2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kanguruda marka cok önemli bence. Ogluma chicco marka almistim. 5 dk zor durdu icinde, hem omuza sirta cok agri veriyordu. Bu sefer ergobaby aldim, hep iyi yorumlar okudum. Insallah bebek sever.
1000 tllerden bahsediyo nette o kangurudan. Verdinmi o kadar gerçekten

Kizlarrr napiyonuzzz???
Sat 26 Mayıs canım ilk başlarda geç döllenme falan demişti doktor gününü yakaladı sanırım. Bana cuma günü dedi emin olamadım . 32+0 oluyor çünkü cuma günü
Benimde sat 26 mayis Alla Alla neden 30. Haftada gozukuyosunki burdaki uygulamada... masallah bebisinede kapi susunde harika olmus guzel gunlerde kullanmak dilegiyle

Mukemmel olmus ne kadar yaptirdiniz

Tunceliden selamlar guzel anneler ve bebisleri...
Yalanci kasilmalar baslamis durumda bende gunde 3-5 arasi oluyor nefesim kesiliyor resmen ama normal karsiliyorum :) artik takvimde 32.haftasi gorunuyor cok sukur az kaldi hepimizin rabbim kucagimiza almayi öpup koklamayi nasip etsin

Bir kac okudugum sayfanin alintilarinida ilistireyim okudukca alintilari yaparim :)

Biz bastan anlasmistik cnm ki Allahtan esimde karsi anne baba isimlerine.
Ben odaya gidiyorum :) oda degistiriyorum o da etkili tavsiye ederim :)
Sabahlari uyandigimda parmak eklemlerinde agri oluyor tum parmaklarim gerilmis gibi anlamiyorum... kalsiyumu cekiyorlar diyemi bebeler , sadece parmak eklemleri niye agrisin ama dimi
Gece uyurken egzersizmi yapiyorsun yoksa :)
Gecmis sum cnm ins bir daha yasamazsiniz.

Kizlarrr napiyonuzzz???

Benimde sat 26 mayis Alla Alla neden 30. Haftada gozukuyosunki burdaki uygulamada... masallah bebisinede kapi susunde harika olmus guzel gunlerde kullanmak dilegiyle
Bilmem ki canım neden öyle görünüyor anlamadım teşekkür ederiz teyzesi

Bu rapor çalışanların sgk dan dogumdan sonra iş görmezlik parası alabilmek içinde aldıgı rapormu kızlar ?
Aynen canım ama rapor alıyoruz ki 37 ye kadar çalışalım diye yoksa 32den sonra izinli sayılıyormuşuz. Sonrada parasını alıcaz işte.

Canım alan daralıyor ya artık zaten fıldır fıldır dönme şeyleri kalmadı. Birde canın sıkkın olduğunu hissedip o da hareketini azaltmıi olabilir. Geçenlerde benimde moralim bozukken doğru düzgün hareket etmemişti o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…