Ay canim bende de et ben var. Hem boynumda hemde gobegimde. Nefret ederim ustelik neden olurmuş buKızlar bende son 1 ayda et beni çıktı birkaç tane hamilelik etkisi mi acaba. Bide genital bölge kararması hamilelikte çok östrojen salgıladığımız için hormonlardan oluyormuş ve doğum sonrası geçmiyormuş çok üzüldüm ya ben bembeyazım orası kapkara kalcak
1 mart pazar gunu oldugu icin olmaz. Bende diyorum ya 28 şubat ya 3 mart. Hatta bu aralar 3 mart olsa demeye basladim 03.03.2020 guzel bir tarih oluyo çünkü hem hafta da 39 bitmis oluyorEvet bende o şekil konuştum doktorla 27-28 Şubat olabilir dedi olmazsa 1 Mart’ı da bekleyebiliriz dedi inşallah vaktinde saatinde gelirler sağlıkla hayırla
Yaaaaaa ben bugün ne çok şey kaçırmışımmm çok tatlısınız sizler yaaaaaaaBunlarda benim miniğimin eşyaları kızlar ben geçen hafta hallettim..nevresimlerini babynesti herşeyi yikadimEki Görüntüle 2571177 Eki Görüntüle 2571178 Eki Görüntüle 2571179 Eki Görüntüle 2571177
Benim kayınvalide hic karnımı ellemez bana da o tuhaf gelmiştiBen de öyle düşünüyorum kuzum, her şey kızım için ❤❤ Gelip bi de karnımı sevmesi başladı artık geçen gün dedim anne ben sevmiyorum öyle diye inşallah yapmaz hoşlanmıyorum, hadi eşim sevsin ama kaynanam ne alaka ya
Ben onu da kullandim canim. Gecmis.olsunKızlar boğaz ağrısı ve öksürük şikayetiyle aile hekimime gittim doktorum tatilde Aile hekimi antibiyotik verdi zinnat 500 dr uma mesaj attim ama henüz dönmedi gebelikte antibiyotik kullanan var mi
Biz ilk geceyi atlattik. Bugunde baza icin koruyucu aldik insallah artık aliscaz ikimizde. Zaten benim yalniz yatacagim maksimum 2 ay kaldi artikBen dusunuyorum yatak ayiracagimiz zamanida galiba bende cok alistim kizimla uyumaya hic kiyamam yaaa
Dogum gunu almak icin erken degil mi canim, kizimda dr bana taaaa 35te gun secip odanizi ayiralim demisti.
Ayy hazirliklar hic bitmiyor bende bilmiyorum ne yaptigimiodasi tamam kiyafetleri tamam gibi bana gore bir kac eksigi kaldi cucemin emzik, sampuan, islak mendil, bez stoklamak, lohusa takimi gibi onlarida bu ay tamamlicam insallah sonrada yikama utuleme isleri kalacak
Ayni oda da kaliyorduk ama dogdugundan beri ayri yataklarda yattik . Tabi bazi dönemlerde bir aradaydikDaha yeni mi ayırdın annesi yanından ?
Aklında kalacağına farklı bir yerde ölçüm yaptırsan iyi olur. Hep kilosu öyle mi çıkıyordu. Benim 2-3 gün geri çıktığı oluyordu. Ama son ölçümde önde 1hafta önde çıktı. Kilosu ne kadar çıktı
Yuh artik 4950 mi olmasi gerekiyormus28+4 kilo 1131
Bende cok alıştım ogluşumla yatmayaBen dusunuyorum yatak ayiracagimiz zamanida galiba bende cok alistim kizimla uyumaya hic kiyamam yaaa
Dogum gunu almak icin erken degil mi canim, kizimda dr bana taaaa 35te gun secip odanizi ayiralim demisti.
Ayy hazirliklar hic bitmiyor bende bilmiyorum ne yaptigimiodasi tamam kiyafetleri tamam gibi bana gore bir kac eksigi kaldi cucemin emzik, sampuan, islak mendil, bez stoklamak, lohusa takimi gibi onlarida bu ay tamamlicam insallah sonrada yikama utuleme isleri kalacak
Yuh artik 4950 mi olmasi gerekiyormuscanim korkma ya bende bi sey var sandim. Icin ferah olsun annecik olmasi gereken o kadar.
Hayırlı olsun cabuk alışır inşallah. Vc ye hangi ara alıştırdın kız maşalah benimki hala bezli gece gündüzGunaydin. Bende gece 2 de yattim. Bu gece kizim ilk kez odasinda uyudu. Huzursuzdum bastan cok uyuyamadim. 4 gibi onu wcye goturdum. Sonra uyumuşuz 8de alarma kalktim.
Kiz yine keyifsiz uykusuzluktan insallah, hastalanmasa bari :'(
Ananemde memleketten geldi. Esim onlari doktora goturdu. Bende kahvalti hazirladim ama gelen giden olmadi aradim acmadilarda bakalim ne olcak. Simdi kizi tekrar uyuttum
Keciboynuzu özü ve tahin pekmez oneririm. Kizimda cok ise yaradi kani yukseltmedeKızlar sabah hastaneye gittim, kan ve idrar tahlili verdim. Bir kısmı çıkmış şimdi. İdrarda ilk defa aseton diye bir değer görüyorum bu ne ya hiç göreniniz var mı pozitif çıkmış?
Birde gebeliğimin başından beri kan ilacı kullanıyorum kanım hala düşük kafayı yiycem ya. İnşallah bu dahiliyeci kadın yükseltir değerlerimi.
Hepsi çıksın bir öğleden sonra tekrar gideceğim doktora.
Eki Görüntüle 2571072
Eki Görüntüle 2571073
1 Eylül'de bezi cikarmistik. Sonra havale gecirmesine ragmen yani hastanede yatarken bez takmama ragmen kendi istemedi. İlk haziranda deneyip basarisiz olmuştum. Darisi basiniza :)Hayırlı olsun cabuk alışır inşallah. Vc ye hangi ara alıştırdın kız maşalah benimki hala bezli gece gündüz
Oh ne guzel yaaa bizimkinin pek niyeti yok gibi ama bakalım daha hic denemedım yaza nasipse1 Eylül'de bezi cikarmistik. Sonra havale gecirmesine ragmen yani hastanede yatarken bez takmama ragmen kendi istemedi. İlk haziranda deneyip basarisiz olmuştum. Darisi basiniza :)
Kendin riske alma derim. Kizimda cok akilli olduguma mutfak dolabi ve banyoyu ben temizledim. Banyonun duvarlarini yikadim. Simdi elimi surmeyi dusunmuyorum. Suan badanadan once kaynanamla ustten yaptık.Kızlar doğum öncesi ev temizliği yapacak mısınız? İnşallah ben Şubat başı gibi iyi bi dip köşe temizlik düşünüyorum. İnşallah yapabilirim ama bir yandan da onu düşünüyorum. Hem de bahar öncesi temizliği olmuş olur. Şimdilik kafamda planladığım, halıları gönderme, perdeler, camlar, kapılar, en son da yerler diye düşündüm. Ha bir de mutfak dolapları vestiyer vs dolaplar temizlenmeli. Allah yardımcımız olsun. Ben az az kendim yapmam gerekiyor. Kimseden yardım istemek istemiyorum. Allah kimseye muhtaç etmesinGerekirse gün gün oda oda yapsam. Sizce yapabilir miyim ona aklım takılıyor..
Ay elde neden ugrasacaksin. Kizimda yaptigim sey bir gun boyunca aldiklarimin butun etiketlerini kestim. İcinde disinda her yerinde etiket oluyo onların. Sonra renklerine gore ayırıp sirayla yikadim ve utuledimKizlar şey sorucam
Biz bebişlerimizin kiyafetlerini yikayip utulicez ya eldemi yoksa makinadami. Annem elde yika deyip duruyor. Suya batir bi kac çitile mikrobu ciksa yeter zaten temiz onlar diyo. Napcam kararsiz kaldim
Bnm cizgi asiri koyuyduYok benimki oyle degildi beyaz tenliyim zaten boyle bir cizgi cikmisti koyu olmayan kahverengimsi biseydi bunda daha gobekte yoktaa bikini bolgesinde basldi
Bende bunun aynisi var, iki tane almistim biri bebek cantasina biri eve. 3,5 senedir sapasaglam ve cok isimi gordu. Bebekken en guvenilir olanlar koltukalti. Kizim 1 yasini gecince kulak ici olandan da aldik.Bende o yüzden temassız almadım kuzum . Bundan aldım 60 tl ydi indirim zamanı . İşimi görmezse diğerlerinden de alırız
Birakir ya cocuga bagli psikolojik baski yapmamalı :)Oh ne guzel yaaa bizimkinin pek niyeti yok gibi ama bakalım daha hic denemedım yaza nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?