Bazi isimler ufakken tatli ama büyüyünce hicte hos gelmiyor kulaga. Örnegin: Berkecan amca, berke can bey yada pelinsu teyze. Cocugun ilerki yaslarinida düsünmek lazim bence.Evet ya sana sonuna kadar katılıyorum bir de kedi köpek ismi gibi şimdiki isimler ne bileyim çok itici ve özenti geliyor bana, ömrü boyunca taşıyabileceği bir isim olmalı
Ayy cok tesekkur ederimaralarinda tam 4 yas olacak, genelde zaten evdeki herseyde soz sahibidir begenmedigi birsey alinmaz, yapilmaz. Kardesinin hazirliklarinda da oyle yaptik hep sorduk duvar rengine kadar onun karari tabi kendi odasininda rengi degisiyor ama bizim baba yapti kuvet aldim kizima pembesi yok muydu diyor aslinda alirken kizim hic istememisti aklinda yoktu, emzik aliskanligini bitirmisti babasiyla alisverise gonderdim emzikle geri geldiler babasi almis yeniden basladi.. kardesine aldigimiz icin uzulmus olabilirmis.
Ve su an cok zorlanmaya basladim mesela HM gittik bir kac birsey alayim dedim.
Sepetimizde elsa bale kiyafetinin aynisinin 3 rengi, yuzukler, canta, elbiseler bir dolubir tanesini secmeyi onerdim kardesimdede 1 tane olsun dedi kabul etmedi bende hepsini biraktim ciktim
Ben bir dusuk yapmistim kp tutturmustu kiz olursa cansu olsun diyebaska isim olmasin cansu olsun diyiyordu surekli o bebik nasip olmadi dustu simdi oglanda once hamileligimi soylemedik kimseye korktuk bir onceki gibi olur diye.. cinsiyeti ogrendik ismi koyduk direk oglumuz Han geliyor dedik kimse karisamadi begenmis olmali ki han sarhos hanci sarhos diye turku soyluyor
Yavrucum hastaneden belgeler verecekler, dogum belgesi ile nufus mudurlugune gidilip yeni dogan nufus islemlerinden kimligini cikarip kaydini yapiyorsun. Biz kizimda pazar cumartesi eve cikmistik p.tesi esim hemen gidip kimligini cikarmisti. En gec 1 ay suren var. Ama o kadar beklememek gerek sahsi dusuncem
2 yaş (26 aylık) anlar mı bunu peki ben mesela netten alıyorum hep kargo gelıyo ya artık kargo geldıgınde bebe bebee diyo anlıyo ona aldıgımıarada onada bişeyler gelıyo ama.. gelen bebek eşyalarınıda önce bi kendi deniyo gezdırıyo elinde oynuyo en son atıyo bi kenara
Tuğra olabilirİsim bulamayangillerden biri de biziz, oğlumuz 3 günlükken koymuştuk ismini sanırım bu seferde öyle olacak, erkek ismine karar vermek daha zor sanki. Büyük oglumuzun adı Tarık Buğra uyumlu fikirleriniz olursa sevinirim
Betül bende severim ama cok yakınımda birinin adı kuzumAyşe Betül ismi uyumlu, Aklında olsun cnm.
Maşallah canım. Ben 31+0ım şuan. Doktor 6 ocakta yani 32+1 de rapor vermek için çağırdı. Önümüzdeki hafta gidicem bakalım. Canım sat'a göre mi 31+2 sin yoksa ultrason ölçümüne göremi? Gebelik takviminde farklı gözüküyorda. Ama benim bildiğim son adet tarihine göre raporu veriyorlar.Kapı süsümüz hazır☺ Kızlar nasılsınız? Benim bebiş 1750 gr olmuş artık kocaman bebek oldu. 31+2 görünüyoruz. 32 hafta çalışabilir raporu için persembe günü mü cuma günü mü gitmem lazım doktor cuma dedi ama bilemedim . Çalışabilir raporu alan oldu muuu???
Sat 26 Mayıs canım ilk başlarda geç döllenme falan demişti doktor gününü yakaladı sanırım. Bana cuma günü dedi emin olamadım . 32+0 oluyor çünkü cuma günüMaşallah canım. Ben 31+0ım şuan. Doktor 6 ocakta yani 32+1 de rapor vermek için çağırdı. Önümüzdeki hafta gidicem bakalım. Canım sat'a göre mi 31+2 sin yoksa ultrason ölçümüne göremi? Gebelik takviminde farklı gözüküyorda. Ama benim bildiğim son adet tarihine göre raporu veriyorlar.
Tamam o zaman 32+ da veriliyor rapor. 1 haftacığımız kaldı :) ben 37 değil 36 ya kadar rapor alıcam. 37 şubatın ilk haftasına geliyor. Şubatta gitmem daha.Sat 26 Mayıs canım ilk başlarda geç döllenme falan demişti doktor gününü yakaladı sanırım. Bana cuma günü dedi emin olamadım . 32+0 oluyor çünkü cuma günü
Ben 4 gün gidicem canım şubatta zaten bir gün boş günüm oluyor tam 37 de ayrılayım dedim ama tabi o zaman ne olur bilemiyorumTamam o zaman 32+ da veriliyor rapor. 1 haftacığımız kaldı :) ben 37 değil 36 ya kadar rapor alıcam. 37 şubatın ilk haftasına geliyor. Şubatta gitmem daha.
Bu rapor çalışanların sgk dan dogumdan sonra iş görmezlik parası alabilmek içinde aldıgı rapormu kızlar ?Tamam o zaman 32+ da veriliyor rapor. 1 haftacığımız kaldı :) ben 37 değil 36 ya kadar rapor alıcam. 37 şubatın ilk haftasına geliyor. Şubatta gitmem daha.
O yüzden bebegi yanimiza alcaz iştecanim 2 bucuk yasindaysa bilerek olmasada sen uyurken bile kucaklamak beslemek isteye bilir su bile icirmek isteye bilir iyi dusun derim emzirirken cok uykusuz kalcaksin duyamayada bilirsin
Yok nerde bugunde aynen devam. Hem temizlik yap hem laf işit zor gündüHamile hamile üzmeyeyim diye hic dusunmuyorlar ya
SGK için öyle sanırım canım. Eğer doktor uygun görürse 37 haftaya kadar çalışıp izne çıkıyorsun kullanmadığın izinler doğum sonrasına aktarılıyorBu rapor çalışanların sgk dan dogumdan sonra iş görmezlik parası alabilmek içinde aldıgı rapormu kızlar ?
Benim iki gündür az hareket ediyordu. Tekme o kadar az ki içimde titreşim oluyordu sadece. Dr una yazdım hastaneye gittim doppler baktılar. Yarında hocam çağırdı ona gidicem. Annelik çok zormuş korku panik heyecan mutlulukArkadaşlar yaa benim kız bugün pek hareket etmedi. Daha doğrusu ben canım sıkkın olduğu için tüm gün yataktan çıkmadım. Hep böyle dürter gibi hareket etti ara ara. Fıldır fıldır dönerdi iterdi noluyo
Amin bacısı aminn gerçekten çok zor yaaaBenim iki gündür az hareket ediyordu. Tekme o kadar az ki içimde titreşim oluyordu sadece. Dr una yazdım hastaneye gittim doppler baktılar. Yarında hocam çağırdı ona gidicem. Annelik çok zormuş korku panik heyecan mutlulukAllahım hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza bir alsak bebişlerimizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?