2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Olsun olsun bm gece masilsa uyumuyorum diyerekten gecede su iciyorum . Kar gibi geliyo . Hamile degilken wcye attihim mavi tablet 2ay giderken simdi 2haftada bitiyor

Aman Tanrimmm

Valla benim kizimdan ogluma bir dunya pembe esya var .

Ya bisi olmaz annesi hic bisey olmadi bi lastikli kilif gibi bisi diksen olmazmi yani bilemedim bende simdi aman zaten 1 yasina kadar kullaniyor o kadar onemli degil.. ust bas degilki sokaga cikasin evde sonucta Senin var ne guzel bizde o da yok

Benim devreler yanarsa Pinkpinkblue artik buraya sayarim cevap verende olmaz herkes kacar diye dusunuyorum ay korkumdan aralik annelerini okumadim.. her okuyan sendroma girdigini yazmis... korktum vallahi... bizimde analarimiz lohusa oldu heyy gidi heyyy hic giklari cikmayanlar var... ne zorluklar cekip bir suru is yapanlar var... Bugunumuze sukr olsun vallahi...

cok sukur bi bunu saklamisim 1 yasindan daha fazla kullaniyor kuzum bu simdi ig bakayim dedim var mi fotosu falan diye kizimin bebekligini gordum aman Allah zaman ne cabuk geciyooorr sanki dun gibi bebeklik videolari her anin kiymetini bilerek buyutelim bebislerimizi gercekten zamann cokk nankor cok duygulandim

Bizim bi akraba emzirme tutanagi tutuyordu ikizlerine sag meme kiz bebek sol meme erkek bebek bir sonraki seferde degistiriyordu memeleri saatinide yaziyordu
Bende oyle yapcam ama kafayi yemek istemiyorum... hak gecmesin birbirlerine... bir meme daha buyuk sutu ne olur bilmem ama ... muhakkak bir dengesizlik oluyor memelerde... ahh ahhh hic su kalem kagittan kurtulamiyorum sanirim

Evet covu kisi yazdida bende hic girip okumadim . Zaten sorun aramaya meyilliyiz kotu seyler okumak istemiyorum . Aynen dogurmalar basladikca pitir pitir dokulur topik

Bende oyle yapcam ama kafayi yemek istemiyorum... hak gecmesin birbirlerine... bir meme daha buyuk sutu ne olur bilmem ama ... muhakkak bir dengesizlik oluyor memelerde... ahh ahhh hic su kalem kagittan kurtulamiyorum sanirim
Ben olsam bnde oyle yapardim . Oyy kuzular ne tatli olurlar iki melek

Bizim ilkler arasinda ay farki var o zaman benimkide martta 4e girecek bakalimmm kardesten sonraaaa neler yasayacagizzzz

Yok yok hiic okumaaaaa zaten hormonlarimizzz cosmus durumda etkilenilebilir ozellikle ilk bebisi olacaklar hic okumasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…