Ay nerelerdeydin sen hosgeldin :) merak ettikBende bunun aynisi var, iki tane almistim biri bebek cantasina biri eve. 3,5 senedir sapasaglam ve cok isimi gordu. Bebekken en guvenilir olanlar koltukalti. Kizim 1 yasini gecince kulak ici olandan da aldik.
Yalniz bu dijital koltukalti dereceler 5-6 saniye sonra ötüyor, o makattan olcum icin olan alarm, 1 dakikaya yakin tutmani tavsiye ederim dogru sonuc icin.
İyi kuzum şimdi iyice emin olmuş oldunDoktorum döndü şimdi antibiyotiği kullanabilirsin dedi
Tatilde totomu yere koyacak vaktim olmadi kuzum, mesajlari tek tek okuyorum, hala 200 sayfa var. Ama azimliyim okumadan gecmicemcalliope nerelerde acaba bayadır yazmadı ?
Ayy canımsın! Sağolasın kuzucum hepimiz sağ salim alalım inşallahOyyyy kuzum benim mm kolay gelsin kucağına da alırsın inşallah
Kuzuuummm benim iyi ki anne olduk Rabbim herkese nasip sağlıkla nasip etsin inşallahYaaaaaa çok duygulandım bennnn
Benim eşim de canı sağolsun ancak ben tekme atınca söylerim de öyle dokunurBenim kayınvalide hic karnımı ellemez bana da o tuhaf gelmiştiama şimdi düşünüyorumda ellememesi daha iyi tabi eşimde öyle sevip konuşmaz hele bi dogsun şimdi bişey hissedemiyorum diyo
Pazar gunu döndük eve, tatilde baya es dost gördüm moral oldu o acidan. Kaybettigimiz bi arkadasimiz vardi onun ailesini ziyarete gittik, dogumdan once bi kez daha gormesem olmazdi, gorevlerimi yerine getirdim en azindan.evet kafalarına göre takılıyorlar
doğum çizelgesi nedir canım?
benimki de çok ekstra takviye taraftarı değil sanırım. Ama bir dahaki gittiğimde omega sorucam muhakkak. En azından son 2 ay kullanmak isterim
sanırım bu da doktordan doktora değişen bir durum. Ben hala magnezyum almadım. Dün gece ilk defa bacağıma kramp girdiDoktora ağrılarımdan bahsediyorum hiç magnezyum vereyim demiyor, inat değil mi ben de istemiyorum
umarım Türkiye tatili çok güzel geçiyordur da ondan yazamıyordur ❤ Ben de bugün merak ettim
Bu tarz insanlar her yerde, ne kadar uzak tutarsan o kadar iyi. Ben son 2 yilda o kadar cok insani hayatimdan cikardim ki, simdi gorustugum insanlar sadece pozitif enerji veriyor bana. Ozellikle akraba cevremi cok daralttim, en cok kiskanclik akraba arasinda oluyor. 2 hafta istanbul- bursa tatili boyunca hem kendi arkadaslarim hem de esimin arkadaslariyla bulustuk, neredeyse her gun birilerini gorduk ve bi tane kotu soz duymadan geri geldim. Keske daha once yapsaymisim, kuru kalabaliga hic luzum yokmus.Katilmiyorum. Cocuk istemek istememek degil mesele bence.
Bu cins bi insan tipi var. Hep ayni seyi yapiyorlar.
Takdir belgesi alamadin mi ?
Burs kazanamadin mi ?
Universite puanin cok mu dusuk ?
Evlenecegin aday yok mu henuz ?
Esinin ailesi gecimsiz mi ?
Cocuk icin kac yasini bekliyorsun ?
Nedne boa bos duruyorsun, iki cocuk doguraydin ya ?
Hamileligi firsat bilip sismissin
Dogum sonrasi iyice kilo almissin
Yuzun neden bole ?
Cocugun neden hep hasta, zayif ?
Ikinciyi yapmayi neden erteliyorsun sorun mu var ?
Evinin muhiti iyi ama parkeleri kotu
Araban guya jip ama bagaji kucuk
....
....
Bence ayni tarz cumleler hepsi, ayni niyete baglilar
Kızlar aman diyorum, esiniz anneniz sizde bi farklilik sezerse mutlaka destek alin o donemde. Lohusa depresyonu cok ciddi olabiliyor, ben cok yakin arkadasimi kaybettim bu yuzden, sakin hafife almayin. Ilk cocukta olmayip ikincide de çıkabiliyor, insallah hepimiz sag salim atlatiriz ilk aylari.Bu ay doğuran annelerin topigi ne baktim da cok moralim bozuldu.
Lohusa depresyonuna girilmiş resmen inşallah biz öyle olmayız.
Ben çok hasta oldum sinüzit mahvetti ilk kutu ant bitirdim bugün ikinciye devam ediyorum hala iyileşemedim agumentinCanım benim doktorum bu antibiyotiğin hamilelere verilebileceğini söylemişti, enfexia, zinnat bunlar aynı şeyler demişti
Yok canım ben de öyle ağır şeyleri pas geçmeyi düşünüyorum. Dolap üstleri perde takma filan zaten kendim yapmam. Yapabildiğim kadarını yapmayı düşünüyorum inşallah. Çok haklısın şimdi Allah a şükür yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Temizlik te olduğu kadar artık. Camları da hiç yükseğe çıkmadan siliyorum ben. Çekpas mı deniyor ona bilmiyorum, yüksekleri ona cam bezi takıp siliyorum.Kendin riske alma derim. Kizimda cok akilli olduguma mutfak dolabi ve banyoyu ben temizledim. Banyonun duvarlarini yikadim. Simdi elimi surmeyi dusunmuyorum. Suan badanadan once kaynanamla ustten yaptık.
Mutfak dolaplarimi ekimde silmistim yanlis hatirlamiyorsam 3 aydan sonraki donemde tehlikem yok diye guvenmistim. Şubatin ikinci haftasi falan kadin cagirip mutfak dolabi, cam ve banyoyu temizletmek istiyorum. Tabi banyodan emin degilim kabul edermi. Onun harici yerleri ben ve eşim yaparız. Hali yikatmicam simdilik her yer örtülü sayılır
Biz ilk geceyi atlattik. Bugunde baza icin koruyucu aldik insallah artık aliscaz ikimizde. Zaten benim yalniz yatacagim maksimum 2 ay kaldi artiksonra sil baştan
Benim komşum benden 5 gun ileride daha gecen ay almis dogum tarihini 18 şubat diye bana da cok erken gibi gelmisti onun tarihi. Yani ben 39 bekleyip 3 martta bile dogursam aramizda 2 hafta olcak nerdeyse
Bende cok alıştım ogluşumla yatmayayatagı anne yanı dipdibe sarılıp yatıyoruz kolumu falan sevıyo nasıl ayrılcam bilmem ondan cok ben zorlancam kesin
Bebek bezi sleepyy mendilde e bebegin mendilini aldim cnmKizlar bebek bezi ve mendili hangi marka aldiniz
Sleepy çok güzel kızlarBebek bezi sleepyy mendilde e bebegin mendilini aldim cnm
Maşallah çok güzellll. Minicik minicik bi yakışıklı mı olacakmış Ayaz bebiş bunu giyinceNe guzel yikanmaya baslamis minnak kiyafetler :) bende bugun kizkardesim mont almis 1 yas icin onu paylasayim bari eksik kalmayayim :) Eki Görüntüle 2571267
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?