- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Genellikle geciyor cnmGeçmiyor muymuş kararma,
Ben bu kararmayla nasıl yaşarım
Şaka bi yana niye gecmiyirmus yaa
2 kez kullandim.hafif ishal yapti o kadar :)Kızlar tahminim doğru çıktı idrarda maya görülmüş ve enfeksiyon var monurol yazdı içilebiliyor demi hamileyken kullanan var mı aranızda artık doktora bile bir değişik şüpheyle bakıyorum
Dedigini cogumuz istiyoruz cnm :)Bende makinamda bebek kıyafetleri yıkamak istiyorum, her yerde onlara ait eşyalar olsun,
Kirli bezleri, tezgah üstünde onlara ait biberonlar olsun. Bütün dağınıklığım onlar olsun istiyorum. Evim bebek koksun artık
Bnmki kararmaya bahane ariyor sanirimkizimdada karardi oglumdada . Hafifmiydi acaba cizgin bnmki baya kahverengi keceli kalemle cizmis gibiydi 1sene de gecti
Maksat tozu gitsin cnm annenin dedigide dogru ama ben ugrasmamak icin narin programa attimKizlar şey sorucam
Biz bebişlerimizin kiyafetlerini yikayip utulicez ya eldemi yoksa makinadami. Annem elde yika deyip duruyor. Suya batir bi kac çitile mikrobu ciksa yeter zaten temiz onlar diyo. Napcam kararsiz kaldim
linea nigra çizgisi kızımda en başından belirginleşmeye başlamıştı Doğum sonrası geçiyor.Ama şuan oğluma hamileyim hiç çizgi Yokbende beyaz tenliyim
Maalesef bilmiyorum. Direnc fln da yoktu demi ?
Bi baska hastanede de muayene olmakta fayda var bence. Belki ultrason makinesiyle alakali basit bi olcum yanlisligidir sadece. Bazi doktorlar panikletebiliyor insani. Burda birkac arkadasa olmustu.
Benim iki farkli doktora iki farkli kilo cikiyor hep cunku. Senin de oyledir
Canım benim doktorum bu antibiyotiğin hamilelere verilebileceğini söylemişti, enfexia, zinnat bunlar aynı şeyler demiştiKızlar boğaz ağrısı ve öksürük şikayetiyle aile hekimime gittim doktorum tatilde Aile hekimi antibiyotik verdi zinnat 500 dr uma mesaj attim ama henüz dönmedi gebelikte antibiyotik kullanan var mi
Çok teşekkürler canimCanım benim doktorum bu antibiyotiğin hamilelere verilebileceğini söylemişti, enfexia, zinnat bunlar aynı şeyler demişti
Rica ederim canımÇok teşekkürler canim
Aklında kalacağına farklı bir yerde ölçüm yaptırsan iyi olur. Hep kilosu öyle mi çıkıyordu. Benim 2-3 gün geri çıktığı oluyordu. Ama son ölçümde önde 1hafta önde çıktı. Kilosu ne kadar çıktıArkadaslar merhaba.. Suan hastanedeyım seker yukleme sonucunu bekliyorum. Ancak doktor bebegım in kilosunun 10 gun kadar geride olydgunu soyledı ve 10 gun sonra tekrar cagırdı.cok korkuyorum bısey soyleyın lutfen
Doktorum döndü şimdi antibiyotiği kullanabilirsin dediCanım benim doktorum bu antibiyotiğin hamilelere verilebileceğini söylemişti, enfexia, zinnat bunlar aynı şeyler demişti
Çok tatlı ama buuuuuuEki Görüntüle 2571075
E bebekten indirimlerden ilk defa kıyafet aldım. Büyük görünmelerine bakmayın 0-3 ay hepsi. Kumaşları hoşuma gitti. Arada alınabilir. Hep eksik gördükçe tamamlıyorum. Alışveriş işini bitiremedim
Hiç bişey almayanlardanımkızlar neler yapıyorsunuz hazırlıklarınızı tamamladınız mı
Oyyyy kuzum benim mm kolay gelsin kucağına da alırsın inşallahCanlarım ben bugün Bismillah dedim, kızımın kıyafetlerini yıkamak için makineye attım☺ İlk hastane hazırlığıma başladım yani☺ Sizde durumlar nasıl
Canımsınnn sende saglıcakla kalTokattan merhabalar kızlar doğuma çok az suremiz kaldı.Kalsinda zaten :) 27 şubata kadar beklicem ben en fazla o yuzden ort.2 ay belki daha az surem kaldi.yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.Gece uyuyamadim pek 1 saat agri cektim sonra koltukta yarı oturur sızmışım bunyem ne kadar yorulduysa bi kalktim saat 11 olmus ki lavaboya bile kalkmadim o sure icinde.Agridan telaslanmamamin nedeni karnim agrimadi akciger kaburga ve gogus kafesi icindeki organlarim agridi yerleri daraldi saolsun benim pasada dayadi bi taraflarini aksam yukariya.midem ve cigerlerim agzimdan cikacakti sanki.ben tekmeden daha cok hareketleri ve o hareketlerinin agrisini hissediyorum mideye baski oldugundan dolayimi bilmem istahsizlikta basladi bikac gundur sirf bebegim icin yiyorum yoksa agzima bisey koymam bile.yalanci kasilmalar gunde 1 ila 5 kez arasi oluyor normal karsiliyorum 30 sn yeye yakin adet agrisi gibi bi agri biniyor.Bizden simdilik bu kadar saglicakla kalin :)
Yaaaaaa çok duygulandım bennnn@Renklirenkli bak teyzesii☺☺ Daha battaniyeleri yıkayamadık onlar da yarına inşallah ❤ Sen de yıkayacaksın canımıniçi gelecekler koklaya koklaya asacaksın ben öyle yaptım, hep burnumun direği sızladı takarken bunları☺ Doktoruma göre 28.haftayı görmem bile iyiydi şükürler olsun inşallah dahasını da göreceğiz hep birlikte❤
Allah iyiliğini versin gül gül öldümBabanneli torunlu takimi da yikadin mi
Yoksa onu yanlislikla 90 derecede fln mi calistirdin, ay oyleyse cok uzulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?