2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya ben de duydum bazı hastaneler bebisin hastane çıkışlarını filan kendi bünyelerinden hazırlıyormuş. Ama benim doğum yaptığım hastane öyle değildi. Ben kendim götürmüştüm kızımın hastane çıkışlarını. Aslında fark etmez nasılsa hazırlıyoruz ama güzel de birşey bence. Çünkü hemşireye ne vereceğini şaşıyor insan ☺

Canım korkma çok normal. Benim 3-4 aydır burnumda ara ara kanama, kurumuş kan, kanlı mukus gibi şeyler oluyor. Doğum yaptıktan sonra geçiyor. Hormonlardan sanırım. Burnumuzdaki kılcal damarlar çok hassaslaşıyormuş. Tabi ki kontrolünde yine doktora da sor ki için rahat etsin

Oyy memeden biraktirmada insani cok etkiliyor off bu cocuklar.. kuzum ben hastaneye goturucem kizimi 2 gece kalicaz 2 gecede yanimda olacak evde birakmayi dusunmuyorum. Ama yinede sarilarak uyudugu icin dedigin gibi ameliyatim iyilesene kadar ne yapacak kuzum oooff offf

Lavaboya kalkıp uyuyamayanlarda bugün ben de varım Demirrrrr

Off ben bu sefer lavabodan dolayi kalkmadim 3 gecedir soluma yattigim zaman bir sure sonra bir bas agrisi bir zonklamayla uyaniyorum ki anlatamam dusun uykudan uyandiriyor. Bir bakiyorum ki agridan istemsizce duz yatmisim ne yapicam neden boyle oluyor bilmiyorum o zonklama sonra gun boyu ara ara devam ediyor

Bende lavabodan dolayı kalkmadım, kabus gördüm korkudan uyandım.
Bebislerim iyidir inşallah, şimdi onlarda gerilmistir.

Bende lavabodan dolayı kalkmadım, kabus gördüm korkudan uyandım.
Bebislerim iyidir inşallah, şimdi onlarda gerilmistir.
Hayir olsun insallaahh, hormonlardan dolayi boyle ruyalar normalmis kuzum.. bir su ic rahatla ki minnoslarinda rahatlasin

Reactions: Eva

Internete gore %90 beyin tumoruymusum tovbe tovbee yemin ederim internete bisey yazinca herseyin en kotusu cikiyor acik acik oleceksin yaziyor

Internete gore %90 beyin tumoruymusum tovbe tovbee yemin ederim internete bisey yazinca herseyin en kotusu cikiyor acik acik oleceksin yaziyor
İnternette hep böyle saçma şeyler yazıyor zaten. Çok sidettli oluyor demişsin yinede bi doktora görün derim, seni uykudan uyandıracak kadarmiş.

Masallah canim her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Progestan kullanmaktan bıktım bende, tuhafta bi kokusu var. bebislerin kilosu da gayet iyiymiş. doğum konusunda doktor tarih verdimi?

Lavaboya kalkıp uyuyamayanlarda bugün ben de varım Demirrrrr
Günaydın kızlar ben bu gece bi 3-4 nöbetine kalktım ama uyuyum diye nete girmedim şimdide yedide uyandım
E Ekyzdn03 hamileliğin başında bana da olmuştu böyle basınç gibi zonklama ama sonra geçti. Sen yine de dr a git kafan rahatlar canım. Tansiyonuna da bi bak belki ondandır. Geçmiş olsun.
Bende de bir sol kaburga ağrısı var anlatamam. Gündüz rahmim ağrıyordu. Gece kaburga ağrısı başladı ve bu gece sürekli acıyla uyandım. Bu seferde rahmim ağrımıyor. Allahım bu son aylar böyle geçecek herhalde ağrı sızı bugünümüze şükür
A Altibirlik61 vallahi bravo gece dörde kadar oturmuşsun ben 01.00 da yattım

Geçmiş olsun. Sınıflardaki havasızlık da mahvediyor. Pencere açsak yakınındaki çocuk üşüyor. Açmasak hastalık mikropları havada uçuşuyor. Her türlü zor. Ben de zorluğunu iki gündür iyice hissediyorum.

En tehlikeli bebanne tipi asiri sahiplenici bizimkide oyle . Canim bemce az benim 2.bebegim 12 takim aldim tulumlarla birlikte. Evet cabuk buyuorlar ama 3 parcaylada deil yani o devri geceli coook olduu . Ayakli tulum veya takim cok onermem ayaklari buyuk olirsa giyemiyorlar (kizimda yasadim bir dunua bosa gitti hevesimi alamadim ) oglum olucak ins. Ona fazla tulum ve ayaklari kapali cok aldim bir hast cikisinin bar 2de ekstradan tulum var 3 tane yani geriside 2 tane ayakli takim digerleri normal paca . 6 tane yeni corap aldim bir kac tanede ablasimdan pembeee olmayan corap . Zibin bemde cok hem abladan kalma hemde baya aldim 25 tame belki daha fazla ama soule soylim uenindogamdan 1 yasa kdr boy boy yani. Hastane cantasina hast cikisini oldugu gibi koyucam eksrra 1 rulum 1 pijama takimi koycam 2 yedek zibin koycam 10 tame bez 3 agiz mendili. Manuel sut pompasi minik biberon humananin sut cayi plastik bardak kasik su isitici atistirmalik biskuvi cikolata. Ped 4adet koyu renk camasir 2 takim pijama hirka. Kirlileri koymak in bez bi cantam var onu koyucam. El havlusu yedek battaniye alt acma ortusu .gogus ucu kremi . Aklima gelenler bunlar ayy heyecanlandim bee

Evet iyi oluyor. Tulumunu zıbınını falan giydiriyorlar. Doğum telaşında bir de onunla uğraşmıyorsun.

Masallah canim harika buyumusler . Progestani erken kesmemismi ? Bem kizimda 34e kdr kullandim. Bunda kullanmiuorum ama haftada 1 kere yarim doz igne oluyorum 36ua kdar planlanmisti ama. Bem 35te son ignemi olucam insallah . Her dr farkli bakiyor bu islere emin oldum

Okdr coraba gerek yok cnm kirlnemiyor bile hep miss kokuyor o coraplar☺☺☺ buyudikce alin valla ziyan oluyor . Hevesini anliyorum ama daha gercekci olmakda lazim nacizane tavsiyem

Çatı ağrısı nasıl bir ağrı kızlar acaba bendeki ağrı çatı ağrısı olabilir mi?
Cati agrisi ben kac 20.haftadan beri cekiyorim canim nomal diyor dr. Kiizmdada vardi zaten erken haftalardan beri.yatakda saga sola donmek olum gibi agriyor ve aciyor pelvik bolgem. Yataga yatip kalkarkende ayni sekilde aci ve agri karisimi hissediyorum. Yorulumca yururkende cok fazla agri aci oluyor. 2gundirde kalca agrisida eklendi benim bu duruma cok senlikli bir belalti

Okdr coraba gerek yok cnm kirlnemiyor bile hep miss kokuyor o coraplar☺☺☺ buyudikce alin valla ziyan oluyor . Hevesini anliyorum ama daha gercekci olmakda lazim nacizane tavsiyem
Tavsiyeleriniz çok önemli canım benim çok teşekkür ederimÖyleyse 3 tane daha alayım tamamdır 10a tamamlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…