2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bize oğlumda salıncak ve anakucagi gibi olanlardan almıştı kardeşim hatta mama sandalyesi gibi de kullanilabiliyormus, markası massimo riccoydu. Sadece salıncak olarak kullandık,oğlum çok gazliydi battaniyeye sallayarak uyutup salıncağa aliyorduk ve 2 aydan 13 aylık olana kadar geceleri onda uyudu. Beşiği hiç kullanmadik. Bizdeb sonra 4 arkadaşımız daha kullandı, şimdi nasipse tekrar kullanacağız. Mamaroo lar i da çok kullanışlı diyorlar gerçi çok pahalı ama uygun fiyatlı az kullanılmış 2.elleri var bildiğim kadarıyla.

Kızlar bugün oğluşum az hareket edio dün resmen karnımdan fırlıcak gibiydi hiç durmuyordu anlamadım aşırı korkuyorum şuan
Annesi her zaman hareket etmiyorlarki. Gunleri gunune uymuyor metak edilecek bir durum oldugunu dusunmuyorum.. hafif harekette kafi..daha bebis 27. Haftada hem canini sikma icin rahat olsun

Hayır kuzucum yanlış biliyorsun sanırım tek seferlik verilmiyor 1. Çocuk 2. Çocuk 3. Çocuk herneyse hepsinde alabiliyorsun çocuk parası ve süt parasını.Ama çalışan annelerin izne ayrıldıktan sonra rapor paralarını nasıl aldıkları hakkında bir bilgim Yok tabi.

Bende senin gibi cok kararsizim yaa... cocuk dogsun bi ona gore bakarim diyorum bir taraftan alsam mi simdiden kullanisli olurmu diye dusunuyorum.. 2020 fiyatlarida basmadan ustune.. benimde kafam cok karisik

Ben yazdım bebem fiyatı. Netten baktım demin. Yanlış okumuşsundur
Yanlis okumusumdur diyecektim ama yazini buldum hamilelik mi bana abartiriyor diyecektimki bu sefer bende hata yok valla ben de dedimki nasiiil bir kux kanguru ne kumasi varki bu kadar pahali

Eklentiler

• 048D7D5A-69FC-4D4A-B881-3239CF8516C9.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 33
Nerfen alioz? Nereye muracaat ediyoruz yazdiysanda tekrar yazarmisin kuzum? Dogduktan sonra mi? Dogmadan oncemi?? Hicbi hakkimi bilmiyorum dogumla ilgili.. devletin verdikleriyle ilgili..
Dogum parası adıma yattıda, eşim ben hastanedeyken nufus cuzdanj cıkarmaya gitmişti ozaman dogum raporuyla birlikte dogum parası için basvurmuş ama Süt parasını nası alıcagımı ben 2 senedir cozemedım bu sefer ikisininkini beraber alabılırım inş

Eklentiler

• EB7F65BA-5043-43C5-B33E-90984F27228A.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 39
Yenidoğandan itibaren kullanabildin mi? Kaç aylığa kadar kullanılıyor? Birde kolayca taşınabiliyor mu seyahat ettiğimizde falanda kullanabilir miyiz?

Ayşe ismini ben de çok severim.Annemin ismi olmasaydı kızım için düşünürdüm.Ayşe Melek ismini çok beğeniyorum.

Aynen mamaroo 2 kuzenimde kullandı ikiside memnundu. Bende onlara baktım fiyatları yüksek ama ikinci el temiz bulursam alabilirim.

Bende senin gibi cok kararsizim yaa... cocuk dogsun bi ona gore bakarim diyorum bir taraftan alsam mi simdiden kullanisli olurmu diye dusunuyorum.. 2020 fiyatlarida basmadan ustune.. benimde kafam cok karisik
Ben alırsamda ikinci el alcam sanırım. Çünkü çok pahalılar. Yani 1000tl falan gibi bir para vermek istemiyorum kısa süreli kullanılacak olan birşeye.

Bunu gördüm de oyuncağı falan yok çok basit geldi bana. Özelliklerine bakmadım tabi. Oyuncağı olunca ona uzanmaya çalışıyorlarmış oynuyorlarmış falan daha iyi oluyormuş. Bu çok sıkıcı gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…