2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hangi tarafa uzansam bebek de kendini o tarafa atıyor. Içimde kayıyor resmen. Tembel bu, tutamıyor kendini, hop bırakıveriyor. Ezilcen ezilcen ne yapıyon diyorum.
Benimde oyle :) su anda duzgun oturamiyorum 2 gundur sag kaburgama biseyler batiyor degisik moddayim :)

Son düzenleme:
Bu nasil bisi anlamadim ... cikolatalar lezzetlimi acaba?
Bi el buyuklugunde kart düşünün not yaziyor cikolata yapistirilmiş ortasina. Isme ozel yapiliyor. Bence cok hoş bi ikramlık hastaneye gelenler icin. Ben 25 veya 30 tane yaptircam fazla degilde. Tanesi 1,50 lira

SGK için öyle sanırım canım. Eğer doktor uygun görürse 37 haftaya kadar çalışıp izne çıkıyorsun kullanmadığın izinler doğum sonrasına aktarılıyor
Evet onun için Alinan rapor
Aynen canım ama rapor alıyoruz ki 37 ye kadar çalışalım diye yoksa 32den sonra izinli sayılıyormuşuz. Sonrada parasını alıcaz işte.
Tmm kuzular sağolun benimde almam lazımda onu unutmıyım

Kizlar markasi ne kangurunun bende merak ettim dogustan beri kullanilabilir destegi varmi? Benimde aklimda kanguru almak var bir bakimdan da cocuklar kucak manyagi olsun istemiyirum... bilmiyorum kararsiz kaldim bende
Ergobaby markasi.ayriyetten bir parcasi satiliyor dogumdan itibaren kullanabilmek icin.

Benim doktorum 32+0 da çağırdı

Sat 26 Mayıs canım ilk başlarda geç döllenme falan demişti doktor gününü yakaladı sanırım. Bana cuma günü dedi emin olamadım . 32+0 oluyor çünkü cuma günü
Ben herhangi bir hesaplama yapmadım ama doktorum sekretere hesaplayıp tarih vermesini söyledi. Onun söylediği tarihte gideceğiz biz de

Kızlar ana kucağı almayı düşünüyor musunuz? Hani şu ucuz olanları kendiniz sallıyorsunuz. Birde otomatik olanlar var titreşinli, müzikli, kendisi sallıyor falan. Ben uygun olanlarından aliyim dedim. Sonra otomatikler daha çok hoşuma gitti. İkinci el mi alsam acaba dedim. Sonra çocuk doğunca karar veriyim en iyisi dedim. Bilemedim siz ne düşünüyorsunuz?

Muhtemelen öyle kuzum. Düzeldi gibi şimdi biraz çok şükür

Bende kizimdan kalan prego galaxy salincak var sallaniyor muzikli donencesi var. Pembe ama yapacak birsey yok bir tanede anne dizi diyorlar ya ondan vardida onu da verdim eger ihtiyacim olursa 2.sine alabilirim yeniden, letgodanda bayagi temiz olanlar cikabiliyor arada bende bakiyorum oyle birsey bulursam alabilirim

Anladim kuzucum az kaldikca biraz stres basiyor bende bide hala eksiklikler var mi diye sorguluyorum her seferinde birsey cikiyor ... cikolatam yok.. bebek arabasi ve pusetler oto koltuk anakicagi herhangi hicbisey yok ... buyuk esyalarinin hepsini kocam dogumdan sonraya erteledi... bakacaz gorecez... dogunca nasil ilgilenecem hic bilemiyorum... dualar var hatimler var yesticek mi ne bilim ansizin birsey mi olacak diye aklima gelio.. temizlik me zaman yaptirsam derinlemesine... bu hafta kontrolum var oyle iste.. ama telefonumu elime alinca daha cok heyecanlaniyorum.. siteye girince ay insallah olumsuz bi haber yoktur diye boyle icim sikisiyor gibi niye boyle oldum bilemiyorum onun haricinde iyiyim gibi.. 73.5 kg oldum aksam tartildim sabah ac karnina aklima gelmiyo tartilmak yine sanirim 3-3.5 kg arasi kilom ve kendimi zorluyorum faydali biseyler yiyim diye.. kilo alamiyorum sanirim .. bende durumlar kisaca boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…