2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
En guzeli ne derlerse duymamazliktan gelip he he deyip gecistirip nufusa istedigini yazdirip karsilarina gecmek. Aile buyukleri tamam ama bebekte bizim yaaaa hayalimiz olur, ne biliyim eslerle yasadigimiz ozel bir andan daha bebek yokken bir isme karar vermis olabiliriz vs vs hic anlayisli degillerr hiccc

Hahahah banada eltimin oglu gelipp karnima bakiyo oo senin kizinda kocaman olmus ee hadi cikar artik buyumus diyo Bazende kizimdan bahsedince ne zaman cikcak bu kiz ya cikmadimi hala diyo cok komik bu cocuklar ya
Ayyy yavrum yaaa benim cocuklugum gozumde canlandi bende annem hamileyken oyle derdim... bi an once ciksada sevsem uyutsam barbi bebeklerimle birlikte altini degistirsem yok efenim kiyafet diksem hey gidim zaman su gibi gecmiss...

Yaaaaa hahahahah sesli guldm valla oule oyle zengin
Hahahah banada eltimin oglu gelipp karnima bakiyo oo senin kizinda kocaman olmus ee hadi cikar artik buyumus diyo Bazende kizimdan bahsedince ne zaman cikcak bu kiz ya cikmadimi hala diyo cok komik bu cocuklar ya
cok akillilar valla

Tamamen katiliyorum ... onlarin fikirlerini alalim almasinada peki siz nasil uygun goruyormusunuz diye acaba soruyorlarmi yada dusundugunuz bir isim varmi felan diye... taamam deyip geccen konuyu uzatmican ... en sonundada biz buna karar verdik nokta. Valla kirilmaca gucenmece olurlarsa kendi ayiplari... torunlari zaten kiyamazlar ki Yani karlarindan cok zararlari var anlamiyorlar...

Yok ben yazdim Normal surec o sekilde onlarin vucut yapilarindan kaynaklaniyor daha vucut kitle olarakta buyuk oluyorlar ya akcigerleride o yuzden gec gekisiyor yani istedikleri boyuta anca ulasiolar
Cok korkuyorum haddinden fazla erken dogar die. Insallah 36 yi goruruz . Allah kimseye evlat acisi gostermesin amiiin

Yaaaaa sevgi pitircigisin sen kesinlikle karar verdim kiyamiyorsun yaaa bende sana kiyamam ben onun horlamasyla egleniyorum o da beni sabah ise giderken uyandirmasiyla arada bir giciklik yapip uyandiriyo cok sinirleniyorum o da o halimi cok seviyo yuvarlanip gidiyoruz isteee ben esim ise giderken uyanmam hic o da uyandirmaz giciklik yapmayacaksa, zaten kahvalti yapmiyor, birde ben unideyken evlendim. 2 sene hem ogrenciydim, hem evli her zaman kalkamiyordum sinavlara calisiyordum sabaha kadar o da sessizce ise gidiyordu oyleee alistik gitti 7 sene oldu 2 defa falan ancak kahvalti hazirlamisimdir

Insallah hayirli vakitte gelirler herseyleri tam . Kizimda cok ugrastim ciger gekistirici vursunlar die en son 34de vurdular . 36da dogdu .kuveze girmedi cok sukur .

Cok korkuyorum haddinden fazla erken dogar die. Insallah 36 yi goruruz . Allah kimseye evlat acisi gostermesin amiiin
Ortada birsey yokken sebepsiz yere korkma kuzum ... rahim biyun 20 nin altini vuru evet o zaman kork... yinede igne vuruyorlar biseyler oluyor herseyin cozumu var... ya istemezsin tabi erken dogsun ama saglikli olsunlarda her bakimdan ... Allaha dua edelim.. zamaninda gelsinler... bu zamanin cocuklari cok aceleci davraniyor... benim makattan agri oluyor bazen vagen bolgemden... nereye yatcami ne yaocamu sasirmis vaziyetteyim uyuyamiyorum da ... e ne olcak boyle de Allah bilir...

Ayyy ne guzel bi kocaaa . Benimkide ac asla evden disari adim atmaz . En kotu ihtimal bi bardak sut icer . Sabahin 7.30unda patetes kizartsam nie kizarttin demez yer kayinvalideciiim ole alistirmis yiyici

Insallah hayirli vakitte gelirler herseyleri tam . Kizimda cok ugrastim ciger gekistirici vursunlar die en son 34de vurdular . 36da dogdu .kuveze girmedi cok sukur .

Iste yasadiklarimizdanda kaynaklaniyor bir kere 36 da dogunca sanki oburude oyle olacakmis gibi geliyor insana cok iyi anliyorum, bende dusugumden dolayi bu bebekte herseyde her anda cok stres oluyorum. Insallah sagsalim alicaz kucagimiza hic birseye gerek olmadan

Masallahhh size yaa... evet ben kiyamiyorum dogrudur oda napim durtmezsem asla kalkmiyirsun diyor , dogruda diyor uykuya muptelaydim ise hep son dakka sacimi toola ustumu giy yuzumu yika o kadar ne makyajj ne bisi... telefonla arardi vardi mi diye ya hep son dakka arabamin gazinin sayesinde yetisirdim.. Haklidir yani.. ama dirsek gecirmelerini haketmedim... bunu ben mi yaptim diyerekten alay konusu oomustum sakagim morarmisti be o ne aci... ogrenciyken evli olmak ayy cok heyecanli guzelll ben ilk evlendigimde her gun kalkip kahvalti hazirlardim yerse yer yemezse yemezdi... sonra baktim ven hazirlamazsam kendi hazirlamuyor... zikkimin kokunu ye dedim ... yani bu adaletmi Kahvalti isini kaldirdim bende...

Dogru diyorsun cnm herseyin hayirlisi. Ya bem cok hassasim galiba pelvik bolgem acaio agriyor 20.haftadan beri bazen dahada artiyor agrim korkuyorum . Ama Allah buyuk gebelik donemide bir sinav bence insallah guzellikle saglikla tamamlayacagiz . Senin iki kat daha zor hersey Allah agrininsizini dindirsin canim ☺. sabaha karsimi uyuyorsun nasil oluuor

Evet evet aynen o his iste.eksta bisey dememe gerek yok . Amiiin insallahj

Ayyy ne guzel bi kocaaa . Benimkide ac asla evden disari adim atmaz . En kotu ihtimal bi bardak sut icer . Sabahin 7.30unda patetes kizartsam nie kizarttin demez yer kayinvalideciiim ole alistirmis yiyici

ooo hiccc benlik degil Allah dagina gore kar vermis ben yapamazdim hic ne yalan soyleyeyim gideyimde opeyim kocami

ooo hiccc benlik degil Allah dagina gore kar vermis ben yapamazdim hic ne yalan soyleyeyim gideyimde opeyim kocami
Benimde kaderimmis yaa anmem bize kahvalri hazirlamazdi hep ben erken kalkip hazirlardim babami kardeslerimi uyansirirdim evleneme kdr oyleydi . Simdide kocacigima. .ama yiyorya hosuma gidiyo bebek dogana kadar yesin .sonra onada meme veririm heralde

Şimdiki aile büyükleri mikser misali.. Nerede anlayış saygı sevgi.. Bugün sevgili kayınvalideciğim diyor ki, kızıma alttan çıtçıtlı atlet giydiriyorum diye, buna bebek gibi ne bunlardan giydiriyorsun, normal atletlerden alsana.. Ben de ben böyle giydirince rahat ediyorum babaannesi , sen hiçç tasa etme dedim herkesin yanında. Yani geçen gün bahsetmiştim ya cimrinin önde gidenleri. Daha bi lolipop almış değiller. Bir de kalkıp basit bir yorum yapsalar bile sanki anneme babama küfür ediyorlar gibi oluyorum.

Bu horlamasaydi gozlerim dalmisti ama sinirimi bozuyor... ilk defa bu kadar gece kaldim... bunun nedeni hafta sonu dibine kadar uyumam... ayagima kahvalti gelsin diye hic yataktan da kalmiyorum sagolsyn esimde kaldirmiyor ama kahvalti hazirlayip getirmesi 11-12 yi buluyor bende o saate kadar uyudum icin saatler sasiyor hafta ici o gidince sesine uyanmaya basladim... benimde popom agriyor.. ya ben varya bu cocuklarin artik ne tepmesini hissediyorum ne bise eskiden cok hareketliydi artik hareket edemiyorlar sanirim.. endise edecek haldede degilim... carsamba kontrole gidecem.. bakalim yani her gittigimde normal saglujki diyordu dr lar... benimkiler cok uslu mu artik yoksa yerlerimi dar.. tekme tokat yapmiyorlar sadece aci veriyorlar... makatta aci hissediyorum.. kaburgamda agri hissediyorum.. dun biri ayaklandi karnimda gordum resmen korktum valla.. ama bu yani yaparsa buyuk hareket kucuk o pit pitlar ne bilim hickiriklar yok artik bende... umarimda nirmaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…