2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oh hersey hazir masallah ben daha yikama kismina gecemedim. Bu arada bence kendine bi takim daha pijama al koy. Cok cabuk kirlenebilme durumu oluyomus. Cogu kisi bana oyle onerdi

Iyi fikir. Dogru dedin, ben limon tuzu atip, kazan temizlemede calistiriyorum bosken arada. 90 derecede calisiyor zaten. Bayildim fikrine yoksa aklima gelmezdi aklina saglik

Benim de aklimdan gectin az once. Cok sevindim. Kolay gelsin canim mis gibi olsum hepsi. Makineyi kontrol et icinde minnak bi corap kalmasin
Tam dediğin gibi minnak kuzumun çorabı kalmıştı makinede sonra buldum onu da astım Canım ya hayırlısyla geçiyor baksana günler, ben inanıyorum zamanında alcaz inşallah kuzularımızı kucağımıza Güzel güzel giydircez kucağımıza alıp koklayacağız

Ben o corabi yerim yaaa, dusunsene ayak bileginde iz yapcak kilo alinca o corap, belki delinir bile ucundan cok komikkk ☺
Evet evet aynen oyle olcakkkk ❤ kalbim sicacik oluyor birileri boyle kiyafet fln paylasinca. Hersey guzel olsun ins.

R Renklirenkli bak teyzesii Daha battaniyeleri yıkayamadık onlar da yarına inşallah Sen de yıkayacaksın canımıniçi gelecekler koklaya koklaya asacaksın ben öyle yaptım, hep burnumun direği sızladı takarken bunları Doktoruma göre 28.haftayı görmem bile iyiydi şükürler olsun inşallah dahasını da göreceğiz hep birlikte

Eklentiler

• 58184664-7BE4-4C47-8532-4231C62E9E43.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 57
  • 1448FA27-5A3F-4BF4-9A16-AD0E91468AE9.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 61
Ben o corabi yerim yaaa, dusunsene ayak bileginde iz yapcak kilo alinca o corap, belki delinir bile ucundan cok komikkk ☺
Evet evet aynen oyle olcakkkk ❤ kalbim sicacik oluyor birileri boyle kiyafet fln paylasinca. Hersey guzel olsun ins.
Düşünsene canım boğum boğum bacaklar olacak, ısırıveririz o bacakları ki biz

Benim ilacım
gyno ferro sanal benim ilacım. Ben uzun zamandır sabah akşam içiyorum. Ama bende arada unutuyorum. Sabah kalktığım gibi kahvaltı yapmam gerekiyor işe gittiğim için aksamalar oluyor yani

Canım yıkamayı nasıl yapıyorsun? 30 derecede kısa programda mı yıkıycaz ? Nasıl yıkıycaz ben hiç bilmiyorum.
Aynen kuzum ben 30 derecede makinenin 1 saatlik programına atıp öyle yıkadım ama e bebekten çamaşır filesi alcam bir dahasına bu minnacık çoraplar kayboluverecek yoksa

Hayırlısyla zamanında gelsin de giydirelim kuzularımıza inşallah canım

Kızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi var mı sizce

Eklentiler

• IMG_20191231_160914.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 36
Ay bende bu hafta sonu yapayım az az diyorum çok heyecanlı yaa minik minik yıkayıp ütülemesi nasıl zenkli olur ☺
Çok güzel bir duygu kuzum bir yerden başlamak lazım dedim ben de, benim minnoşun ne yapacağı belli değil diye hadi yıkayalım dedik, kaynanam da burdayken yıkayayım dedi ben de tamam dedim

Mis kokusu buralara kadar geldi. camasirlik dolmus yaaa kimsenin camasirina yer birakmamis minnak
Düşünsene canım boğum boğum bacaklar olacak, ısırıveririz o bacakları ki biz
Tabiiii kiiii

Çok güzel bir duygu kuzum bir yerden başlamak lazım dedim ben de, benim minnoşun ne yapacağı belli değil diye hadi yıkayalım dedik, kaynanam da burdayken yıkayayım dedi ben de tamam dedim
Babanneli torunlu takimi da yikadin mi
Yoksa onu yanlislikla 90 derecede fln mi calistirdin, ay oyleyse cok uzulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…