Benimde nabzim genel olarak hep yuksek. Kardiyoji bile gittim normal hersey. Kendi doktorumda 125i gecmesi lazim surekli olarak bir sorun icin dedi. Genel olarak 110 civari seyrediyoKan, damar atisi, nabiz hizlanmasi bunlar normal seylermis kizlar malum kac aydir adet olmadigimiz icin damarlarda asiri bir kan basincimiz yuksekmis o yüzden oluyormus dedigin gibi dogumdan sonra hersey normale dönüyormuş
Oyy maşallah minnaklara saglicakla gelsinler inşallahYeni yila hepimiz saglik mutluluk huzur ve bollll sevginin oldugu, hayirli islerle gunlerimizin gececegi... mutlu insanlarla cepecevre etrafimizi saran bir yil olsunBenim minnaklarin kontrolu vardi... biri 1800-1670 ciktilar ve sagliklari yerinde cok sukur Progestan ilaci kesti... magnezyum diasporali gunde ikiye cikardi.. kontolu 2 haftaya indirdi... bizler cok iyiyiz ama kizlarr cok agirlastim ya aksama dogru yiyip yiyip en son bir siskinlik oluyorr anlatamam... Allah yardimcimiz olsun Bizlerrr cok guzel bir aksam gecirdik ama tv de pek bisi yoktu... nerde o eski canli orogramlar yilbasi ozel programlar cekirdek citlattimiz zamanlar ... heyy gidi yasim 31 ama cocuklugum daha guzeldi valla .. babanne dede amcalar halalar bir yerde neys optum Hepinizi
Bende kizim biraz oyalansin diye etkinlik yapayım dedim. Ama cok keyifsiz girdik yeni yila.Oyy maşallah minnaklara saglicakla gelsinler inşallahvalla 3 yildir evliyim ilk kez esimle bas basa gecirdik tabi Umut beyde vardı tekmeleriyle eşlik etti bize ama dedigin gibi eskiler bi baskaydi yeni yıl kutlamak değilde o kalabalik muhabbetler sessiz sinemalar oyunlar özlenmiyor diyemem mutlu yillarımız olsun bebislerimizle inşallah 2020 büyük bir sansla geliyor hepimize inşallah bütün yıl şans sağlık huzur pesimizi birakmasin
Canım benim kötü düşünme benim büyük ablam 20 ay aralıklı dogurdu seninkiler gibi iki kızdı oda büyüğü yaramaz demeyelimde ilgiye cok düşkündü herkes çok ilgilendigi icin Rabbim ablama acidi diyoruz biz küçüğü bir sakindi ki sadece acikinca ağlıyordu mamasini yerken uyuyordu sonraki acikmaya kadar hiç uyanmiyordu artik biz sevmek icin uyandiriyorduk rahat rahat büyüttü ikisinide Rabbim kolayligini veriyor hasta falanda değil gayet saglikli ablasi kendi basina oynamaya başladığında açıldı küçüğü de tabi yürümeye basladiktan sonra acisini cikarfi çok hareketlendi ama olsun kucukken rahat büyüdülerSelam kızlar. Dun saat 2den sonra kızımı avmye gezmeye goturduk. Bastan cok guzeldi. Noel babadan falan korktu resim cekinmek istemedi vs derken sonradan keyfi yerine gelmisti fakat babasi birden bisey icin ikna etmeye çalışırken oyunca dukkanina gircez dedi. Birde yanlis koridora girmisiz sirf cocuk icin olan. Butun dukkanlara girdi kizim. Cikisa gidene kadar 40 dk gecti. İlk kriz orda basladi. Sonra arabada uyudu 7ye dogru engel olamadik. 9da ben uyandirdim. Tabi yine bir kriz oldu. Saat gece 2 artik eşimle cildirma noktasina geldik. Onca saat hep hircinlik yapti ne oyun oynadi ne baska bisey. Zorla uyuttum. Gece deseniz 2 de yattik 5te uyandi gazi varmis. 6 30a kadar ugrastim. Kac kere gittim geldim yanina. Bu sabah ben duymadim sesini babasiyla kalkmislar. 11.30 ben kalktim. Yine ayni terane hep karni agridigi icinmis meger inatligi hircinligi. Ama cok acayip iki gundur yine kok sokturuyor. Simdi yine zorla uyuttum. Dogumdan sonra neler bekliyor beni hic bilmiyorum. Sanirim uykusuzluk en zoru olcak. Cok dualar ediyorum ki bebegim uysal olsun uyusun saglikli olsun. Sonra da annem aklima geliyor. Kardesim cok sakinmiş, annemde çok sevinirmiş ama kardeşim otizmli... Sonrada boyle dua ettigim icin pisman oluyorum. Yani bu aralar yine ruh halim cok berbat. Eglenmeye diye götürüyoruz daha cok sinir harbi yasayip geri geliyoruz resmen :
İnsallah ya bugün boyle bir aglayasim var hic iyi hissetmiyorum. Uyumuşken bende uyumaya çalışcam. Sagol canimCanım benim kötü düşünme benim büyük ablam 20 ay aralıklı dogurdu seninkiler gibi iki kızdı oda büyüğü yaramaz demeyelimde ilgiye cok düşkündü herkes çok ilgilendigi icin Rabbim ablama acidi diyoruz biz küçüğü bir sakindi ki sadece acikinca ağlıyordu mamasini yerken uyuyordu sonraki acikmaya kadar hiç uyanmiyordu artik biz sevmek icin uyandiriyorduk rahat rahat büyüttü ikisinide Rabbim kolayligini veriyor hasta falanda değil gayet saglikli ablasi kendi basina oynamaya başladığında açıldı küçüğü de tabi yürümeye basladiktan sonra acisini cikarfi çok hareketlendi ama olsun kucukken rahat büyüdülerkardesine de gecmis olsun ama öyle kötü şeyler düşünme dilegin de kötü bişey değil Rabbim.herseyin kolayligini verir icini rahat tut kuzum
Sus sus ben uzaktayim ne kadar huzurlu da olsan kv deyince bana geliyorlarBende kizim biraz oyalansin diye etkinlik yapayım dedim. Ama cok keyifsiz girdik yeni yila.
Zaten 5 gun kaynanamda kalmistik, e bugunde dogumgunu yine gitmej gerekcek diye oraya da gitmedik. Kendi annemleride gunduz gordum zaten. Ama cok sıkıcıydı
Biz hepimiz ayni mahalledeyiz. Yerine gore faydalarida var zararlarida işte denge kurmak cok zorSus sus ben uzaktayim ne kadar huzurlu da olsan kv deyince bana geliyorlartelefonfan konuşunca bile deliriyorum Allah sabir versin sana cok zor valla. Dun aradi eşim günlerdir gripten ölüyorum haberi var bikere olsun aramadi simdi kendi gripmis sesini bi duysan sanki ölum döşeğinde meltem nerde hic aramadi diyo eşime hasta yanimda kac gündür yatakta kiz sen arasaydn dedi esimde cildiracaktim neyse dedim keyfimi bozmim
Uyu tabi her firsatta uyumaya bakİnsallah ya bugün boyle bir aglayasim var hic iyi hissetmiyorum. Uyumuşken bende uyumaya çalışcam. Sagol canim
Malesef ben önceden cok takardim.artik hee diyom geciyom.ne derseBiz hepimiz ayni mahalledeyiz. Yerine gore faydalarida var zararlarida işte denge kurmak cok zor
Ay maşallah prensesine prensini geçmiş. Ama çok fark yok arada hatırladığım kadarıyla ki maşallah ikiz olmalarına rağmen gayet iyiYa birinden ses cikmazsa birinden cikar diye bekledim ama kizlardan kimseden ses cikmayinca farkli gruplara basladim sarmayabiri yeni evli ondan sikayetci ve uzgun, bir baska grupta bebek istiyor ilaclar soruyor? Derken bizim gece oturmamiz ailecek 1 oldu ama 4 te ben anca uykuya gectim.. bana uyku muyku yok gibi karnim oarcalaniyor bir tarafima yatinca.... oglum kilo alamamis kizim depar atmis ona birde o daha kucuktu her kontrolde simdi 1 ayda 450 gram buyumus oglumu ezmis gecmis yani insallah bu da normal birseydir.. yatis pozisyonu herbiseyi denemeye calisiyorum ama iki tane olunca zorlaniyorum.. bakalim iki hafta sonra neler olucak... kuzum sen nasilsin?? Nasil geciyor zamanlarin?
Hevesle alakası yok. Kari koca biz çok merhametliyiz. Kesin bakarız. Kv zaten bana bisi olursa gelin oturun burda babanızı bir tek siz çekersiniz diyor şimdidenAllah gerçekten kimseyi kimseye muhtaç etmesin, hele bir düş de gör derlerdi inanmazdım. Bana da herkes yeme içmeye gelme derdinde dün de misafir ağırladım. Lohusa halinle rahat edemezsin ki kv nin evinde. İnsan yatağını düzenini arıyor. Nolur 1 hafta idare etseniz yani. Biz de çok meraklı değiliz hani ama bunun yaşlanması var insanda heves bırakın da biz de size bakalım dimi,
Ben izmirdeyim. Hep şey derim; elalem kartopu oynayacak diye biz üşüyoruzKar dağa yağıyor soğuğunu biz çekiyoruz
Canım biz her şeye kullanıyoruz kantaron yağını. Yanık olsun pişik olsun, tavsiye ederim. Zaten kantaron çiçeğini Halis zeytinyağı içinde bekleterek yapıyorlar. O yüzden kimyasal sıfır.Sanırım dündü pişik kremi konusu açıldı, ilk oğlumda sudokrem kullandım ama icerigini pek iyi demiyorlar. Henüz detaylıca araştırmadım. o dönem birlikte doğum yaptigimiz bir çok arkadaş özellikle Egeli olanlar kantoron yağı kullanmışlar ve fazlasıyla memnun kalmışlardı. Sanırım ilk tercihim kantoron yağı olacak pişik için. Aklınızda olsun diye yazmak istedim.
Allah kimseye muhtaç etmesin. Normalde 15 günde bir mutfak dolaplarını dıştan siliyordum ben. Şimdi ayda bire indirdim. Elzem durumlar dışında çok silmiyorum. Badana Şubat bası gibi yapılacak. Kızım evde eşim o ben üçümüz hallederiz diye düşünüyorum.Kızlar doğum öncesi ev temizliği yapacak mısınız? İnşallah ben Şubat başı gibi iyi bi dip köşe temizlik düşünüyorum. İnşallah yapabilirim ama bir yandan da onu düşünüyorum. Hem de bahar öncesi temizliği olmuş olur. Şimdilik kafamda planladığım, halıları gönderme, perdeler, camlar, kapılar, en son da yerler diye düşündüm. Ha bir de mutfak dolapları vestiyer vs dolaplar temizlenmeli. Allah yardımcımız olsun. Ben az az kendim yapmam gerekiyor. Kimseden yardım istemek istemiyorum. Allah kimseye muhtaç etmesinGerekirse gün gün oda oda yapsam. Sizce yapabilir miyim ona aklım takılıyor..
Canım 2 haftayı geçerse fark endişe ediliyormuş. Benim de femur ölçümleri haftasıyla uyumlu ama vasi ve göbek veresi 1 hafta kadar geri. Doktor öyle demişti.Arkadaslar merhaba.. Suan hastanedeyım seker yukleme sonucunu bekliyorum. Ancak doktor bebegım in kilosunun 10 gun kadar geride olydgunu soyledı ve 10 gun sonra tekrar cagırdı.cok korkuyorum bısey soyleyın lutfen
Ben baby plus programında yıkadım. Ama makinenizde bu program yoksa ek durulama yaptirabilirsiniz.Canım yıkamayı nasıl yapıyorsun? 30 derecede kısa programda mı yıkıycaz ? Nasıl yıkıycaz ben hiç bilmiyorum.
Ben kullanıyorum canım. Doktor agri ve kasılma varken günde 2 düzelince günde 1 demiştiKızlar magvital kullanan varmı Kas agrım ıcın verdı doktor
Oldum oldum 23de birini 27 de digerini oldum bende korkmaKizlar 2. Doz tetenoz ignemi oldum,27 haftalik oldum,evham yaptim biraz ,sizlerde oldunuz degilmi korkulacak birsey yok
Benimkide 31 de 1790 cikti bana da büyük dedi ben 4.5 kilo dogmusum esim 4 kilo bize çekti demek ki olsun saglikli olsunlarda kuzum büyük kucuk yapacak bişey yok takılma olsunKızlar kasılmalarım devam etti doktora gittik. Önce ultrasonda inceledi. Suyu falan gayet iyi bebeğin hareketleri yerinde dedi. Nst'ye bağladılar bebeğin kalp atışı gayet normal dedi. Kasılmam bir tane çıktı o da normal dedi. Düzenli olursa gel dedi. Progestan ve toz magnezyum verdi. 3 gün kullan dedi.
Bu arada yine 1 hafta önde çıktı o kadar da azalttım yediğim şeyleri. Ne yapiyim genetik heralde daha yapabilceğim birşey yok. 31+1 de 1.978 gram çıktı canlar.
Mantıklısını yapıyorsun kuzum, ben evin büyüğü olduğum için ilk torun olacak benim minnoşHeyecanda var tedirginlikte benim tek sansim 4 tane yegenimin olması ve hepsinin alışverişinde bulunmam ama onun yani sira kiyafetler o kadar güzelki insan dayanamıyor aldikca alasi geliyorbende o istegimi büyük alarak geçiriyorum
14kg aldım karnım cok erken büyüdü ama şimdi bayadır aynı kaldı gibi.. ve cok zayıftım bacaklarım belim heryerim gücsüz benim, spor yapmşlgım yokturKeske bilsem .. kelin ilaci olsa .... sadece karnin buyukse ve fazla kilo aldiysan bel kaslarini guclendiremiyorsan bel kemeriyle karnini destekleyip beline yardimci olabilirsin.. en kaliteli yatis ve oturma pozisyonunu bulmalisin.. otururken belin asla bosta birakma destekleyici yastiklar koy ve yanlarinida... inan ben yastiklarla dolasiyorum..
Cümlemizden canımMantıklısını yapıyorsun kuzum, ben evin büyüğü olduğum için ilk torun olacak benim minnoş☺ Tecrübem sıfır ama burada sizlerin sayesinde çok şey öğreniyoruz Allah razı olsun hepinizden☺
Bende aksine hee diyemiyorum canim. Ozellikle cocuk konusunda cok catisiyoruz. Misal bana temizlik yaptik ya pazar günü. O niye boyle bu niye boyle butun gun söylendi. Takmış kafaya aritmami duvara montelememi istiyor. Burda kiraciyim izin vermezler diye dedim 2 kez anlamadi. Birde oyle inat ki sürdürüyor birseyi. En sonunda ben istemiyirum oyle dedim. Esimin yaninda diyorki ben aritmayi duvara monteleyin dedim ama Büşra istemiyormuş diyorMalesef ben önceden cok takardim.artik hee diyom geciyom.ne derse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?