- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
- 113
1000 tllerden bahsediyo nette o kangurudan. Verdinmi o kadar gerçektenKanguruda marka cok önemli bence. Ogluma chicco marka almistim. 5 dk zor durdu icinde, hem omuza sirta cok agri veriyordu. Bu sefer ergobaby aldim, hep iyi yorumlar okudum. Insallah bebek sever.
Daha neyi uzatiyorki canim benim yaaYok nerde bugunde aynen devam. Hem temizlik yap hem laf işit zor gündü
Benim arkadaş geçici vereyim dedi kullanır verirsin geri dedi sağolsun. Ben de olur dedim1000 tllerden bahsediyo nette o kangurudan. Verdinmi o kadar gerçekten
Teşekkür ederimTuğra olabilir
Benimde sat 26 mayis Alla Alla neden 30. Haftada gozukuyosunki burdaki uygulamada... masallah bebisinedeSat 26 Mayıs canım ilk başlarda geç döllenme falan demişti doktor gününü yakaladı sanırım. Bana cuma günü dedi emin olamadım . 32+0 oluyor çünkü cuma günü
Ne kadara yaptirdinizKapı süsümüz hazır
Mukemmel olmus ne kadar yaptirdinizKapı süsümüz hazır☺ Kızlar nasılsınız? Benim bebiş 1750 gr olmuş artık kocaman bebek oldu. 31+2 görünüyoruz. 32 hafta çalışabilir raporu için persembe günü mü cuma günü mü gitmem lazım doktor cuma dedi ama bilemedim . Çalışabilir raporu alan oldu muuu???
Evet onun için Alinan raporBu rapor çalışanların sgk dan dogumdan sonra iş görmezlik parası alabilmek içinde aldıgı rapormu kızlar ?
Canim benimde 26 mayisKizlarrr napiyonuzzz???
Benimde sat 26 mayis Alla Alla neden 30. Haftada gozukuyosunki burdaki uygulamada... masallah bebisinedekapi susunde harika olmus guzel gunlerde kullanmak dilegiyle
Az kullanilmis ve temiz olan 2. El aldim.1000 tllerden bahsediyo nette o kangurudan. Verdinmi o kadar gerçekten
Biz bastan anlasmistik cnm ki Allahtan esimde karsi anne baba isimlerine.Şu sıralar genelimiz eşiyle kötü heralde. Bende az önce bi çığrındım. Çocuk olmadan önce anne baba ismi koymak yok demiştik. Az evvel tutmuş bana ilk erkek torun 2.isim babamın ismini koycam diye. Kendisi de dedesinin ismini taşıyor hiç sevmiyor nüfusda bile yazmayan bir isimle tanıtıyor millete kendini kalkmış oğluna da aynı şeyi yapcak. Söylendim söylendim kasılmam artmasın diye çarptım odanın kapısını çıktım. Resmen dalga geçiyor benimle ya sinir etti. Ay bu adamlar ne kadar düşüncesiz gerzek oluyorlar arada ya. Haberi olmadan doğurcam gelcem o olcak en son
Ben odaya gidiyorum :) oda degistiriyorum o da etkili tavsiye ederim :)Bizim de hep aynısı oluyor ama ben akıllandım artık evden gitmiyorum. Bu halde nereye gideceksin ki. Hiç bir yerde rahat edemezsin kalamazsın gidemezsin... O yüzden evdekini kaçırmak en mantıklısı inşallah düzelir
Gece uyurken egzersizmi yapiyorsun yoksa :)Sabahlari uyandigimda parmak eklemlerinde agri oluyor tum parmaklarim gerilmis gibi anlamiyorum... kalsiyumu cekiyorlar diyemi bebeler , sadece parmak eklemleri niye agrisin ama dimi
Gecmis sum cnm ins bir daha yasamazsiniz.Cok sagolun kizlar telasla yazdigimi ben bile anlamadim simdi okuyunca .. yangin bizim evin garajinda olmustu tum apartman disarida bekledik sonra kaynanmlara gectik yeni donduk eve tum bina is icinde kolidorlar duvarlar tam kokudan camlari acmistim farkedince odalar kokmuyor iyiki bu gece nasil uyuycam bakalim korkudan oldu sanirim kasilmalarim vurdukca disardan gorunuyor simdi bile
Bilmem ki canım neden öyle görünüyor anlamadım teşekkür ederiz teyzesiKizlarrr napiyonuzzz???
Benimde sat 26 mayis Alla Alla neden 30. Haftada gozukuyosunki burdaki uygulamada... masallah bebisinedekapi susunde harika olmus guzel gunlerde kullanmak dilegiyle
Canım öğretmen arkadaşlarım hediye olarak yaptırmış fiyatını gerçekten bilmiyorumMukemmel olmus ne kadar yaptirdiniz
Gule gule kullan canim.Canım öğretmen arkadaşlarım hediye olarak yaptırmış fiyatını gerçekten bilmiyorum ☺
Teşekkür ederim canımmmGule gule kullan canim.Cok begendim degisik olmus.
Aynen canım ama rapor alıyoruz ki 37 ye kadar çalışalım diye yoksa 32den sonra izinli sayılıyormuşuz. Sonrada parasını alıcaz işte.Bu rapor çalışanların sgk dan dogumdan sonra iş görmezlik parası alabilmek içinde aldıgı rapormu kızlar ?
Allah kolaylık versin gerçekten hamilelikte hersey çok zor geliyor.Bizde bugun evi yerlestirdik. Hamile hamile badana ne zormuş yaa
Canım alan daralıyor ya artık zaten fıldır fıldır dönme şeyleri kalmadı. Birde canın sıkkın olduğunu hissedip o da hareketini azaltmıi olabilir. Geçenlerde benimde moralim bozukken doğru düzgün hareket etmemişti o da.Arkadaşlar yaa benim kız bugün pek hareket etmedi. Daha doğrusu ben canım sıkkın olduğu için tüm gün yataktan çıkmadım. Hep böyle dürter gibi hareket etti ara ara. Fıldır fıldır dönerdi iterdi noluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?