- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
hiç bu açıdan düşünmemiştm
Bende bundan alcamBen yemek yaparken fln yanimda dursun die bole bi sey aldim trendyoldan. Fiyati da cok uygundu. 120 kusur anca. Mamaroolara bayiliyorum ama cok pahali. Ikinci ellerde de sikinti olabiliyormus, kirik cikiyormus die cesaret edemedim, sifirina da o kadar vermek istemedim acikcasi, uzun sure kullanmam nasilsa die. On-arka sallamak zaten bebegin anne karninda da alisik oldugu bi durum oldugu icin tercih ettim, yorumlarda iyiydi. Baya rengi de var dusunurseniz.
Bana kızım da abim bunu hediye etmişti çünkü yengem istediğimi biliyordu evime sipariş geldiğinde hayal kırıklığı oldu benim için çünkü ben boyutunu bel hizasında hayal etmiştim bilmiyordum fakat kısa imiş çünkü ben ana kucağı ile anne yanının farkını bilmiyordum o zamanAna kucağı demişken, ben ana kucağı da olabilen bu 6 fonksiyon üründen almayı düşünüyorum. Arkadaşım bu ürünle çok rahat etmiş, fiyatı da uygun. Evin içinde uyutmak için ideal.
bu arada arkadaşım öyle yaptı,böyle yaptı,şundan tavsiye etti dediğim sadece bir arkadaşama kendisi de söylüyor gereksiz tek bir şey bile almadan çocuk büyüttüm diye. Çok da güzel büyüttü valla maşallah o yüzden Bebek alışverişimi kendisi yönlendiriyor genelde
Dogum parası adıma yattıda, eşim ben hastanedeyken nufus cuzdanj cıkarmaya gitmişti ozaman dogum raporuyla birlikte dogum parası için basvurmuş ama Süt parasını nası alıcagımı ben 2 senedir cozemedımbu sefer ikisininkini beraber alabılırım inş
KesinlikleKesinlikle bende alirsam mamaroodan ziyade nuna almayi dusunuyorum mamaroo cok kisa kullaniliyor ama nuna oyle degil
Bunlarin ergonomik olanlari yanlarindan cikarilip anakicagi seklinde ayakta sallanani veya fise takip prizde sallanani var canim.. bu bana bayag buyuk gelmisti... ya cok paralar harcayipta kenarda tutmak istemiyorum bende... ebebekte vardi bi kac model.. hicte indirime girmiyor bekliyorum ama...Yenidogandan itibaren kullaniyor 12 kg diyor ama ben cok rahat 15 kg ya kadar kullandim, yaninda tasinabilir birsey degil epeyce buyuk yer kapliyor bak ekleyeyim fotosunu
Evet iste insan heves ediyor ama iste hem ya kullanamazsam ya bucaklarda kalirsa diye kararsizlik yasiyorum mecbur dogana kadar bende almicam...Ana kucagini gorumcemde almisti satmis sonra bebegi durmadi hic icinde bende simdilik almama karari aldim
Yok canım ben gerçeğini gördümBana kızım da abim bunu hediye etmişti çünkü yengem istediğimi biliyordu evime sipariş geldiğinde hayal kırıklığı oldu benim için çünkü ben boyutunu bel hizasında hayal etmiştim bilmiyordum fakat kısa imiş çünkü ben ana kucağı ile anne yanının farkını bilmiyordum o zamanbaby plusun Anne yanı ile değiştirmiştim bilginiz olsun
Bmm kizim 3.5 yasinda alisverise onuda goturdum goturmez olaydim benim aslan oglusuma gitti pembeleri morlari sectianasınıfı öğretmeni olarak naçizane tavsiyem alışverişe ilkini de götürün, beraber seçin ki kardeşini sahiplensin. Her hazırlıkta onu katın, onun fikrini almaya çalışın. Tabi bir şeyler almadan da olmaz ama onu işin içine katmak çok daha önemli.Gerçi kaç yaş olacak bilmiyorum ama
Bemimde oram agriyo o uizden suan kalktim artik. Sola yatinca cok agriyor .sirt ustu rahat ediyorum ama vijdan yapiyorum saga yatimcada bobreklerim agriyo aciyo . Hayat cok gUzelOmurgayla sol kurek kemiginin arasinda bir yer yani 3 bolersek sirt bolgesini sol 1/3 luk kisminda... cook zorrr vallahii artikk.. napcaz ya
Hayat babalara guzel valla fosur fosur uyuyorr... bebde tam uykuya dalacam wc ihtiyaci gelior kalmaya calis ... tekrar gir yataga uyku felab kalmior...Bemimde oram agriyo o uizden suan kalktim artik. Sola yatinca cok agriyor .sirt ustu rahat ediyorum ama vijdan yapiyorum saga yatimcada bobreklerim agriyo aciyo . Hayat cok gUzel
Gercekten oyle . Ben esimden once yatmiatim tam daldim kizimla birlikte geldiler uykum kacti onlar uyuyor bana yine uykusuz gecelerHayat babalara guzel valla fosur fosur uyuyorr... bebde tam uykuya dalacam wc ihtiyaci gelior kalmaya calis ... tekrar gir yataga uyku felab kalmior...
Ya mutlu huzurlu olalim da uykusuz gecelerin tillahı geliyorrrrr... zortlamaya az kaldı zannimcaGercekten oyle . Ben esimden once yatmiatim tam daldim kizimla birlikte geldiler uykum kacti onlar uyuyor bana yine uykusuz geceler
Ohhoooouuuvvv sen ne diosunYa mutlu huzurlu olalim da uykusuz gecelerin tillahı geliyorrrrr... zortlamaya az kaldı zannimcabu daha ne ki dimi tecrubeli anne
Bunlarin ergonomik olanlari yanlarindan cikarilip anakicagi seklinde ayakta sallanani veya fise takip prizde sallanani var canim.. bu bana bayag buyuk gelmisti... ya cok paralar harcayipta kenarda tutmak istemiyorum bende... ebebekte vardi bi kac model.. hicte indirime girmiyor bekliyorum ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?