- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Tamam canım bekliyorum paylaşımınıEvet xanım e bebekten aldım. Yarın kullanıcam bakalım memnun kalcak mıyım paylaşırım.
Benim 32 haftaya sonra ara tatile az kaldı. Bekleyeceğim 37e kadar inşallah ama alttan ağrım oldu37. Haftama kadar çalışmayı düşünüyordum ama dün vazgeçtim. Dün okulda başım döndü, tuvalette zorlandım, tenefüste çocuklar itiyorlar falan gözüm korktu. Tam karne günü 32+0 oluyorum. Ya o gün ya da 2. Dönemin başında raporumu alırım. Evimde otururum. 2 buçuk hafta sonra ev hanımıyım.
Tamam az kıyafetle büyüyor ama ilk zamanlarda sık banyo yaptırılıyor birde bebeğin kusma ve alttan kaçırma durumları derken baya kıyafet kullanılıyor. Zaman kısa olup kıyefet çeşiti çok kullanılıyor. Hatta 1 ayda belki bir daha giymeyecek. Ya 2.ye saklayacaksın ya ihtiyacı olan birine vereceksin başka çaresi yokİkinciyi ve hatta üçüncüyü bekleyen güzel anneler biz çaylaklara fikir verin hele
Herkes hastane çantasına neler girsin diye soruyor. Kimse yenidoğan bebeğin toplamda kaç adet nelere ihtiyacı olduğundan bahsetmiyor. Kendi annemlere soruyorum 2 3 parça kıyafet yeter diyorlar
Ben son iki haftaya kadar bebeğime doğru düzgün hiç bişey almamıştım. Hep dedim ki 7.ay gelsin öyle başlayacağım alışverişe. Kayınvalideme ne zaman şunu alcam bunu alcam desem yok alma daha erken diyordu ama kendi alıyordubu konu beni ne kadar iyi anlaşsak da beni gıcık etmedi değil
Mesela ben beğenip de hastane çıkışı Bi türlü alamadım bana sormadan gidip almış. Neyseki çok kötü değildi de aldığı, bişey demedim gönlü kırılmasın diye. Baktım ben almasam habire alacak bugünn ebebek gittik birkaç bişey de ben aldım. Yoksa ben alamadan tamamlanacaktı tüm eksikleri babaannesi tarafından
Her neyse konumuz şu bebeğimin şuan 5 6 tane uzun kollu çıtçıtlı badisi(hani şu içe giyilenler), 2 3 tane patikli tulumu, 2 tane de alt üst takımı var.
Bunun dışında 6 aydan sonra giyebileceği beden olarak büyük şeyler aldık fiyatı uygun diye ama onları saymıyorum çünkü hemen giyemeyecek.
Yenidoğan bir bebek için bunlar az değil mi sizce debana az gibi geldi ama kayınvalidem 3 parça kıyafetle büyüyor çocuklar filan dedi. Tecrübeli annelerin yorumlarını merak ediyorum. Aynı aylarda doğum yapacağız kaç parça neler olması gerek günlük kıyafet için sizce
Benim evdeki kuzu da biraz hassaslaştı bu aralar. Eve geldikten sonra hiç dinlenemiyorum. Onunla ilgileniyorum, haliyle zorlanmaya başladım. Benim de karnımın alt tarafı ve vajina bölgem ağrımaya başladı. Umarım 37 ye kadar çalışabilirsin.Benim 32 haftaya sonra ara tatile az kaldı. Bekleyeceğim 37e kadar inşallah ama alttan ağrım oldu
Hamile kitabında benlerinizde artış olabilir diyordu ama et benine ait bir şey görmedim bende bilmiyorum canım.doğumdan sonra cildiyeye giderim artık napalımAy canim bende de et ben var. Hem boynumda hemde gobegimde. Nefret ederim ustelik neden olurmuş bu
Evet ya. Ben kac gece islak buldum bebegi. İlk zamanlar ciste kakada cok cabuk siziyor neden bilmemTamam az kıyafetle büyüyor ama ilk zamanlarda sık banyo yaptırılıyor birde bebeğin kusma ve alttan kaçırma durumları derken baya kıyafet kullanılıyor. Zaman kısa olup kıyefet çeşiti çok kullanılıyor. Hatta 1 ayda belki bir daha giymeyecek. Ya 2.ye saklayacaksın ya ihtiyacı olan birine vereceksin başka çaresi yok
Valla cok uzarlarsa bende yaktiririm. Cunku cok rahatsiz oluyorum. Bide bende uyurken salya artisi cok fazla bu ara. Nefret ettigim tum seyler beni buluyoHamile kitabında benlerinizde artış olabilir diyordu ama et benine ait bir şey görmedim bende bilmiyorum canım.doğumdan sonra cildiyeye giderim artık napalım
Senin kayınvaliden benimkinin ruh ikiziymiş arkadaşım seni çok iyi anlıyorumİkinciyi ve hatta üçüncüyü bekleyen güzel anneler biz çaylaklara fikir verin hele
Herkes hastane çantasına neler girsin diye soruyor. Kimse yenidoğan bebeğin toplamda kaç adet nelere ihtiyacı olduğundan bahsetmiyor. Kendi annemlere soruyorum 2 3 parça kıyafet yeter diyorlar
Ben son iki haftaya kadar bebeğime doğru düzgün hiç bişey almamıştım. Hep dedim ki 7.ay gelsin öyle başlayacağım alışverişe. Kayınvalideme ne zaman şunu alcam bunu alcam desem yok alma daha erken diyordu ama kendi alıyordubu konu beni ne kadar iyi anlaşsak da beni gıcık etmedi değil
Mesela ben beğenip de hastane çıkışı Bi türlü alamadım bana sormadan gidip almış. Neyseki çok kötü değildi de aldığı, bişey demedim gönlü kırılmasın diye. Baktım ben almasam habire alacak bugünn ebebek gittik birkaç bişey de ben aldım. Yoksa ben alamadan tamamlanacaktı tüm eksikleri babaannesi tarafından
Her neyse konumuz şu bebeğimin şuan 5 6 tane uzun kollu çıtçıtlı badisi(hani şu içe giyilenler), 2 3 tane patikli tulumu, 2 tane de alt üst takımı var.
Bunun dışında 6 aydan sonra giyebileceği beden olarak büyük şeyler aldık fiyatı uygun diye ama onları saymıyorum çünkü hemen giyemeyecek.
Yenidoğan bir bebek için bunlar az değil mi sizce debana az gibi geldi ama kayınvalidem 3 parça kıyafetle büyüyor çocuklar filan dedi. Tecrübeli annelerin yorumlarını merak ediyorum. Aynı aylarda doğum yapacağız kaç parça neler olması gerek günlük kıyafet için sizce
Ilk gebeligim ama yegenlerden tecrübeli olduğum icin hastane çıkışlarini bile 0-3 aldim 0-1 alma hic bişeyi buyuk olsun ilk doğduğunda boşver 1 2 haftaya topluyorlar daha da giyilmiyo 0-1 olanlarİkinciyi ve hatta üçüncüyü bekleyen güzel anneler biz çaylaklara fikir verin hele
Canim bence.daha takım alma 8 takimin olmus toplamda bence yeterli bebisin iri olursa giydiremezsin 0-3 ü onun yerins 3-6 al büyüdükçe giydirirsin. Tulumuda cok tatlı oluyor diye 2 tane 0-3 al bence 2sinide 3-6 alirsin giyemez bebis o kadar kiyafeti annesiSenin kayınvaliden benimkinin ruh ikiziymiş arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ☺ Benim de ilk gebeliğim kuzum da benim 2 tane hastane çıkışım var şimdi 4 tane felan da 5 li takımım var 2 tane alt üst takım var, ben 5-6 tane uzun kollu ve yarım kollu çıtçıtlı tulum alayım diyorum, 2 tane daha 0-3 aylık alt üst takım alırım 3-4 tane de tulum almayı düşünüyorum yetmezse alırız bakalım bir de 10 tane felan çorap daha alırım şuanda 7 tane var
Valla cok iyi yapmışsın ben yıkadim.bikere bi çorap kapiya sikisiyor bi eldiven sürekli makineyi durdurup icine attim.bende alacam aklimdaBen file aldım minnak çoraplar makinaya kaçmasın diye.
Ay canım benim çok teşekkür ederim haklısın yetmedikçe alınır iyi ki yazdın vallaCanim bence.daha takım alma 8 takimin olmus toplamda bence yeterli bebisin iri olursa giydiremezsin 0-3 ü onun yerins 3-6 al büyüdükçe giydirirsin. Tulumuda cok tatlı oluyor diye 2 tane 0-3 al bence 2sinide 3-6 alirsin giyemez bebis o kadar kiyafeti annesi
Canım ben de öğretmenim ben de 37 ye kadar çalışırım diyodum dün sınıfta kaburga ağrımdan duramadım oturuyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor izin aldım üstüne bir de öksürük bugün Raporluydum antibiyotiğe başladım öğrencilerim hasta bana da geçti ben de 32 de çalışır raporu alicam tatil bitisi çalışamaz alicam benim 3. Bu. Ilk 2 sinde37 ye kadar çalıştım ama bundaartık dayanamiycam senle günlerimizde yakın benim 12 mart senin 13 Allah hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin37. Haftama kadar çalışmayı düşünüyordum ama dün vazgeçtim. Dün okulda başım döndü, tuvalette zorlandım, tenefüste çocuklar itiyorlar falan gözüm korktu. Tam karne günü 32+0 oluyorum. Ya o gün ya da 2. Dönemin başında raporumu alırım. Evimde otururum. 2 buçuk hafta sonra ev hanımıyım.
sen yine ayri yataklarda oldugndan daha kolay bizim ortamizda direk
Bana gun almak icin cok erken geliyordaaa o komsunda napmis oyle bebise yazikanne karninda biraz daha duraymis
Bizim direk ortamizda kafasini gogsume koymadan uyumaz her gece annem iyi ki varsin annem seni cok seviyorum deyip ope ope uyuyornasil kiyarim o yine ortamizda kalacak artik bebek anne yani besikte napalim
Üzülme canım. Senin yeni memeden kestiğini hatırlıyorum. Onun verdiği psikoloji o. Ben de 21 aylıkta sütten kestim ama kızım mı zorlandı yoksa ben mi emin değilim ☺ Banyoda lavaboda saatlerce ağladığımı biliyorum.. Nasıl kızım isterken ben vermiyorum diye.. Bu hissettiğin çok çok doğal canım biraz zaman tanı kendine. Bu arada ben de düşünüyorum inşallah sorunsuz sıkıntısız dogumlarımızı yapalım da, acaba kızımı hastanede yanımda kalsa sorun ederler mi ki? Müsade etmezlerse de mecbur idare edeceğiz artık. Allah hepimize yar ve yardımcı olsun canımBnde kiyamiyorum ayri yatrmaya hala emzirmeyi kendim biraktirdim diye suçlaniyorum gelip iki elini boynuma doluyor canım canimm diye diye uyuyor bn onu canim diye sevdiğim için al8smis gecede kalkip sariliyor ben hastanedeyken nasil uyur onu dusunuyorum hepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?