2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
hiç bu açıdan düşünmemiştm

Benim ikinci gebelik olunca heves edıp beğeniyorum ama ciddi düşününce bir seye ederinden fazla para vermek istemiyorum.
Haci serif çikolata da en basit paketsiz 70 adet çikolata 70 tl ye geliyor yani 1 adet madlen çikolata 1tl
Benim kaynanamlar görümce cocuklari alir da alir yani ozel yapim biz almayalım gelenlere kalsin demezler .
Ilk kizimin bebek sekerinden oyle cok aldilar ki kaynanamin buzdolabında 5tane var kac sene gecti.
Ben pleksi buzdolap icin nazar duasi düşünüyorum onun için de araştırıp fiyat almalıyım

Bende bundan alcam

Dolap uygulaması indirdim
Kizimin kuculen temiz kiyafet vs uygun fiyata satayim bu sekilde alacaklarim icin ekstra bütçe çıkar diye düşündüm. Her seyi sakla sakla lazim olur diye ev dolup taşıyor.
Ikinci de erkek olunca bircok şey heleki 2 3 yas sonrasi kullanilmaz.
Küçükleri yine icine vs giydiririm ek gida donemi kakasi vs derken lekeler çıkmıyor en azindan evde kullanırım. Ama akli yetmeye baslayinca artik istemez.
Kizima ortak model bi kac swet aldim bunlar erkek modeli deyip giymiyor suanda bircok sey pembe seciyor 4.5 yas olunca.
Tabi henuz bir sey satmadim ama dolap uygulamasini cok sık kullanan komsum var ben de bi deneyeceğim

Bana kızım da abim bunu hediye etmişti çünkü yengem istediğimi biliyordu evime sipariş geldiğinde hayal kırıklığı oldu benim için çünkü ben boyutunu bel hizasında hayal etmiştim bilmiyordum fakat kısa imiş çünkü ben ana kucağı ile anne yanının farkını bilmiyordum o zaman baby plusun Anne yanı ile değiştirmiştim bilginiz olsun

Ben kocama aylarca soyledim dogum parasina basvur diye nasil yapicam nerden yapicam oraya mi gidicem diye diye almadi sayesinde bende bilmiyorum nereden alacagimi ne sut parasi ne dogum parasi hic birsey alamadim. 5 sene icinde alabiliyormussun bu bebekle birlikte digerinede basvurayim dedim insallah yapicam bu sefer

Yenidogandan itibaren kullaniyor 12 kg diyor ama ben cok rahat 15 kg ya kadar kullandim, yaninda tasinabilir birsey degil epeyce buyuk yer kapliyor bak ekleyeyim fotosunu
Bunlarin ergonomik olanlari yanlarindan cikarilip anakicagi seklinde ayakta sallanani veya fise takip prizde sallanani var canim.. bu bana bayag buyuk gelmisti... ya cok paralar harcayipta kenarda tutmak istemiyorum bende... ebebekte vardi bi kac model.. hicte indirime girmiyor bekliyorum ama...

Yok canım ben gerçeğini gördüm

Bmm kizim 3.5 yasinda alisverise onuda goturdum goturmez olaydim benim aslan oglusuma gitti pembeleri morlari secti . Kriz cikardi kardesim erkek deil kiz die. Uzulme dedim bi ara kiz kardes yaparim sana. Allahtann kardesinin erkek olduguna ikna oldu. Ama yinede mor emzik alsaydik diyor kuzum benim onuda ayirmadim ihtiyaci olan seylerden aldim. Bu arada bende emekli anaokul ortmeniyim meslegi zirvede biraktim baslamadan bitirdim

Omurgayla sol kurek kemiginin arasinda bir yer yani 3 bolersek sirt bolgesini sol 1/3 luk kisminda... cook zorrr vallahii artikk.. napcaz ya
Bemimde oram agriyo o uizden suan kalktim artik. Sola yatinca cok agriyor .sirt ustu rahat ediyorum ama vijdan yapiyorum saga yatimcada bobreklerim agriyo aciyo . Hayat cok gUzel

Bemimde oram agriyo o uizden suan kalktim artik. Sola yatinca cok agriyor .sirt ustu rahat ediyorum ama vijdan yapiyorum saga yatimcada bobreklerim agriyo aciyo . Hayat cok gUzel
Hayat babalara guzel valla fosur fosur uyuyorr... bebde tam uykuya dalacam wc ihtiyaci gelior kalmaya calis ... tekrar gir yataga uyku felab kalmior...

Gercekten oyle . Ben esimden once yatmiatim tam daldim kizimla birlikte geldiler uykum kacti onlar uyuyor bana yine uykusuz geceler
Ya mutlu huzurlu olalim da uykusuz gecelerin tillahı geliyorrrrr... zortlamaya az kaldı zannimca bu daha ne ki dimi tecrubeli anne

Ya mutlu huzurlu olalim da uykusuz gecelerin tillahı geliyorrrrr... zortlamaya az kaldı zannimca bu daha ne ki dimi tecrubeli anne
Ohhoooouuuvvv sen ne diosun kizim abartmiyorum en az 8 en fazla 12 defa memeye uyanirdi oylede guzeldi memelerim emmelere doyamazdi (!). Sersemlikten kac defa zorla esimi emzirmeye calistim bu cocugun kafasida ne buyukmus falan diyodum . Mememi kapatmadan yatiyodum falan filan guzel tatkis anilar . Yine yeniden pekk yakindaa

Bende e bebekten almistim cok uzun kullandim eger yerin varsa kuzum kenarda kalabilen birsey degil bayagi bayagi ise yariyor en azindan ben kizimda cok memnun kaldim Hem pille hem elektrikle calisiyor. Ama cikabileni gormemistim hic o daha kullanisli olur 2 tane almamis oluyorsun oyle olunca. Herseyimi dagitip buna gozum gibi baktim simdi yeniden oglusa kullanicaz tek sorun bizimki pembeee o zaman grisi yoktu kahve ve pembesi vardi bende kahveyi napiyim pembe olsun demistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…