- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
İyi ikisi gelirse temizliği hallederler... 3 gün yeter temizlik ve çamaşır içinAnnem temizlik yapılcağı zaman çağırırsın diyor. Kardeşimle birlikte gelirler. Çamaşırlar kolay onları ben hallederimde. Temizlik işi gözümde büyüyor.
Benim ilk hamileliğimde de bunda da et ben çıktı. Boyun kısmımda hiç hoş görünmüyor. Lazerle tedavi yaptıracağım doğum sonrasıKızlar bende son 1 ayda et beni çıktı birkaç tane hamilelik etkisi mi acaba. Bide genital bölge kararması hamilelikte çok östrojen salgıladığımız için hormonlardan oluyormuş ve doğum sonrası geçmiyormuş çok üzüldüm ya ben bembeyazım orası kapkara kalcak
Minik minik duruyorlar ama valla kapladı çamaşırlığı canımMis kokusu buralara kadar geldi.camasirlik dolmus yaaa kimsenin camasirina yer birakmamis minnak
Tabiiii kiiii
Ekvator cizgisiSon 2 ayda cikmaya basliyor diye hatirliyordum ki tam bikini bolgemde olusmaya baslamis
insaallahhhh gecer beyaz tende cok kotu duruyor
Sahdi sahbaz oldu vallaKızlar bende son 1 ayda et beni çıktı birkaç tane hamilelik etkisi mi acaba. Bide genital bölge kararması hamilelikte çok östrojen salgıladığımız için hormonlardan oluyormuş ve doğum sonrası geçmiyormuş çok üzüldüm ya ben bembeyazım orası kapkara kalcak
Uzulmeyin yaa fondoten sureriz aydinlayiciyla parlatirizBende halilari vercem, dedigin gibi perdeler, kirlentler fln da yikansin. Cuma kontrol var. Rahim boyuma gore ayarliyim dedimbrlki nst de ister dr bilemiyorum. Halilarin yikanmasi, perde vs derken 1 hafta olur yine. Seninkine gonzales dedim ya kuzum bilemiyoruz son duzlukte kim birinci gelecek
Et ebni olayini bilmiyorum canim. Goremedigim bi yerimde ciktiysa hic bilememyalniz cok ilginc, dun cok uzun zaman sonra goz goze geldik, ayna vasitasiyla. Dun, camasirimdan cikan ipligi, serklaj ipim sanip panikle aynaya kostum cunku. hakikaten kararmis orasi. Soklardayim. Ve simdi demissin ya, orasi ole kalcakmis die. Su an cok fenayim gercekten
Babanneli torunlu takimi da yikadin mi
Yoksa onu yanlislikla 90 derecede fln mi calistirdin, ay oyleyse cok uzulurum
Camasir suyu gerekecek gibi bu gidisleUzulmeyin yaa fondoten sureriz aydinlayiciyla parlatiriz
Kopruyu bi gecelim kuzum biz sabret sen. Sonrasina bakariz merak etmeyaa güldürdün beni iyi ki varsın valla Getirmemiş kuzum onu, yaza saklıyor galiba şortlu felan bir takımdı, ya da belki dank etmiştir de aklı ayıp olur demiştim hiç sormadım bile, geçen söyleyecek oldu cevap vermedim anlar herhalde bozulduğumu. Bu aralar çok darlıyor beni ama sabret diyorum kendi kendime mecburiyetler işte
Hic bakmak istemiyorumCamasir suyu gerekecek gibi bu gidisle
Git kan ver tatlım yada akşama testi tekrarla... Bizide sonuçtan haberdar etKızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi var mı sizce
Geçmiş olsun canım benim inşallah geçer ilaçla hemen, bana da geçen monurol yazmıştı doktor ama muadilini vermiş eczane Uroday diye, gece son tuvaletine git ondan sonra iç onu en az 5 saat kalsın mesanende ilaç canımKızlar tahminim doğru çıktı idrarda maya görülmüş ve enfeksiyon var monurol yazdı içilebiliyor demi hamileyken kullanan var mı aranızda artık doktora bile bir değişik şüpheyle bakıyorum
Ekvator cizgisi. Uzgunum ama 1seneye yakin geciyo . Kizimda cikti oglumda cikmadi
Ben de öyle düşünüyorum kuzum, her şey kızım içinKopruyu bi gecelim kuzum biz sabret sen. Sonrasina bakariz merak etme
Her yer minnak minnak don olmus yaaaBunlarda benim miniğimin eşyaları kızlar ben geçen hafta hallettim..nevresimlerini babynesti herşeyi yikadimEki Görüntüle 2571177 Eki Görüntüle 2571178 Eki Görüntüle 2571179 Eki Görüntüle 2571177
evet oyle yapcam zaten cnmOh hersey hazir masallah ben daha yikama kismina gecemedim. Bu arada bence kendine bi takim daha pijama al koy. Cok cabuk kirlenebilme durumu oluyomus. Cogu kisi bana oyle onerdi
IyyykkkBen de öyle düşünüyorum kuzum, her şey kızım içinGelip bi de karnımı sevmesi başladı artık geçen gün dedim anne ben sevmiyorum öyle diye inşallah yapmaz hoşlanmıyorum, hadi eşim sevsin ama kaynanam ne alaka ya
Umarım vardır da iyi haberler veririmGit kan ver tatlım yada akşama testi tekrarla... Bizide sonuçtan haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?