2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Geçmiyor muymuş kararma,
Ben bu kararmayla nasıl yaşarım
Şaka bi yana niye gecmiyirmus yaa
Genellikle geciyor cnm
Kızlar tahminim doğru çıktı idrarda maya görülmüş ve enfeksiyon var monurol yazdı içilebiliyor demi hamileyken kullanan var mı aranızda artık doktora bile bir değişik şüpheyle bakıyorum
2 kez kullandim.hafif ishal yapti o kadar :)

Bnmki kararmaya bahane ariyor sanirim kizimdada karardi oglumdada . Hafifmiydi acaba cizgin bnmki baya kahverengi keceli kalemle cizmis gibiydi 1sene de gecti

Yok benimki oyle degildi beyaz tenliyim zaten boyle bir cizgi cikmisti koyu olmayan kahverengimsi biseydi bunda daha gobekte yoktaa bikini bolgesinde basldi

Kizlar şey sorucam
Biz bebişlerimizin kiyafetlerini yikayip utulicez ya eldemi yoksa makinadami. Annem elde yika deyip duruyor. Suya batir bi kac çitile mikrobu ciksa yeter zaten temiz onlar diyo. Napcam kararsiz kaldim
Maksat tozu gitsin cnm annenin dedigide dogru ama ben ugrasmamak icin narin programa attim

linea nigra çizgisi kızımda en başından belirginleşmeye başlamıştı Doğum sonrası geçiyor.Ama şuan oğluma hamileyim hiç çizgi Yok bende beyaz tenliyim

Bende simdi ogluma hamileyim, sadece su anda bikini bolgesinde cikti yavas yavas gobege uzanir diyorum

Insallah canım.. Ama zaten ıstahım yok hıc dogruduzgun bısey yıyemedım annem esım hep kızdı 7 ay boyunca yemiyorum dıye...ama elımden gelen bısey degil ciddi ıstahsızlık var bılıyordum boyle olacagını ınsallah bısey yoktur dua edin lutfen kızlar Allahın ıznı ıle sağsalım alalım kucagımıza kuzularımızı

Kızlar boğaz ağrısı ve öksürük şikayetiyle aile hekimime gittim doktorum tatilde Aile hekimi antibiyotik verdi zinnat 500 dr uma mesaj attim ama henüz dönmedi gebelikte antibiyotik kullanan var mi
Canım benim doktorum bu antibiyotiğin hamilelere verilebileceğini söylemişti, enfexia, zinnat bunlar aynı şeyler demişti

Arkadaslar merhaba.. Suan hastanedeyım seker yukleme sonucunu bekliyorum. Ancak doktor bebegım in kilosunun 10 gun kadar geride olydgunu soyledı ve 10 gun sonra tekrar cagırdı.cok korkuyorum bısey soyleyın lutfen
Aklında kalacağına farklı bir yerde ölçüm yaptırsan iyi olur. Hep kilosu öyle mi çıkıyordu. Benim 2-3 gün geri çıktığı oluyordu. Ama son ölçümde önde 1hafta önde çıktı. Kilosu ne kadar çıktı

Canımsınnn sende saglıcakla kal

Yaaaaaa çok duygulandım bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…