2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok yok hiic okumaaaaa zaten hormonlarimizzz cosmus durumda etkilenilebilir ozellikle ilk bebisi olacaklar hic okumasin
Burda biri erkek bebeklerin cigerleri daha gec tamamlaniyor yazmisti okudugumdan beri surekki arastiriyirum valla. Ben kendi adima cok etkileniyorum olumsuz bir seyden . Herseyi vakti gelsidiginde yasayip gorecegiz

Bu aralar bende de ciddi bir emeklilik düşüncesi var

Nie sakalmadinki . Valla alirken herseyi pembe aldim o kizim olacak hevesiyle herseyin pembesi guzeldi napayim. Sadece kiyafet aldim birde besigine nevresim dikecek babannesi
Niye saklamadigimi bende bilmiyorum her isteyene verdim gogus pompami istediler verdim kiyafet istediler verdim en cok koyan park yatak oldu komsumun biri geldi, biri var yeni bebegi oldu durumlari hic yok yatak olur baska bisi olur ver dedi tamam dedim kizim daha 6 aylik dedim zaten odasi var yatagi var bu park yatagi vereyim, 2 ay sonra ev alip gittiler ben kirada oturup arkalarindan bakmaya devam ettim

Aaa evet benimkide haziranda 4e girecek . Cok heyecanliyim. Bugun diyoki ne zaman cikcak bu kardesim yillardir cikmasini bekliyorum
hahaha yillardir cocugumu neden bekletiyooorsunuzzz cikar artik kardesini

bende sudocrem dusunuyorum emin olamadim o yuzden sorayim istedim tesekkur ederim

Ben almadim. Kizimdan var. Sebamed bepantol chicco sudokrem .ciddi pisiklerde mor renkli desitin nacizane tavsiyemdir
Kesinlikle ‘sudocrem’ öneririm çok etkili ben çok memnunum kızımda hep onu kullandım bi aksilik olmazsa oğlumda da onu kullanıcam inşaAllah

Burda biri erkek bebeklerin cigerleri daha gec tamamlaniyor yazmisti okudugumdan beri surekki arastiriyirum valla. Ben kendi adima cok etkileniyorum olumsuz bir seyden . Herseyi vakti gelsidiginde yasayip gorecegiz

Bende benim dr a sordum ben, kizimla ayni gun dogum gunleri olsun diye, erkekler daha gec gelisiyormus erkekler bu dogru ama kaygilanacak birsey degil. bunlari cok stres yapma kendine
Gercekten olumsuzluklar cok etkiliyor her turlu bizleri.. burada okumustum bende birisi gebelikle ilgili birsey olabilir miyim diye adini yazmicam sende etkilenme, bende ondan cok etkilendim gunlerce arastirdim daha yeni yeniii unutmaya basladim

Yok ben yazdim Normal surec o sekilde onlarin vucut yapilarindan kaynaklaniyor daha vucut kitle olarakta buyuk oluyorlar ya akcigerleride o yuzden gec gekisiyor yani istedikleri boyuta anca ulasiolar

Bu aralar bende de ciddi bir emeklilik düşüncesi var

Bende kendimi emeklige ayirali 2 sene oldu onceleri cok mutsuzdum sonra bir ara evde oturmaya alistim yok yaaa calisamam artik dedim bir ara off sıkıldım ise donmek istiyorum dedim simdi bebek dogsundaa calisirim yaaaa modundayim

Kocam horlamasindan uyuyamiyorum kac kere durtmem gerekcek bilemiyorum... erken yataga girsem yinede ya horlanadan yada wc den tekrar dalamiyirum uykuya

Hey allahim izin veriyor gibi bide babanin adini koy. Banada kaynvalidem illa eltin babanin istedigi ismi koydu. Sizde sorun sorun sorun 30 defa soyledi bende sorariz elbet anne sizede benim ailemede dedim. Annem genc babamla gorusmuyorum. Ananem var. Bana dedigi su hmmm ananen yasli tabi ona sorabilirsin. (Sanki izin aldik haspam) esime annen izin verdi ananeme danisabilirmisim ama ananeme bak dedim oda sinir oldu. Ogullari da sormuyor inadina abom sordu ve koydu diye ben sorcak degilim diyo bide ben bu isim konusundan strese girdim 6 haftalikken carpinti sikinti uzuntu kanamam oldu hastanede yattim sirf bu konudan kalbim daraliyodu artik. Cok sacma gelebilir ama gorcegimiz tavri biliyorum ve cinsiyet belli degilken kaynpeder ismi koymus belirlermis herkese bide bizim icin onlar kim oluyo ben koydum ismi diyomus adama bak benim haberim bile yok delirmistim. Herkes cinisyeti belli olmayan hatta kalp atisini duymamisim daha bebegin ismini kesinlestirmisti Sinir oluyorum hatirladikca sanki kendisi ameliyat oldu tedaviler gordu ne hakki varsa.... Simdide esim onlara sormuyo hatta 12 haftada cinsiyet belli oldu esim hemen isme karar verdi hala kimseye soyletmiyor bile oda ayro alem beni skstiriyolar babana sor diye esim sormayo birak karar verdigi ismi soylemiyor. Ahh cok garipler cidden. Benim ailemde bu isim konilarnda canim yandigini bildiklerinden hiiic karismazlar.

Kocam horlamasindan uyuyamiyorum kac kere durtmem gerekcek bilemiyorum... erken yataga girsem yinede ya horlanadan yada wc den tekrar dalamiyirum uykuya

O horlamalarrrr gece butun sinirimi almama vesile oluyor vuruyorum durtuyorum tekme atiyorum yastigi kafasindan cekiyorum uyku sersemi cok anlamiyor yaptiklarimi

O horlamalarrrr gece butun sinirimi almama vesile oluyor vuruyorum durtuyorum tekme atiyorum yastigi kafasindan cekiyorum uyku sersemi cok anlamiyor yaptiklarimi
İlk evlendigimdede yuzume dirsek geciriyordu... gunduz bisey yapamiosunda gece uykunun bahnesiylemi tokatliyorsun diyordum ya adam ise mor gozle gitmeme neden oldu... Allahim ne komik zamanlardi... cok sukur simdi sadece horluyor... ama ben yapamam... sabahleyinde ise giderken kalk diye turtmesi var hadi uyan kalk ayy sinir olurum... yok anam ben yapamam ona...

Aaa evet benimkide haziranda 4e girecek . Cok heyecanliyim. Bugun diyoki ne zaman cikcak bu kardesim yillardir cikmasini bekliyorum
Hahahah banada eltimin oglu gelipp karnima bakiyo oo senin kizinda kocaman olmus ee hadi cikar artik buyumus diyo Bazende kizimdan bahsedince ne zaman cikcak bu kiz ya cikmadimi hala diyo cok komik bu cocuklar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…