2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ilk çocukta ne kanguru ne de ana kucağı kullanmadım.Kanguruya özeniyorum ama.Ana kucağı konusunda kararsızım.İhtiyaca göre alırım belki.

Dogum parasi icin nereye basvurmus esin canim? Sut parasi icin ogrenemedim bende daha ?

Bugün eşimle modokoya gittik.Bilmeyen arkadaşlar için söyleyim mobilyacılar çarşısı gibi bir yer.Gez gez bitmiyor ve her dükkanda farklı tasarımlar var.Girdiğimiz her yerde fikrimiz değişti.En kötü takım 8000den başlıyor çok pahalı.Kızımızı da götürdük yanımızda.Sonuç kızımıza bir takım oda takımı,bebişe de beşik aldık yanımızaEşya bakmaya giderseniz büyük çocuğunuzu götürmeyin mümkünse.Eşime bebişe bir dolap yeter diyorum yatağını durumuna göre alırız.Yok diyor odası boş mu kalacakmış.Kafam allak bullak oldu iyice.Bir yandan da o kadar güzel özel takımlar vardı ki özenmemek elde değil.Nettekiler falan hiçbirşey.Böyle tasarımları hiç görmedim de çok pahalı.Yazık diyorum ne kadar kullanabilecek.

Ben yemek yaparken fln yanimda dursun die bole bi sey aldim trendyoldan. Fiyati da cok uygundu. 120 kusur anca. Mamaroolara bayiliyorum ama cok pahali. Ikinci ellerde de sikinti olabiliyormus, kirik cikiyormus die cesaret edemedim, sifirina da o kadar vermek istemedim acikcasi, uzun sure kullanmam nasilsa die. On-arka sallamak zaten bebegin anne karninda da alisik oldugu bi durum oldugu icin tercih ettim, yorumlarda iyiydi. Baya rengi de var dusunurseniz.

Eklentiler

• Screenshot_20191229-230151_Trendyol.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 24
Bu boyu daha mı iyi çok büyük değil mi acaba?
Yabubiy 42-48 bedenler diye geciyor sanirim.. yani sikmasini istemedim kenarlari lastikli zaten karinda popoda o zamana kuculmez bende 40 giyiniyordum e 42-44 olsa anca olur diye dusunuyorum canim.. eger sen normalde 34-36 isen sana medium olabilirofa son zamanlarda aldigin kiloyada bagli tabi.. yani benim icin bu uygundir dedim

Süt parası tek seferlik değil mi?

Dogum parasi icin nereye basvurmus esin canim? Sut parasi icin ogrenemedim bende daha ?
Canim canli dogum yapinca, bebege kimlik cikartmak zorundasin ya, otomatik olarak da, annenin tcsi uzerine, sadece annenin cekebilecegi bi miktar para yatiriyor devlet, pttden cekip kullanabiliyorsun. Ben de cekmistim iki yil once, bebegimiz adina vermistik yeni bebegi olan bir aileye. aklimdan cikmisti tamamen simdi siz bu konulari acinca aklima geldi birden. Rabbim sag salim dogurup, buyutmeyi nasip etisn ins

Ben alırsamda ikinci el alcam sanırım. Çünkü çok pahalılar. Yani 1000tl falan gibi bir para vermek istemiyorum kısa süreli kullanılacak olan birşeye.
Aynen kuzum iki cocuktan sonra uzun sure cocuk dusunmuyoruz ve aldiklarimiz senelerce kalsin istemiyorum zaten kiraciyiz... biriktirmeyide gozlerin dolulugundan dert yaniyorum zaten buyuk konusmak da istemiyorum.. vallaa bende cok kararsizim ikinci elde temiz olurmu bilemiyorum... muallak hersey bende de

Yenidoğandan itibaren kullanabildin mi? Kaç aylığa kadar kullanılıyor? Birde kolayca taşınabiliyor mu seyahat ettiğimizde falanda kullanabilir miyiz?

Yenidogandan itibaren kullaniyor 12 kg diyor ama ben cok rahat 15 kg ya kadar kullandim, yaninda tasinabilir birsey degil epeyce buyuk yer kapliyor bak ekleyeyim fotosunu

Eklentiler

• Screenshot_20191230-001042_Samsung Internet.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 46

Ana kucağı demişken, ben ana kucağı da olabilen bu 6 fonksiyon üründen almayı düşünüyorum. Arkadaşım bu ürünle çok rahat etmiş, fiyatı da uygun. Evin içinde uyutmak için ideal.

bu arada arkadaşım öyle yaptı,böyle yaptı,şundan tavsiye etti dediğim sadece bir arkadaş ama kendisi de söylüyor gereksiz tek bir şey bile almadan çocuk büyüttüm diye. Çok da güzel büyüttü valla maşallah o yüzden Bebek alışverişimi kendisi yönlendiriyor genelde

Eklentiler

• 73537B45-B8FB-438B-9F63-9EC6CCA66D82.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 39
  • 74F709CB-8121-4E9B-AE74-920EC2FF2CFA.webp
    21 KB · Görüntüleme: 36
Benim oğlum hiç sallanmadı sallanan bir beşiği de yoktu zaten bence ihtiyaçsa şayet sallanan birşey alınabilir o ada doğduktan sonra karar verilir diye düşünüyorum. Oğlumu sürekli sallanan birşey de bıraksaydım hep isterdi heralde şimdide almayacağım olurda kolik ve zor bir bebek olursa öyle almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…