- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
İnşalah kuzum sağlıklı mutlu bebişli bol gülücüklü hayırlı bi sene olur inşallahKizlar güzel anneler.. bu sene bizim senemiz olsun.. bebeklerimizle eşimizle mutlu huzurlu senelerimiz olsun.. benim için bu sene çok anlamlı olacak. İki düşükten sonra bu aylara gelmek bir mucize benim için korkularımın çoğunu yendim. İnşallah herkee bebeğini zamanında sağlıcakla kucağına alır. Mutlu huzurlu bol kahkahalı bebek kokulu bir sene olsun kizlar ...
Hoşgeldin tekrar aramıza kuzumTatilde totomu yere koyacak vaktim olmadi kuzum, mesajlari tek tek okuyorum, hala 200 sayfa var. Ama azimliyim okumadan gecmicem
Birsey yok canim cok sukur normalmis hersey usg de
Ben o tarihe gelemem herhalde 38 i görsem yeter bakalım1 mart pazar gunu oldugu icin olmaz. Bende diyorum ya 28 şubat ya 3 mart. Hatta bu aralar 3 mart olsa demeye basladim 03.03.2020 guzel bir tarih oluyo çünkü hem hafta da 39 bitmis oluyor
Ben file aldım minnak çoraplar makinaya kaçmasın diye.Aynen kuzum ben 30 derecede makinenin 1 saatlik programına atıp öyle yıkadım ama e bebekten çamaşır filesi alcam bir dahasına bu minnacık çoraplar kayboluverecek yoksa
Ben de kullanmıştım augumentin canım inşallah şifa olur, antibiyotikleri verirken kar zarar hesaplaması yapıp veriyor doktorlarBen çok hasta oldum sinüzit mahvetti ilk kutu ant bitirdim bugün ikinciye devam ediyorum hala iyileşemedim agumentin
Çok mantıklı ben de alcam canım, e bebekte buldun di miBen file aldım minnak çoraplar makinaya kaçmasın diye.
Bende tam tersi islak mendil sleepy bez baby meBebek bezi sleepyy mendilde e bebegin mendilini aldim cnm
Tesekkur ederiz teyzesi :)Maşallah çok güzellll. Minicik minicik bi yakışıklı mı olacakmış Ayaz bebiş bunu giyinceGüle güle giysin minik oğlan annesi
Kiyamam kuzum benim..cogumuz ayni durumdayiz. Bizim yilimiz olsun bu yil. Amin amin dualarinaKizlar güzel anneler.. bu sene bizim senemiz olsun.. bebeklerimizle eşimizle mutlu huzurlu senelerimiz olsun.. benim için bu sene çok anlamlı olacak. İki düşükten sonra bu aylara gelmek bir mucize benim için korkularımın çoğunu yendim. İnşallah herkee bebeğini zamanında sağlıcakla kucağına alır. Mutlu huzurlu bol kahkahalı bebek kokulu bir sene olsun kizlar ...
İnşallah canım, yaşamayan anlamıyor demek ki. Rabbim yaşatmasın.Kızlar aman diyorum, esiniz anneniz sizde bi farklilik sezerse mutlaka destek alin o donemde. Lohusa depresyonu cok ciddi olabiliyor, ben cok yakin arkadasimi kaybettim bu yuzden, sakin hafife almayin. Ilk cocukta olmayip ikincide de çıkabiliyor, insallah hepimiz sag salim atlatiriz ilk aylari.
Kimsede yok mu bu ağrıKızlar ya bişi sorcam benim vajinam acayip ağrımaya başladı. Daha önce bu kadar çok değildi. Şimdi ayağa kalkarken bacaklarımı açıp kapatırken oram düşecek gibi ağrıyor. Dr a sormuştum ama o zaman böyle değildi dikkate almadı bişi olmaz dedi. Şimdi ilk kalktığımda çok şiddetli bir kaç adıma geçiyor. Bu neden oluyor daha 28. Haftamdayım kendisinde olan var mı doktora soran var mı
hergün bişi çıkıyor ya
Bende yok canım . Bir sebebi vardır mutlaka doktoruna ya da hemsiresine tekrar sor bence. Önemli birşey değildir umarım canım .Kimsede yok mu bu ağrı
Fazlasıyla katılıyorum. Az akraba çok mutluluk. İnsanın hayatından kıskançlar çıkmalı. Huzur bulmak lazım. Biz kendi akraba tarafımdan gerçekten gerekli olduğu zamanlarda istiyorsak mesafeli görüşürüz ve beni yoran hiç bir akrabam etrafımda değil. Ama eşimin tarafı öyle değil her yaz 1 ay maruz kalıyorum ve bundan artık bunaldım. Buna kıskanç bir görümce ve huysuz bir elti dahil aynı evin içinde onları idare etmeye çalışarak geçiriyordum. Artık 2 yıldır ikisi ile aynı zamanda tatil yapmayarak biraz huzur buldum. Ama yine de bitmiyorlar. Diğer akrabalar komşular hep bir laf sokma kendilerini herşeye karışmaya hak görme. Bir yıl çalışıp dinleneceğim zaman da vaktimi boş insanlarla harcıyorum malesefBu tarz insanlar her yerde, ne kadar uzak tutarsan o kadar iyi. Ben son 2 yilda o kadar cok insani hayatimdan cikardim ki, simdi gorustugum insanlar sadece pozitif enerji veriyor bana. Ozellikle akraba cevremi cok daralttim, en cok kiskanclik akraba arasinda oluyor. 2 hafta istanbul- bursa tatili boyunca hem kendi arkadaslarim hem de esimin arkadaslariyla bulustuk, neredeyse her gun birilerini gorduk ve bi tane kotu soz duymadan geri geldim. Keske daha once yapsaymisim, kuru kalabaliga hic luzum yokmus.
Benim vajinam değil tam üst kısmı ayağa kalkınca aşağıya çekiyor gibi ağrı yapıyorKimsede yok mu bu ağrı
Bana da wc deykn aynısı oluyor, ağrı gibi değil benimki bi baskı hissediyorum. Senin biraz daha degşikmiş çok rahatsizsan doktoruna tekrar görün bence cnm.Kimsede yok mu bu ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?