2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet ya sana sonuna kadar katılıyorum bir de kedi köpek ismi gibi şimdiki isimler ne bileyim çok itici ve özenti geliyor bana, ömrü boyunca taşıyabileceği bir isim olmalı
Bazi isimler ufakken tatli ama büyüyünce hicte hos gelmiyor kulaga. Örnegin: Berkecan amca, berke can bey yada pelinsu teyze. Cocugun ilerki yaslarinida düsünmek lazim bence.

o babayı ne yapmak lazım bilemedim şimdi kıskançlık olmasın diye farklı ama yanlış bir strateji belirlemiş

tabi anlar. O yaş grubu genelde bebekleri çok seviyor gözlemlediğim kadarıyla ama yine de kıskançlık olacak tabi, Allahın emri

Z isim konusunda çok düşünmedik. Evlenmeden öne kız olursa defne erkek olursa kaan demiştik. İlk oğlum oldu kaan koyduk. Sonra yine erkek oldu Alp koyduk soyadımızla uyumlu. Soyadımız Arslan. Şimdi kız defneden vazgeçmeli çok oldu ben yade dedim büyük oğlum beğenmedi. Ada koyacağız nasipse. Erkek olsaydı bu da ardıç düşünüyordum eşim ise kılıç fikir olsun. Biz kısa isimlerden gittik

Kapı süsümüz hazır Kızlar nasılsınız? Benim bebiş 1750 gr olmuş artık kocaman bebek oldu. 31+2 görünüyoruz. 32 hafta çalışabilir raporu için persembe günü mü cuma günü mü gitmem lazım doktor cuma dedi ama bilemedim . Çalışabilir raporu alan oldu muuu???

Eklentiler

• AA461890-3202-40A7-A203-9ACFAE9D14E3.webp
    48 KB · Görüntüleme: 67
Maşallah canım. Ben 31+0ım şuan. Doktor 6 ocakta yani 32+1 de rapor vermek için çağırdı. Önümüzdeki hafta gidicem bakalım. Canım sat'a göre mi 31+2 sin yoksa ultrason ölçümüne göremi? Gebelik takviminde farklı gözüküyorda. Ama benim bildiğim son adet tarihine göre raporu veriyorlar.

Sat 26 Mayıs canım ilk başlarda geç döllenme falan demişti doktor gününü yakaladı sanırım. Bana cuma günü dedi emin olamadım . 32+0 oluyor çünkü cuma günü

Sat 26 Mayıs canım ilk başlarda geç döllenme falan demişti doktor gününü yakaladı sanırım. Bana cuma günü dedi emin olamadım . 32+0 oluyor çünkü cuma günü
Tamam o zaman 32+ da veriliyor rapor. 1 haftacığımız kaldı :) ben 37 değil 36 ya kadar rapor alıcam. 37 şubatın ilk haftasına geliyor. Şubatta gitmem daha.

Tamam o zaman 32+ da veriliyor rapor. 1 haftacığımız kaldı :) ben 37 değil 36 ya kadar rapor alıcam. 37 şubatın ilk haftasına geliyor. Şubatta gitmem daha.
Ben 4 gün gidicem canım şubatta zaten bir gün boş günüm oluyor tam 37 de ayrılayım dedim ama tabi o zaman ne olur bilemiyorum Şimdilik düşüncem o yönde

Arkadaşlar yaa benim kız bugün pek hareket etmedi. Daha doğrusu ben canım sıkkın olduğu için tüm gün yataktan çıkmadım. Hep böyle dürter gibi hareket etti ara ara. Fıldır fıldır dönerdi iterdi noluyo

Bu rapor çalışanların sgk dan dogumdan sonra iş görmezlik parası alabilmek içinde aldıgı rapormu kızlar ?
SGK için öyle sanırım canım. Eğer doktor uygun görürse 37 haftaya kadar çalışıp izne çıkıyorsun kullanmadığın izinler doğum sonrasına aktarılıyor

Benim iki gündür az hareket ediyordu. Tekme o kadar az ki içimde titreşim oluyordu sadece. Dr una yazdım hastaneye gittim doppler baktılar. Yarında hocam çağırdı ona gidicem. Annelik çok zormuş korku panik heyecan mutluluk Allahım hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza bir alsak bebişlerimizi inşallah

Amin bacısı aminn gerçekten çok zor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…