2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Antibiyotigi verirse de guvenle ic canim. Sikinti olmaz,kendi savunma sistemleri var artik problem olmaz.
Monurol candir
Maya dedigin nedir ki onu bilmiyorum bende hic
Mantar çıktı canım enfeksiyonla birlikte dün gece içtim bakalım fayda etmiştir inşallah

Yaaaaa harikaa yerim ben bunları yaa ay duygulandım sanırım ağliciiiim

günaydın ...
geçmiş olsun canım benimde aynı şekildeydi ama ben gün içindede aşırı zonklama ve ağrı yaşıyordum geçen hafta emar çekildim ses dalgası varmış emarda zararı yokmuş bebeğe beyin damarlarının biri çok inceymiş o yüzden oluyormuş ıkınmak yasak belkide bu gidişle sezaryan olacak hayırlısı bir git istersen nörolojiye

Evet oylecok seviyorduki emmeyi ,amahamilelik olmasada bıraktırmayi dusunuyordum cunku kilo alimi durmustu vr her yerde hr zaman emmek istiyordu oyuna donmustu.. benim korkum hastaneyede almamalari yenidogan katindabebekler hastalik taşıyabilir diye bazi hemsireler sorun yapiyor keske kalmaya izin verseler refakatcin kim olucak gece odaya hemsire gelmiyorsa en son yanina getrse kizini? Bizimki mumkun degil onu biliyorum da kimseye izin vermiyorlar

Kızlar boğaz ağrısı ve öksürük şikayetiyle aile hekimime gittim doktorum tatilde Aile hekimi antibiyotik verdi zinnat 500 dr uma mesaj attim ama henüz dönmedi gebelikte antibiyotik kullanan var mi
Ven amoklavin kullandım bunu duymadım hiç

2020 sağlıkla mutlulukla huzurla gelsin inşallah kızlar. Hayırlısıyla vaktinde güzel ağrısız bir çırpıda doğumlar yaşatsın hepimize 2019u kimilerimiz eşlerimizle geçirdik kimilerimiz 1, 2 çocukla kimilerimiz çocuk hasretiyle ama bu yıl hepimizin evleri çocuk sesleriyle dolsun ve güzel bir aile olalım musmutlu senelere

Cok guzel olur izin veriliyorsa canim aklindada kalmaz onunda gönlü kalmaz ozelde mi olucakti dogumun ? Benim tek dileğim artik gunlerce dogum sancisiylahastanede beklememek dogumdan sonrada hemen cikmak,arkdsim yeni dogum yapti 2.olmasinaragmen 3.gun cikarttilar

Bugunlerde 2 3 günde bir bel sancısı yaşıyorum sabah yine agrıyla uyandım ne yapsam iyi gelirki
Ben de bugün ağlayarak uyandım o bel ağrısı yüzünden Allah yardımcımız olsun kızlar çok merak ediyorum bu gruptan ilk kim doğuracak

Ben de bugün ağlayarak uyandım o bel ağrısı yüzünden Allah yardımcımız olsun kızlar çok merak ediyorum bu gruptan ilk kim doğuracak
İnşallah 36 dan once kimse doğurmaz bu bel agrılarımız dogum sancısı olmasında biz daha bugun 28+0 olduk

Benim oluyor ama normal telaşlanma ben sordum. Damarlar genişliyor. Ondan dolayı oluyor sırt üstü uyumamaya çalış odanı havalandır, sigara kokusu toz vb şeyler olmasın etrafında muhtemelen sen de alerjik yapılısın benim odan biraz da

Herkese günaydın sizlere bi şey danışmak istiyorum benim 6 yaşında bi kızım var ona sarıldığımda falan dikkatimi bi şey çekti çocuğun kalbi çok hızlı atıyor sanki anne karnında belli oluyor böyle durumlar kızım da da detaylı ultrasona girmiştim sıkıntı çıkmadı benim fark ettiğim bu kalp atımının hızlı olması dışında bi belirti yok ne yapayım kardiyolojiye götürüp eko çektireyim mi ya bi şey çıkarsa korkusu da var içimde eşimde kızıyor çocuğu durduk yere hasta edeceksin diye iyi değilim evlat acısı yaşatmasın rabbim hiç kimseye

Hangi yöne yatsam o tarafım tutuluyor. Sabaha kadar yüz kez uyanıyorum. Normalde hamilelik öncesi gece 1 kez uyansam o geceyi uyumamış sayardım. Uykum derindir. Şimdi dön dön yön bulmaya çalış. Uyumadan geçen geceler. Doğum sonrası günlere hazırlık oluyor. İnşallah güzel uyuyan az ağlayan çok emen bebeklerimiz olur o zaman insan bebek büyüttüğünü anlamıyor

Bende öyleyim yaa hiç rahat edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…