2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kültür dedim ama vermemiş ya. Şimdi sonucu göstermeye gidiyorum söylesem yaptırır mı? Aç karnına mı okuyor oda?

bende tulumlarını aldım bu indirimde.. kumaşları gerçekten çok güzel ve hepsi 30 tl nin altında

Evet cnm yapicam kv yardim edicekmis.ama o olmasa bile her gun bir oda seklinde bitirirdim.
Kizlar 2. Doz tetenoz ignemi oldum,27 haftalik oldum,evham yaptim biraz ,sizlerde oldunuz degilmi korkulacak birsey yok
Cogu kisi oldu cnm m etme

Canlarım ben bugün Bismillah dedim, kızımın kıyafetlerini yıkamak için makineye attım☺ İlk hastane hazırlığıma başladım yani☺ Sizde durumlar nasıl
Hadi hayirlisi cnm :) benim bir tek dogum cantasi hazirlamak kaldi onuda 1 2 hafta icinde yapmayi planliyorum :)

ayy maşallah ne güzel.. benimde çok az eksiğim kaldı.. hastane çantalarınızıda hazırladıktan sonra paylaşırmısınız kızlar.. fikir olur hepimize

Bu doktorlarında bi dediği bi dediğini tutmuyor ne yapıcağımızı şaşırdık. Neyse artık iri miri sezeryanla doğururuz artık napalım. Bir şekilde çıkacak o çocuk sonuçta

ben geçen hafta yaptım canım.. yılsonu yanacak izinlerim vardı onları kullandım temizlik işini hallettim.. halıları ve storları 2 ay önce yıkatmıştım.. eşime banyoyunun her yerini temizlettim tavanını boyattım.. mutfak dolabı kapakları ve buzdolabını temziledim.. camları sildim ama doğuma tekrar silinir.. bir koltuk takımım silinecek iki tanede yıkanacak perdem var.. onlarıda doğum izninde yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse

Tam bitti gibi derken, ufak tefek seyler eksik oluyor. Oda nemlendiricisi alcam mesela, depend lazim, yan yatis yastigi ve duz kafa yastigi fln kaldi. Saysam birkac daha cikcak daha
Sende nedir durum ?
Sen böyle diyince çok eksiğim varmış gibi geldi bebek için bir iki bakım ürünü ile kendim için hastane çantasında eksikler kaldı.. nemlendiriciyi hiç düşünmemiştim bende ateş ölçer bakıyorum ama bir türlü karar veremedim

Anam senin duruyor 32. haftadasın maşallah.. yardıma kimse gelecekmi tek mi yapıyorsun canım..
Annem temizlik yapılcağı zaman çağırırsın diyor. Kardeşimle birlikte gelirler. Çamaşırlar kolay onları ben hallederimde. Temizlik işi gözümde büyüyor.

Tokattan merhabalar kızlar doğuma çok az suremiz kaldı.Kalsinda zaten :) 27 şubata kadar beklicem ben en fazla o yuzden ort.2 ay belki daha az surem kaldi.yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.Gece uyuyamadim pek 1 saat agri cektim sonra koltukta yarı oturur sızmışım bunyem ne kadar yorulduysa bi kalktim saat 11 olmus ki lavaboya bile kalkmadim o sure icinde.Agridan telaslanmamamin nedeni karnim agrimadi akciger kaburga ve gogus kafesi icindeki organlarim agridi yerleri daraldi saolsun benim pasada dayadi bi taraflarini aksam yukariya.midem ve cigerlerim agzimdan cikacakti sanki.ben tekmeden daha cok hareketleri ve o hareketlerinin agrisini hissediyorum mideye baski oldugundan dolayimi bilmem istahsizlikta basladi bikac gundur sirf bebegim icin yiyorum yoksa agzima bisey koymam bile.yalanci kasilmalar gunde 1 ila 5 kez arasi oluyor normal karsiliyorum 30 sn yeye yakin adet agrisi gibi bi agri biniyor.Bizden simdilik bu kadar saglicakla kalin :)

Hadi hayirlisi cnm :) benim bir tek dogum cantasi hazirlamak kaldi onuda 1 2 hafta icinde yapmayi planliyorum :)
Doğum çantasını sömestrda eşimle doktorda azcık yürüyebilirsin derse gidip kendi ihtiyaçlarımı bebeğime bezi felan alıp hazırlayım diyorum kuzum

şuan orayı göremiyorum o yüzden buna doğumdan sonra üzüleceğim ama benim göğüslerim çok kötü.. hamilelikten önce dipdiri dolgun ve dimdiktiler.. silikonlu gibi..3. ayım bitti bir sabah kalktım kıpkırmızılar.. her tarafı çatladı göğüslerimin büyüdüler ve hafif sarkar gibi oldular.. moralim nasıl bozuk.. aynaya bakmak istemiyorum.. ve düzelme şansıda yok... hiç bir yerimde bir çatlak yok.. en sevdiğim yerim en kötü halde

Şimdi doktordan çıktım. Kültürde vermişim 3 gün sonra çıkıyor dedi. Tek kapta ikisi oluyor mu bilmiyorum silip yaptıysan aıkıntı olmaz dedi. Silmiştim peçeteyle öyle tuvaletimi yaptım. Dün acilde kadın doğumcu idrar testi istemişti yaptırmıştım. Orda da bakteri çıkmıştı. Bir sıkıntı yok demişti. Demek bazı doktorlar anlamıyorlar.
Dediğin gibi monurol verdi sonucuds bekleyebiliriz ama kaç haftalıksın kullanabilirsin koca çocuk olmuş zaten seninki dedi

Geçmiyor muymuş kararma,
Ben bu kararmayla nasıl yaşarım
Şaka bi yana niye gecmiyirmus yaa

Kızlar tahminim doğru çıktı idrarda maya görülmüş ve enfeksiyon var monurol yazdı içilebiliyor demi hamileyken kullanan var mı aranızda artık doktora bile bir değişik şüpheyle bakıyorum

Canlarım ben bugün Bismillah dedim, kızımın kıyafetlerini yıkamak için makineye attım☺ İlk hastane hazırlığıma başladım yani☺ Sizde durumlar nasıl
Benim de aklimdan gectin az once. Cok sevindim. Kolay gelsin canim mis gibi olsum hepsi. Makineyi kontrol et icinde minnak bi corap kalmasin

Supersinnnnn ❤ ins oyledir yoksa fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…