2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canlarım ben bugün Bismillah dedim, kızımın kıyafetlerini yıkamak için makineye attım☺ İlk hastane hazırlığıma başladım yani☺ Sizde durumlar nasıl
Ay bende bu hafta sonu yapayım az az diyorum çok heyecanlı yaa minik minik yıkayıp ütülemesi nasıl zenkli olur ☺

Kültür dedim ama vermemiş ya. Şimdi sonucu göstermeye gidiyorum söylesem yaptırır mı? Aç karnına mı okuyor oda?
Soylesen yaptirir merak etme de. Ac tok farketmez, gunun hangi saatinde verirsen ver. Tahlil kabini tam kullancagin zaman ac, bi yere degmesin hic. Idrarin ilk kismini wcye yap, onden arkaya sil, ortadaki tazyikli kismini ve sonunu, idrar kabina yap canim. Hemen de kapagi kapat. 2 -3 gune sonuclanir.

Benim de aklimdan gectin az once. Cok sevindim. Kolay gelsin canim mis gibi olsum hepsi. Makineyi kontrol et icinde minnak bi corap kalmasin
Bende makinamda bebek kıyafetleri yıkamak istiyorum, her yerde onlara ait eşyalar olsun,
Kirli bezleri, tezgah üstünde onlara ait biberonlar olsun. Bütün dağınıklığım onlar olsun istiyorum. Evim bebek koksun artık

Ay tam üstüne okudum bunu bana da monurol verdi maya ve enfeksiyon görülmüş gönül rahatlığı ile içebilirim o zaman

Bakim urunu dedigini de iki dk eczanedne alirsin bi sey olmaz. Ates olcer evde vardi, ondan almadim. Su kol altina koyulanlardan, minik digital gostergeli var.
Bizim ev klimayla isindigi icin bana sart nemlendirici canim ya. Bebekler sadece burnundan nefes aldigi icin, tikanmamasi gerekirmis ozellikle. Ondan alcam mecbur.
Alip da marka belirten olursa sevinirim hatta

Senin hepsi daha fazla olcak bak ona göre

Ay ben böyle yapmadım. Sildim ve direk kaba yaptım tüm idrarı :/ Doğru sonuç verir mi bilmiyorum. Ne çıkıyor peki kültürde canım?

Canlarım ben bugün Bismillah dedim, kızımın kıyafetlerini yıkamak için makineye attım☺ İlk hastane hazırlığıma başladım yani☺ Sizde durumlar nasıl
Yaaaa ne guzel oh mis gibi sahibini bekleyecekler

Evet bikini bolgesinden basladi benim daha gobege cikmadi ama kararma barizz her yerimde var inanamayip aynayla bakmistimda
Jinekoloji sayfasında öyle okudum ama birinci doğumda böyle bişi yaşamış bir annemiz varsa yardımcı olur belki bize
Off off kesin bisey okuyamadim

ayy maşallah ne güzel.. benimde çok az eksiğim kaldı.. hastane çantalarınızıda hazırladıktan sonra paylaşırmısınız kızlar.. fikir olur hepimize

Tabikii canim
Gogusler ister istemez sarkiyor benim ilk gebeligimden sonra sarkmisti eski formu pek yoktu bunda simdiden dahada sarkmis gibiler

Ay tam üstüne okudum bunu bana da monurol verdi maya ve enfeksiyon görülmüş gönül rahatlığı ile içebilirim o zaman
İç kuzum. Bana kadın doğumcuna da danış bir kullanmadan önce dedi ama söylemedim henüz. Herkes kullanmış hamileler bize de birşey olmaz heralde.

şekerimiz falan yok çok şükür yaptırdım onuda. sağlıklı doğsun başka derdim yok inan ki. cvp için çok sağolun

Bazi doktorlar anlamiyorlar degil canim. Hepsi pekala anliyor. Ama maalesef bazilari tarafindan, ne sen ne bebegin onemsenmiyoruz. Uzun dure farkedilmeyen ve tedavi edilmeyen enfeksiyonlarda bebegin akcigerlerinde sikinti olabiliyor, erken dogum ya da dusuk kiloda olmasina neden olabiliyor. Kafayi yediriyorlar insana. Sanki sevabina bakiyorlar gibi.

evet yaptırdım normal çıktı şekerim bi sorun olmadığını söyledi. erken doğum riskim yok çok şükür

Antibiyotigi verirse de guvenle ic canim. Sikinti olmaz,kendi savunma sistemleri var artik problem olmaz.
Monurol candir
Maya dedigin nedir ki onu bilmiyorum bende hic

Canım dikkatli bir şekilde yavaş yavaş yaparsan bir şey olmaz inşallah. Mutfak dolaplarında ama yukarları falan eşine yaptırsan daha iyi olur. Ya da çok dikkatli ol. Dengeni falan kaybedip düşme.
Camlar birde sıkıntı onu da sen yapma bence eşine yaptır.

Ay ben böyle yapmadım. Sildim ve direk kaba yaptım tüm idrarı :/ Doğru sonuç verir mi bilmiyorum. Ne çıkıyor peki kültürde canım?
Verir canim. Merak etme. Olmayan bi seyi var die gosteremiyor sonuc.
Sonuc kisminda ya ureme olmadi yazacak. Bu istedigimiz sey.
Ureme var derse de, antibiyogrami yapilmis olacak var olan bakterinin. Mesela bende streptococcuss die bi bakteri cikti, duyarli ve direncli oldugu ilaclar yaziyordu. Ordan birini verdi dr kullanmam icin. Ilacin bitince, 2 ya da 3 gun sonra kulturu tekrarliyorsun ki ilac ise yarayip da bakyeriyi yok etmis mi yoksa devam ediyor mu die.

Et beni nerde çıktı canım genital bölgede mi?

Sen ne yaptın canım tekrar tahlıl verdinmi
Canimsinnnnn antibiyotik bitti iki gun de gecti. Ama bazen 2 gun sonra verilen test yaniltici olabildiginden 4-5 gun sonra tekrar vermek gerekiyor.
Bu sabah verdim kultur. Aslinda ureme olmazsa bakteride ayni gun soluyorlar sonucu. Ve bugun arayip bakteri yok, temiz dediler. Cocuk gibi sevindim yemin ederim. Ama cuma kontrol var iste, o zman tekrar bi kultur vercem ki emin olayim nolur nolmaz belki ilacin etkisiyle ole cikmistir die.
Ben cok cektim bu enfeksiyondan 6 ay ugrastim canim ya mahvoldum resmen de o yuzden pimpirikliyim biraz bu konuda. Bi de soz konusu bebek olunca insan uzuluyor istemsiz. Sukur simdilik haberler iyi ya ne kadar sukretsem azdir yani.
Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…