2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay nerelerdeydin sen hosgeldin :) merak ettik

Benim kayınvalide hic karnımı ellemez bana da o tuhaf gelmişti ama şimdi düşünüyorumda ellememesi daha iyi tabi eşimde öyle sevip konuşmaz hele bi dogsun şimdi bişey hissedemiyorum diyo
Benim eşim de canı sağolsun ancak ben tekme atınca söylerim de öyle dokunur

Pazar gunu döndük eve, tatilde baya es dost gördüm moral oldu o acidan. Kaybettigimiz bi arkadasimiz vardi onun ailesini ziyarete gittik, dogumdan once bi kez daha gormesem olmazdi, gorevlerimi yerine getirdim en azindan.
Bol bol alisveris yaptim hem kizima hem bebise. Hava biraz carpti son haftam oksurukle gecti ama eve donunce duzeldi. Kizim bitlenmis bi de ordayken, gelir gelmez kasinti basladi. Hamilelere uygun sampuan buldum da bugun ailecek bit temizligi yaptik.

Bu arada tatildeyken doktora telefon actim, seker yuklemem temiz cikmis, onun da hakkini verdim tatilde, simdi tartiya cikmaya korkuyorum

Bu tarz insanlar her yerde, ne kadar uzak tutarsan o kadar iyi. Ben son 2 yilda o kadar cok insani hayatimdan cikardim ki, simdi gorustugum insanlar sadece pozitif enerji veriyor bana. Ozellikle akraba cevremi cok daralttim, en cok kiskanclik akraba arasinda oluyor. 2 hafta istanbul- bursa tatili boyunca hem kendi arkadaslarim hem de esimin arkadaslariyla bulustuk, neredeyse her gun birilerini gorduk ve bi tane kotu soz duymadan geri geldim. Keske daha once yapsaymisim, kuru kalabaliga hic luzum yokmus.

Bu ay doğuran annelerin topigi ne baktim da cok moralim bozuldu.
Lohusa depresyonuna girilmiş resmen inşallah biz öyle olmayız.
Kızlar aman diyorum, esiniz anneniz sizde bi farklilik sezerse mutlaka destek alin o donemde. Lohusa depresyonu cok ciddi olabiliyor, ben cok yakin arkadasimi kaybettim bu yuzden, sakin hafife almayin. Ilk cocukta olmayip ikincide de çıkabiliyor, insallah hepimiz sag salim atlatiriz ilk aylari.

Kızlar ya bişi sorcam benim vajinam acayip ağrımaya başladı. Daha önce bu kadar çok değildi. Şimdi ayağa kalkarken bacaklarımı açıp kapatırken oram düşecek gibi ağrıyor. Dr a sormuştum ama o zaman böyle değildi dikkate almadı bişi olmaz dedi. Şimdi ilk kalktığımda çok şiddetli bir kaç adıma geçiyor. Bu neden oluyor daha 28. Haftamdayım kendisinde olan var mı doktora soran var mı
hergün bişi çıkıyor ya

Yok canım ben de öyle ağır şeyleri pas geçmeyi düşünüyorum. Dolap üstleri perde takma filan zaten kendim yapmam. Yapabildiğim kadarını yapmayı düşünüyorum inşallah. Çok haklısın şimdi Allah a şükür yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Temizlik te olduğu kadar artık. Camları da hiç yükseğe çıkmadan siliyorum ben. Çekpas mı deniyor ona bilmiyorum, yüksekleri ona cam bezi takıp siliyorum.

sen yine ayri yataklarda oldugndan daha kolay bizim ortamizda direk
Bana gun almak icin cok erken geliyordaaa o komsunda napmis oyle bebise yazik anne karninda biraz daha duraymis

Bende cok alıştım ogluşumla yatmaya yatagı anne yanı dipdibe sarılıp yatıyoruz kolumu falan sevıyo nasıl ayrılcam bilmem ondan cok ben zorlancam kesin

Bizim direk ortamizda kafasini gogsume koymadan uyumaz her gece annem iyi ki varsin annem seni cok seviyorum deyip ope ope uyuyor nasil kiyarim o yine ortamizda kalacak artik bebek anne yani besikte napalim

Bebek bezi sleepyy mendilde e bebegin mendilini aldim cnm
Sleepy çok güzel kızlar Parfüm yok, sızdırma yok ve kuru tutuyor. Fiyatının çok üstünde bi kalitede bence. Sanki pamuk bağlıyorsunuz gibi düşünün. Reklamını yapıyormuş gibi oldum ama biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…