- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Olsun olsun bm gece masilsa uyumuyorum diyerekten gecede su iciyorum . Kar gibi geliyoYine wc.... bu kacinci sayamadim... ama cok sivi tuketiyorum yani eskiden tuketmiyordum ne zaman amniyon sivisi az dedi... bende geceleri beni yormasin diyerekten az sivi tuketmeye baslamistim deli kafam... neyse bu sefer yatak odasi banyo yollari asindiriyorum...
Aman TanrimmmOhhoooouuuvvv sen ne diosunkizim abartmiyorum en az 8 en fazla 12 defa memeye uyanirdi oylede guzeldi memelerim emmelere doyamazdi (!) . Sersemlikten kac defa zorla esimi emzirmeye calistim bu cocugun kafasida ne buyukmus falan diyodum . Mememi kapatmadan yatiyodum falan filan guzel tatkis anilar . Yine yeniden pekk yakindaa
Valla benim kizimdan ogluma bir dunya pembe esya varBende e bebekten almistim cok uzun kullandim eger yerin varsa kuzum kenarda kalabilen birsey degil bayagi bayagi ise yariyor en azindan ben kizimda cok memnun kaldimHem pille hem elektrikle calisiyor. Ama cikabileni gormemistim hic o daha kullanisli olur 2 tane almamis oluyorsun oyle olunca. Herseyimi dagitip buna gozum gibi baktim simdi yeniden oglusa kullanicaz tek sorun bizimki pembeee o zaman grisi yoktu kahve ve pembesi vardi bende kahveyi napiyim pembe olsun demistim
Ya bisi olmaz annesi hic bisey olmadi bi lastikli kilif gibi bisi diksen olmazmi yani bilemedim bende simdi aman zaten 1 yasina kadar kullaniyor o kadar onemli degil.. ust bas degilki sokaga cikasin evde sonuctaBende e bebekten almistim cok uzun kullandim eger yerin varsa kuzum kenarda kalabilen birsey degil bayagi bayagi ise yariyor en azindan ben kizimda cok memnun kaldimHem pille hem elektrikle calisiyor. Ama cikabileni gormemistim hic o daha kullanisli olur 2 tane almamis oluyorsun oyle olunca. Herseyimi dagitip buna gozum gibi baktim simdi yeniden oglusa kullanicaz tek sorun bizimki pembeee o zaman grisi yoktu kahve ve pembesi vardi bende kahveyi napiyim pembe olsun demistim
İyi o zaman bacım ben bilmiyordum çünkü boyutunuYok canım ben gerçeğini gördüm
Wallaha ne bilim timarhanelik olmadan atlatiriz insallahSenin bide ikiztum bu anlattiklarim ×2
Bizim bi akraba emzirme tutanagi tutuyordu ikizlerineWallaha ne bilim timarhanelik olmadan atlatiriz insallah
Benimde valla evde pembeleri giydirip dışarı da kuzenimin vereceklerini değerlendiricemValla benim kizimdan ogluma bir dunya pembe esya var.
Oglum ilk dogdugunda bende yaziyordum. 3 gün sonra alarm kurmaya basladim 2 saatte bir calicak sekilde.Bizim bi akraba emzirme tutanagi tutuyordu ikizlerinesag meme kiz bebek sol meme erkek bebek bir sonraki seferde degistiriyordu memeleri saatinide yaziyordu
Ya bisi olmaz annesi hic bisey olmadi bi lastikli kilif gibi bisi diksen olmazmi yani bilemedim bende simdi aman zaten 1 yasina kadar kullaniyor o kadar onemli degil.. ust bas degilki sokaga cikasin evde sonucta ☺☺ Senin var ne guzel bizde o da yok☺
Bende oyle yapcam ama kafayi yemek istemiyorum... hak gecmesin birbirlerine... bir meme daha buyuk sutu ne olur bilmem ama ... muhakkak bir dengesizlik oluyor memelerde... ahh ahhh hic su kalem kagittan kurtulamiyorum sanirimBizim bi akraba emzirme tutanagi tutuyordu ikizlerinesag meme kiz bebek sol meme erkek bebek bir sonraki seferde degistiriyordu memeleri saatinide yaziyordu
Valla benim kizimdan ogluma bir dunya pembe esya var.
Evet covu kisi yazdida bende hic girip okumadim . Zaten sorun aramaya meyilliyiz kotu seyler okumak istemiyorumBenim devreler yanarsaPinkpinkblue artik buraya sayarim cevap verende olmaz herkes kacar diye dusunuyorum ay korkumdan aralik annelerini okumadim.. her okuyan sendroma girdigini yazmis... korktum vallahi... bizimde analarimiz lohusa oldu heyy gidi heyyy hic giklari cikmayanlar var... ne zorluklar cekip bir suru is yapanlar var... Bugunumuze sukr olsun vallahi...
Ben olsam bnde oyle yapardim . Oyy kuzular ne tatli olurlar iki melekBende oyle yapcam ama kafayi yemek istemiyorum... hak gecmesin birbirlerine... bir meme daha buyuk sutu ne olur bilmem ama ... muhakkak bir dengesizlik oluyor memelerde... ahh ahhh hic su kalem kagittan kurtulamiyorum sanirim
Bizim ilkler arasinda ay farki var o zaman benimkide martta 4e girecekBmm kizim 3.5 yasinda alisverise onuda goturdum goturmez olaydim benim aslan oglusuma gitti pembeleri morlari secti. Kriz cikardi kardesim erkek deil kiz die. Uzulme dedim bi ara kiz kardes yaparim sana . Allahtann kardesinin erkek olduguna ikna oldu. Ama yinede mor emzik alsaydik diyor kuzum benim onuda ayirmadim ihtiyaci olan seylerden aldim. Bu arada bende emekli anaokul ortmeniyim meslegi zirvede biraktim baslamadan bitirdim
Nie sakalmadinkien azindan var saklasaydimdaaaaa pembe olsaydi cok pismanim bi tek yadigar bu var zaten
Aaa evet benimkide haziranda 4e girecekBizim ilkler arasinda ay farki var o zaman benimkide martta 4e girecekbakalimmm kardesten sonraaaa neler yasayacagizzzz
Benim devreler yanarsaPinkpinkblue artik buraya sayarim cevap verende olmaz herkes kacar diye dusunuyorum ay korkumdan aralik annelerini okumadim.. her okuyan sendroma girdigini yazmis... korktum vallahi... bizimde analarimiz lohusa oldu heyy gidi heyyy hic giklari cikmayanlar var... ne zorluklar cekip bir suru is yapanlar var... Bugunumuze sukr olsun vallahi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?