leo bence de olabilir ama ben koymazdım çok radikal Bana göre

Ben dedenin yerinde olsamda mutlu olamazdım. Adamın adını kız torununa vermişler diye onunla da dalga geçerler. İsim de tam erkek ismi yani. Neyse çocukluğuna malolmuş ama kurtulmuşsun

Ben dedenin yerinde olsamda mutlu olamazdım. Adamın adını kız torununa vermişler diye onunla da dalga geçerler. İsim de tam erkek ismi yani. Neyse çocukluğuna malolmuş ama kurtulmuşsun
Dedem ağırlığı olan bir adam bence de bilse kesinlikle mutlu olmazdı benim talihsizliğim annem bana hamileyken dedem ölmüş. Ondan ihale bana kalmış

Bana aksi bir isim önerilerinde bile (şu an ismi belli) kan görmek istiyorum çok sinirleniyorum. Kahrolasıca hormonlar
Benimde arkadaşımın etlisinin ismi diye istemiyor kayınvalidem kendi dediği olmadı diye istemiyor kimseyi memnun edemeyi kızlar biz memnunsak gerisinin önemi yok

Ben onun icin sormamistim soyut somut kavramini ayirt edemedikleri icin, o yuzden mi soylemediniz diye merak ettim. Henuz hali hazirda gorunurde olmadigi icin anlam kargasasini mi engellemek icin soylemediniz diye. Cunku genelde bu yaslardaki cocuklarin hersey agizlarinda sir saklamayi bilmiyorlar buyukler bosa dememis cocuktan al haberi diye en ufak bir degisimden bile 7 mahallenin haberi oluyor.

Kesinlikle bizde bize özel kalsın istedik nasılsa doğduğunda herkes haberdar olacak saklama şansı olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…