En guzeli ne derlerse duymamazliktan gelip he he deyip gecistirip nufusa istedigini yazdirip karsilarina gecmek. Aile buyukleri tamam ama bebekte bizim yaaaa hayalimiz olur, ne biliyim eslerle yasadigimiz ozel bir andan daha bebek yokken bir isme karar vermis olabiliriz vs vs hic anlayisli degillerr hicccHey allahim izin veriyor gibi bide babanin adini koy.Banada kaynvalidem illa eltin babanin istedigi ismi koydu. Sizde sorun sorun sorun 30 defa soyledi bende sorariz elbet anne sizede benim ailemede dedim. Annem genc babamla gorusmuyorum. Ananem var. Bana dedigi su hmmm ananen yasli tabi ona sorabilirsin. (Sanki izin aldik haspam) esime annen izin verdi ananeme danisabilirmisim ama ananeme bak dedim oda sinir oldu. Ogullari da sormuyor inadina abom sordu ve koydu diye ben sorcak degilim diyo bide ben bu isim konusundan strese girdim 6 haftalikken carpinti sikinti uzuntu kanamam oldu hastanede yattim sirf bu konudan kalbim daraliyodu artik. Cok sacma gelebilir ama gorcegimiz tavri biliyorum ve cinsiyet belli degilken kaynpeder ismi koymus belirlermis herkese bide bizim icin onlar kim oluyo ben koydum ismi diyomus adama bak benim haberim bile yok delirmistim. Herkes cinisyeti belli olmayan hatta kalp atisini duymamisim daha bebegin ismini kesinlestirmisti Sinir oluyorum hatirladikca sanki kendisi ameliyat oldu tedaviler gordu ne hakki varsa.... Simdide esim onlara sormuyo hatta 12 haftada cinsiyet belli oldu esim hemen isme karar verdi hala kimseye soyletmiyor bile oda ayro alem beni skstiriyolar babana sor diye esim sormayo birak karar verdigi ismi soylemiyor. Ahh cok garipler cidden. Benim ailemde bu isim konilarnda canim yandigini bildiklerinden hiiic karismazlar.
Ayyy yavrum yaaa benim cocuklugum gozumde canlandi bende annem hamileyken oyle derdim... bi an once ciksada sevsem uyutsam barbi bebeklerimle birlikteHahahah banada eltimin oglu gelipp karnima bakiyo oo senin kizinda kocaman olmus ee hadi cikar artik buyumus diyoBazende kizimdan bahsedince ne zaman cikcak bu kiz ya cikmadimi hala diyo cok komik bu cocuklar ya
Yaaaaa hahahahah sesli guldm vallaNiye saklamadigimi bende bilmiyorumher isteyene verdim gogus pompami istediler verdim kiyafet istediler verdim en cok koyan park yatak oldu komsumun biri geldi, biri var yeni bebegi oldu durumlari hic yok yatak olur baska bisi olur ver dedi tamam dedim kizim daha 6 aylik dedim zaten odasi var yatagi var bu park yatagi vereyim, 2 ay sonra ev alip gittiler ben kirada oturup arkalarindan bakmaya devam ettim
hahaha yillardir cocugumu neden bekletiyooorsunuzzz cikar artik kardesini
Hahahah banada eltimin oglu gelipp karnima bakiyo oo senin kizinda kocaman olmus ee hadi cikar artik buyumus diyoBazende kizimdan bahsedince ne zaman cikcak bu kiz ya cikmadimi hala diyo cok komik bu cocuklar ya
Kaç kilo aldın canım?Uyanik oldugum her an aklimda yemek varben kilo almayayimda kim alsinnn
Bepantholselam bayanlar pisik kremi icin hangi marka dusunuyorsunuz? birkac eksigim kaldi emin olamadim
Tamamen katiliyorum ... onlarin fikirlerini alalim almasinada peki siz nasil uygun goruyormusunuz diye acaba soruyorlarmi yada dusundugunuz bir isim varmi felan diye... taamam deyip geccen konuyu uzatmican ... en sonundada biz buna karar verdik nokta. Valla kirilmaca gucenmece olurlarsa kendi ayiplari... torunlari zaten kiyamazlar kiEn guzeli ne derlerse duymamazliktan gelip he he deyip gecistirip nufusa istedigini yazdirip karsilarina gecmek. Aile buyukleri tamam ama bebekte bizim yaaaa hayalimiz olur, ne biliyim eslerle yasadigimiz ozel bir andan daha bebek yokken bir isme karar vermis olabiliriz vs vs hic anlayisli degillerr hiccc
Cok korkuyorum haddinden fazla erken dogar die. Insallah 36 yi goruruz . Allah kimseye evlat acisi gostermesin amiiinYok ben yazdimNormal surec o sekilde onlarin vucut yapilarindan kaynaklaniyor daha vucut kitle olarakta buyuk oluyorlar ya akcigerleride o yuzden gec gekisiyor yani istedikleri boyuta anca ulasiolar
Yaaaaa sevgi pitircigisin sen kesinlikle karar verdimİlk evlendigimdede yuzume dirsek geciriyordu... gunduz bisey yapamiosunda gece uykunun bahnesiylemi tokatliyorsun diyordumya adam ise mor gozle gitmeme neden oldu... Allahim ne komik zamanlardi... cok sukur simdi sadece horluyor... ama ben yapamam... sabahleyinde ise giderken kalk diye turtmesi var hadi uyan kalk ayy sinir olurum... yok anam ben yapamam ona...
Insallah hayirli vakitte gelirler herseyleri tamBende benim dr a sordum ben, kizimla ayni gun dogum gunleri olsun diye, erkekler daha gec gelisiyormus erkekler bu dogru ama kaygilanacak birsey degil. bunlari cok stres yapma kendine
Gercekten olumsuzluklar cok etkiliyor her turlu bizleri.. burada okumustum bende birisi gebelikle ilgili birsey olabilir miyim diye adini yazmicam sende etkilenme, bende ondan cok etkilendim gunlerce arastirdim daha yeni yeniii unutmaya basladim
Ortada birsey yokken sebepsiz yere korkma kuzum ... rahim biyun 20 nin altini vuru evet o zaman kork... yinede igne vuruyorlar biseyler oluyor herseyin cozumu var... ya istemezsin tabi erken dogsun ama saglikli olsunlarda her bakimdan ... Allaha dua edelim.. zamaninda gelsinler... bu zamanin cocuklari cok aceleci davraniyor... benim makattan agri oluyor bazen vagen bolgemden... nereye yatcami ne yaocamu sasirmis vaziyetteyim uyuyamiyorum da ... e ne olcak boyle de Allah bilir...Cok korkuyorum haddinden fazla erken dogar die. Insallah 36 yi goruruz . Allah kimseye evlat acisi gostermesin amiiin
Yaaaaa hahahahah sesli guldm vallaoule oyle zengin
cok akillilar valla
13 koskocamannn 13Kaç kilo aldın canım?
Ayyy ne guzel bi kocaaaYaaaaa sevgi pitircigisin sen kesinlikle karar verdimkiyamiyorsun yaaa bende sana kiyamam ben onun horlamasyla egleniyorum o da beni sabah ise giderken uyandirmasiyla arada bir giciklik yapip uyandiriyo cok sinirleniyorum o da o halimi cok seviyo yuvarlanip gidiyoruz isteee ben esim ise giderken uyanmam hic o da uyandirmaz giciklik yapmayacaksa, zaten kahvalti yapmiyor, birde ben unideyken evlendim. 2 sene hem ogrenciydim, hem evli her zaman kalkamiyordum sinavlara calisiyordum sabaha kadar o da sessizce ise gidiyordu oyleee alistik gitti 7 sene oldu 2 defa falan ancak kahvalti hazirlamisimdir
Insallah hayirli vakitte gelirler herseyleri tam. Kizimda cok ugrastim ciger gekistirici vursunlar die en son 34de vurdular . 36da dogdu .kuveze girmedi cok sukur .
Masallahhh size yaa... evet ben kiyamiyorum dogrudurYaaaaa sevgi pitircigisin sen kesinlikle karar verdimkiyamiyorsun yaaa bende sana kiyamam ben onun horlamasyla egleniyorum o da beni sabah ise giderken uyandirmasiyla arada bir giciklik yapip uyandiriyo cok sinirleniyorum o da o halimi cok seviyo yuvarlanip gidiyoruz isteee ben esim ise giderken uyanmam hic o da uyandirmaz giciklik yapmayacaksa, zaten kahvalti yapmiyor, birde ben unideyken evlendim. 2 sene hem ogrenciydim, hem evli her zaman kalkamiyordum sinavlara calisiyordum sabaha kadar o da sessizce ise gidiyordu oyleee alistik gitti 7 sene oldu 2 defa falan ancak kahvalti hazirlamisimdir
Dogru diyorsun cnm herseyin hayirlisi. Ya bem cok hassasim galiba pelvik bolgem acaio agriyor 20.haftadan beri bazen dahada artiyor agrim korkuyorum . Ama Allah buyuk gebelik donemide bir sinav bence insallah guzellikle saglikla tamamlayacagizOrtada birsey yokken sebepsiz yere korkma kuzum ... rahim biyun 20 nin altini vuru evet o zaman kork... yinede igne vuruyorlar biseyler oluyor herseyin cozumu var... ya istemezsin tabi erken dogsun ama saglikli olsunlarda her bakimdan ... Allaha dua edelim.. zamaninda gelsinler... bu zamanin cocuklari cok aceleci davraniyor... benim makattan agri oluyor bazen vagen bolgemden... nereye yatcami ne yaocamu sasirmis vaziyetteyim uyuyamiyorum da ... e ne olcak boyle de Allah bilir...
Evet evet aynen o his iste.eksta bisey dememe gerek yokIste yasadiklarimizdanda kaynaklaniyor bir kere 36 da dogunca sanki oburude oyle olacakmis gibi geliyor insana cok iyi anliyorum, bende dusugumden dolayi bu bebekte herseyde her anda cok stres oluyorum. Insallah sagsalim alicaz kucagimiza hic birseye gerek olmadan
Ayyy ne guzel bi kocaaa. Benimkide ac asla evden disari adim atmaz . En kotu ihtimal bi bardak sut icer . Sabahin 7.30unda patetes kizartsam nie kizarttin demez yer kayinvalideciiim ole alistirmis yiyici
Benimde kaderimmis yaaooo hiccc benlik degil Allah dagina gore kar vermis ben yapamazdim hic ne yalan soyleyeyim gideyimde opeyim kocami
Şimdiki aile büyükleri mikser misali.. Nerede anlayış saygı sevgi.. Bugün sevgili kayınvalideciğim diyor ki, kızıma alttan çıtçıtlı atlet giydiriyorum diye, buna bebek gibi ne bunlardan giydiriyorsun, normal atletlerden alsana.. Ben de ben böyle giydirince rahat ediyorum babaannesi , sen hiçç tasa etme dedim herkesin yanında. Yani geçen gün bahsetmiştim ya cimrinin önde gidenleri. Daha bi lolipop almış değiller. Bir de kalkıp basit bir yorum yapsalar bile sanki anneme babama küfür ediyorlar gibi oluyorum.En guzeli ne derlerse duymamazliktan gelip he he deyip gecistirip nufusa istedigini yazdirip karsilarina gecmek. Aile buyukleri tamam ama bebekte bizim yaaaa hayalimiz olur, ne biliyim eslerle yasadigimiz ozel bir andan daha bebek yokken bir isme karar vermis olabiliriz vs vs hic anlayisli degillerr hiccc
Bu horlamasaydi gozlerim dalmisti ama sinirimi bozuyor... ilk defa bu kadar gece kaldim... bunun nedeni hafta sonu dibine kadar uyumam... ayagima kahvalti gelsin diye hic yataktan da kalmiyorumDogru diyorsun cnm herseyin hayirlisi. Ya bem cok hassasim galiba pelvik bolgem acaio agriyor 20.haftadan beri bazen dahada artiyor agrim korkuyorum . Ama Allah buyuk gebelik donemide bir sinav bence insallah guzellikle saglikla tamamlayacagiz. Senin iki kat daha zor hersey Allah agrininsizini dindirsin canim ☺. sabaha karsimi uyuyorsun nasil oluuor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?