Sleepy aldım canım ikisinide.Kizlar bebek bezi ve mendili hangi marka aldiniz
Benimde burnumda az kanama oluyor.Kızlar benim özellikle sabahları kalktığımda burnumda kurumuş kan oluyor. Sizlerde de böyle bir durum var mı? Son zamanlarda her gün oluyor. Zaten doktorum yok haftaya başka bir doktora randevum var ona danışacağım. Şu an soracağım biri yok
Kendimi cok yordugum zamanlarda oldu bendeKimsede yok mu bu ağrı
Benimde burnum epeydir cok kuru, kanli sumukte geliyor. Surekli aciyorum daha acarken tikaniyo ya. Aile hekimi kbbye git dediKızlar benim özellikle sabahları kalktığımda burnumda kurumuş kan oluyor. Sizlerde de böyle bir durum var mı? Son zamanlarda her gün oluyor. Zaten doktorum yok haftaya başka bir doktora randevum var ona danışacağım. Şu an soracağım biri yok
Evet xanım e bebekten aldım. Yarın kullanıcam bakalım memnun kalcak mıyım paylaşırım.Çok mantıklı ben de alcam canım, e bebekte buldun di mi☺
Canim ben kizimda 5 6 hastane cikisi almistim. 2 tane 10lu set 3 4 tane de 5li set. Ve hepsini kullandim cunku kizim zayifti, 2.5 ay giydi diyebilirim. Bu biraz bebege bagli.İkinciyi ve hatta üçüncüyü bekleyen güzel anneler biz çaylaklara fikir verin hele
Herkes hastane çantasına neler girsin diye soruyor. Kimse yenidoğan bebeğin toplamda kaç adet nelere ihtiyacı olduğundan bahsetmiyor. Kendi annemlere soruyorum 2 3 parça kıyafet yeter diyorlar
Ben son iki haftaya kadar bebeğime doğru düzgün hiç bişey almamıştım. Hep dedim ki 7.ay gelsin öyle başlayacağım alışverişe. Kayınvalideme ne zaman şunu alcam bunu alcam desem yok alma daha erken diyordu ama kendi alıyordubu konu beni ne kadar iyi anlaşsak da beni gıcık etmedi değil
Mesela ben beğenip de hastane çıkışı Bi türlü alamadım bana sormadan gidip almış. Neyseki çok kötü değildi de aldığı, bişey demedim gönlü kırılmasın diye. Baktım ben almasam habire alacak bugünn ebebek gittik birkaç bişey de ben aldım. Yoksa ben alamadan tamamlanacaktı tüm eksikleri babaannesi tarafından
Her neyse konumuz şu bebeğimin şuan 5 6 tane uzun kollu çıtçıtlı badisi(hani şu içe giyilenler), 2 3 tane patikli tulumu, 2 tane de alt üst takımı var.
Bunun dışında 6 aydan sonra giyebileceği beden olarak büyük şeyler aldık fiyatı uygun diye ama onları saymıyorum çünkü hemen giyemeyecek.
Yenidoğan bir bebek için bunlar az değil mi sizce debana az gibi geldi ama kayınvalidem 3 parça kıyafetle büyüyor çocuklar filan dedi. Tecrübeli annelerin yorumlarını merak ediyorum. Aynı aylarda doğum yapacağız kaç parça neler olması gerek günlük kıyafet için sizce
Ben de bazen kalktığımda baskı hissediyoumBana da wc deykn aynısı oluyor, ağrı gibi değil benimki bi baskı hissediyorum. Senin biraz daha degşikmiş çok rahatsizsan doktoruna tekrar görün bence cnm.
Ben çok kararsızım okul açılınca 34 hafta oluyor 8 hafta izinle mayıs ortası oluyor kalanını rapor alsam diyorum bilemedim37. Haftama kadar çalışmayı düşünüyordum ama dün vazgeçtim. Dün okulda başım döndü, tuvalette zorlandım, tenefüste çocuklar itiyorlar falan gözüm korktu. Tam karne günü 32+0 oluyorum. Ya o gün ya da 2. Dönemin başında raporumu alırım. Evimde otururum. 2 buçuk hafta sonra ev hanımıyım.
Okulun rahatsa olabilir. Benim öğrenciler biraz haylaz. Merdivenlerde itilip kakılıyoruz.Ben çok kararsızım okul açılınca 34 hafta oluyor 8 hafta izinle mayıs ortası oluyor kalanını rapor alsam diyorum bilemedim
Cok ayakta kalınca oluyo bende canım 1 aydır ama yatarken anlıyorum daha cok yerımden kalkamıyorum öyle bı yorgunlukta agrıyor tam alt kemıklerim sagdan sola dönerken veya yataktan kalkarken fena oluyo evde cok iş vs yaptıysamKimsede yok mu bu ağrı
1 ayA yakin benzer durum bendede var. Benimki kurumus degil. Her sabah peceteye sümkürürken kanli geliyor. Gün boyunca burnum aksada bir daha gelmiyor. Bende doktoruma sorucam ama randevuma 1 hafta var daha.Kızlar benim özellikle sabahları kalktığımda burnumda kurumuş kan oluyor. Sizlerde de böyle bir durum var mı? Son zamanlarda her gün oluyor. Zaten doktorum yok haftaya başka bir doktora randevum var ona danışacağım. Şu an soracağım biri yok
10 taneye yakin patikli tulumu var. En rahat onlar oluyor. Birisi kucaklasa bile beli acilma derdi yok. Alt üst takim olarak 3-4 tane var.İkinciyi ve hatta üçüncüyü bekleyen güzel anneler biz çaylaklara fikir verin hele
Herkes hastane çantasına neler girsin diye soruyor. Kimse yenidoğan bebeğin toplamda kaç adet nelere ihtiyacı olduğundan bahsetmiyor. Kendi annemlere soruyorum 2 3 parça kıyafet yeter diyorlar
Ben son iki haftaya kadar bebeğime doğru düzgün hiç bişey almamıştım. Hep dedim ki 7.ay gelsin öyle başlayacağım alışverişe. Kayınvalideme ne zaman şunu alcam bunu alcam desem yok alma daha erken diyordu ama kendi alıyordubu konu beni ne kadar iyi anlaşsak da beni gıcık etmedi değil
Mesela ben beğenip de hastane çıkışı Bi türlü alamadım bana sormadan gidip almış. Neyseki çok kötü değildi de aldığı, bişey demedim gönlü kırılmasın diye. Baktım ben almasam habire alacak bugünn ebebek gittik birkaç bişey de ben aldım. Yoksa ben alamadan tamamlanacaktı tüm eksikleri babaannesi tarafından
Her neyse konumuz şu bebeğimin şuan 5 6 tane uzun kollu çıtçıtlı badisi(hani şu içe giyilenler), 2 3 tane patikli tulumu, 2 tane de alt üst takımı var.
Bunun dışında 6 aydan sonra giyebileceği beden olarak büyük şeyler aldık fiyatı uygun diye ama onları saymıyorum çünkü hemen giyemeyecek.
Yenidoğan bir bebek için bunlar az değil mi sizce debana az gibi geldi ama kayınvalidem 3 parça kıyafetle büyüyor çocuklar filan dedi. Tecrübeli annelerin yorumlarını merak ediyorum. Aynı aylarda doğum yapacağız kaç parça neler olması gerek günlük kıyafet için sizce
Kizlar şey sorucam
Biz bebişlerimizin kiyafetlerini yikayip utulicez ya eldemi yoksa makinadami. Annem elde yika deyip duruyor. Suya batir bi kac çitile mikrobu ciksa yeter zaten temiz onlar diyo. Napcam kararsiz kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?