- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Ben hergün 1 tane yiyorum bir kaç haftadır. Dünkü kasılmalarımda üşüttüğümden ve enfeksiyondan oldu sanırım hurmaya bağlamadım ben.düzenli yiyince yapabilir dediler ben de 34 den sonra falan basliycam tekrar
Oh hersey hazir masallah ben daha yikama kismina gecemedim. Bu arada bence kendine bi takim daha pijama al koy. Cok cabuk kirlenebilme durumu oluyomus. Cogu kisi bana oyle onerdimakinede 30 derecede yikadim lekelileri 40 da yikadim ,roxy deterjan ve bingo sensitive yumuşatıcı var dışında bebek resmi var lila renkli onunla yikadim iyiydi hastane takımlarını ütülerim eldiven,agiz bezleri ,önlük,coraplari falan onun hastane çantasının kiyafet kısmı hazir ,bezi var süt sagma makinemi koycam bi eron koycam belki sütüm gelmez falan mama gerekir diye kendime de bi pijama takimi aldim yikadim o da utulenecek,bebegin dolabına yerleşecek kıyafetler utulenecek olarak kaldi yarim yani benim
Iyi fikir. Dogru dedin, ben limon tuzu atip, kazan temizlemede calistiriyorum bosken arada. 90 derecede calisiyor zaten. Bayildim fikrine yoksa aklima gelmezdi aklina saglikBende yok canım ya öyle bir program :/ Birde aslında bebek kıyafetlerini yıkamadan önce makineyi temizlemek gerekiyormuş. Ben boş bir şekilde sirke ve karbonatla çalıştıracağım mikroplar varsa ölsün sonra bebikinkileri atalım. İlk seferlik böyle olsun sonra zaten üşeniriz onu yapmaya
Görümcem hemşire bana mutlaka hastanede gecelik koy yanına dedi.Oh hersey hazir masallah ben daha yikama kismina gecemedim. Bu arada bence kendine bi takim daha pijama al koy. Cok cabuk kirlenebilme durumu oluyomus. Cogu kisi bana oyle onerdi
Mesela kac tane koycaksin sen ?Görümcem hemşire bana mutlaka hastanede gecelik koy yanına dedi.
Tam dediğin gibi minnak kuzumun çorabı kalmıştı makinede sonra buldum onu da astımBenim de aklimdan gectin az once. Cok sevindim. Kolay gelsin canimmis gibi olsum hepsi. Makineyi kontrol et icinde minnak bi corap kalmasin
Bir gecelik bir de pijama koyarım ev hastaneye yakın ihtiyaç olursa getirirlerMesela kac tane koycaksin sen ?
Ben o corabi yerim yaaa, dusunsene ayak bileginde iz yapcak kilo alinca o corap, belki delinir bile ucundanTam dediğin gibi minnak kuzumun çorabı kalmıştı makinede sonra buldum onu da astımCanım ya hayırlısyla geçiyor baksana günler, ben inanıyorum zamanında alcaz inşallah kuzularımızı kucağımıza Güzel güzel giydircez kucağımıza alıp koklayacağız
Düşünsene canım boğum boğum bacaklar olacak, ısırıveririz o bacakları ki bizBen o corabi yerim yaaa, dusunsene ayak bileginde iz yapcak kilo alinca o corap, belki delinir bile ucundancok komikkk ☺
Evet evet aynen oyle olcakkkk❤ kalbim sicacik oluyor birileri boyle kiyafet fln paylasinca. Hersey guzel olsun ins.
Benim ilacımMaltofer diye bir ilaç kullanıyorum canım. Banada en son sabah akşam iç demişti. Sabah akşam içmeye çalışıyorum ama akşamları pek düzenli içemiyorum maalesef çoğu zaman unutuyorum. Artık ilacımı değiştirir duruma göre.
gyno ferro sanal benim ilacım. Ben uzun zamandır sabah akşam içiyorum. Ama bende arada unutuyorum. Sabah kalktığım gibi kahvaltı yapmam gerekiyor işe gittiğim için aksamalar oluyor yaniMaltofer diye bir ilaç kullanıyorum canım. Banada en son sabah akşam iç demişti. Sabah akşam içmeye çalışıyorum ama akşamları pek düzenli içemiyorum maalesef çoğu zaman unutuyorum. Artık ilacımı değiştirir duruma göre.
Masallah sorun yok demekki tombik bir bebis olcak Allah bagislasinevet yaptırdım normal çıktı şekerim bi sorun olmadığını söyledi. erken doğum riskim yok çok şükür
Aynen kuzum ben 30 derecede makinenin 1 saatlik programına atıp öyle yıkadım ama e bebekten çamaşır filesi alcam bir dahasına bu minnacık çoraplar kayboluverecek yoksaCanım yıkamayı nasıl yapıyorsun? 30 derecede kısa programda mı yıkıycaz ? Nasıl yıkıycaz ben hiç bilmiyorum.
Hayırlısyla zamanında gelsin de giydirelim kuzularımıza inşallah canımYaaaa ne guzel oh mis gibi sahibini bekleyecekler
Evet bikini bolgesinden basladi benim daha gobege cikmadi ama kararma barizz her yerimde var inanamayip aynayla bakmistimda
Off off kesin bisey okuyamadim
Tabikii canim
Gogusler ister istemez sarkiyorbenim ilk gebeligimden sonra sarkmisti eski formu pek yoktu bunda simdiden dahada sarkmis gibiler
Ben 25.haftada oldumKizlar 2. Doz tetenoz ignemi oldum,27 haftalik oldum,evham yaptim biraz ,sizlerde oldunuz degilmi korkulacak birsey yok
Çok güzel bir duygu kuzum bir yerden başlamak lazım dedim ben de, benim minnoşun ne yapacağı belli değil diye hadi yıkayalım dedik, kaynanam da burdayken yıkayayım dedi ben de tamam dedimAy bende bu hafta sonu yapayım az az diyorum çok heyecanlı yaa minik minik yıkayıp ütülemesi nasıl zenkli olur ☺
Mis kokusu buralara kadar geldi.R Renklirenkli bak teyzesiiDaha battaniyeleri yıkayamadık onlar da yarına inşallah Sen de yıkayacaksın canımıniçi gelecekler koklaya koklaya asacaksın ben öyle yaptım, hep burnumun direği sızladı takarken bunları Doktoruma göre 28.haftayı görmem bile iyiydi şükürler olsun inşallah dahasını da göreceğiz hep birlikte
Tabiiii kiiiiDüşünsene canım boğum boğum bacaklar olacak, ısırıveririz o bacakları ki biz
Babanneli torunlu takimi da yikadin miÇok güzel bir duygu kuzum bir yerden başlamak lazım dedim ben de, benim minnoşun ne yapacağı belli değil diye hadi yıkayalım dedik, kaynanam da burdayken yıkayayım dedi ben de tamam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?