2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar güzel anneler.. bu sene bizim senemiz olsun.. bebeklerimizle eşimizle mutlu huzurlu senelerimiz olsun.. benim için bu sene çok anlamlı olacak. İki düşükten sonra bu aylara gelmek bir mucize benim için korkularımın çoğunu yendim. İnşallah herkee bebeğini zamanında sağlıcakla kucağına alır. Mutlu huzurlu bol kahkahalı bebek kokulu bir sene olsun kizlar ...

İnşalah kuzum sağlıklı mutlu bebişli bol gülücüklü hayırlı bi sene olur inşallah

Slm kızlar aranızda şeker yüklemesi yapan var mı kaçıncı haftada yaptırdınız internette 28. Hafta yazıyor

Aynen kuzum ben 30 derecede makinenin 1 saatlik programına atıp öyle yıkadım ama e bebekten çamaşır filesi alcam bir dahasına bu minnacık çoraplar kayboluverecek yoksa
Ben file aldım minnak çoraplar makinaya kaçmasın diye.

Kiyamam kuzum benim..cogumuz ayni durumdayiz. Bizim yilimiz olsun bu yil. Amin amin dualarina

İnşallah canım, yaşamayan anlamıyor demek ki. Rabbim yaşatmasın.

Kimsede yok mu bu ağrı

Fazlasıyla katılıyorum. Az akraba çok mutluluk. İnsanın hayatından kıskançlar çıkmalı. Huzur bulmak lazım. Biz kendi akraba tarafımdan gerçekten gerekli olduğu zamanlarda istiyorsak mesafeli görüşürüz ve beni yoran hiç bir akrabam etrafımda değil. Ama eşimin tarafı öyle değil her yaz 1 ay maruz kalıyorum ve bundan artık bunaldım. Buna kıskanç bir görümce ve huysuz bir elti dahil aynı evin içinde onları idare etmeye çalışarak geçiriyordum. Artık 2 yıldır ikisi ile aynı zamanda tatil yapmayarak biraz huzur buldum. Ama yine de bitmiyorlar. Diğer akrabalar komşular hep bir laf sokma kendilerini herşeye karışmaya hak görme. Bir yıl çalışıp dinleneceğim zaman da vaktimi boş insanlarla harcıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…