- 28 Eylül 2019
- 1.028
- 1.691
- 48
- 37
Ne guzell ya hareket etmesi agri vermeden mumkunse hareket etsinlerBebek hareketlerinin azalmasi gibi artmasıda normal mi şahsen bugun napıyo icerde anlamadım :) normalde sakin bi bebek oldugu icin.. neden cok hareket ediyo acaba diye aklıma takılacagı hic aklıma gelmezdi
O da bunu istiyo herhaldeHahajajaa gorursun somra evrimmi geciriyosun nevrin mi donuyo
Hahahahaah yok be yavrum 3. Istiyoruzzzzda hemen degil kalabalik ailemiz olsun istiyoruz ben tek cocugum kocam zaten tek gibi kimseden hayir yok cocuklarla senlenelim istiyoruz insallah nasip olurYuhhhhhbayagg cilgin budadur bismillah kaynana varken birde kucuk bucurucuk ohhhooo ay iyi guldum gece gece vallahi ne diyecegimi bilemedim.. vallahi naap ne ett korun valla eski guzelligimize geri doneri insallah☺
Bebek hareketlerinin azalmasi gibi artmasıda normal mi şahsen bugun napıyo icerde anlamadım :) normalde sakin bi bebek oldugu icin.. neden cok hareket ediyo acaba diye aklıma takılacagı hic aklıma gelmezdi
Oy yerim yaa bebeklerimiziiNe guzell ya hareket etmesi agri vermeden mumkunse hareket etsinler ☺☺ Ya benimkilerde uykucumuuuu yoksa yerlerinin darligindanmi 30 u dondum artik hareket mareketler git gide azaldi agrilarim var ... hareketler degisti yani farkli anlatamiyorum belki ama... kuzucum insallah orda mutludurlar.. ren uykusuna cok yatiyorlarmis... hala daha bunlar kucucuk bebek☺☺ İki kiloda olsaydi hala kucucuk derdim ama hareketli olusu guzel mutlu oldugunda demisti doktorum hareket ederler ☺☺
Ayyy masallahh sizeeeO da bunu istiyo herhaldeben aynada korkudam kendime bakamiyorum adam ne diyo
Hahahahaah yok be yavrum 3. Istiyoruzzzzda hemen degil kalabalik ailemiz olsun istiyoruz ben tek cocugum kocam zaten tek gibi kimseden hayir yok cocuklarla senlenelim istiyoruz insallah nasip olur
Normal, normalsanki gun gectikce iyice gucleniyorlarda ondan oyle oluyor gibi geliyor bana dun bugun bende de hareketlilik var
Kurtlanma bence artik sen dur durdugun yerde hala nevresim olcusu ne oluyor biliyor musunuz diye soruyosunYaa hafta sonu kocam evdeyken hic is yaptirmiyor... hafta ici annemlerle basbasa kalinca kurtlaniyorumya ne bilim iste oyleee zaman geciyorr...
Ayyy masallahh sizeeeAma sakin ol yasin anladigim kadariyla kucuk senin benden ucuncu felan cogalma Allah gonlune gore versin insallahh canm bnm
Ayy dogru dedin kuzum belkide güclendi minik kızımO da bunu istiyo herhaldeben aynada korkudan kendime bakamiyorum adam ne diyo
Hahahahaah yok be yavrum 3. Istiyoruzzzzda hemen degil kalabalik ailemiz olsun istiyoruz ben tek cocugum kocam zaten tek gibi kimseden hayir yok cocuklarla senlenelim istiyoruz insallah nasip olur
Normal, normalsanki gun gectikce iyice gucleniyorlarda ondan oyle oluyor gibi geliyor bana dun bugun bende de hareketlilik var
Basima dert almisim hey gidi ne islere kaldim annem yapiyor ama iste onuda yormamak icin kalkiyorum olcuyorum yapiyoruz.. o dikiyor ben ona olculerini hazirlayip veriyom daha ben yapamam zaten icimden kalkmakta gelmiyor:))) basima aldim bela diyorum bu makineyiKurtlanma bence artik sen dur durdugun yerde hala nevresim olcusu ne oluyor biliyor musunuz diye soruyosun
Ayy dogru dedin kuzum belkide güclendi minik kızımseninkide sakindi normalde öyle hatırlıyorum buarada bende 3. İstiyorum yaaaa
En azindan el emegi goz nuru oldular onlarin hatirasi yeter aman icinden gelmesin artik iyice sona dogru yaklastin artik daha dikkatli olmak gerek iki bebek tasimak kolay mi.. masallah sana bin masallahBasima dert almisim hey gidi ne islere kaldim annem yapiyor ama iste onuda yormamak icin kalkiyorum olcuyorum yapiyoruz.. o dikiyor ben ona olculerini hazirlayip veriyom daha ben yapamam zaten icimden kalkmakta gelmiyor:))) basima aldim bela diyorum bu makineyihastalik oldu ama buna sebep cocuklarimi riske atamam ... uzaniyom anneme yaptiriyom ama kurtluyum iste ☺☺☺
İyi iyi masallah cok uzucu farkindayim ☺☺
Canım ben iki gündür aynı durumdaydım dün acile gittim sorun görmediler. bugün de dr uma gidicem çağırdı. Aslında arada oluyormuş ama meraklanıyoruz işteKızlar bugün oğluşum az hareket edio dün resmen karnımdan fırlıcak gibiydi hiç durmuyordu anlamadım aşırı korkuyorum şuan
Sudocrem aldım kullananlar çok memnunselam bayanlar pisik kremi icin hangi marka dusunuyorsunuz? birkac eksigim kaldi emin olamadim
Mustela ve ya burts bees şampuan pişik kremi ve yağı içinselam bayanlar pisik kremi icin hangi marka dusunuyorsunuz? birkac eksigim kaldi emin olamadim
Burnunu tut nefes alamaz kalkar annem bbaama hep öyle yaparKocam horlamasindan uyuyamiyorum kac kere durtmem gerekcek bilemiyorum... erken yataga girsem yinede ya horlanadan yada wc den tekrar dalamiyirum uykuya
Gece yazışmaları okurken aklıma geldin sesi çıkmamış iyi mi acaba diyeGünnnnaydınlarr🏵 benim başım çok agrıyor yaaaa iki gündür çok kötü
Canım geçen benim de öyle olmuştu 3 gün gün içinde Hafif bazen orta şiddette ağrıdı, ben sinüzite yordum ağrımı sonra geçti de senin böyle bir sıkıntın var mıydı? Yağmur yağıyo ya Antep’e ıslandın felan mı?Günnnnaydınlarr🏵 benim başım çok agrıyor yaaaa iki gündür çok kötü
Insallah hayirlisi olsunO da bunu istiyo herhaldeben aynada korkudan kendime bakamiyorum adam ne diyo
Bebek hareketlerinin azalmasi gibi artmasıda normal mi şahsen bugun napıyo icerde anlamadım :) normalde sakin bi bebek oldugu icin.. neden cok hareket ediyo acaba diye aklıma takılacagı hic aklıma gelmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?