2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Doğru diyorsun canım. Bende şimdiden 1 kilo aldım. 2 aylık göbeğim çıktı paketli ürünleri çok sevmiyorum zaten ama benim zaafım halley ve bu ara canım sürekli halley çekiyor nedense Beni mutlu ettiği için yiyoeum bende ne yapayım

Hayır cektirmedim doktorum gerek duymadı ama cektirmem gerekirdi
Aynen canım genetık test yaptırdı mı bende mesela doktorlar bır perde gıbı bır sey var dediler bır yok dediler rahım kavıslı dedıler rahım fılmı cektırecektım ama hamıle kaldım ama kesin bir şey söylemediler ancak rahım fılmınde belli olur dediler bakalım hayırlısı olsun

Reactions: Eva
Kızlar nemlendirici kullanmak için erken mi.sizce su an sadece göğüslerim şişiyor

Amin canım herseyin hayırlısı inşallah bebeklerimizi kucaklayacagimiz günlerde gelir.Ben şimdi pek düşünmüyorum şunu yazdıyapsaydm bunu yapsaydım diye stres oluyorum sonra.genetik bölümünde sonuçlarım kayboldu ulaşamadım bi türlü hastane de bana uzak olduğu için gidemedim artık.

Hayırlısı cnm ama tedbır amaclı coraspin kullan doktorum bana kullanalım dedı pıhtılaşma ihtimaline karşı

hımmm... bana bir hafta eksik söyledide dr bebek için..yani benimde 7 hafta bitti ama aslında 6 tam bitti dr göre
Canim benim sat 23 mayis benimki 7 haftalik doktor bebeğe göre söylüyor boyutuna göre yani gec döllenme dedi satımı 6 hazirana çekti sat cok önemli değil yani

Kaç mg kullanıyorsun bende 100 lük kullanıyorum
100 ama daha başlamadım du an daha gebelıgın ne oldugu belli degıl daha adete 2 3 gun var dun degerım 80 di kese bellı olunca başloycak doktor

Hihihihih hayatta gitmezdim hele 10 saat :). 2 saat ara ile izin verebilir buyuk ihtimalle. Hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…