Suyun bir etki edeceğini sanmıyorum 1 ay ölçtüm ben açlık ve 1.saat tokluk 2 saat tokluk olarak119 tokluk normalde 159 birazcık yüksekmerhabalar. ben nisan annelerinden size bir şey danışmak için geldim. ❤❤
geçen pazartesi şeker yüklemesi yaptırdim. Açlık ve ikinci saat normal çıktı ama ilk saat şekeri 212 değeriyle (üst sınır 180)yüksek çıktı.
kadin doğum uzmanim beş gün boyunca açlık ve tokluk şekerimi ölçmemi ve sonuclari dahiliye uzmanina göstermemi istedi. dün başladım. açliklarda problem yok dün tokluk 156 cikti bugün 119. ama şöyle ki ben bugün yemekten sonra 3 4 bardak su icmisimdir. normalde de yemekten sonra su ihtiyacim oluyor ve çok içiyordum. (şekerin belirtilerinden biri de oymuş meger)
ben yemekten sonra hiç su içmeden mi ölçüm yapmalıyım dunki gibi yoksa normal hayatimdaki gibi mi davranmaliyim? bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
biraz uzun oldu ama kusura bakmayin. hepinize musmutlu, sağlıklı gebelik süreci dilerim.
Hahahahaha... insanlarin yasadigi yerle semptle yurtdisi olaylari felan var mesela bazi isimleride yadirgamiyorum... mesela biri Leo koycak ☺ Benim cok hosuma gitti:)) ama ne bilim artik modaya uysun diye sacma sapan isimler var.. cocuklar okula gittiginde arkadaslarinin isimlerini sordugumda herhalde bayag kafam kariscakbide bunlar nine olacaklar buyuk dede olacaklar:)))) insallahhhhh
Tam zamanindaaaaBu kadar isim muhabbeti üstüne kapı süsüm geldi göbek adı sorunsalımız olsa da ilk adını garantilediğimi düşünüyorum artık
2 yaş (26 aylık) anlar mı bunu peki ben mesela netten alıyorum hep kargo gelıyo ya artık kargo geldıgınde bebe bebee diyo anlıyo ona aldıgımıanasınıfı öğretmeni olarak naçizane tavsiyem alışverişe ilkini de götürün, beraber seçin ki kardeşini sahiplensin. Her hazırlıkta onu katın, onun fikrini almaya çalışın. Tabi bir şeyler almadan da olmaz ama onu işin içine katmak çok daha önemli.Gerçi kaç yaş olacak bilmiyorum ama
Bizde cok klasık takılıyoruz eşime göre isim icin cok düşünmeye gerek yokmuşNeyi kastettiğini çok iyi anlıyorum ben de örnek vermek istemiyorum bu tür isimler düşünenler vardır belki diye bir tane karikatür geldi aklıma'oğlumuzun adını oğuz koyacaktık ama yurt dışında 'ğ' sorun olmasın diye vazgeçtik, diyor. Arkadaşı da 'hergün kaliforniya kayışdağı arası gidip gelen insanlarsınız çok iyi düşünmüşsünüz valla' diyorLeo bence de olabilir ama ben koymazdım çok radikal Bana göre
Ayy canım yavrum yaaaa çok tatlııı2 yaş (26 aylık) anlar mı bunu peki ben mesela netten alıyorum hep kargo gelıyo ya artık kargo geldıgınde bebe bebee diyo anlıyo ona aldıgımıarada onada bişeyler gelıyo ama.. gelen bebek eşyalarınıda önce bi kendi deniyo gezdırıyo elinde oynuyo en son atıyo bi kenara
Isim kardesimiz gule gule kullansinBu kadar isim muhabbeti üstüne kapı süsüm geldi göbek adı sorunsalımız olsa da ilk adını garantilediğimi düşünüyorum artık
Ayyy benim annem de öyle yapıyorBenimde arkadaşımın etlisinin ismi diye istemiyorkayınvalidem kendi dediği olmadı diye istemiyor kimseyi memnun edemeyi kızlar biz memnunsak gerisinin önemi yok
Yani ne desem bilemedimuniuqqeee kizlllaaaaaaaarrr
Benim iki cocugumun adinida babasi koydu bende cok sevdim tamam dedim ikiside dalga gecilebilir isimler bizden baska turlusu cikmazdibirde su var onlar dede nine oldugunda da modern isimler olacak simdi hep farkli isimler koyuluyor. Simdi bile bir cogumuzun adi klasik dede nine isimlerine uymuyor mesela benim adim bana hep garip geliyor
Kizim Yaz
Oglum Han
Ama Yaz dogdugunda yaz adi su anki gibi dizilerle patlamis herkesin koydugu bir isim degildiyasindanda belli zaten
Han da taaa eski turklerde hukumdar anlamina geliyor. Sonradan han konaklama anlaminda kullanilmis ve yayilmis.
Ayşe Betül ismi uyumlu, Aklında olsun cnm.Bizde cok klasık takılıyoruz eşime göre isim icin cok düşünmeye gerek yokmuşilkini Ali koyduk şimdikide ayşe tabı yanlarında 2. İsimleride var ama ben ayşenin yanına bi türlü karar veremıyorum oda daha yenı bi isim olsun diyorum ipek, neva gibi.. eşimde ısrarla nehir istiyo.. ayşeyi duyanlardanda cok tepkı geldı bize ama değişmedik
İpek ismi bana çok kibar Narin nazik geliyor çok beğeniyorum benşm de düşündüğüm isimlerdendi ama eşim pek olumlu bakmadıBizde cok klasık takılıyoruz eşime göre isim icin cok düşünmeye gerek yokmuşilkini Ali koyduk şimdikide ayşe tabı yanlarında 2. İsimleride var ama ben ayşenin yanına bi türlü karar veremıyorum oda daha yenı bi isim olsun diyorum ipek, neva gibi.. eşimde ısrarla nehir istiyo.. ayşeyi duyanlardanda cok tepkı geldı bize ama değişmedik
Ayyy benim annem de öyle yapıyor
Yani ne desem bilemedimçocuklar özellikle ilk okul zamanları aşırı acımasız oluyorlar umarım inşallah alay etmezler isimlerin kısa olması güzel ama Türkçe'de kullanım alanı çok fazla olduğundan değişik versiyon üretebilmek kapasitesi çok yüksek isimler
İsim bulamayangillerden biri de biziz, oğlumuz 3 günlükken koymuştuk ismini sanırım bu seferde öyle olacak, erkek ismine karar vermek daha zor sanki. Büyük oglumuzun adı Tarık Buğra uyumlu fikirleriniz olursa sevinirimBizde henüz isim bulamadık, kızımizin ismi belli gibi ama oglumuz için bulamadık daha.
Eşim kız ismini ben koymak istiyorum dedi, erkeğide sen koy dedi. kizimiza Esila ismini buldu büyük ihtimal öyle olacak, ben yanınada kısa bi isim daha koymak istiyorum.İsim bulamayangillerden biri de biziz, oğlumuz 3 günlükken koymuştuk ismini sanırım bu seferde öyle olacak, erkek ismine karar vermek daha zor sanki. Büyük oglumuzun adı Tarık Buğra uyumlu fikirleriniz olursa sevinirim
Benimki de ne tarafa donersem, oraya vuruyor. Hep bole ama istisnasiz. Gulesim geliyor. Sanirim donmelerimden hoslanmiyor. Bu nasil kadin dieHangi tarafa uzansam bebek de kendini o tarafa atıyor. Içimde kayıyor resmen. Tembel bu, tutamıyor kendini, hop bırakıveriyor. Ezilcen ezilcen ne yapıyon diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?