Ay bende bu hafta sonu yapayım az az diyorum çok heyecanlı yaa minik minik yıkayıp ütülemesi nasıl zenkli olur ☺Canlarım ben bugün Bismillah dedim, kızımın kıyafetlerini yıkamak için makineye attım☺ İlk hastane hazırlığıma başladım yani☺ Sizde durumlar nasıl
Soylesen yaptirir merak etme de. Ac tok farketmez, gunun hangi saatinde verirsen ver. Tahlil kabini tam kullancagin zaman ac, bi yere degmesin hic. Idrarin ilk kismini wcye yap, onden arkaya sil, ortadaki tazyikli kismini ve sonunu, idrar kabina yap canim. Hemen de kapagi kapat. 2 -3 gune sonuclanir.Kültür dedim ama vermemiş ya. Şimdi sonucu göstermeye gidiyorum söylesem yaptırır mı? Aç karnına mı okuyor oda?
Bende makinamda bebek kıyafetleri yıkamak istiyorum, her yerde onlara ait eşyalar olsun,Benim de aklimdan gectin az once. Cok sevindim. Kolay gelsin canimmis gibi olsum hepsi. Makineyi kontrol et icinde minnak bi corap kalmasin
Ay tam üstüne okudum bunu bana da monurol verdi maya ve enfeksiyon görülmüş gönül rahatlığı ile içebilirim o zamanŞimdi doktordan çıktım. Kültürde vermişim 3 gün sonra çıkıyor dedi. Tek kapta ikisi oluyor mu bilmiyorum silip yaptıysan aıkıntı olmaz dedi. Silmiştim peçeteyle öyle tuvaletimi yaptım. Dün acilde kadın doğumcu idrar testi istemişti yaptırmıştım. Orda da bakteri çıkmıştı. Bir sıkıntı yok demişti. Demek bazı doktorlar anlamıyorlar.
Dediğin gibi monurol verdi sonucuds bekleyebiliriz ama kaç haftalıksın kullanabilirsin koca çocuk olmuş zaten seninki dedi
Bakim urunu dedigini de iki dk eczanedne alirsin bi sey olmaz. Ates olcer evde vardi, ondan almadim. Su kol altina koyulanlardan, minik digital gostergeli var.Sen böyle diyince çok eksiğim varmış gibi geldibebek için bir iki bakım ürünü ile kendim için hastane çantasında eksikler kaldı.. nemlendiriciyi hiç düşünmemiştim bende ateş ölçer bakıyorum ama bir türlü karar veremedim
Senin hepsi daha fazla olcak bak ona göreBende makinamda bebek kıyafetleri yıkamak istiyorum, her yerde onlara ait eşyalar olsun,
Kirli bezleri, tezgah üstünde onlara ait biberonlar olsun. Bütün dağınıklığım onlar olsun istiyorum. Evim bebek koksun artık
Ay ben böyle yapmadım. Sildim ve direk kaba yaptım tüm idrarı :/ Doğru sonuç verir mi bilmiyorum. Ne çıkıyor peki kültürde canım?Soylesen yaptirir merak etme de. Ac tok farketmez, gunun hangi saatinde verirsen ver. Tahlil kabini tam kullancagin zaman ac, bi yere degmesin hic. Idrarin ilk kismini wcye yap, onden arkaya sil, ortadaki tazyikli kismini ve sonunu, idrar kabina yap canim. Hemen de kapagi kapat. 2 -3 gune sonuclanir.
ablamın koltuk altlarnda kararma olmuştu doğumdan sonra zamanla geçti 2 ayda falanGeçmiyor muymuş kararma,
Ben bu kararmayla nasıl yaşarım
Şaka bi yana niye gecmiyirmus yaa
Yaaaa ne guzel oh mis gibi sahibini bekleyeceklerCanlarım ben bugün Bismillah dedim, kızımın kıyafetlerini yıkamak için makineye attım☺ İlk hastane hazırlığıma başladım yani☺ Sizde durumlar nasıl
Evet bikini bolgesinden basladi benim daha gobege cikmadi ama kararma barizz her yerimde var inanamayip aynayla bakmistimdaHenuz olustu mu bilmiyorumda normalde rahimden gobek deligine kadar simsiyah bi cizgi olusuyor diklemesine kzlar bu cizgiyle beraber kararmalarda dogumdan sonra geciyor diye biliyorum ,cunku hormonlar düşüyor hatta ilk hamilelikte takip kur filan bakmistim her yerde gectigini yaziyodu bayada gecmisti yani benimki
Off off kesin bisey okuyamadimJinekoloji sayfasında öyle okudum ama birinci doğumda böyle bişi yaşamış bir annemiz varsa yardımcı olur belki bize
ayy maşallah ne güzel.. benimde çok az eksiğim kaldı.. hastane çantalarınızıda hazırladıktan sonra paylaşırmısınız kızlar.. fikir olur hepimize
Gogusler ister istemez sarkiyorşuan orayı göremiyorum o yüzden buna doğumdan sonra üzüleceğimama benim göğüslerim çok kötü.. hamilelikten önce dipdiri dolgun ve dimdiktiler.. silikonlu gibi..3. ayım bitti bir sabah kalktım kıpkırmızılar.. her tarafı çatladı göğüslerimin büyüdüler ve hafif sarkar gibi oldular.. moralim nasıl bozuk.. aynaya bakmak istemiyorum.. ve düzelme şansıda yok... hiç bir yerimde bir çatlak yok.. en sevdiğim yerim en kötü halde
İç kuzum. Bana kadın doğumcuna da danış bir kullanmadan önce dedi ama söylemedim henüz. Herkes kullanmış hamileler bize de birşey olmaz heralde.Ay tam üstüne okudum bunu bana da monurol verdi maya ve enfeksiyon görülmüş gönül rahatlığı ile içebilirim o zaman
şekerimiz falan yok çok şükür yaptırdım onuda. sağlıklı doğsun başka derdim yok inan ki. cvp için çok sağolunKorkma canim bu olagan birsey, onden gidebiliyor seker vs yoksa sorun yok. Erken dogumu tetiklemiyor. Bende kizima hamileyken onden gidiyordu zaten yasitlarina gore daha buyuk gorunuyor ama hamileyken doguma yaklastikca, ne oyle aman aman fark vardi ne de erkenden dogurdum
Bazi doktorlar anlamiyorlar degil canim. Hepsi pekala anliyor. Ama maalesef bazilari tarafindan, ne sen ne bebegin onemsenmiyoruz. Uzun dure farkedilmeyen ve tedavi edilmeyen enfeksiyonlarda bebegin akcigerlerinde sikinti olabiliyor, erken dogum ya da dusuk kiloda olmasina neden olabiliyor. Kafayi yediriyorlar insana. Sanki sevabina bakiyorlar gibi.Şimdi doktordan çıktım. Kültürde vermişim 3 gün sonra çıkıyor dedi. Tek kapta ikisi oluyor mu bilmiyorum silip yaptıysan aıkıntı olmaz dedi. Silmiştim peçeteyle öyle tuvaletimi yaptım. Dün acilde kadın doğumcu idrar testi istemişti yaptırmıştım. Orda da bakteri çıkmıştı. Bir sıkıntı yok demişti. Demek bazı doktorlar anlamıyorlar.
Dediğin gibi monurol verdi sonucuds bekleyebiliriz ama kaç haftalıksın kullanabilirsin koca çocuk olmuş zaten seninki dedi
evet yaptırdım normal çıktı şekerim bi sorun olmadığını söyledi. erken doğum riskim yok çok şükürSeker yuklemesi yaptirdinizmi ? Gebelik sekerinde genelde 2 hafta onden gidiyor gelisimi . Kizimda 2 hagta omden hidiyordu zaten erken dogum riskide vardi 36. Haftada 3680 gr dogdu 38 haftalik bebek kadar demisti dr . Yani evet olabilir gelisimi biraz erken tamamlaniyo olabilir.
Antibiyotigi verirse de guvenle ic canim. Sikinti olmaz,kendi savunma sistemleri var artik problem olmaz.Ay tam üstüne okudum bunu bana da monurol verdi maya ve enfeksiyon görülmüş gönül rahatlığı ile içebilirim o zaman
normal doğum istiyorum bi aksilik çıkmazsa inşallah çok can yakmadan çıkar güzel kızım :))Canım erken doğum olmaz sadece bebeğin iri olduğunu gösteriyor. Normal doğum istersen onda sıkıntı olabilir.
Canım dikkatli bir şekilde yavaş yavaş yaparsan bir şey olmaz inşallah. Mutfak dolaplarında ama yukarları falan eşine yaptırsan daha iyi olur. Ya da çok dikkatli ol. Dengeni falan kaybedip düşme.Kızlar doğum öncesi ev temizliği yapacak mısınız? İnşallah ben Şubat başı gibi iyi bi dip köşe temizlik düşünüyorum. İnşallah yapabilirim ama bir yandan da onu düşünüyorum. Hem de bahar öncesi temizliği olmuş olur. Şimdilik kafamda planladığım, halıları gönderme, perdeler, camlar, kapılar, en son da yerler diye düşündüm. Ha bir de mutfak dolapları vestiyer vs dolaplar temizlenmeli. Allah yardımcımız olsun. Ben az az kendim yapmam gerekiyor. Kimseden yardım istemek istemiyorum. Allah kimseye muhtaç etmesinGerekirse gün gün oda oda yapsam. Sizce yapabilir miyim ona aklım takılıyor..
Sen ne yaptın canım tekrar tahlıl verdinmiAntibiyotigi verirse de guvenle ic canim. Sikinti olmaz,kendi savunma sistemleri var artik problem olmaz.
Monurol candir
Maya dedigin nedir ki onu bilmiyorum bende hic
Verir canim. Merak etme. Olmayan bi seyi var die gosteremiyor sonuc.Ay ben böyle yapmadım. Sildim ve direk kaba yaptım tüm idrarı :/ Doğru sonuç verir mi bilmiyorum. Ne çıkıyor peki kültürde canım?
Et beni nerde çıktı canım genital bölgede mi?Kızlar bende son 1 ayda et beni çıktı birkaç tane hamilelik etkisi mi acaba. Bide genital bölge kararması hamilelikte çok östrojen salgıladığımız için hormonlardan oluyormuş ve doğum sonrası geçmiyormuş çok üzüldüm ya ben bembeyazım orası kapkara kalcak
CanimsinnnnnSen ne yaptın canım tekrar tahlıl verdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?