2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok şüküüürr İnşallah oda temiz cıkar kuzum kurtulmuşundur inşallah bayadır aklımdaydı yazamadım şu kalan zamanlarıda saglıkla tamamlayalım Allahımmm nolurr aminnn

Iyyykkk yapmasin ole seyler.
Kuaforumde bana yapiyor ya, ummadigim an bakiyorum elleri karnimda. Bi sey de diyemiyorum. Iyi niyetli farkindayim. Ama hoslanmiyorum acikcasi
Bugün bi de öpmeye çalışmasın mı yok akrabası demiş öpüver ikisini diye beni öptü şap şap karnımı öptürmedim ama dur anne napıyosun dedim ben çok sevmiyorum ya öyle şeyler annem de biraz ciddidir benim ondan da görmedik

Bu çok güzel bir haber kuzucum inşallah bir daha hiç tekrarlamaz

Benim ilk hamileliğimde de bunda da et ben çıktı. Boyun kısmımda hiç hoş görünmüyor. Lazerle tedavi yaptıracağım doğum sonrası
bende de daha onceden kucuk kucuk bi suru vardi yaktirmistim ben... hamile kalinca birden hir cogaldilar kucuk kucuk bir suru... ilerleyen zamanlarda yine yaktiricam... ama bu kez kucucuk bir narkozla cunku aciyor

bende de daha onceden kucuk kucuk bi suru vardi yaktirmistim ben... hamile kalinca birden hir cogaldilar kucuk kucuk bir suru... ilerleyen zamanlarda yine yaktiricam... ama bu kez kucucuk bir narkozla cunku aciyor
Acıyor mu onu bilmiyordum. Ben cildiyeye gösterdim benimkiler baya fazla ama sorun değil dedi. Tek seferde hallolur. Ama acır mı sormamıştım. Hamilelik düşündüğüm içinde yaptırmadım. Çünkü diğerinden biliyordum yine olacağını. Ve baya da arttı boynu açık birşey giyesim gelmiyor

Son 2 ayda cikmaya basliyor diye hatirliyordum ki tam bikini bolgemde olusmaya baslamis
insaallahhhh gecer beyaz tende cok kotu duruyor
linea nigra çizgisi kızımda en başından belirginleşmeye başlamıştı Doğum sonrası geçiyor.Ama şuan oğluma hamileyim hiç çizgi Yok bende beyaz tenliyim

Kızlar ben hastane çantamı hazırladım bir rahatlama geldi ikinci doğumum olacak nasipse normal bekliyorum ne zaman geleceği belli olmaz hazırda dursun çantama koyduklarımın Listesini buraya ekliyorum eksiklerimi varsa tamamlarım bende,

‌Kendim için
1 düğmeli Pijama takımı, 1 pijama alt, 1 atlet, 3 kilot, 2 çorap, emzirme sütyeni, 1 havlu,terlik, orkid
Bebek için
1 paket Islak mendil,10lu hastane çıkışı, 3 tane alt üst takım, 2 zıbın, bir yelek, battaniye, 2 alt, 2 ağız mendili, çorap, eldiven,
Eklenecekler
Depend bez, bebek bezi, mama, biberon ,emzik, süt sağma makinası

Eline saglik. Vaktinde kullanmayi nasip etsin Rabbim.

Arkadaslar merhaba.. Suan hastanedeyım seker yukleme sonucunu bekliyorum. Ancak doktor bebegım in kilosunun 10 gun kadar geride olydgunu soyledı ve 10 gun sonra tekrar cagırdı.cok korkuyorum bısey soyleyın lutfen

Arkadaşlar hıc bılgınız yokmu

Arkadaşlar hıc bılgınız yokmu
Maalesef bilmiyorum. Direnc fln da yoktu demi ?
Bi baska hastanede de muayene olmakta fayda var bence. Belki ultrason makinesiyle alakali basit bi olcum yanlisligidir sadece. Bazi doktorlar panikletebiliyor insani. Burda birkac arkadasa olmustu.
Benim iki farkli doktora iki farkli kilo cikiyor hep cunku. Senin de oyledir

Benim de milletin içinde bazı arkadaşlar göbeğimi seviyorlar sinir oluyorum

ben yeni aldım memnun kaldım canım ekliyorum fotosunu
Et beni nerde çıktı canım genital bölgede mi?
boynumda ve koltuk altımda canım
Kizlar şey sorucam
Biz bebişlerimizin kiyafetlerini yikayip utulicez ya eldemi yoksa makinadami. Annem elde yika deyip duruyor. Suya batir bi kac çitile mikrobu ciksa yeter zaten temiz onlar diyo. Napcam kararsiz kaldim
ben kısa programda 30 dk 30 derecede yıkadım.
Benim ilk hamileliğimde de bunda da et ben çıktı. Boyun kısmımda hiç hoş görünmüyor. Lazerle tedavi yaptıracağım doğum sonrası
benimde boynum ve koltuk altımda çıktı

Eklentiler

• IMG_20191231_171851.webp
    22 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…