- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Benim hic ibtiyacim olmadiOglum ilk dogdugunda bende yaziyordum. 3 gün sonra alarm kurmaya basladim 2 saatte bir calicak sekilde.
Burda biri erkek bebeklerin cigerleri daha gec tamamlaniyor yazmisti okudugumdan beri surekki arastiriyirum valla. Ben kendi adima cok etkileniyorum olumsuz bir seyden . Herseyi vakti gelsidiginde yasayip gorecegizYok yok hiic okumaaaaa zaten hormonlarimizzz cosmus durumda etkilenilebilir ozellikle ilk bebisi olacaklar hic okumasin
Ben almadim. Kizimdan var. Sebamed bepantol chicco sudokrem .ciddi pisiklerde mor renkli desitin nacizane tavsiyemdirselam bayanlar pisik kremi icin hangi marka dusunuyorsunuz? birkac eksigim kaldi emin olamadim
Bu aralar bende de ciddi bir emeklilik düşüncesi varBmm kizim 3.5 yasinda alisverise onuda goturdum goturmez olaydim benim aslan oglusuma gitti pembeleri morlari secti. Kriz cikardi kardesim erkek deil kiz die. Uzulme dedim bi ara kiz kardes yaparim sana . Allahtann kardesinin erkek olduguna ikna oldu. Ama yinede mor emzik alsaydik diyor kuzum benim onuda ayirmadim ihtiyaci olan seylerden aldim. Bu arada bende emekli anaokul ortmeniyim meslegi zirvede biraktim baslamadan bitirdim
Kesinlikle ‘sudocrem’ öneririm çok etkili ben çok memnunum kızımda hep onu kullandım bi aksilik olmazsa oğlumda da onu kullanıcam inşaAllahselam bayanlar pisik kremi icin hangi marka dusunuyorsunuz? birkac eksigim kaldi emin olamadim
Niye saklamadigimi bende bilmiyorumNie sakalmadinki. Valla alirken herseyi pembe aldim o kizim olacak hevesiyle herseyin pembesi guzeldi napayim . Sadece kiyafet aldim birde besigine nevresim dikecek babannesi
Aaa evet benimkide haziranda 4e girecek. Cok heyecanliyim. Bugun diyoki ne zaman cikcak bu kardesim yillardir cikmasini bekliyorum
Ben almadim. Kizimdan var. Sebamed bepantol chicco sudokrem .ciddi pisiklerde mor renkli desitin nacizane tavsiyemdir
Kesinlikle ‘sudocrem’ öneririm çok etkili ben çok memnunum kızımda hep onu kullandım bi aksilik olmazsa oğlumda da onu kullanıcam inşaAllah
Burda biri erkek bebeklerin cigerleri daha gec tamamlaniyor yazmisti okudugumdan beri surekki arastiriyirum valla. Ben kendi adima cok etkileniyorum olumsuz bir seyden . Herseyi vakti gelsidiginde yasayip gorecegiz
bende sudocrem dusunuyorum emin olamadim o yuzden sorayim istedim tesekkur ederim
Rica ederimbende sudocrem dusunuyorum emin olamadim o yuzden sorayim istedim tesekkur ederim
Yok ben yazdimBurda biri erkek bebeklerin cigerleri daha gec tamamlaniyor yazmisti okudugumdan beri surekki arastiriyirum valla. Ben kendi adima cok etkileniyorum olumsuz bir seyden . Herseyi vakti gelsidiginde yasayip gorecegiz
Bu aralar bende de ciddi bir emeklilik düşüncesi var
Hey allahim izin veriyor gibi bide babanin adini koy.İnşallah senden habersiz nüfusta ismi yazdırmazvalla benim ilk oğlanın adının biri dede ismi nasıl itiraz edememişim o zamanlar bilmiyorum tam saflık dönemlerim aman sorun olmasın diye sessiz kalmışım. Şimdi ki aklım olsa izin vermezdim. Buna da benim babamın ismini koymamı önerdi sevgili kv.Onun da hatrı kalmasın diyor. Yani ben milletin hatrı kalmasın diye çocuk yapıyorum sanırım. Babam istemiyor dedim anlamıyor. Sanki ben isim bulamıyorum çocuğuma adamı çıldırtmak için uğraşıyorlar.
Kocam horlamasindan uyuyamiyorum kac kere durtmem gerekcek bilemiyorum... erken yataga girsem yinede ya horlanadan yada wc den tekrar dalamiyirum uykuya
İlk evlendigimdede yuzume dirsek geciriyordu... gunduz bisey yapamiosunda gece uykunun bahnesiylemi tokatliyorsun diyordum
O horlamalarrrr gece butun sinirimi almama vesile oluyorvuruyorum durtuyorum tekme atiyorum yastigi kafasindan cekiyorum uyku sersemi cok anlamiyor yaptiklarimi
Hahahah banada eltimin oglu gelipp karnima bakiyo oo senin kizinda kocaman olmus ee hadi cikar artik buyumus diyoAaa evet benimkide haziranda 4e girecek. Cok heyecanliyim. Bugun diyoki ne zaman cikcak bu kardesim yillardir cikmasini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?