2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Suyun bir etki edeceğini sanmıyorum 1 ay ölçtüm ben açlık ve 1.saat tokluk 2 saat tokluk olarak119 tokluk normalde 159 birazcık yüksek

uniuqqeee kizlllaaaaaaaarrr
Benim iki cocugumun adinida babasi koydu bende cok sevdim tamam dedim ikiside dalga gecilebilir isimler bizden baska turlusu cikmazdi birde su var onlar dede nine oldugunda da modern isimler olacak simdi hep farkli isimler koyuluyor. Simdi bile bir cogumuzun adi klasik dede nine isimlerine uymuyor mesela benim adim bana hep garip geliyor
Kizim Yaz
Oglum Han
Ama Yaz dogdugunda yaz adi su anki gibi dizilerle patlamis herkesin koydugu bir isim degildi yasindanda belli zaten
Han da taaa eski turklerde hukumdar anlamina geliyor. Sonradan han konaklama anlaminda kullanilmis ve yayilmis.

2 yaş (26 aylık) anlar mı bunu peki ben mesela netten alıyorum hep kargo gelıyo ya artık kargo geldıgınde bebe bebee diyo anlıyo ona aldıgımı arada onada bişeyler gelıyo ama.. gelen bebek eşyalarınıda önce bi kendi deniyo gezdırıyo elinde oynuyo en son atıyo bi kenara

Bizde cok klasık takılıyoruz eşime göre isim icin cok düşünmeye gerek yokmuş ilkini Ali koyduk şimdikide ayşe tabı yanlarında 2. İsimleride var ama ben ayşenin yanına bi türlü karar veremıyorum oda daha yenı bi isim olsun diyorum ipek, neva gibi.. eşimde ısrarla nehir istiyo.. ayşeyi duyanlardanda cok tepkı geldı bize ama değişmedik

Ayy canım yavrum yaaaa çok tatlııı

Benimde arkadaşımın etlisinin ismi diye istemiyor kayınvalidem kendi dediği olmadı diye istemiyor kimseyi memnun edemeyi kızlar biz memnunsak gerisinin önemi yok
Ayyy benim annem de öyle yapıyor
Yani ne desem bilemedim çocuklar özellikle ilk okul zamanları aşırı acımasız oluyorlar umarım inşallah alay etmezler isimlerin kısa olması güzel ama Türkçe'de kullanım alanı çok fazla olduğundan değişik versiyon üretebilmek kapasitesi çok yüksek isimler

Ayşe Betül ismi uyumlu, Aklında olsun cnm.

İpek ismi bana çok kibar Narin nazik geliyor çok beğeniyorum benşm de düşündüğüm isimlerdendi ama eşim pek olumlu bakmadı

Bizde henüz isim bulamadık, kızımizin ismi belli gibi ama oglumuz için bulamadık daha.

Bilmiyorum, ama simdiki zaman artik pek eskisi gibi degil cunku cocuklarda farkli isimlere aliskin olarak buyuyorlar. Birde kres anaokulu cok yayginlastigi icin, daha kucuk yasta ic ice oluyorlar boylelikle asina oluyorlar. Ben ne zamandir pek kotu seyler duymuyorum. Alay etmek isteyen her isme bir kup bulur diye dusunuyorum. Illaki bir cok anlama gelen isimler icin degil. Ben cocuklarimin ismini cok seviyorum. Ozellile kizimin adini soyleyince bu zamana kadar cok guzel tepkiler aldim onada cok yakisiyor. Birde A Altibirlik61 in dedigi gibi cevrede cok onemli.

Bizde henüz isim bulamadık, kızımizin ismi belli gibi ama oglumuz için bulamadık daha.
İsim bulamayangillerden biri de biziz, oğlumuz 3 günlükken koymuştuk ismini sanırım bu seferde öyle olacak, erkek ismine karar vermek daha zor sanki. Büyük oglumuzun adı Tarık Buğra uyumlu fikirleriniz olursa sevinirim

Eşim kız ismini ben koymak istiyorum dedi, erkeğide sen koy dedi. kizimiza Esila ismini buldu büyük ihtimal öyle olacak, ben yanınada kısa bi isim daha koymak istiyorum.

Bu gidişle ben bu kararsizlikla, oğlanın ismini de eşim koyacak

Hangi tarafa uzansam bebek de kendini o tarafa atıyor. Içimde kayıyor resmen. Tembel bu, tutamıyor kendini, hop bırakıveriyor. Ezilcen ezilcen ne yapıyon diyorum.
Benimki de ne tarafa donersem, oraya vuruyor. Hep bole ama istisnasiz. Gulesim geliyor. Sanirim donmelerimden hoslanmiyor. Bu nasil kadin die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…