- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Anam senin duruyorBebeğin eşyaları tamam, sadece henüz yıkama ütüleme kısmına geçemedimMobilyaları da gelmedi zaten onları da bekliyorum :/
Kültür dedim ama vermemiş ya. Şimdi sonucu göstermeye gidiyorum söylesem yaptırır mı? Aç karnına mı okuyor oda?Asetonu bilmiyorum hic. Nedir ya da degildir die. Ama cok hafif lokositin var. Bol suyla gecebilir gecmezse tek doz monurol verir belki doktorun. Yalniz iyiki yaptirmissin canim bak bakterin cikmis. Kultur de yaptirdin demi ? Birkac gun sonra da onun sonucu cikar. Bi gosterirsin doktoruna.
bende tulumlarını aldım bu indirimde.. kumaşları gerçekten çok güzel ve hepsi 30 tl nin altındaEki Görüntüle 2571075
E bebekten indirimlerden ilk defa kıyafet aldım. Büyük görünmelerine bakmayın 0-3 ay hepsi. Kumaşları hoşuma gitti. Arada alınabilir. Hep eksik gördükçe tamamlıyorum. Alışveriş işini bitiremedim
Evet cnm yapicam kv yardim edicekmis.ama o olmasa bile her gun bir oda seklinde bitirirdim.Kızlar doğum öncesi ev temizliği yapacak mısınız? İnşallah ben Şubat başı gibi iyi bi dip köşe temizlik düşünüyorum. İnşallah yapabilirim ama bir yandan da onu düşünüyorum. Hem de bahar öncesi temizliği olmuş olur. Şimdilik kafamda planladığım, halıları gönderme, perdeler, camlar, kapılar, en son da yerler diye düşündüm. Ha bir de mutfak dolapları vestiyer vs dolaplar temizlenmeli. Allah yardımcımız olsun. Ben az az kendim yapmam gerekiyor. Kimseden yardım istemek istemiyorum. Allah kimseye muhtaç etmesinGerekirse gün gün oda oda yapsam. Sizce yapabilir miyim ona aklım takılıyor..
Cogu kisi oldu cnm m etmeKizlar 2. Doz tetenoz ignemi oldum,27 haftalik oldum,evham yaptim biraz ,sizlerde oldunuz degilmi korkulacak birsey yok
Hadi hayirlisi cnm :) benim bir tek dogum cantasi hazirlamak kaldi onuda 1 2 hafta icinde yapmayi planliyorum :)Canlarım ben bugün Bismillah dedim, kızımın kıyafetlerini yıkamak için makineye attım☺ İlk hastane hazırlığıma başladım yani☺ Sizde durumlar nasıl
ayy maşallah ne güzel.. benimde çok az eksiğim kaldı.. hastane çantalarınızıda hazırladıktan sonra paylaşırmısınız kızlar.. fikir olur hepimizeBen dusunuyorum yatak ayiracagimiz zamanida galiba bende cok alistim kizimla uyumaya hic kiyamam yaaa
Dogum gunu almak icin erken degil mi canim, kizimda dr bana taaaa 35te gun secip odanizi ayiralim demisti.
Ayy hazirliklar hic bitmiyor bende bilmiyorum ne yaptigimiodasi tamam kiyafetleri tamam gibi bana gore bir kac eksigi kaldi cucemin emzik, sampuan, islak mendil, bez stoklamak, lohusa takimi gibi onlarida bu ay tamamlicam insallah sonrada yikama utuleme isleri kalacak
Bu doktorlarında bi dediği bi dediğini tutmuyor ne yapıcağımızı şaşırdık. Neyse artık iri miri sezeryanla doğururuz artık napalım. Bir şekilde çıkacak o çocuk sonuçtaGeçmiş olsun canım benim 30+2 de 1810 du haftasına göre normal dedi.ki karın ölçümü bir kaç gün geri çıkıyor bizde minyon bir bebeğin olcak demişti daha önceki haftalarda. Bu haftalarda 1 haftada 200 300 gr alabiliyorlarmış boy yavaşlayıp kilo hızlanıyormuş. Kilosu normal gibi geldi ama dr un da öyle diyince bilemedim.
ben geçen hafta yaptım canım.. yılsonu yanacak izinlerim vardı onları kullandım temizlik işini hallettim.. halıları ve storları 2 ay önce yıkatmıştım.. eşime banyoyunun her yerini temizlettim tavanını boyattım.. mutfak dolabı kapakları ve buzdolabını temziledim.. camları sildim ama doğuma tekrar silinir.. bir koltuk takımım silinecek iki tanede yıkanacak perdem var.. onlarıda doğum izninde yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederseKızlar doğum öncesi ev temizliği yapacak mısınız? İnşallah ben Şubat başı gibi iyi bi dip köşe temizlik düşünüyorum. İnşallah yapabilirim ama bir yandan da onu düşünüyorum. Hem de bahar öncesi temizliği olmuş olur. Şimdilik kafamda planladığım, halıları gönderme, perdeler, camlar, kapılar, en son da yerler diye düşündüm. Ha bir de mutfak dolapları vestiyer vs dolaplar temizlenmeli. Allah yardımcımız olsun. Ben az az kendim yapmam gerekiyor. Kimseden yardım istemek istemiyorum. Allah kimseye muhtaç etmesinGerekirse gün gün oda oda yapsam. Sizce yapabilir miyim ona aklım takılıyor..
Sen böyle diyince çok eksiğim varmış gibi geldiTam bitti gibi derken, ufak tefek seyler eksik oluyor. Oda nemlendiricisi alcam mesela, depend lazim, yan yatis yastigi ve duz kafa yastigi fln kaldi. Saysam birkac daha cikcak daha
Sende nedir durum ?
Annem temizlik yapılcağı zaman çağırırsın diyor. Kardeşimle birlikte gelirler. Çamaşırlar kolay onları ben hallederimde. Temizlik işi gözümde büyüyor.Anam senin duruyor32. haftadasın maşallah.. yardıma kimse gelecekmi tek mi yapıyorsun canım..
Doğum çantasını sömestrda eşimle doktorda azcık yürüyebilirsin derse gidip kendi ihtiyaçlarımı bebeğime bezi felan alıp hazırlayım diyorum kuzumHadi hayirlisi cnm :) benim bir tek dogum cantasi hazirlamak kaldi onuda 1 2 hafta icinde yapmayi planliyorum :)
şuan orayı göremiyorum o yüzden buna doğumdan sonra üzüleceğimKızlar bende son 1 ayda et beni çıktı birkaç tane hamilelik etkisi mi acaba. Bide genital bölge kararması hamilelikte çok östrojen salgıladığımız için hormonlardan oluyormuş ve doğum sonrası geçmiyormuş çok üzüldüm ya ben bembeyazım orası kapkara kalcak
Şimdi doktordan çıktım. Kültürde vermişim 3 gün sonra çıkıyor dedi. Tek kapta ikisi oluyor mu bilmiyorum silip yaptıysan aıkıntı olmaz dedi. Silmiştim peçeteyle öyle tuvaletimi yaptım. Dün acilde kadın doğumcu idrar testi istemişti yaptırmıştım. Orda da bakteri çıkmıştı. Bir sıkıntı yok demişti. Demek bazı doktorlar anlamıyorlar.Asetonu bilmiyorum hic. Nedir ya da degildir die. Ama cok hafif lokositin var. Bol suyla gecebilir gecmezse tek doz monurol verir belki doktorun. Yalniz iyiki yaptirmissin canim bak bakterin cikmis. Kultur de yaptirdin demi ? Birkac gun sonra da onun sonucu cikar. Bi gosterirsin doktoruna.
Geçmiyor muymuş kararma,Kızlar bende son 1 ayda et beni çıktı birkaç tane hamilelik etkisi mi acaba. Bide genital bölge kararması hamilelikte çok östrojen salgıladığımız için hormonlardan oluyormuş ve doğum sonrası geçmiyormuş çok üzüldüm ya ben bembeyazım orası kapkara kalcak
Ya valla geçiyorsa halay çekerim şuan
Benim de aklimdan gectin az once. Cok sevindim. Kolay gelsin canimCanlarım ben bugün Bismillah dedim, kızımın kıyafetlerini yıkamak için makineye attım☺ İlk hastane hazırlığıma başladım yani☺ Sizde durumlar nasıl
Ne güzel bir haber, geciyormus şükürBak kuzum cogunlukla gecer diyor ,gecmezse bu kez hemen deniycem bende ama tabiki birden bire gecmiyor
Supersinnnnn ❤ ins oyledir yoksa fenaHenuz olustu mu bilmiyorumda normalde rahimden gobek deligine kadar simsiyah bi cizgi olusuyor diklemesine kzlar bu cizgiyle beraber kararmalarda dogumdan sonra geciyor diye biliyorum ,cunku hormonlar düşüyor hatta ilk hamilelikte takip kur filan bakmistim her yerde gectigini yaziyodu bayada gecmisti yani benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?