2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
o nasil bir dirsek gecirmeymisss benimkide ilk zamanlar sıkı sıkı sarılıyordu sanki yataktan kacicam benide o bunaltiyorduda simdi kalmadi zaten 3 senedir aramizda yatan bir kaynana var
Evliyken ogrenci olmak kocan anlayisliysa cok guzel okulun ilk 3 senesini soz nisan onun askerligi vs onlarla gecirdik son 2 senesini evli olarak gecirdik..eglenceliydi gercekten

Yaa kesinlikle heevanli eglenceli sen onun bebegi gibisindirde ohhh Allah mutlulugunuzu bozmasin... kaynanada insallah odasina alisir bu gelen minnakla birlikte

Ohh keyfe gell . Bemce normaldir cunku artik cok buyuduler . Dedigin gibi aci veriyolar . Bende cogu zaman canim yanarak hissediyorum . Ayaklarini asahiya aliyor haftada en az 2 defa bugun yine yapti suan hatta oyuzden uyuyamadim tam dalcam basiyor . Mantiken 1 bebegin nesi var 2 bebegin sesi var bence normal

Ya varya vicdan yaomadam sirt ustu yatacam canima minnet oylede rahat ediyorumki ama iste su vicdanim ya bebeklerim beslenemezse ya kan akisi azaliyorsa demekten sag kalca kenigi sol kalca kemigi sabaha kadar agriyor... ya bencede normal baslarda iste oran agridi acaba ne oldu, buram agridi acaba ne demek, sanci kasilma nedir bilmuyordum sonra demekki buymus felan... yani bazi seylerin abarttigimi dusunuyorum o agrilarla suandaki yasadijlarim ooo:))) hepi topu 4 kilo aldim ama kalcalarim curuyor resmen kaburgalarim ciruyor resmen... benim zibidiler sizin gibide kilo almiyor ikiz oldugundan .. benim haftamdakilerle bebegib kilosu arasinda 30 dan sonra fark olmaya basladiginda anladim... benimde korkularim erken gelirse dusuk kilo agirliklari ama napalim yaa elimizde degilki bebekleri tutalim

Bence ona hayir diyemez
Yaa bu sogukta ne giydiricez daha tabiikiii daha bebekler kendilerini mi koruyabiliyorlar sanki beli acilacak toplayamayacaklar. Bende citcitli giydiriyorum. He hva guzelken bir kac kere normal atlet giydirdim o da heveslendiginden. Hem annem bana liseye kadar zorla giydiriyordu laf olsun torba dolsun iste..
Diyorum en guzel kaynana olmayan kaynana tovbe yarabbim tovbe bizde kaynana olcaz

Bir kiraci atasozu derkiii "emaaaaaan parasiyla degilmi butun evler bizim!"
Tabii ya en kral biziz dogru demis o kiraci

Yaa kesinlikle heevanli eglenceli sen onun bebegi gibisindirde ohhh Allah mutlulugunuzu bozmasin... kaynanada insallah odasina alisir bu gelen minnakla birlikte

Amiiiiinnn kuzum cumlemizin insalllaaaahhh yani napcan aldik bir defa bu deveyi gutcez bir sekilde birlikte o kaynana ancak bana laf yetistirir yine gitmez odasina, o babasiyla yatakta yatacakmis kardesi cok ses yaparsa ben koltukta uyucakmisim besikte zaten heryere gidiyormus onun yatagi bizim yatagimizmis uyumak icin baska yatak yokmus pembe yatagida oyun yatagiymis

Heyyy masallajj ikiz bebeklere 4 kilo . Takildigim yere bak . Agrilar sizilar her zaman normal bemce ama iste vesvese yapiyoruz . Onlar cok guclu annesi sen hic kiloyi takma bence 2yi gecerler imsallah gerisi daha kolay sonrasinda cabucak toparlanirlar zaten . Zaten yatiyorsun dururlar bir kac hafta daha die dusunuyorum .sende gizel dusun

Kizimdaki gibi zayif hamile kalmadim ki dogurunca kilom iyice cikacak ortaya birz boydan kurtariyorum iste of off
Kizimdaki gibi zayif hamile kalmadim ki dogurunca kilom iyice cikacak ortaya birz boydan kurtariyorum iste of off
yaaa guzelce zayiflariz dogumdan sonra suanda derdi almasin seni... bir sene zaman bereceksin zaten kendine ... napalim analik biyle bisi

Ya valla Allahtan babaya duskun de sirtindaki yuku aliyor dogduktan sinra kafan rahat eder İnsallah tabi...

hayir diyemesede ☠☠☠. Aynen biziz

yaaa guzelce zayiflariz dogumdan sonra suanda derdi almasin seni... bir sene zaman bereceksin zaten kendine ... napalim analik biyle bisi ☺

Bugun diyorum benimkine dogurucam evrim geciricem estetikte olucam bunlar icin 1 sene veriyorum kendime pilatesede baslicam ilk halime geri donucem, aman diyor dikkat ette esas evrimin 3.uyle tamamlanmasin

Yaa hafta sonu kocam evdeyken hic is yaptirmiyor... hafta ici annemlerle basbasa kalinca kurtlaniyorum ya ne bilim iste oyleee zaman geciyorr...

Bugun diyorum benimkine dogurucam evrim geciricem estetikte olucam bunlar icin 1 sene veriyorum kendime pilatesede baslicam ilk halime geri donucem, aman diyor dikkat ette esas evrimin 3.uyle tamamlanmasin
Yuhhhhhbayagg cilgin buda dur bismillah kaynana varken birde kucuk bucurucuk ohhhooo ay iyi guldum gece gece vallahi ne diyecegimi bilemedim.. vallahi naap ne ett korun valla eski guzelligimize geri doneri insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…