2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim 32 haftaya sonra ara tatile az kaldı. Bekleyeceğim 37e kadar inşallah ama alttan ağrım oldu

Tamam az kıyafetle büyüyor ama ilk zamanlarda sık banyo yaptırılıyor birde bebeğin kusma ve alttan kaçırma durumları derken baya kıyafet kullanılıyor. Zaman kısa olup kıyefet çeşiti çok kullanılıyor. Hatta 1 ayda belki bir daha giymeyecek. Ya 2.ye saklayacaksın ya ihtiyacı olan birine vereceksin başka çaresi yok

Çatı ağrısı nasıl bir ağrı kızlar acaba bendeki ağrı çatı ağrısı olabilir mi?

Yeni yila hepimiz saglik mutluluk huzur ve bollll sevginin oldugu, hayirli islerle gunlerimizin gececegi... mutlu insanlarla cepecevre etrafimizi saran bir yil olsun Benim minnaklarin kontrolu vardi... biri 1800-1670 ciktilar ve sagliklari yerinde cok sukur Progestan ilaci kesti... magnezyum diasporali gunde ikiye cikardi.. kontolu 2 haftaya indirdi... bizler cok iyiyiz ama kizlarr cok agirlastim ya aksama dogru yiyip yiyip en son bir siskinlik oluyorr anlatamam... Allah yardimcimiz olsun Bizlerrr cok guzel bir aksam gecirdik ama tv de pek bisi yoktu... nerde o eski canli orogramlar yilbasi ozel programlar cekirdek citlattimiz zamanlar ... heyy gidi yasim 31 ama cocuklugum daha guzeldi valla .. babanne dede amcalar halalar bir yerde neys optum Hepinizi

Benim 32 haftaya sonra ara tatile az kaldı. Bekleyeceğim 37e kadar inşallah ama alttan ağrım oldu
Benim evdeki kuzu da biraz hassaslaştı bu aralar. Eve geldikten sonra hiç dinlenemiyorum. Onunla ilgileniyorum, haliyle zorlanmaya başladım. Benim de karnımın alt tarafı ve vajina bölgem ağrımaya başladı. Umarım 37 ye kadar çalışabilirsin.

Evet ya. Ben kac gece islak buldum bebegi. İlk zamanlar ciste kakada cok cabuk siziyor neden bilmem

Hamile kitabında benlerinizde artış olabilir diyordu ama et benine ait bir şey görmedim bende bilmiyorum canım.doğumdan sonra cildiyeye giderim artık napalım
Valla cok uzarlarsa bende yaktiririm. Cunku cok rahatsiz oluyorum. Bide bende uyurken salya artisi cok fazla bu ara. Nefret ettigim tum seyler beni buluyo

Senin kayınvaliden benimkinin ruh ikiziymiş arkadaşım seni çok iyi anlıyorum Benim de ilk gebeliğim kuzum da benim 2 tane hastane çıkışım var şimdi 4 tane felan da 5 li takımım var 2 tane alt üst takım var, ben 5-6 tane uzun kollu ve yarım kollu çıtçıtlı tulum alayım diyorum, 2 tane daha 0-3 aylık alt üst takım alırım 3-4 tane de tulum almayı düşünüyorum yetmezse alırız bakalım bir de 10 tane felan çorap daha alırım şuanda 7 tane var

Ilk gebeligim ama yegenlerden tecrübeli olduğum icin hastane çıkışlarini bile 0-3 aldim 0-1 alma hic bişeyi buyuk olsun ilk doğduğunda boşver 1 2 haftaya topluyorlar daha da giyilmiyo 0-1 olanlar
Aldıklarıma gelince 1 tane 10lu hastane çıkışı var 2 tane 5li takimi var bunların içinde zibinlari eldivenleri bereleri ve onlukleri de var bunların haricinde 2 tane tulum aldim bu saydıklarım hep 0-3 yani ilk dogdugunda giyebileceği 3 takim 2 tulumu var canım 2 tane ayakli pijamasi 5 tane de sadece zibini var. 1 penye yelek 3 orgu yelegi var. battaniye 3 muslin 1 nohutlu 2 tane penye 1 tane pazem 1 tane de en kalin bizim.battaniyelerimiz gibi var bunlar yenidogdugunda ideal.diye düşünüyorum bunlarin disinda 3 6 ve 6 9 aldıklarımda var tabi. coraplari biraz abartmisim görünce dayanamamisim 15 cift almisim 3 lu 2li derken neyseki 8 tanesini büyük almisim benim aldiklarim ve goruslerim bunlar bence en az 5 takim yada tulum gerekli küçük olarak

Canim bence.daha takım alma 8 takimin olmus toplamda bence yeterli bebisin iri olursa giydiremezsin 0-3 ü onun yerins 3-6 al büyüdükçe giydirirsin. Tulumuda cok tatlı oluyor diye 2 tane 0-3 al bence 2sinide 3-6 alirsin giyemez bebis o kadar kiyafeti annesi

Ay canım benim çok teşekkür ederim haklısın yetmedikçe alınır iyi ki yazdın vallaİnsan ilk hamileliğinde sudan çıkmış balık gibi oluyor ya da ben öyle oldum bilemedim

Canım ben de öğretmenim ben de 37 ye kadar çalışırım diyodum dün sınıfta kaburga ağrımdan duramadım oturuyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor izin aldım üstüne bir de öksürük bugün Raporluydum antibiyotiğe başladım öğrencilerim hasta bana da geçti ben de 32 de çalışır raporu alicam tatil bitisi çalışamaz alicam benim 3. Bu. Ilk 2 sinde37 ye kadar çalıştım ama bundaartık dayanamiycam senle günlerimizde yakın benim 12 mart senin 13 Allah hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin

Bnde kiyamiyorum ayri yatrmaya hala emzirmeyi kendim biraktirdim diye suçlaniyorum gelip iki elini boynuma doluyor canım canimm diye diye uyuyor bn onu canim diye sevdiğim için al8smis gecede kalkip sariliyor ben hastanedeyken nasil uyur onu dusunuyorum hepp

Üzülme canım. Senin yeni memeden kestiğini hatırlıyorum. Onun verdiği psikoloji o. Ben de 21 aylıkta sütten kestim ama kızım mı zorlandı yoksa ben mi emin değilim ☺ Banyoda lavaboda saatlerce ağladığımı biliyorum.. Nasıl kızım isterken ben vermiyorum diye.. Bu hissettiğin çok çok doğal canım biraz zaman tanı kendine. Bu arada ben de düşünüyorum inşallah sorunsuz sıkıntısız dogumlarımızı yapalım da, acaba kızımı hastanede yanımda kalsa sorun ederler mi ki? Müsade etmezlerse de mecbur idare edeceğiz artık. Allah hepimize yar ve yardımcı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…