2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay canim bende de et ben var. Hem boynumda hemde gobegimde. Nefret ederim ustelik neden olurmuş bu

Evet bende o şekil konuştum doktorla 27-28 Şubat olabilir dedi olmazsa 1 Mart’ı da bekleyebiliriz dedi inşallah vaktinde saatinde gelirler sağlıkla hayırla
1 mart pazar gunu oldugu icin olmaz. Bende diyorum ya 28 şubat ya 3 mart. Hatta bu aralar 3 mart olsa demeye basladim 03.03.2020 guzel bir tarih oluyo çünkü hem hafta da 39 bitmis oluyor

Benim kayınvalide hic karnımı ellemez bana da o tuhaf gelmişti ama şimdi düşünüyorumda ellememesi daha iyi tabi eşimde öyle sevip konuşmaz hele bi dogsun şimdi bişey hissedemiyorum diyo

Biz ilk geceyi atlattik. Bugunde baza icin koruyucu aldik insallah artık aliscaz ikimizde. Zaten benim yalniz yatacagim maksimum 2 ay kaldi artik sonra sil baştan
Benim komşum benden 5 gun ileride daha gecen ay almis dogum tarihini 18 şubat diye bana da cok erken gibi gelmisti onun tarihi. Yani ben 39 bekleyip 3 martta bile dogursam aramizda 2 hafta olcak nerdeyse

Bende cok alıştım ogluşumla yatmaya yatagı anne yanı dipdibe sarılıp yatıyoruz kolumu falan sevıyo nasıl ayrılcam bilmem ondan cok ben zorlancam kesin

Hayırlı olsun cabuk alışır inşallah. Vc ye hangi ara alıştırdın kız maşalah benimki hala bezli gece gündüz

Keciboynuzu özü ve tahin pekmez oneririm. Kizimda cok ise yaradi kani yukseltmede

Hayırlı olsun cabuk alışır inşallah. Vc ye hangi ara alıştırdın kız maşalah benimki hala bezli gece gündüz
1 Eylül'de bezi cikarmistik. Sonra havale gecirmesine ragmen yani hastanede yatarken bez takmama ragmen kendi istemedi. İlk haziranda deneyip basarisiz olmuştum. Darisi basiniza :)

1 Eylül'de bezi cikarmistik. Sonra havale gecirmesine ragmen yani hastanede yatarken bez takmama ragmen kendi istemedi. İlk haziranda deneyip basarisiz olmuştum. Darisi basiniza :)
Oh ne guzel yaaa bizimkinin pek niyeti yok gibi ama bakalım daha hic denemedım yaza nasipse

Kendin riske alma derim. Kizimda cok akilli olduguma mutfak dolabi ve banyoyu ben temizledim. Banyonun duvarlarini yikadim. Simdi elimi surmeyi dusunmuyorum. Suan badanadan once kaynanamla ustten yaptık.
Mutfak dolaplarimi ekimde silmistim yanlis hatirlamiyorsam 3 aydan sonraki donemde tehlikem yok diye guvenmistim. Şubatin ikinci haftasi falan kadin cagirip mutfak dolabi, cam ve banyoyu temizletmek istiyorum. Tabi banyodan emin degilim kabul edermi. Onun harici yerleri ben ve eşim yaparız. Hali yikatmicam simdilik her yer örtülü sayılır

Kizlar şey sorucam
Biz bebişlerimizin kiyafetlerini yikayip utulicez ya eldemi yoksa makinadami. Annem elde yika deyip duruyor. Suya batir bi kac çitile mikrobu ciksa yeter zaten temiz onlar diyo. Napcam kararsiz kaldim
Ay elde neden ugrasacaksin. Kizimda yaptigim sey bir gun boyunca aldiklarimin butun etiketlerini kestim. İcinde disinda her yerinde etiket oluyo onların. Sonra renklerine gore ayırıp sirayla yikadim ve utuledim

Bende o yüzden temassız almadım kuzum . Bundan aldım 60 tl ydi indirim zamanı . İşimi görmezse diğerlerinden de alırız
Bende bunun aynisi var, iki tane almistim biri bebek cantasina biri eve. 3,5 senedir sapasaglam ve cok isimi gordu. Bebekken en guvenilir olanlar koltukalti. Kizim 1 yasini gecince kulak ici olandan da aldik.
Yalniz bu dijital koltukalti dereceler 5-6 saniye sonra ötüyor, o makattan olcum icin olan alarm, 1 dakikaya yakin tutmani tavsiye ederim dogru sonuc icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…