- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Desiferol d3Kizlar d vitamini siz hangisini kullaniyorsunuz ben devit 3 kullaniyorum
Saol fistigim. Baya fark ediyor mu kullaninca odada ? Ses yapiyor mu ya da isikli fln mi ? Bi de fiyati kac lira ?ben yeni aldım memnun kaldım canım ekliyorum fotosunu
boynumda ve koltuk altımda canım
ben kısa programda 30 dk 30 derecede yıkadım.
benimde boynum ve koltuk altımda çıktı
Bunlarda benim miniğimin eşyaları kızlar ben geçen hafta hallettim..nevresimlerini babynesti herşeyi yikadimEki Görüntüle 2571177 Eki Görüntüle 2571178 Eki Görüntüle 2571179 Eki Görüntüle 2571177
[/QUOT
Cok guzeller gule gule kullanin kiyafetleri kac aylik aldiniz hemen buyuyor diyorlar
Makinenin deterjan gozune koyuyorum limon tuzunu. Kazan temizleme programi 1 saatlik 90 derece zaten, onda calistiriyorum.Limon tuzunu direk kazanin icinemi atiyorsunuz.
Ben bulasik makine tabletiyle yapiyordum camasir makine temizligini.
Hiç ses yapmıyor baya farkediyor odanın havası. Eşim astımlı biz bunu niye daha önce almamışız dedi çok rahat etti oda. İstediğin nem oranını ayarlıyorsun oda o seviyeye gelince duruyor klima mantığıyla çalışıyor. Işık ekstra yok sadece ekranı nem oranı yazdığı yer sarı ışıklı açık olduğu vakit ekranda sarı ışıklı rakamlar yazıyor. Kumandalı. indirimden 230 a almıştımSaol fistigim. Baya fark ediyor mu kullaninca odada ? Ses yapiyor mu ya da isikli fln mi ? Bi de fiyati kac lira ?
Uyurken ses oluyor mu canim ?Hiç ses yapmıyor baya farkediyor odanın havası. Eşim astımlı biz bunu niye daha önce almamışız dedi çok rahat etti oda. İstediğin nem oranını ayarlıyorsun oda o seviyeye gelince duruyor klima mantığıyla çalışıyor. Işık ekstra yok sadece ekranı nem oranı yazdığı yer sarı ışıklı açık olduğu vakit ekranda sarı ışıklı rakamlar yazıyor. Kumandalı. indirimden 230 a almıştım
Amin hepimizinkini nasip etsin rabbimEline saglik. Vaktinde kullanmayi nasip etsin Rabbim.
Ses hiç yok canım çalıştığını buhar çıkardığını bile anlamıyorsun sadece gözünle görüyosun buhar çıktığını.Uyurken ses oluyor mu canim ?
Simdi baktim 299 lira fln. Gule gule kullan canim. Fikir oldu bana cok saol valla. Almam sart cunku.
Canım benim de bazı değerlerin 5 gün geride olduğu oldu. Ama her hafta değişiyor. Artı başka ultrasonla baktırsan belki 2 gün geride çıkacak. Bende çok takıyordum kafaya ama dediğim gibi her hafta değilen bişi bu. Fark 2 haftadan fazlaysa dr lar önemsiyor. İki haftadan azsa fazla önemsemiyorlar. Sen başka bir dr a daha git kafan rahatlar benceArkadaşlar hıc bılgınız yokmu
Hiç ses yapmıyor baya farkediyor odanın havası. Eşim astımlı biz bunu niye daha önce almamışız dedi çok rahat etti oda. İstediğin nem oranını ayarlıyorsun oda o seviyeye gelince duruyor klima mantığıyla çalışıyor. Işık ekstra yok sadece ekranı nem oranı yazdığı yer sarı ışıklı açık olduğu vakit ekranda sarı ışıklı rakamlar yazıyor. Kumandalı. indirimden 230 a almıştım
Kızlar bende bundan aldım. Şu geçen burnum tıkanıp uyuyamamıştım o zaman. Eşimle dedik ki biz bunu daha önce neden almamışız. Aslında bebeğe alacaktık ama benim burnum tıkanınca alalımda ilk ben kullanayım bi dedik. Şimdi her gece açmadan uyumuyoruz. Burun kuruması ağız kuruması hepsi gitti. Yalnız haftada bir alt haznesini sirkeli suyla temizlemek gerekiyormuş. Birde arada su aldığı için lıkır lıkır bir ses geliyor ama rahatsız edici değil. Bilginiz olsunUyurken ses oluyor mu canim ?
Simdi baktim 299 lira fln. Gule gule kullan canim. Fikir oldu bana cok saol valla. Almam sart cunku.
Evet bnde dikkt etmistimEvet canım bir sene dolmadan geçmiyor özellikle dikkat etmiştim
Bnmki kararmaya bahane ariyor sanirimAa benim kizimda bi kac ay icinde gecmisti o cizgii, dilerim esas mevzu genital kararmanin gecmesio geciyor muu kizimda kararmamisti oglanda karardiiiii
Tesekkur ederim canim. Sanirim ikinizin sayesinde bundan alcam bende.Canım benim de bazı değerlerin 5 gün geride olduğu oldu. Ama her hafta değişiyor. Artı başka ultrasonla baktırsan belki 2 gün geride çıkacak. Bende çok takıyordum kafaya ama dediğim gibi her hafta değilen bişi bu. Fark 2 haftadan fazlaysa dr lar önemsiyor. İki haftadan azsa fazla önemsemiyorlar. Sen başka bir dr a daha git kafan rahatlar bence
Kızlar bende bundan aldım. Şu geçen burnum tıkanıp uyuyamamıştım o zaman. Eşimle dedik ki biz bunu daha önce neden almamışız. Aslında bebeğe alacaktık ama benim burnum tıkanınca alalımda ilk ben kullanayım bi dedik. Şimdi her gece açmadan uyumuyoruz. Burun kuruması ağız kuruması hepsi gitti. Yalnız haftada bir alt haznesini sirkeli suyla temizlemek gerekiyormuş. Birde arada su aldığı için lıkır lıkır bir ses geliyor ama rahatsız edici değil. Bilginiz olsun
Prima premium care alcaktim da komsumda varmis kullanamamis bebegi buyudugu icin. Bana verdi ☺ Yorumlari iyiydi.Kizlar bebek bezi ve mendili hangi marka aldiniz
benim aci esigim de pek dusuk degildir ama yine de dayanamadim... hepsinin dibine uyusturucu igne sonrada elektirikle yaktilar... simdi oncekinden daha fazla.. o yuzden hic dayanamam kucucuk narkoz alsam yeter..Acıyor mu onu bilmiyordum. Ben cildiyeye gösterdim benimkiler baya fazla ama sorun değil dedi. Tek seferde hallolur. Ama acır mı sormamıştım. Hamilelik düşündüğüm içinde yaptırmadım. Çünkü diğerinden biliyordum yine olacağını. Ve baya da arttı boynu açık birşey giyesim gelmiyor
Huylanıyorum bi de benBenim de milletin içinde bazı arkadaşlar göbeğimi seviyorlar sinir oluyorum
Canım sleepy ıslak mendilini, jokerlerde satılan promum galiba bir de primanın ıslak mendilini iyi duymuştum, unibaby içeriğini bozmuş ondan almaPrima premium care alcaktim da komsumda varmis kullanamamis bebegi buyudugu icin. Bana verdi ☺ Yorumlari iyiydi.
Islak mendilde de markaya karar vermedim ama onceligim pamuk ve saf sulu olanlardan olcak.
Monovit d3 vermişti sağlık ocağı onu kullanıyorum canım ben deKizlar d vitamini siz hangisini kullaniyorsunuz ben devit 3 kullaniyorum
Bezi Prima perimium care alacağım. İlk aylar pamuk kullanacağım ama sonrası için ıslak mendil kullanacağım. Onu da arkadaşlarıma sordum sleppy veya primanın yeni bir mendili çıkmış onu tavsiye ettiler.Kizlar bebek bezi ve mendili hangi marka aldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?