2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sağol kuzum ya bilgilendirdiğin için. Hiç bilmiyorum daha önce yaptırmadım. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Canlarım ben bugün Bismillah dedim, kızımın kıyafetlerini yıkamak için makineye attım☺ İlk hastane hazırlığıma başladım yani☺ Sizde durumlar nasıl
Canım yıkamayı nasıl yapıyorsun? 30 derecede kısa programda mı yıkıycaz ? Nasıl yıkıycaz ben hiç bilmiyorum.

Sağol kuzum ya bilgilendirdiğin için. Hiç bilmiyorum daha önce yaptırmadım. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Dedigim gibi ben cok ugrastim en iyi profesorlere kadar cikip tedavi icin ugrastim. Doktorum da sagolsun heo bilgilendirdi adim adim. O yuzden ogrendim bi seyler.
Bi seyin cikmaz ins. Dualarim seninle.

Guzel soru bende merak ediyorum. Bi de e bebekte camasir suyu tozu gordum, nette yorumlar iyi ama. Kullandin mi hic ?
Çamaşır suyu tozu değilde ben e bebekten Baby&Me'nin Bebek Çamaşır Leke çıkarıcı aldım. Tabi ilk yıkama da kullanılmazda. Kusmuk,kaka lekelerini falan çıkarıyormuş yorumları baya iyiydi. Kokusuna bayıldım bebek pudrası gibi kokuyor.

Kokusunun iyi olmasina sevindim. Bende aldim netten ondan, yorumlari cok iyiydi. Bana kv yollayacak kargoyla. Ins bizde memnun kaliriz.
Ha simdi aklima geldi sen de bi bak makinene. Makinde baby&allergy plus die bi program var. Ben bunu kullanirim sanirim

Aynı durum bende de var canım. Küvezde kalmıycağını bilsem şu dakika doğurmak isterim Dün gece sırt üstü uyandım bir yandan mide yanması bir yandan kalp çarpıntısı zor kendime geldim. :/
Evet ya kalp carpintisida cok oluyo gercekten. En ufak hareketde nefes nefese kaliyorum sanki

Kizlar şey sorucam
Biz bebişlerimizin kiyafetlerini yikayip utulicez ya eldemi yoksa makinadami. Annem elde yika deyip duruyor. Suya batir bi kac çitile mikrobu ciksa yeter zaten temiz onlar diyo. Napcam kararsiz kaldim

Gecmiyooooooorrmmmuuuyyyyymuuuussss
Lutfen saka olsun ben bir kac kere buraya yazmistim ama cevap alamamistim kimsede olmadi herhalde diye dusunmustum kizimda hic boyle birsey yoktu oglanda karardi bende bembeyazim aglicam su an valla
ben onunla ilgili bi formül buldum kullanmadım kullanicam vazelin,elma suyu,limon suyu karışımı yapiyorsun kararan yerine sürüyorsun bi 10 dk bekliyor sonra ilik suyla kese yaparak çıkarıyorsun onu sonra bebek pudrası dokuyorsun hafif bunun cok faydalı old duydum

1917pinkterest canim bebisin camasirlarini serdigin camasirliktan bi kare at bize de cosalim
Iki hafta sonra fln kargo gelmis olursa ben de yikicam ins. Ayy acaba mutluluk gozyaslariyla mi sererim o camasirlari minnak minnak
Esime utuletcem o kiyafetleri kurutunca, o da hissetsin o heyecani die, bi de utu yapamadigimdan su an

şekerimiz falan yok çok şükür yaptırdım onuda. sağlıklı doğsun başka derdim yok inan ki. cvp için çok sağolun

Cok sukur canim telaslanma o zaman hic insallah saglikla kucagina alacaksin, birde usglerin yanilma payi oluyor. Olculen gibi dogmuyor genelde bebekler

Kizlar şey sorucam
Biz bebişlerimizin kiyafetlerini yikayip utulicez ya eldemi yoksa makinadami. Annem elde yika deyip duruyor. Suya batir bi kac çitile mikrobu ciksa yeter zaten temiz onlar diyo. Napcam kararsiz kaldim
makinede 30 derecede yikadim lekelileri 40 da yikadim ,roxy deterjan ve bingo sensitive yumuşatıcı var dışında bebek resmi var lila renkli onunla yikadim iyiydi hastane takımlarını ütülerim eldiven,agiz bezleri ,önlük,coraplari falan onun hastane çantasının kiyafet kısmı hazir ,bezi var süt sagma makinemi koycam bi eron koycam belki sütüm gelmez falan mama gerekir diye kendime de bi pijama takimi aldim yikadim o da utulenecek,bebegin dolabına yerleşecek kıyafetler utulenecek olarak kaldi yarim yani benim

O çizgi dedigim son ayda mi cikmisti hatirlamiyorum ama cok canim sikilmisti hep oyle kalicak saniyodum bende dogumdan sonrada bunlari yazariz artik hangisi gecio kalmis

Hemen ekran goruntusunu aldim bende normalde de bir guzellik uzmanindan kendimizi pudralamanin cok iyi oldugunu duydum banyoda heryerinizi pudralayin demisti

Kizlar şey sorucam

Makinada canim elde ne kadar yapabiliriz ki bilemedim. Yalniz yikamadan once bir makine temizleyici birde bos calistirip oyle yikayacagim ben.

O çizgi dedigim son ayda mi cikmisti hatirlamiyorum ama cok canim sikilmisti hep oyle kalicak saniyodum bende dogumdan sonrada bunlari yazariz artik hangisi gecio kalmis

Son 2 ayda cikmaya basliyor diye hatirliyordum ki tam bikini bolgemde olusmaya baslamis
insaallahhhh gecer beyaz tende cok kotu duruyor

Bende yok canım ya öyle bir program :/ Birde aslında bebek kıyafetlerini yıkamadan önce makineyi temizlemek gerekiyormuş. Ben boş bir şekilde sirke ve karbonatla çalıştıracağım mikroplar varsa ölsün sonra bebikinkileri atalım. İlk seferlik böyle olsun sonra zaten üşeniriz onu yapmaya

Kizlar bir hatirlatma yapalim cektigimiz tesbihlerde,
Subhanallah vebihamdihi 26.500 adet
Lailaheillah muhammedin resulallah 26.000 adet oldu.
Ayni zamanda hatim indirdigimizden ve yasin okumaya devam ettigimizden tesbih cekenlerimizin sayisi cok az ve 70.000 e tamamlamaliyiz.
Tesbih cekerken gusul abdestimizin olmasi yeterli yani, kanamasi olmayan herkes yattigi yerdende cekebilir. Katilimlarinizi bekliyorum cunku 6 ocakta okunan hatim,yasin,tesbihler birlestirilip hepimizin adina duasi yapilacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…