Bize oğlumda salıncak ve anakucagi gibi olanlardan almıştı kardeşim hatta mama sandalyesi gibi de kullanilabiliyormus, markası massimo riccoydu. Sadece salıncak olarak kullandık,oğlum çok gazliydi battaniyeye sallayarak uyutup salıncağa aliyorduk ve 2 aydan 13 aylık olana kadar geceleri onda uyudu. Beşiği hiç kullanmadik. Bizdeb sonra 4 arkadaşımız daha kullandı, şimdi nasipse tekrar kullanacağız. Mamaroo lar i da çok kullanışlı diyorlar gerçi çok pahalı ama uygun fiyatlı az kullanılmış 2.elleri var bildiğim kadarıyla.Kızlar ana kucağı almayı düşünüyor musunuz? Hani şu ucuz olanları kendiniz sallıyorsunuz. Birde otomatik olanlar var titreşinli, müzikli, kendisi sallıyor falan. Ben uygun olanlarından aliyim dedim. Sonra otomatikler daha çok hoşuma gitti. İkinci el mi alsam acaba dedim. Sonra çocuk doğunca karar veriyim en iyisi dedim. Bilemedim siz ne düşünüyorsunuz?
Mahallenin en mutlu bebeğiKitabın adı ne acaba
1000 tl yazmissiniz sanitim internette 100kusurdu acaba ben mi yanlis okudum anlamadim merak ettim neymis bu boyle diyerekten..Ergobaby markasi.ayriyetten bir parcasi satiliyor dogumdan itibaren kullanabilmek icin.
Annesi her zaman hareket etmiyorlarki. Gunleri gunune uymuyor metak edilecek bir durum oldugunu dusunmuyorum.. hafif harekette kafi..daha bebis 27. Haftada hemKızlar bugün oğluşum az hareket edio dün resmen karnımdan fırlıcak gibiydi hiç durmuyordu anlamadım aşırı korkuyorum şuan
Bundandi canim . Benimkisi 9 adet olanindandiKizlar depend alan birisi fotosunu paylasabilir mi ? Ben bugun baktim, tek kalmisti. Bilemedim tam, emin olmak istiyorum. Koca bi paketti de.
Ben yazdım bebem fiyatı. Netten baktım demin. Yanlış okumuşsundur1000 tl yazmissiniz sanitim internette 100kusurdu acaba ben mi yanlis okudum anlamadim merak ettim neymis bu boyle diyerekten..
Hayır kuzucum yanlış biliyorsun sanırım tek seferlik verilmiyor 1. Çocuk 2. Çocuk 3. Çocuk herneyse hepsinde alabiliyorsun çocuk parası ve süt parasını.Ama çalışan annelerin izne ayrıldıktan sonra rapor paralarını nasıl aldıkları hakkında bir bilgim Yok tabi.Kuzucum doğum sonrası e devletten başvuruyorsun doğum parası ve süt parası adı altında veriliyor o da ptt ye yatıyor ordan çekiyosun. Ama daha önce aldıysan bir daha vermiyorlar yani sadece ilk çocukta tek seferlik veriliyor. Bu sene zam gelirse 200 tl olması bekleniyor yanlış hatırlamıyosam
Bende senin gibi cok kararsizim yaa... cocuk dogsun bi ona gore bakarim diyorum bir taraftan alsam mi simdiden kullanisli olurmu diye dusunuyorum.. 2020 fiyatlarida basmadan ustune.. benimde kafam cok karisikKızlar ana kucağı almayı düşünüyor musunuz? Hani şu ucuz olanları kendiniz sallıyorsunuz. Birde otomatik olanlar var titreşinli, müzikli, kendisi sallıyor falan. Ben uygun olanlarından aliyim dedim. Sonra otomatikler daha çok hoşuma gitti. İkinci el mi alsam acaba dedim. Sonra çocuk doğunca karar veriyim en iyisi dedim. Bilemedim siz ne düşünüyorsunuz?
Yanlis okumusumdur diyecektim ama yazini buldumBen yazdım bebem fiyatı. Netten baktım demin. Yanlış okumuşsundur
Dogum parası adıma yattıda, eşim ben hastanedeyken nufus cuzdanj cıkarmaya gitmişti ozaman dogum raporuyla birlikte dogum parası için basvurmuş ama Süt parasını nası alıcagımı ben 2 senedir cozemedımNerfen alioz? Nereye muracaat ediyoruz yazdiysanda tekrar yazarmisin kuzum? Dogduktan sonra mi? Dogmadan oncemi?? Hicbi hakkimi bilmiyorum dogumla ilgili.. devletin verdikleriyle ilgili..
Kızlar ana kucağı almayı düşünüyor musunuz? Hani şu ucuz olanları kendiniz sallıyorsunuz. Birde otomatik olanlar var titreşinli, müzikli, kendisi sallıyor falan. Ben uygun olanlarından aliyim dedim. Sonra otomatikler daha çok hoşuma gitti. İkinci el mi alsam acaba dedim. Sonra çocuk doğunca karar veriyim en iyisi dedim. Bilemedim siz ne düşünüyorsunuz?
[/QUOTE
Nuna bence çok kullanışlı belki seçenek olur diye fikrimi söylemek isterim. Yengem 4 yıl önce o zamanın fiyatı 300 liraya aldı kızı 3 yaşına kadar kullandı şimdi 2 yaşında oğlu var oda kullanıyor artı 3. Yolda ona da nasip olucak sanırımkızım 25 aylık bana annem kızımı ayağımda sallamayayım diye erkenden hediye olarak aldı karnımdakine hemen hemen 3 ay önce falan aldık 899₺ idi şuan da tekrar yükselmiş
Allah kolaylıklar versin canım. Günlük ev işler bile zorluyor bazen. Bir de öyle badana boya, çok iyi anlıyorum seni. Dinlenmeye çalış fırgat buldukçaBizde bugun evi yerlestirdik. Hamile hamile badana ne zormuş yaa
Yenidoğandan itibaren kullanabildin mi? Kaç aylığa kadar kullanılıyor? Birde kolayca taşınabiliyor mu seyahat ettiğimizde falanda kullanabilir miyiz?Bende kizimdan kalan prego galaxy salincak var sallaniyor muzikli donencesi var. Pembe ama yapacak birsey yokbir tanede anne dizi diyorlar ya ondan vardida onu da verdim eger ihtiyacim olursa 2.sine alabilirim yeniden, letgodanda bayagi temiz olanlar cikabiliyor arada bende bakiyorum oyle birsey bulursam alabilirim
Ayşe ismini ben de çok severim.Annemin ismi olmasaydı kızım için düşünürdüm.Ayşe Melek ismini çok beğeniyorum.Bizde cok klasık takılıyoruz eşime göre isim icin cok düşünmeye gerek yokmuşilkini Ali koyduk şimdikide ayşe tabı yanlarında 2. İsimleride var ama ben ayşenin yanına bi türlü karar veremıyorum oda daha yenı bi isim olsun diyorum ipek, neva gibi.. eşimde ısrarla nehir istiyo.. ayşeyi duyanlardanda cok tepkı geldı bize ama değişmedik
Aynen mamaroo 2 kuzenimde kullandı ikiside memnundu. Bende onlara baktım fiyatları yüksek ama ikinci el temiz bulursam alabilirim.Bize oğlumda salıncak ve anakucagi gibi olanlardan almıştı kardeşim hatta mama sandalyesi gibi de kullanilabiliyormus, markası massimo riccoydu. Sadece salıncak olarak kullandık,oğlum çok gazliydi battaniyeye sallayarak uyutup salıncağa aliyorduk ve 2 aydan 13 aylık olana kadar geceleri onda uyudu. Beşiği hiç kullanmadik. Bizdeb sonra 4 arkadaşımız daha kullandı, şimdi nasipse tekrar kullanacağız. Mamaroo lar i da çok kullanışlı diyorlar gerçi çok pahalı ama uygun fiyatlı az kullanılmış 2.elleri var bildiğim kadarıyla.
Ben alırsamda ikinci el alcam sanırım. Çünkü çok pahalılar. Yani 1000tl falan gibi bir para vermek istemiyorum kısa süreli kullanılacak olan birşeye.Bende senin gibi cok kararsizim yaa... cocuk dogsun bi ona gore bakarim diyorum bir taraftan alsam mi simdiden kullanisli olurmu diye dusunuyorum.. 2020 fiyatlarida basmadan ustune.. benimde kafam cok karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?