2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben sana bise diyimmi kucuk bebekli olan anneler genelde buyukten dert yaniyor.. kucugunu emzir uyut onda pek sikinti olmuyor ne varsa buyukle.. cunku o ilgi alaka her zaman istiyor... kucuk bebeginde masallah diyosun hic biseyi yok buyugu beni asil uyutmayan yoran... yapacagin pek bisi yok yaninda annen olsun istersen yada kardesin varsa yada bir bakici yada kendin buyuguyle her zaman daha fazla ilgilenmen gerekcekki duygusal acidan bosluk yasamasin... yasi kucuk cunki.. Allah yardimcin olsun her acidan sinirlerini simdiden bozuluyor... ama annelikte boyle biseymis demekki.. cok zor mesakatli ama varliklarina kurban oldugum cok guzel bir duyguda Allah yardimcin olsun.. sen cok guzel halletceksin.. endiselenerek zamanini kendine haram etme.. su akar yolunu bulur.. ablasi en az zararla ciksin en onemlisi o bence bebek zaten her daim senle..

Buarada babannem vefat etmiş bugun kızlar bana söylemediler eşim söyledi tabı pat diye. zaten yaşlı yatalak ve yogun bakımdaydı diye kendımı pek üzmemeye calısıyorum ama insan ister istemez üzülüyo en korktugum seylerden biri ben hamıleyken birinin vefatıydı.. şimdi ben annemlerdeyim herkes cenazeye gitti ben gidemedim orda ayakta kalamam diye oglumla biz evde kaldık

Benim kizda mi boyle olacak ne. Dun gece bizde esimle sinir krizleri gecirdik cunku daha bebek yokken hemde :/ tabi o 4 yasina giriyormus buyuk diye dahada sinir olur insan

Evet evettt insallah canimm yaaa

kızlar ne soracam size dun bütün gun mutfakla evle uğraştım aksama kadar hic oturmadım nerdeyse aksamdan beri vajinamla bacagimin arasi bir ağrıyor ki sanki dersiniz biri sag bacağımi tutup ayırıyor sizin çatı agrisi dile konuştuğunuz tam.olarak bu mu böyle bir agri yasayan var mi acaba ? Gecmesi yada hafiflemesi icin önerisi olan

Canım beni. Ölüm, maalesef hiç birşey söyleyemediğimiz ne söylesek faydasız olan bir konu. Allah mekanını cennet eylesin. Kadın hastalık çekiyormuş zaten. Ölüm bu durumlarda maalesef kurtuluş gibi oluyor

Evet bie yandan kizima uzuluyorum. İllaki ilgi azalacak, ezilecek... Diger yandan bir kac sene oturup oyun oynarlar arkadas aramazlar. Planli bebek degildi neticede. Bende istiyordum ki kizim biraz daha büyüsün. İmkanimda yokki bakici tutayim yada krese vereyim. Esimin kuzeniyle konusuyorum canakkalede 500 tlye sabah 9 aksam 5 3 ogun yemekli krese vermis buyugunu. Rahat ediyorum diyo kucugu de 6 aylik buyukte 4 yasinda. Benim oyle bir imkanim yokki. En az iki sene hep beraberiz. Sonra buyuk anaokula baslar anca. Annemde gelir gelmesine de ne derece faydasi olur bilmem...

Ben sana diyim de o nefes darligi bende azaldi bebekler asagiya zamanla iniyorlar... bi kac haftan vardir seninde... bi tik asagiya iniyolar.. o senin asagida hissettigin degil ama vucut kitlesi degisiyor ve o midenin nefes darligi gibi problemlerin daha bi azaliyor derken.. biraz daha rahatim ama bir taraftan da bebekler buyuyecek daha bi yine sikintilar artacak.. yaa sen ne diyorsunnn evlatlarimaa kavuscamiz icin benimde korkuyla karisik mutluluklarimm cokkk guzell olacak hersey insallah

Onerim bugun bol bol dinlenmen. Bende yorulunca ayni oluyorum

Basiniz sagolsun canim

Kiz hee derken geçiştiriyom yoksa asla onun dedigini yapmam önceden çatır çatır kavga ederdim yada susar kocama soylerdim yalandan kendimi uzer kendimi yerdim sinirden ben isimi biliyorum anne sağol önerin icin diyorum susuyor onlar inatsa bizde inatiz boşver

Bel kemerini ayakta olunca omurgana basinc yaomasin diye kullan on yeri gobek altina gelecek arkasi belinin ustune.. yani cok sikistirma kuzum ama biraz ordan destek alsin.. benim karnimda buyuk degil ama yururken karnimi alttan tutunca rahat ediyorum inanilmaz... yercekimi vucudu asagiya cekiyor zaten.. ya iyi olucaz insallah... hele du bakalim daha buyuk dertlerimiz olmadan kurtuluruz insallahhh kuzum

Başınız sağ olsun canım. Allah kalanlara ömür versin. Ben böyle hasta ve yatacakları duyunca üzülmüyorum. Allah çektirmemiş daha fazla.
Benim kizda mi boyle olacak ne. Dun gece bizde esimle sinir krizleri gecirdik cunku daha bebek yokken hemde :/ tabi o 4 yasina giriyormus buyuk diye dahada sinir olur insan
Canım onun baba tamamen ilgisiz, anne eğitim veremiyor. Siz kendinizi kıyaslamayın. Hepsi aynı olacak diye bir şey yok. 2.5 yaş zaten bebeklerim ilk ergenlik dönemi. Benliklerini kazanmaya başlıyorlar. Ondan bu inat. Korkma sen

Basin sagolsun canim. Kendini yorma ayakta kalarak zaten. Az kaldi sabret.

Ya sende haklisin Allah buyuktur... Allah dagina gore kar verir... annen gelir bir yemek yapsa bir evine baksa o bile sana ilacc olur.. kizinla ilgilenip onu sustursa ilgilense bebegine zaman yaratmani saglasa o bile yeter.. senin biraz ferahlaman gerekcek.. bi makineni calistirsa.. ya inan dugmeye basmasini bile aricaz biri gelsede su bulasik makinesini bosaltsa o bile yeter... hersey gulluk gulistanlik temiz olmasini beklemicez... kimsede beklemesin.. oncelik cocuklarimiz.. bi makineyi bosaltsa icin rahatliyacak.. bunlar onemli kuzum kizinla ilgilenemese bile.. Yine Allah buyuktur... insanlar nelere dayaniyor yapiyor.. mesakatli ama bakip gorevez bende diyorum insallah bizi yoran cocuklar olmazlar ama neticede bebek yani.. sagliklari olsun biz herseyiyle basa cikacak gucte olalim kimseye muhtac olmayalim insallah...

Tekirdağdan selamlar yılin ilk gunu hayirli olsun :) 50 lere dustum ben :) bir dahaki aya catir catir dogumlar baslar :)
Benim sezeryan olacağı için tahminim 20-25 şubat arası doğum olacak. Heyecanlanıyorum inşallah her şey yolunda geçer hepimiz için. Sağlıklı bebeklerimiz olsun

Allah nurlar icinde yatirsin Mekani cennet olsun. Hepimiz inancli insanlariz ve olumun dogum gibi ve en guzeli Allaha yakin bir yer oldugu bilincinde olunmali ve guzel dileklerimizi ve yarinimiza yatirim olsun diye hep gonlumuzu guzel tutmaliyiz.. Babannecin icin uzuldum.. Ama hayat her zaman sinav ve bizler sinaniyoruz.. Dualarimiz onlar icin olsun... İnsallah rahat huzurlu bir baslangic olir diye dua etmek en guzeli..
Hicc uzmuyorsun kendini Allah sirali olumler versin ve hic cektirmesin kimseye.. Allah en guzelini bilendir.. Bebiskerimize odaklanalim.. istirahat et uzan bizimle ilgilen canini sikmayasin arkadasim.. Sevgiyle kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…