2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
En azindan içinin rahat etmesi için götür cnm.
Kalple ilgili sıkıntı olunca çocuk kendini belli ediyormus. aşırı terleme yorulma bayılma morarma gibi durjmlar oluyormuş. Sen diyorsun ki başka sıkıntı yok. için rahat olsun o zmn inşallah hiçbir sıkıntısı yoktur.

Her yer minnak minnak don olmus yaaa
Battaniyelerine bayildim, beyaz olanlara
Babynest ben de aldim, elime gecmedi henuz. Peki nasil yikadin onu ? Ben de kokusu nasil cikacak die dusunuyordum, yikamak iyi fikir ama nasil olur bilememistim
Sağolasın canım Attım makineye yıkadım canım 30 dk programda içi elyafya kurudu... önce dılarda havalandırdım sonra kurudu..hiç problem olmadı

Evet başka bi belirti yok Allah’a şükür doktora gitmeye de korkuyorum bi şey çıkarsa diye doktora gitmeden de rahat olamıcam Allah yardımcımız olsun canım ağlamak istiyor

Canım içinin rahat etmesi için bence götür. Bişi çıkmayacak inşallah ama senin kafan takılacak götürmezsen. Benim eşim de öyle çok kızıyor bana. Biz kadınlar hormonlardan şu an napçamızı bilmiyoruz
Benim prensesimin de kalbinde parlama çıktı de önemi olmadığını söyledi ama ben yine de fetal eko çektirdim. Çok şükür temiz çıktı ama çektirmeseydim aklımda kalırdı sürekli. Allahım evlatlarımıza sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bende lavabodan dolayı kalkmadım, kabus gördüm korkudan uyandım.
Bebislerim iyidir inşallah, şimdi onlarda gerilmistir.
bu gece bende sürekli kabus gördüm. Uyandım uyudum yeni bir tane daha. Güzel bir uyku çekemedim hiç. En son da bebeğimi doğurduğumu gördüm hastanedeydik erken doğmuştu odaya kimseyi almayın mikrop kapmasın diye telaşlanıyordum . Yüzünü hatrlıyorum bakalım benzicek mi ona

Evet başka bi belirti yok Allah’a şükür doktora gitmeye de korkuyorum bi şey çıkarsa diye doktora gitmeden de rahat olamıcam Allah yardımcımız olsun canım ağlamak istiyor
Bosyere üzme kendini cnm. hicbirsey yoktur şimdiden üzülme. Bende çok üzülüyorum kızımın kalbinde sıkıntı olduğu icin. Onun minicik kalbi sorunluymus :/
Doğunca biliyorum daha çok üzülücem, Rabbim sağlık versin inşallah.

Bende bu aralar bebeklerimi hayal ediyorum acaba kime benzeyecekler diye. Çok tatlılar dünya guzeliler şimdiden benim gözümde

Kızlar magvital kullanan varmı Kas agrım ıcın verdı doktor

İcin rahat etsin götür canım cocuk doktoruna danış veya, birşeyi yoktur bencede inşallah. cocukların hızlı atar diye bılıyorum bi uzmana danış bakalım sıkma canını durduk yere hem bak başka bişisi yokmuş cok şükürr

Bilmiyorum kuzum valla ultrasonla bakip degerlendiriyordur herhalde... ellerim bacaklarimda bir agri var.. anlamadim dun gece biraz gec saatlere kadar ayakta kaldim kuruyemis fazla kacirdim.. tuzluda degildi ama ne bilim..
yeni dogan bebek banyosu
Yeni dogan bebek emzirmesi
Yeni dogan bebek gobek bakimi
Yeni dogan uyku ve İlk uc ay
Cogul gebelikte yeni dogandan itibaren bakim ve egitimi hakkinda basladim bir taraftan okumaya...
Kizlar son iki aya girdik..
Yeni yil guzellikleriyle bize gelecek insallah

Bugunlerde 2 3 günde bir bel sancısı yaşıyorum sabah yine agrıyla uyandım ne yapsam iyi gelirki
Keske bilsem .. kelin ilaci olsa .... sadece karnin buyukse ve fazla kilo aldiysan bel kaslarini guclendiremiyorsan bel kemeriyle karnini destekleyip beline yardimci olabilirsin.. en kaliteli yatis ve oturma pozisyonunu bulmalisin.. otururken belin asla bosta birakma destekleyici yastiklar koy ve yanlarinida... inan ben yastiklarla dolasiyorum..

Ay canım benim çok teşekkür ederim haklısın yetmedikçe alınır iyi ki yazdın valla☺İnsan ilk hamileliğinde sudan çıkmış balık gibi oluyor ya da ben öyle oldum bilemedim☺
Heyecanda var tedirginlikte benim tek sansim 4 tane yegenimin olması ve hepsinin alışverişinde bulunmam ama onun yani sira kiyafetler o kadar güzelki insan dayanamıyor aldikca alasi geliyor bende o istegimi büyük alarak geçiriyorum

Geçmiş olsun bence tedbir Amaçlı götürün. Bu şekilde benim annem kardeşimse olan mitral kapak yetmezliğini bulmuştu. Basit bir kalp ultrasonu ile içiniz rahat olur

Ya birinden ses cikmazsa birinden cikar diye bekledim ama kizlardan kimseden ses cikmayinca farkli gruplara basladim sarmaya biri yeni evli ondan sikayetci ve uzgun, bir baska grupta bebek istiyor ilaclar soruyor? Derken bizim gece oturmamiz ailecek 1 oldu ama 4 te ben anca uykuya gectim.. bana uyku muyku yok gibi karnim oarcalaniyor bir tarafima yatinca.... oglum kilo alamamis kizim depar atmis ona birde o daha kucuktu her kontrolde simdi 1 ayda 450 gram buyumus oglumu ezmis gecmis yani insallah bu da normal birseydir.. yatis pozisyonu herbiseyi denemeye calisiyorum ama iki tane olunca zorlaniyorum.. bakalim iki hafta sonra neler olucak... kuzum sen nasilsin?? Nasil geciyor zamanlarin?

Kan, damar atisi, nabiz hizlanmasi bunlar normal seylermis kizlar malum kac aydir adet olmadigimiz icin damarlarda asiri bir kan basincimiz yuksekmis o yüzden oluyormus dedigin gibi dogumdan sonra hersey normale dönüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…