2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Geçmiş olsun canım benim 30+2 de 1810 du haftasına göre normal dedi.ki karın ölçümü bir kaç gün geri çıkıyor bizde minyon bir bebeğin olcak demişti daha önceki haftalarda. Bu haftalarda 1 haftada 200 300 gr alabiliyorlarmış boy yavaşlayıp kilo hızlanıyormuş. Kilosu normal gibi geldi ama dr un da öyle diyince bilemedim.

Bence de en iyisi .Son aylar çok yorma kendini.Kadın bulamıyorsan eşinden yardım iste.

Bende dip temizlik için bayan çağırcam ama ne zmn çağırayım karar veremedim benimki gonzales olduğu için . 2 hafta sonra halıları yıkamaya veririm o zmaan çağırsam cam perde hallettirim. Bide olmadı ben hastaneyken bile gelse bidaha yapsa olur heralde

Evlendigimde bende 46 kiloydum hamile kaldigimda 55 doguma giderkende en som 2hafta once tartilmiStim 75 cikiyodum sonra daha bakmadim tartiya cubuk gibiydin diye dalga geciyor esim 2cocukla hayalimde 50ye geri dusmekk simdiden bu ay 1.5kilo daha almisim surekli tatli yemek istiyorum insallah 70i gormem doguma gderken yine

Ben şubata bırakmak istemiyorum ilki erken Doğum olduğu için mecbur yardımcı bi bayan alıcam kendim yapamam sende çok yorma kendini

Şu an ben de yatakta bacaklarımı uzatıp oturamıyorum hafif bir ağrım var yatınca daha iyi.Arada oluyor sanki yürürken de aşağı baskı oluyor.Aşağılarda mı hareketleniyor bazen anlamıyorum ki.

Benimde hep oralarda hareket ediyor canim onve koltugun uzerine uzattim ayaklarimi rahatladi sanirim ama yataga girip isininca biksc saat sonra o sert vurmlar gecti usudum galiba yani ben pek kalin giyinemem pazar gunu gezmistik farketmedim sanirim soguk mu aldiysam

Bende halilari vercem, dedigin gibi perdeler, kirlentler fln da yikansin. Cuma kontrol var. Rahim boyuma gore ayarliyim dedim brlki nst de ister dr bilemiyorum. Halilarin yikanmasi, perde vs derken 1 hafta olur yine. Seninkine gonzales dedim ya kuzum bilemiyoruz son duzlukte kim birinci gelecek

Et ebni olayini bilmiyorum canim. Goremedigim bi yerimde ciktiysa hic bilemem yalniz cok ilginc, dun cok uzun zaman sonra goz goze geldik, ayna vasitasiyla. Dun, camasirimdan cikan ipligi, serklaj ipim sanip panikle aynaya kostum cunku. hakikaten kararmis orasi. Soklardayim. Ve simdi demissin ya, orasi ole kalcakmis die. Su an cok fenayim gercekten

Gecmiyooooooorrmmmuuuyyyyymuuuussss
Lutfen saka olsun ben bir kac kere buraya yazmistim ama cevap alamamistim kimsede olmadi herhalde diye dusunmustum kizimda hic boyle birsey yoktu oglanda karardi bende bembeyazim aglicam su an valla

Reactions: Eva

Lutfen saka olsun ben bir kac kere buraya yazmistim ama cevap alamamistim kimsede olmadi herhalde diye dusunmustum kizimda hic boyle birsey yoktu oglanda karardi bende bembeyazim aglicam su an valla

Henuz olustu mu bilmiyorumda normalde rahimden gobek deligine kadar simsiyah bi cizgi olusuyor diklemesine kzlar bu cizgiyle beraber kararmalarda dogumdan sonra geciyor diye biliyorum ,cunku hormonlar düşüyor hatta ilk hamilelikte takip kur filan bakmistim her yerde gectigini yaziyodu bayada gecmisti yani benimki

Yılbaşında napıyosunuz kızlar, mandalina çekirdek tombala mı yoksa eller havaya mı?
Ptt :)
kizlar mrb ,hurma yiyeniniz varsa 34 haftadan sonra yiyin ben gunde 2 tane düzenli yiyordum kasigim da bi sanci oldu bel ağrısı, dun şiddetli oldu biraktim ona bağladım perşembe kontrolüm var bklm dr ne diyecek
2 hurmadan birsey olurmu bilemedim ama 36 dan sonra baslamayi dusunuyorum.
Tosbik dogucak desene cnm :)

Bende çok üzgünüm aklıma talıyordu bir kaç gündür dün bir bakayım internetten normal mi dedim bakmaz olaydım. Olay normal ama geçmicek olması

Ya valla geçiyorsa halay çekerim şuan

Jinekoloji sayfasında öyle okudum ama birinci doğumda böyle bişi yaşamış bir annemiz varsa yardımcı olur belki bize

benimde aynı.. tek sıkıntı bazen meshanemin üstünde oynaşıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…