- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Allah kolaylık versin canım. Hamileyken iş yapmak zor gerçekten.Bizde bugun evi yerlestirdik. Hamile hamile badana ne zormuş yaa
Benimde oyle :) su anda duzgun oturamiyorum 2 gundur sag kaburgama biseyler batiyor degisik moddayim :)Hangi tarafa uzansam bebek de kendini o tarafa atıyor. Içimde kayıyor resmen. Tembel bu, tutamıyor kendini, hop bırakıveriyor. Ezilcen ezilcen ne yapıyon diyorum.
Bende çok beğendim canım değişik olmuş.Teşekkür ederim canımmm
Bu nasil bisi anlamadim ... cikolatalar lezzetlimi acaba?Kizlar hastaneye gelen misafirlere boyle kartli sekilde cikolata yaptirmayi dusunuyorum. Sizce guzelmi . Bence cok tatlis ya
Yani 26 mayis son adetinin 1. Gunu dimi?Canim benimde 26 mayis
Bi el buyuklugunde kart düşünün not yaziyor cikolata yapistirilmiş ortasina. Isme ozel yapiliyor. Bence cok hoş bi ikramlık hastaneye gelenler icin. Ben 25 veya 30 tane yaptircam fazla degilde. Tanesi 1,50 liraBu nasil bisi anlamadim ... cikolatalar lezzetlimi acaba?
Kizlar markasi ne kangurunun bende merak ettim dogustan beri kullanilabilir destegi varmi? Benimde aklimda kanguru almak var bir bakimdan da cocuklar kucak manyagi olsun istemiyirum... bilmiyorum kararsiz kaldim bendeAz kullanilmis ve temiz olan 2. El aldim.
Gayet hos ve bilinmedik birseyKizlar hastaneye gelen misafirlere boyle kartli sekilde cikolata yaptirmayi dusunuyorum. Sizce guzelmi . Bence cok tatlis ya
EvetYani 26 mayis son adetinin 1. Gunu dimi?
SGK için öyle sanırım canım. Eğer doktor uygun görürse 37 haftaya kadar çalışıp izne çıkıyorsun kullanmadığın izinler doğum sonrasına aktarılıyor
Evet onun için Alinan rapor
Tmm kuzular sağolun benimde almam lazımda onu unutmıyımAynen canım ama rapor alıyoruz ki 37 ye kadar çalışalım diye yoksa 32den sonra izinli sayılıyormuşuz. Sonrada parasını alıcaz işte.
Ergobaby markasi.ayriyetten bir parcasi satiliyor dogumdan itibaren kullanabilmek icin.Kizlar markasi ne kangurunun bende merak ettim dogustan beri kullanilabilir destegi varmi? Benimde aklimda kanguru almak var bir bakimdan da cocuklar kucak manyagi olsun istemiyirum... bilmiyorum kararsiz kaldim bende
Benim doktorum 32+0 da çağırdıKapı süsümüz hazır☺ Kızlar nasılsınız? Benim bebiş 1750 gr olmuş artık kocaman bebek oldu. 31+2 görünüyoruz. 32 hafta çalışabilir raporu için persembe günü mü cuma günü mü gitmem lazım doktor cuma dedi ama bilemedim . Çalışabilir raporu alan oldu muuu???
Ben herhangi bir hesaplama yapmadım ama doktorum sekretere hesaplayıp tarih vermesini söyledi. Onun söylediği tarihte gideceğiz biz deSat 26 Mayıs canım ilk başlarda geç döllenme falan demişti doktor gününü yakaladı sanırım. Bana cuma günü dedi emin olamadım . 32+0 oluyor çünkü cuma günü
Muhtemelen öyle kuzum. Düzeldi gibi şimdi biraz çok şükürCanım alan daralıyor ya artık zaten fıldır fıldır dönme şeyleri kalmadı. Birde canın sıkkın olduğunu hissedip o da hareketini azaltmıi olabilir. Geçenlerde benimde moralim bozukken doğru düzgün hareket etmemişti o da.
Kitabın adı ne acabaOkuduğum kitaptan kesitler kızlar
Kızlar ana kucağı almayı düşünüyor musunuz? Hani şu ucuz olanları kendiniz sallıyorsunuz. Birde otomatik olanlar var titreşinli, müzikli, kendisi sallıyor falan. Ben uygun olanlarından aliyim dedim. Sonra otomatikler daha çok hoşuma gitti. İkinci el mi alsam acaba dedim. Sonra çocuk doğunca karar veriyim en iyisi dedim. Bilemedim siz ne düşünüyorsunuz?
Anladim kuzucum az kaldikca biraz stres basiyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?