- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Sağol kuzum ya bilgilendirdiğin için. Hiç bilmiyorum daha önce yaptırmadım. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.Verir canim. Merak etme. Olmayan bi seyi var die gosteremiyor sonuc.
Sonuc kisminda ya ureme olmadi yazacak. Bu istedigimiz sey.
Ureme var derse de, antibiyogrami yapilmis olacak var olan bakterinin. Mesela bende streptococcuss die bi bakteri cikti, duyarli ve direncli oldugu ilaclar yaziyordu. Ordan birini verdi dr kullanmam icin. Ilacin bitince, 2 ya da 3 gun sonra kulturu tekrarliyorsun ki ilac ise yarayip da bakyeriyi yok etmis mi yoksa devam ediyor mu die.
Canım yıkamayı nasıl yapıyorsun? 30 derecede kısa programda mı yıkıycaz ? Nasıl yıkıycaz ben hiç bilmiyorum.Canlarım ben bugün Bismillah dedim, kızımın kıyafetlerini yıkamak için makineye attım☺ İlk hastane hazırlığıma başladım yani☺ Sizde durumlar nasıl
Dedigim gibi ben cok ugrastim en iyi profesorlere kadar cikip tedavi icin ugrastim. Doktorum da sagolsun heo bilgilendirdi adim adim. O yuzden ogrendim bi seyler.Sağol kuzum ya bilgilendirdiğin için. Hiç bilmiyorum daha önce yaptırmadım. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Guzel soru bende merak ediyorum. Bi de e bebekte camasir suyu tozu gordum, nette yorumlar iyi ama. Kullandin mi hic ?Canım yıkamayı nasıl yapıyorsun? 30 derecede kısa programda mı yıkıycaz ? Nasıl yıkıycaz ben hiç bilmiyorum.
Çamaşır suyu tozu değilde ben e bebekten Baby&Me'nin Bebek Çamaşır Leke çıkarıcı aldım. Tabi ilk yıkama da kullanılmazda. Kusmuk,kaka lekelerini falan çıkarıyormuş yorumları baya iyiydi. Kokusuna bayıldım bebek pudrası gibi kokuyor.Guzel soru bende merak ediyorum. Bi de e bebekte camasir suyu tozu gordum, nette yorumlar iyi ama. Kullandin mi hic ?
Kokusunun iyi olmasina sevindim. Bende aldim netten ondan, yorumlari cok iyiydi. Bana kv yollayacak kargoyla. Ins bizde memnun kaliriz.Çamaşır suyu tozu değilde ben e bebekten Baby&Me'nin Bebek Çamaşır Leke çıkarıcı aldım. Tabi ilk yıkama da kullanılmazda. Kusmuk,kaka lekelerini falan çıkarıyormuş yorumları baya iyiydi. Kokusuna bayıldım bebek pudrası gibi kokuyor.
düzenli yiyince yapabilir dediler ben de 34 den sonra falan basliycam tekrarPtt :)
2 hurmadan birsey olurmu bilemedim ama 36 dan sonra baslamayi dusunuyorum.
Tosbik dogucak desene cnm :)
Evet ya kalp carpintisida cok oluyo gercekten. En ufak hareketde nefes nefese kaliyorum sankiAynı durum bende de var canım. Küvezde kalmıycağını bilsem şu dakika doğurmak isterimDün gece sırt üstü uyandım bir yandan mide yanması bir yandan kalp çarpıntısı zor kendime geldim. :/
Bende halilari vercem, dedigin gibi perdeler, kirlentler fln da yikansin. Cuma kontrol var. Rahim boyuma gore ayarliyim dedimbrlki nst de ister dr bilemiyorum. Halilarin yikanmasi, perde vs derken 1 hafta olur yine. Seninkine gonzales dedim ya kuzum bilemiyoruz son duzlukte kim birinci gelecek
Et ebni olayini bilmiyorum canim. Goremedigim bi yerimde ciktiysa hic bilememyalniz cok ilginc, dun cok uzun zaman sonra goz goze geldik, ayna vasitasiyla. Dun, camasirimdan cikan ipligi, serklaj ipim sanip panikle aynaya kostum cunku. hakikaten kararmis orasi. Soklardayim. Ve simdi demissin ya, orasi ole kalcakmis die. Su an cok fenayim gercekten
ben onunla ilgili bi formül buldum kullanmadım kullanicam vazelin,elma suyu,limon suyu karışımı yapiyorsun kararan yerine sürüyorsun bi 10 dk bekliyor sonra ilik suyla kese yaparak çıkarıyorsun onu sonra bebek pudrası dokuyorsun hafif bunun cok faydalı old duydumGecmiyooooooorrmmmuuuyyyyymuuuussss
Lutfen saka olsunben bir kac kere buraya yazmistim ama cevap alamamistim kimsede olmadi herhalde diye dusunmustum kizimda hic boyle birsey yoktu oglanda karardi bende bembeyazim aglicam su an valla
şekerimiz falan yok çok şükür yaptırdım onuda. sağlıklı doğsun başka derdim yok inan ki. cvp için çok sağolun
makinede 30 derecede yikadim lekelileri 40 da yikadim ,roxy deterjan ve bingo sensitive yumuşatıcı var dışında bebek resmi var lila renkli onunla yikadim iyiydi hastane takımlarını ütülerim eldiven,agiz bezleri ,önlük,coraplari falan onun hastane çantasının kiyafet kısmı hazir ,bezi var süt sagma makinemi koycam bi eron koycam belki sütüm gelmez falan mama gerekir diye kendime de bi pijama takimi aldim yikadim o da utulenecek,bebegin dolabına yerleşecek kıyafetler utulenecek olarak kaldi yarim yani benimKizlar şey sorucam
Biz bebişlerimizin kiyafetlerini yikayip utulicez ya eldemi yoksa makinadami. Annem elde yika deyip duruyor. Suya batir bi kac çitile mikrobu ciksa yeter zaten temiz onlar diyo. Napcam kararsiz kaldim
Yaaaa ne guzel oh mis gibi sahibini bekleyecekler
Evet bikini bolgesinden basladi benim daha gobege cikmadi ama kararma barizz her yerimde var inanamayip aynayla bakmistimda
Off off kesin bisey okuyamadim
Tabikii canim
Gogusler ister istemez sarkiyorbenim ilk gebeligimden sonra sarkmisti eski formu pek yoktu bunda simdiden dahada sarkmis gibiler
ben onunla ilgili bi formül buldum kullanmadım kullanicam vazelin,elma suyu,limon suyu karışımı yapiyorsun kararan yerine sürüyorsun bi 10 dk bekliyor sonra ilik suyla kese yaparak çıkarıyorsun onu sonra bebek pudrası dokuyorsun hafif bunun cok faydalı old duydum
Kizlar şey sorucam
Biz bebişlerimizin kiyafetlerini yikayip utulicez ya eldemi yoksa makinadami. Annem elde yika deyip duruyor. Suya batir bi kac çitile mikrobu ciksa yeter zaten temiz onlar diyo. Napcam kararsiz kaldim
O çizgi dedigim son ayda mi cikmisti hatirlamiyorum ama cok canim sikilmisti hep oyle kalicak saniyodum bendedogumdan sonrada bunlari yazariz artik hangisi gecio kalmis
Bende yok canım ya öyle bir program :/ Birde aslında bebek kıyafetlerini yıkamadan önce makineyi temizlemek gerekiyormuş. Ben boş bir şekilde sirke ve karbonatla çalıştıracağım mikroplar varsa ölsün sonra bebikinkileri atalım. İlk seferlik böyle olsun sonra zaten üşeniriz onu yapmayaKokusunun iyi olmasina sevindim. Bende aldim netten ondan, yorumlari cok iyiydi. Bana kv yollayacak kargoyla. Ins bizde memnun kaliriz.
Ha simdi aklima geldi sen de bi bak makinene. Makinde baby&allergy plus die bi program var. Ben bunu kullanirim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?