Ben dd oldum sıkıntım olmadı senin de olmaz merak etmeKizlar 2. Doz tetenoz ignemi oldum,27 haftalik oldum,evham yaptim biraz ,sizlerde oldunuz degilmi korkulacak birsey yok
Geçmiş olsun canım benim 30+2 de 1810 du haftasına göre normal dedi.ki karın ölçümü bir kaç gün geri çıkıyor bizde minyon bir bebeğin olcak demişti daha önceki haftalarda. Bu haftalarda 1 haftada 200 300 gr alabiliyorlarmış boy yavaşlayıp kilo hızlanıyormuş. Kilosu normal gibi geldi ama dr un da öyle diyince bilemedim.Kızlar kasılmalarım devam etti doktora gittik. Önce ultrasonda inceledi. Suyu falan gayet iyi bebeğin hareketleri yerinde dedi. Nst'ye bağladılar bebeğin kalp atışı gayet normal dedi. Kasılmam bir tane çıktı o da normal dedi. Düzenli olursa gel dedi. Progestan ve toz magnezyum verdi. 3 gün kullan dedi.
Bu arada yine 1 hafta önde çıktı o kadar da azalttım yediğim şeyleri. Ne yapiyim genetik heralde daha yapabilceğim birşey yok. 31+1 de 1.978 gram çıktı canlar.
Bence de en iyisi .Son aylar çok yorma kendini.Kadın bulamıyorsan eşinden yardım iste.Kuzum tamam birinden yardim isteme de yalniz yanina yardimci bi kadin ayarlasan mi acaba diyorum. Daha kolay olur sana. Mesela dolabi kadin siler, sen icini istedigin gibi yerlestirirsin. Camlarla hic ugrasma direkt kadin yapsin cunku egilmesi kalkmasi var o kadar. Cok yorulursun. O kadar yorulmana kiyamam acikcasi
Bende dip temizlik için bayan çağırcam ama ne zmn çağırayım karar veremedim benimki gonzales olduğu içinKuzum tamam birinden yardim isteme de yalniz yanina yardimci bi kadin ayarlasan mi acaba diyorum. Daha kolay olur sana. Mesela dolabi kadin siler, sen icini istedigin gibi yerlestirirsin. Camlarla hic ugrasma direkt kadin yapsin cunku egilmesi kalkmasi var o kadar. Cok yorulursun. O kadar yorulmana kiyamam acikcasi
Çok ince değil aslında normaldi canım. Evlendiğimde 44 kiloydum. Sonra hamile kalamadım bir süre o süre zarfında kilo almaya başladım bir anda 53 oldum hamile kaldım. Şimdi de hızla kilo almaya devam ediyorum. Tutabilene aşk olsun
Sağlık olsun ama boyumda uzun değil yuvarlanıp gidecem diye korkuyorum yakında
27 haftada sağlık ocağı kan almıştı çok düşük çıkmıştı ilaçtan sonra baktırmadım daha değerlere yükselmiştir umarım 2. Kutuya geçtimSenin değerlerin nasıl yükseliyor mu peki?
Ben şubata bırakmak istemiyorum ilki erken Doğum olduğu için mecbur yardımcı bi bayan alıcam kendim yapamam sende çok yorma kendiniKızlar doğum öncesi ev temizliği yapacak mısınız? İnşallah ben Şubat başı gibi iyi bi dip köşe temizlik düşünüyorum. İnşallah yapabilirim ama bir yandan da onu düşünüyorum. Hem de bahar öncesi temizliği olmuş olur. Şimdilik kafamda planladığım, halıları gönderme, perdeler, camlar, kapılar, en son da yerler diye düşündüm. Ha bir de mutfak dolapları vestiyer vs dolaplar temizlenmeli. Allah yardımcımız olsun. Ben az az kendim yapmam gerekiyor. Kimseden yardım istemek istemiyorum. Allah kimseye muhtaç etmesinGerekirse gün gün oda oda yapsam. Sizce yapabilir miyim ona aklım takılıyor..
Şu an ben de yatakta bacaklarımı uzatıp oturamıyorum hafif bir ağrım var yatınca daha iyi.Arada oluyor sanki yürürken de aşağı baskı oluyor.Aşağılarda mı hareketleniyor bazen anlamıyorum ki.
Bende halilari vercem, dedigin gibi perdeler, kirlentler fln da yikansin. Cuma kontrol var. Rahim boyuma gore ayarliyim dedimBende dip temizlik için bayan çağırcam ama ne zmn çağırayım karar veremedim benimki gonzales olduğu için. 2 hafta sonra halıları yıkamaya veririm o zmaan çağırsam cam perde hallettirim. Bide olmadı ben hastaneyken bile gelse bidaha yapsa olur heralde
Et ebni olayini bilmiyorum canim. Goremedigim bi yerimde ciktiysa hic bilememKızlar bende son 1 ayda et beni çıktı birkaç tane hamilelik etkisi mi acaba. Bide genital bölge kararması hamilelikte çok östrojen salgıladığımız için hormonlardan oluyormuş ve doğum sonrası geçmiyormuş çok üzüldüm ya ben bembeyazım orası kapkara kalcak
GecmiyooooooorrmmmuuuyyyyymuuuussssKızlar bende son 1 ayda et beni çıktı birkaç tane hamilelik etkisi mi acaba. Bide genital bölge kararması hamilelikte çok östrojen salgıladığımız için hormonlardan oluyormuş ve doğum sonrası geçmiyormuş çok üzüldüm ya ben bembeyazım orası kapkara kalcak
Kızlar bende son 1 ayda et beni çıktı birkaç tane hamilelik etkisi mi acaba. Bide genital bölge kararması hamilelikte çok östrojen salgıladığımız için hormonlardan oluyormuş ve doğum sonrası geçmiyormuş çok üzüldüm ya ben bembeyazım orası kapkara kalcak
Bende halilari vercem, dedigin gibi perdeler, kirlentler fln da yikansin. Cuma kontrol var. Rahim boyuma gore ayarliyim dedimbrlki nst de ister dr bilemiyorum. Halilarin yikanmasi, perde vs derken 1 hafta olur yine. Seninkine gonzales dedim ya kuzum bilemiyoruz son duzlukte kim birinci gelecek
Et ebni olayini bilmiyorum canim. Goremedigim bi yerimde ciktiysa hic bilememyalniz cok ilginc, dun cok uzun zaman sonra goz goze geldik, ayna vasitasiyla. Dun, camasirimdan cikan ipligi, serklaj ipim sanip panikle aynaya kostum cunku. hakikaten kararmis orasi. Soklardayim. Ve simdi demissin ya, orasi ole kalcakmis die. Su an cok fenayim gercekten
Gecmiyooooooorrmmmuuuyyyyymuuuussss
Lutfen saka olsunben bir kac kere buraya yazmistim ama cevap alamamistim kimsede olmadi herhalde diye dusunmustum kizimda hic boyle birsey yoktu oglanda karardi bende bembeyazim aglicam su an valla
Ptt :)Yılbaşında napıyosunuz kızlar, mandalina çekirdek tombala mı yoksa eller havaya mı?
2 hurmadan birsey olurmu bilemedim ama 36 dan sonra baslamayi dusunuyorum.kizlar mrb ,hurma yiyeniniz varsa 34 haftadan sonra yiyin ben gunde 2 tane düzenli yiyordum kasigim da bi sanci oldu bel ağrısı, dun şiddetli oldu biraktim ona bağladım perşembe kontrolüm var bklm dr ne diyecek
Tosbik dogucak desene cnm :)Kızlar kasılmalarım devam etti doktora gittik. Önce ultrasonda inceledi. Suyu falan gayet iyi bebeğin hareketleri yerinde dedi. Nst'ye bağladılar bebeğin kalp atışı gayet normal dedi. Kasılmam bir tane çıktı o da normal dedi. Düzenli olursa gel dedi. Progestan ve toz magnezyum verdi. 3 gün kullan dedi.
Bu arada yine 1 hafta önde çıktı o kadar da azalttım yediğim şeyleri. Ne yapiyim genetik heralde daha yapabilceğim birşey yok. 31+1 de 1.978 gram çıktı canlar.
Bende çok üzgünüm aklıma talıyordu bir kaç gündür dün bir bakayım internetten normal mi dedim bakmaz olaydım. Olay normal ama geçmicek olmasıBende halilari vercem, dedigin gibi perdeler, kirlentler fln da yikansin. Cuma kontrol var. Rahim boyuma gore ayarliyim dedimbrlki nst de ister dr bilemiyorum. Halilarin yikanmasi, perde vs derken 1 hafta olur yine. Seninkine gonzales dedim ya kuzum bilemiyoruz son duzlukte kim birinci gelecek
Et ebni olayini bilmiyorum canim. Goremedigim bi yerimde ciktiysa hic bilememyalniz cok ilginc, dun cok uzun zaman sonra goz goze geldik, ayna vasitasiyla. Dun, camasirimdan cikan ipligi, serklaj ipim sanip panikle aynaya kostum cunku. hakikaten kararmis orasi. Soklardayim. Ve simdi demissin ya, orasi ole kalcakmis die. Su an cok fenayim gercekten
Ya valla geçiyorsa halay çekerim şuanHenuz olustu mu bilmiyorumda normalde rahimden gobek deligine kadar simsiyah bi cizgi olusuyor diklemesine kzlar bu cizgiyle beraber kararmalarda dogumdan sonra geciyor diye biliyorum ,cunku hormonlar düşüyor hatta ilk hamilelikte takip kur filan bakmistim her yerde gectigini yaziyodu bayada gecmisti yani benimki
Jinekoloji sayfasında öyle okudum ama birinci doğumda böyle bişi yaşamış bir annemiz varsa yardımcı olur belki bizeGecmiyooooooorrmmmuuuyyyyymuuuussss
Lutfen saka olsunben bir kac kere buraya yazmistim ama cevap alamamistim kimsede olmadi herhalde diye dusunmustum kizimda hic boyle birsey yoktu oglanda karardi bende bembeyazim aglicam su an valla
benimde aynı..Benim çevremde de öyle diyorlar. İlk zamanlar neden bu kadar aşağıda diye kafaya takıyordum. Dr lar olabilir dedikleri için ve haftalardır aşağıda hissettiğim için daha rahatım şimdi. Hep kasıklarımda oynuyor prensesim
Anladım canım teşekkür ederim..Canım hiç bilmediğim yerden sordun. Ben kendi isteğimle sezeryan oldum. Normal doğuma cesaretim olmadı hiçbir zaman. O yüzden bilemiyorum
Vayy biz nereleree gideeek.Bende aynı 49 ile hamile kalmıştım suan 63 kiloyum galiba 63 almadıysam kesin almışımdır çıldırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?