Ya ben de duydum bazı hastaneler bebisin hastane çıkışlarını filan kendi bünyelerinden hazırlıyormuş. Ama benim doğum yaptığım hastane öyle değildi. Ben kendim götürmüştüm kızımın hastane çıkışlarını. Aslında fark etmez nasılsa hazırlıyoruz ama güzel de birşey bence. Çünkü hemşireye ne vereceğini şaşıyor insan ☺Hastane çantamı da sömestr tatilinde hazırlarım. hastane bebeğin ilk kıyafetlerini giydiriyor. Şapkasından battaniyesine kadar donatıyorlar bebişi. 3 takım, kalın battaniye vs. Götürürüm. Depend götüreceğim ama kızımda kullanamıştım. Kanamam azdı ve benim en geç iki saatte bir ped değiştirme huyum vardır. Gecelik yerine pijamada rahat etmiştim. Depend değiştirmek için işin yoksa pijamayı 1,5 - 2 saatte bir çıkarmak, kanama da az olunca mantıklı gelmemişti. Yine de çantama koyacağım, belki bunda kanamam çok olur.
Canım korkma çok normal. Benim 3-4 aydır burnumda ara ara kanama, kurumuş kan, kanlı mukus gibi şeyler oluyor. Doğum yaptıktan sonra geçiyor. Hormonlardan sanırım. Burnumuzdaki kılcal damarlar çok hassaslaşıyormuş. Tabi ki kontrolünde yine doktora da sor ki için rahat etsinKızlar benim özellikle sabahları kalktığımda burnumda kurumuş kan oluyor. Sizlerde de böyle bir durum var mı? Son zamanlarda her gün oluyor. Zaten doktorum yok haftaya başka bir doktora randevum var ona danışacağım. Şu an soracağım biri yok
Bnde kiyamiyorum ayri yatrmaya hala emzirmeyi kendim biraktirdim diye suçlaniyorum gelip iki elini boynuma doluyor canım canimm diye diye uyuyor bn onu canim diye sevdiğim için al8smis gecede kalkip sariliyor ben hastanedeyken nasil uyur onu dusunuyorum hepp
Bende lavabodan dolayı kalkmadım, kabus gördüm korkudan uyandım.Off ben bu sefer lavabodan dolayi kalkmadim 3 gecedir soluma yattigim zaman bir sure sonra bir bas agrisi bir zonklamayla uyaniyorum ki anlatamam dusun uykudan uyandiriyor. Bir bakiyorum ki agridan istemsizce duz yatmisim ne yapicam neden boyle oluyor bilmiyorum o zonklama sonra gun boyu ara ara devam ediyor
Hayir olsun insallaahh, hormonlardan dolayi boyle ruyalar normalmis kuzum.. bir su ic rahatla ki minnoslarinda rahatlasinBende lavabodan dolayı kalkmadım, kabus gördüm korkudan uyandım.
Bebislerim iyidir inşallah, şimdi onlarda gerilmistir.
Off ben bu sefer lavabodan dolayi kalkmadim 3 gecedir soluma yattigim zaman bir sure sonra bir bas agrisi bir zonklamayla uyaniyorum ki anlatamam dusun uykudan uyandiriyor. Bir bakiyorum ki agridan istemsizce duz yatmisim ne yapicam neden boyle oluyor bilmiyorum o zonklama sonra gun boyu ara ara devam ediyor
İnternette hep böyle saçma şeyler yazıyor zaten. Çok sidettli oluyor demişsin yinede bi doktora görün derim, seni uykudan uyandıracak kadarmiş.Internete gore %90 beyin tumoruymusum tovbe tovbee yemin ederim internete bisey yazinca herseyin en kotusu cikiyor acik acik oleceksin yaziyor
Masallah canim her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Progestan kullanmaktan bıktım bende, tuhafta bi kokusu var. bebislerin kilosu da gayet iyiymiş. doğum konusunda doktor tarih verdimi?Yeni yila hepimiz saglik mutluluk huzur ve bollll sevginin oldugu, hayirli islerle gunlerimizin gececegi... mutlu insanlarla cepecevre etrafimizi saran bir yil olsunBenim minnaklarin kontrolu vardi... biri 1800-1670 ciktilar ve sagliklari yerinde cok sukur Progestan ilaci kesti... magnezyum diasporali gunde ikiye cikardi.. kontolu 2 haftaya indirdi... bizler cok iyiyiz ama kizlarr cok agirlastim ya aksama dogru yiyip yiyip en son bir siskinlik oluyorr anlatamam... Allah yardimcimiz olsun Bizlerrr cok guzel bir aksam gecirdik ama tv de pek bisi yoktu... nerde o eski canli orogramlar yilbasi ozel programlar cekirdek citlattimiz zamanlar ... heyy gidi yasim 31 ama cocuklugum daha guzeldi valla .. babanne dede amcalar halalar bir yerde neys optum Hepinizi
İnternette hep böyle saçma şeyler yazıyor zaten. Çok sidettli oluyor demişsin yinede bi doktora görün derim, seni uykudan uyandıracak kadarmiş.
Günaydın kızlar ben bu gece bi 3-4 nöbetine kalktım ama uyuyum diye nete girmedim şimdide yedide uyandımOff ben bu sefer lavabodan dolayi kalkmadim 3 gecedir soluma yattigim zaman bir sure sonra bir bas agrisi bir zonklamayla uyaniyorum ki anlatamam dusun uykudan uyandiriyor. Bir bakiyorum ki agridan istemsizce duz yatmisim ne yapicam neden boyle oluyor bilmiyorum o zonklama sonra gun boyu ara ara devam ediyor
Geçmiş olsun. Sınıflardaki havasızlık da mahvediyor. Pencere açsak yakınındaki çocuk üşüyor. Açmasak hastalık mikropları havada uçuşuyor. Her türlü zor. Ben de zorluğunu iki gündür iyice hissediyorum.Canım ben de öğretmenim ben de 37 ye kadar çalışırım diyodum dün sınıfta kaburga ağrımdan duramadım oturuyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor izin aldım üstüne bir de öksürük bugün Raporluydum antibiyotiğe başladım öğrencilerim hasta bana da geçti ben de 32 de çalışır raporu alicam tatil bitisi çalışamaz alicam benim 3. Bu. Ilk 2 sinde37 ye kadar çalıştım ama bundaartık dayanamiycam senle günlerimizde yakın benim 12 mart senin 13 Allah hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin
En tehlikeli bebanne tipi asiri sahipleniciİkinciyi ve hatta üçüncüyü bekleyen güzel anneler biz çaylaklara fikir verin hele
Herkes hastane çantasına neler girsin diye soruyor. Kimse yenidoğan bebeğin toplamda kaç adet nelere ihtiyacı olduğundan bahsetmiyor. Kendi annemlere soruyorum 2 3 parça kıyafet yeter diyorlar
Ben son iki haftaya kadar bebeğime doğru düzgün hiç bişey almamıştım. Hep dedim ki 7.ay gelsin öyle başlayacağım alışverişe. Kayınvalideme ne zaman şunu alcam bunu alcam desem yok alma daha erken diyordu ama kendi alıyordubu konu beni ne kadar iyi anlaşsak da beni gıcık etmedi değil
Mesela ben beğenip de hastane çıkışı Bi türlü alamadım bana sormadan gidip almış. Neyseki çok kötü değildi de aldığı, bişey demedim gönlü kırılmasın diye. Baktım ben almasam habire alacak bugünn ebebek gittik birkaç bişey de ben aldım. Yoksa ben alamadan tamamlanacaktı tüm eksikleri babaannesi tarafından
Her neyse konumuz şu bebeğimin şuan 5 6 tane uzun kollu çıtçıtlı badisi(hani şu içe giyilenler), 2 3 tane patikli tulumu, 2 tane de alt üst takımı var.
Bunun dışında 6 aydan sonra giyebileceği beden olarak büyük şeyler aldık fiyatı uygun diye ama onları saymıyorum çünkü hemen giyemeyecek.
Yenidoğan bir bebek için bunlar az değil mi sizce debana az gibi geldi ama kayınvalidem 3 parça kıyafetle büyüyor çocuklar filan dedi. Tecrübeli annelerin yorumlarını merak ediyorum. Aynı aylarda doğum yapacağız kaç parça neler olması gerek günlük kıyafet için sizce
Evet iyi oluyor. Tulumunu zıbınını falan giydiriyorlar. Doğum telaşında bir de onunla uğraşmıyorsun.Ya ben de duydum bazı hastaneler bebisin hastane çıkışlarını filan kendi bünyelerinden hazırlıyormuş. Ama benim doğum yaptığım hastane öyle değildi. Ben kendim götürmüştüm kızımın hastane çıkışlarını. Aslında fark etmez nasılsa hazırlıyoruz ama güzel de birşey bence. Çünkü hemşireye ne vereceğini şaşıyor insan ☺
Masallah canim harika buyumuslerYeni yila hepimiz saglik mutluluk huzur ve bollll sevginin oldugu, hayirli islerle gunlerimizin gececegi... mutlu insanlarla cepecevre etrafimizi saran bir yil olsunBenim minnaklarin kontrolu vardi... biri 1800-1670 ciktilar ve sagliklari yerinde cok sukur Progestan ilaci kesti... magnezyum diasporali gunde ikiye cikardi.. kontolu 2 haftaya indirdi... bizler cok iyiyiz ama kizlarr cok agirlastim ya aksama dogru yiyip yiyip en son bir siskinlik oluyorr anlatamam... Allah yardimcimiz olsun Bizlerrr cok guzel bir aksam gecirdik ama tv de pek bisi yoktu... nerde o eski canli orogramlar yilbasi ozel programlar cekirdek citlattimiz zamanlar ... heyy gidi yasim 31 ama cocuklugum daha guzeldi valla .. babanne dede amcalar halalar bir yerde neys optum Hepinizi
Okdr coraba gerek yok cnm kirlnemiyor bile hep miss kokuyor o coraplar☺☺☺ buyudikce alin valla ziyan oluyor . Hevesini anliyorum ama daha gercekci olmakda lazim nacizane tavsiyemSenin kayınvaliden benimkinin ruh ikiziymiş arkadaşım seni çok iyi anlıyorumBenim de ilk gebeliğim kuzum da benim 2 tane hastane çıkışım var şimdi 4 tane felan da 5 li takımım var 2 tane alt üst takım var, ben 5-6 tane uzun kollu ve yarım kollu çıtçıtlı tulum alayım diyorum, 2 tane daha 0-3 aylık alt üst takım alırım 3-4 tane de tulum almayı düşünüyorum yetmezse alırız bakalım bir de 10 tane felan çorap daha alırım şuanda 7 tane var
Cati agrisi ben kac 20.haftadan beri cekiyorim canim nomal diyor dr. Kiizmdada vardi zaten erken haftalardan beri.yatakda saga sola donmek olum gibi agriyor ve aciyor pelvik bolgem. Yataga yatip kalkarkende ayni sekilde aci ve agri karisimi hissediyorum. Yorulumca yururkende cok fazla agri aci oluyor. 2gundirde kalca agrisida eklendi benim bu duruma cok senlikli bir belaltiÇatı ağrısı nasıl bir ağrı kızlar acaba bendeki ağrı çatı ağrısı olabilir mi?
Ayy ben bugun ne guzel uyudum yaaUyudunuzmuuu???
Tavsiyeleriniz çok önemli canım benim çok teşekkür ederimOkdr coraba gerek yok cnm kirlnemiyor bile hep miss kokuyor o coraplar☺☺☺ buyudikce alin valla ziyan oluyor . Hevesini anliyorum ama daha gercekci olmakda lazim nacizane tavsiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?