2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim ilk hamileliğimde de bunda da et ben çıktı. Boyun kısmımda hiç hoş görünmüyor. Lazerle tedavi yaptıracağım doğum sonrası

Sahdi sahbaz oldu valla acilir rengi zamanla daha neler gorecek goncagul kararma neki

Uzulmeyin yaa fondoten sureriz aydinlayiciyla parlatiriz

Babanneli torunlu takimi da yikadin mi
Yoksa onu yanlislikla 90 derecede fln mi calistirdin, ay oyleyse cok uzulurum
yaa güldürdün beni iyi ki varsın vallaGetirmemiş kuzum onu, yaza saklıyor galiba şortlu felan bir takımdı, ya da belki dank etmiştir de aklı ayıp olur demiştim hiç sormadım bile, geçen söyleyecek oldu cevap vermedim anlar herhalde bozulduğumu. Bu aralar çok darlıyor beni ama sabret diyorum kendi kendime mecburiyetler işte

Kopruyu bi gecelim kuzum biz sabret sen. Sonrasina bakariz merak etme

Kızlar tahminim doğru çıktı idrarda maya görülmüş ve enfeksiyon var monurol yazdı içilebiliyor demi hamileyken kullanan var mı aranızda artık doktora bile bir değişik şüpheyle bakıyorum
Geçmiş olsun canım benim inşallah geçer ilaçla hemen, bana da geçen monurol yazmıştı doktor ama muadilini vermiş eczane Uroday diye, gece son tuvaletine git ondan sonra iç onu en az 5 saat kalsın mesanende ilaç canım

Kopruyu bi gecelim kuzum biz sabret sen. Sonrasina bakariz merak etme
Ben de öyle düşünüyorum kuzum, her şey kızım için Gelip bi de karnımı sevmesi başladı artık geçen gün dedim anne ben sevmiyorum öyle diye inşallah yapmaz hoşlanmıyorum, hadi eşim sevsin ama kaynanam ne alaka ya

Her yer minnak minnak don olmus yaaa
Battaniyelerine bayildim, beyaz olanlara
Babynest ben de aldim, elime gecmedi henuz. Peki nasil yikadin onu ? Ben de kokusu nasil cikacak die dusunuyordum, yikamak iyi fikir ama nasil olur bilememistim

Iyyykkk yapmasin ole seyler.
Kuaforumde bana yapiyor ya, ummadigim an bakiyorum elleri karnimda. Bi sey de diyemiyorum. Iyi niyetli farkindayim. Ama hoslanmiyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…