En azindan içinin rahat etmesi için götür cnm.Herkese günaydın sizlere bi şey danışmak istiyorum benim 6 yaşında bi kızım var ona sarıldığımda falan dikkatimi bi şey çekti çocuğun kalbi çok hızlı atıyor sanki anne karnında belli oluyor böyle durumlar kızım da da detaylı ultrasona girmiştim sıkıntı çıkmadı benim fark ettiğim bu kalp atımının hızlı olması dışında bi belirti yok ne yapayım kardiyolojiye götürüp eko çektireyim mi ya bi şey çıkarsa korkusu da var içimde eşimde kızıyor çocuğu durduk yere hasta edeceksin diye iyi değilim evlat acısı yaşatmasın rabbim hiç kimseye
Sağolasın canımHer yer minnak minnak don olmus yaaa
Battaniyelerine bayildim, beyaz olanlara
Babynest ben de aldim, elime gecmedi henuz. Peki nasil yikadin onu ? Ben de kokusu nasil cikacak die dusunuyordum, yikamak iyi fikir ama nasil olur bilememistim
Olsun ya bir başladınmı hemen halledersin.. listen varsa elindeHiç bişey almayanlardanım
Amin canım inşallah... vakti saatindeYaaaaaa ben bugün ne çok şey kaçırmışımmm çok tatlısınız sizler yaaaaaaamis kokulu bebişler içini doldururlar inşallah
Evet başka bi belirti yok Allah’a şükür doktora gitmeye de korkuyorum bi şey çıkarsa diye doktora gitmeden de rahat olamıcam Allah yardımcımız olsun canım ağlamak istiyorEn azindan içinin rahat etmesi için götür cnm.
Kalple ilgili sıkıntı olunca çocuk kendini belli ediyormus. aşırı terleme yorulma bayılma morarma gibi durjmlar oluyormuş. Sen diyorsun ki başka sıkıntı yok. için rahat olsun o zmn inşallah hiçbir sıkıntısı yoktur.
Canım içinin rahat etmesi için bence götür. Bişi çıkmayacak inşallah ama senin kafan takılacak götürmezsen. Benim eşim de öyle çok kızıyor bana. Biz kadınlar hormonlardan şu an napçamızı bilmiyoruzHerkese günaydın sizlere bi şey danışmak istiyorum benim 6 yaşında bi kızım var ona sarıldığımda falan dikkatimi bi şey çekti çocuğun kalbi çok hızlı atıyor sanki anne karnında belli oluyor böyle durumlar kızım da da detaylı ultrasona girmiştim sıkıntı çıkmadı benim fark ettiğim bu kalp atımının hızlı olması dışında bi belirti yok ne yapayım kardiyolojiye götürüp eko çektireyim mi ya bi şey çıkarsa korkusu da var içimde eşimde kızıyor çocuğu durduk yere hasta edeceksin diye iyi değilim evlat acısı yaşatmasın rabbim hiç kimseye
bu gece bende sürekli kabus gördüm. Uyandım uyudum yeni bir tane daha. Güzel bir uyku çekemedim hiç. En son da bebeğimi doğurduğumu gördüm hastanedeydik erken doğmuştu odaya kimseyi almayın mikrop kapmasın diye telaşlanıyordumBende lavabodan dolayı kalkmadım, kabus gördüm korkudan uyandım.
Bebislerim iyidir inşallah, şimdi onlarda gerilmistir.
Bosyere üzme kendini cnm. hicbirsey yoktur şimdiden üzülme. Bende çok üzülüyorum kızımın kalbinde sıkıntı olduğu icin. Onun minicik kalbi sorunluymus :/Evet başka bi belirti yok Allah’a şükür doktora gitmeye de korkuyorum bi şey çıkarsa diye doktora gitmeden de rahat olamıcam Allah yardımcımız olsun canım ağlamak istiyor
Bende bu aralar bebeklerimi hayal ediyorum acaba kime benzeyecekler diye. Çok tatlılar dünya guzeliler şimdiden benim gözümdebu gece bende sürekli kabus gördüm. Uyandım uyudum yeni bir tane daha. Güzel bir uyku çekemedim hiç. En son da bebeğimi doğurduğumu gördüm hastanedeydik erken doğmuştu odaya kimseyi almayın mikrop kapmasın diye telaşlanıyordum. Yüzünü hatrlıyorum bakalım benzicek mi ona
Ben kullanıyorum, magnezyum takviyesi kaburga ağrılarım için.Kızlar magvital kullanan varmı Kas agrım ıcın verdı doktor
İcin rahat etsin götür canım cocuk doktoruna danış veya, birşeyi yoktur bencede inşallah. cocukların hızlı atar diye bılıyorum bi uzmana danış bakalım sıkma canını durduk yere hem bak başka bişisi yokmuş cok şükürrHerkese günaydın sizlere bi şey danışmak istiyorum benim 6 yaşında bi kızım var ona sarıldığımda falan dikkatimi bi şey çekti çocuğun kalbi çok hızlı atıyor sanki anne karnında belli oluyor böyle durumlar kızım da da detaylı ultrasona girmiştim sıkıntı çıkmadı benim fark ettiğim bu kalp atımının hızlı olması dışında bi belirti yok ne yapayım kardiyolojiye götürüp eko çektireyim mi ya bi şey çıkarsa korkusu da var içimde eşimde kızıyor çocuğu durduk yere hasta edeceksin diye iyi değilim evlat acısı yaşatmasın rabbim hiç kimseye
Bilmiyorum kuzum valla ultrasonla bakip degerlendiriyordur herhalde... ellerim bacaklarimda bir agri var.. anlamadim dun gece biraz gec saatlere kadar ayakta kaldim kuruyemis fazla kacirdim.. tuzluda degildi ama ne bilim..Masallah canim harika buyumusler. Progestani erken kesmemismi ? Bem kizimda 34e kdr kullandim. Bunda kullanmiuorum ama haftada 1 kere yarim doz igne oluyorum 36ua kdar planlanmisti ama. Bem 35te son ignemi olucam insallah . Her dr farkli bakiyor bu islere emin oldum
Keske bilsem .. kelin ilaci olsa .... sadece karnin buyukse ve fazla kilo aldiysan bel kaslarini guclendiremiyorsan bel kemeriyle karnini destekleyip beline yardimci olabilirsin.. en kaliteli yatis ve oturma pozisyonunu bulmalisin.. otururken belin asla bosta birakma destekleyici yastiklar koy ve yanlarinida... inan ben yastiklarla dolasiyorum..Bugunlerde 2 3 günde bir bel sancısı yaşıyorum sabah yine agrıyla uyandım ne yapsam iyi gelirki
Heyecanda var tedirginlikte benim tek sansim 4 tane yegenimin olması ve hepsinin alışverişinde bulunmam ama onun yani sira kiyafetler o kadar güzelki insan dayanamıyor aldikca alasi geliyorAy canım benim çok teşekkür ederim haklısın yetmedikçe alınır iyi ki yazdın valla☺İnsan ilk hamileliğinde sudan çıkmış balık gibi oluyor ya da ben öyle oldum bilemedim☺
Geçmiş olsun bence tedbir Amaçlı götürün. Bu şekilde benim annem kardeşimse olan mitral kapak yetmezliğini bulmuştu. Basit bir kalp ultrasonu ile içiniz rahat olurHerkese günaydın sizlere bi şey danışmak istiyorum benim 6 yaşında bi kızım var ona sarıldığımda falan dikkatimi bi şey çekti çocuğun kalbi çok hızlı atıyor sanki anne karnında belli oluyor böyle durumlar kızım da da detaylı ultrasona girmiştim sıkıntı çıkmadı benim fark ettiğim bu kalp atımının hızlı olması dışında bi belirti yok ne yapayım kardiyolojiye götürüp eko çektireyim mi ya bi şey çıkarsa korkusu da var içimde eşimde kızıyor çocuğu durduk yere hasta edeceksin diye iyi değilim evlat acısı yaşatmasın rabbim hiç kimseye
Ya birinden ses cikmazsa birinden cikar diye bekledim ama kizlardan kimseden ses cikmayinca farkli gruplara basladim sarmayaGünaydın kızlar ben bu gece bi 3-4 nöbetine kalktım ama uyuyum diye nete girmedim şimdide yedide uyandım
@Ekyzdn03 hamileliğin başında bana da olmuştu böyle basınç gibi zonklama ama sonra geçti. Sen yine de dr a git kafan rahatlar canım. Tansiyonuna da bi bak belki ondandır. Geçmiş olsun.
Bende de bir sol kaburga ağrısı var anlatamam. Gündüz rahmim ağrıyordu. Gece kaburga ağrısı başladı ve bu gece sürekli acıyla uyandım. Bu seferde rahmim ağrımıyor. Allahım bu son aylar böyle geçecek herhalde ağrı sızıbugünümüze şükür ☺
A Altibirlik61 vallahi bravo gece dörde kadar oturmuşsunben 01.00 da yattım
Ben kullanıyorum, magnezyum takviyesi kaburga ağrılarım için.
Kan, damar atisi, nabiz hizlanmasi bunlar normal seylermis kizlar malum kac aydir adet olmadigimiz icin damarlarda asiri bir kan basincimiz yuksekmis o yüzden oluyormus dedigin gibi dogumdan sonra hersey normale dönüyormuşCanım korkma çok normal. Benim 3-4 aydır burnumda ara ara kanama, kurumuş kan, kanlı mukus gibi şeyler oluyor. Doğum yaptıktan sonra geçiyor. Hormonlardan sanırım. Burnumuzdaki kılcal damarlar çok hassaslaşıyormuş. Tabi ki kontrolünde yine doktora da sor ki için rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?