2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bebek hareketlerinin azalmasi gibi artmasıda normal mi şahsen bugun napıyo icerde anlamadım :) normalde sakin bi bebek oldugu icin.. neden cok hareket ediyo acaba diye aklıma takılacagı hic aklıma gelmezdi
Ne guzell ya hareket etmesi agri vermeden mumkunse hareket etsinler Ya benimkilerde uykucumuuuu yoksa yerlerinin darligindanmi 30 u dondum artik hareket mareketler git gide azaldi agrilarim var ... hareketler degisti yani farkli anlatamiyorum belki ama... kuzucum insallah orda mutludurlar.. ren uykusuna cok yatiyorlarmis... hala daha bunlar kucucuk bebek İki kiloda olsaydi hala kucucuk derdim ama hareketli olusu guzel mutlu oldugunda demisti doktorum hareket ederler

Hahajajaa gorursun somra evrimmi geciriyosun nevrin mi donuyo
O da bunu istiyo herhalde ben aynada korkudan kendime bakamiyorum adam ne diyo

Yuhhhhhbayagg cilgin buda dur bismillah kaynana varken birde kucuk bucurucuk ohhhooo ay iyi guldum gece gece vallahi ne diyecegimi bilemedim.. vallahi naap ne ett korun valla eski guzelligimize geri doneri insallah☺
Hahahahaah yok be yavrum 3. Istiyoruzzzzda hemen degil kalabalik ailemiz olsun istiyoruz ben tek cocugum kocam zaten tek gibi kimseden hayir yok cocuklarla senlenelim istiyoruz insallah nasip olur

Bebek hareketlerinin azalmasi gibi artmasıda normal mi şahsen bugun napıyo icerde anlamadım :) normalde sakin bi bebek oldugu icin.. neden cok hareket ediyo acaba diye aklıma takılacagı hic aklıma gelmezdi

Normal, normal sanki gun gectikce iyice gucleniyorlarda ondan oyle oluyor gibi geliyor bana dun bugun bende de hareketlilik var

Oy yerim yaa bebeklerimizii seninkilerin yeri daralmıştr artık annesi büyüdüler tabi benimki daha minik heralde fıldır fıldır gezıyo inşallah rahatları yerindedir hepsinin uslu uslu otursunlar yerlerinde

Ayyy masallahh sizeee Ama sakin ol yasin anladigim kadariyla kucuk senin benden ucuncu felan cogalma Allah gonlune gore versin insallahh canm bnm

Ayy dogru dedin kuzum belkide güclendi minik kızım seninkide sakindi normalde öyle hatırlıyorum buarada bende 3. İstiyorum yaaaa

Kurtlanma bence artik sen dur durdugun yerde hala nevresim olcusu ne oluyor biliyor musunuz diye soruyosun
Basima dert almisim hey gidi ne islere kaldim annem yapiyor ama iste onuda yormamak icin kalkiyorum olcuyorum yapiyoruz.. o dikiyor ben ona olculerini hazirlayip veriyom daha ben yapamam zaten icimden kalkmakta gelmiyor:))) basima aldim bela diyorum bu makineyi hastalik oldu ama buna sebep cocuklarimi riske atamam ... uzaniyom anneme yaptiriyom ama kurtluyum iste

Ayy dogru dedin kuzum belkide güclendi minik kızım seninkide sakindi normalde öyle hatırlıyorum buarada bende 3. İstiyorum yaaaa

Eveeet benimkide sakin doktora sormustum bu niye boyle sakin diye
Dimiii soyle bol cocuklu ne guzel olur tabiii bakabilme gucumuzde olursa

En azindan el emegi goz nuru oldular onlarin hatirasi yeter aman icinden gelmesin artik iyice sona dogru yaklastin artik daha dikkatli olmak gerek iki bebek tasimak kolay mi.. masallah sana bin masallah
Bende ilk kizimda bir cok seyi kendim hazirlamistim ne mutluluk veriyor ama insana

İyi iyi masallah cok uzucu farkindayim ☺☺

30 dan sonrasi cabuk geciyormus aman varsin oyle olsun napalim her yasin ayri guzelligi var derler

Kızlar günaydınlar
ben gene uyandım

Kızlar bugün oğluşum az hareket edio dün resmen karnımdan fırlıcak gibiydi hiç durmuyordu anlamadım aşırı korkuyorum şuan
Canım ben iki gündür aynı durumdaydım dün acile gittim sorun görmediler. bugün de dr uma gidicem çağırdı. Aslında arada oluyormuş ama meraklanıyoruz işte

selam bayanlar pisik kremi icin hangi marka dusunuyorsunuz? birkac eksigim kaldi emin olamadim
Sudocrem aldım kullananlar çok memnun

Günnnnaydınlarr 🏵 benim başım çok agrıyor yaaaa iki gündür çok kötü
Gece yazışmaları okurken aklıma geldin sesi çıkmamış iyi mi acaba diye
Allah şifa versin canım benimde ağrıyınca inatla ilaç içmemeye çalışıyorum bu sefer geçmiyor gün boyu. Tansiyonuna bakmayı ihmal etme

Günnnnaydınlarr 🏵 benim başım çok agrıyor yaaaa iki gündür çok kötü
Canım geçen benim de öyle olmuştu 3 gün gün içinde Hafif bazen orta şiddette ağrıdı, ben sinüzite yordum ağrımı sonra geçti de senin böyle bir sıkıntın var mıydı? Yağmur yağıyo ya Antep’e ıslandın felan mı?

Insallah hayirlisi olsun . Benim esimde 3.ye sicak bakiyor. Ama ben

bazen banada oluyo .bi gayrete giriyo karnim calkanaliyor pespese cepecevre her yerden tekme tokat . Heralde anne karninda simarmada ole oluyo . Bazende cok sakin ille ben durtcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…