Mantar çıktı canım enfeksiyonla birlikte dün gece içtim bakalım fayda etmiştir inşallahAntibiyotigi verirse de guvenle ic canim. Sikinti olmaz,kendi savunma sistemleri var artik problem olmaz.
Monurol candir
Maya dedigin nedir ki onu bilmiyorum bende hic
Yaaaaa harikaa yerim ben bunları yaa@Renklirenkli bak teyzesii☺☺ Daha battaniyeleri yıkayamadık onlar da yarına inşallah ❤ Sen de yıkayacaksın canımıniçi gelecekler koklaya koklaya asacaksın ben öyle yaptım, hep burnumun direği sızladı takarken bunları☺ Doktoruma göre 28.haftayı görmem bile iyiydi şükürler olsun inşallah dahasını da göreceğiz hep birlikte❤
Off ben bu sefer lavabodan dolayi kalkmadim 3 gecedir soluma yattigim zaman bir sure sonra bir bas agrisi bir zonklamayla uyaniyorum ki anlatamam dusun uykudan uyandiriyor. Bir bakiyorum ki agridan istemsizce duz yatmisim ne yapicam neden boyle oluyor bilmiyorum o zonklama sonra gun boyu ara ara devam ediyor
Aynı bendede o ağrı var biraz yürüdükten sonra adim atamiyoru. Ağrı oluyorBenim vajinam değil tam üst kısmı ayağa kalkınca aşağıya çekiyor gibi ağrı yapıyor
Üzülme canım. Senin yeni memeden kestiğini hatırlıyorum. Onun verdiği psikoloji o. Ben de 21 aylıkta sütten kestim ama kızım mı zorlandı yoksa ben mi emin değilim ☺ Banyoda lavaboda saatlerce ağladığımı biliyorum.. Nasıl kızım isterken ben vermiyorum diye.. Bu hissettiğin çok çok doğal canım biraz zaman tanı kendine. Bu arada ben de düşünüyorum inşallah sorunsuz sıkıntısız dogumlarımızı yapalım da, acaba kızımı hastanede yanımda kalsa sorun ederler mi ki? Müsade etmezlerse de mecbur idare edeceğiz artık. Allah hepimize yar ve yardımcı olsun canım
Ven amoklavin kullandım bunu duymadım hiçKızlar boğaz ağrısı ve öksürük şikayetiyle aile hekimime gittim doktorum tatilde Aile hekimi antibiyotik verdi zinnat 500 dr uma mesaj attim ama henüz dönmedi gebelikte antibiyotik kullanan var mi
Oyy memeden biraktirmada insani cok etkiliyor off bu cocuklar.. kuzum ben hastaneye goturucem kizimi 2 gece kalicaz 2 gecede yanimda olacak evde birakmayi dusunmuyorum. Ama yinede sarilarak uyudugu icin dedigin gibi ameliyatim iyilesene kadar ne yapacak kuzum oooff offf
sen yine ayri yataklarda oldugndan daha kolay bizim ortamizda direk
Bana gun almak icin cok erken geliyordaaa o komsunda napmis oyle bebise yazikanne karninda biraz daha duraymis
Bizim direk ortamizda kafasini gogsume koymadan uyumaz her gece annem iyi ki varsin annem seni cok seviyorum deyip ope ope uyuyornasil kiyarim o yine ortamizda kalacak artik bebek anne yani besikte napalim
Ben de bugün ağlayarak uyandım o bel ağrısı yüzünden Allah yardımcımız olsun kızlar çok merak ediyorum bu gruptan ilk kim doğuracakBugunlerde 2 3 günde bir bel sancısı yaşıyorum sabah yine agrıyla uyandım ne yapsam iyi gelirki
İnşallah 36 dan once kimse doğurmazBen de bugün ağlayarak uyandım o bel ağrısı yüzünden Allah yardımcımız olsun kızlar çok merak ediyorum bu gruptan ilk kim doğuracak
Benim oluyor ama normal telaşlanma ben sordum. Damarlar genişliyor. Ondan dolayı oluyor sırt üstü uyumamaya çalış odanı havalandır, sigara kokusu toz vb şeyler olmasın etrafında muhtemelen sen de alerjik yapılısın benim odan biraz daKızlar benim özellikle sabahları kalktığımda burnumda kurumuş kan oluyor. Sizlerde de böyle bir durum var mı? Son zamanlarda her gün oluyor. Zaten doktorum yok haftaya başka bir doktora randevum var ona danışacağım. Şu an soracağım biri yok
Ya yerim seniYaaaaa harikaa yerim ben bunları yaaay duygulandım sanırım ağliciiiim
Bende öyleyim yaa hiç rahat edemiyorumHangi yöne yatsam o tarafım tutuluyor. Sabaha kadar yüz kez uyanıyorum. Normalde hamilelik öncesi gece 1 kez uyansam o geceyi uyumamış sayardım. Uykum derindir. Şimdi dön dön yön bulmaya çalış. Uyumadan geçen geceler. Doğum sonrası günlere hazırlık oluyor. İnşallah güzel uyuyan az ağlayan çok emen bebeklerimiz oluro zaman insan bebek büyüttüğünü anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?