Hayır cektirmedim doktorum gerek duymadı ama cektirmem gerekirdiPıhtılaşma testi genetık test ve rahım fılmı cektırdın mı cnm rahımde perde vb seyler oldugunda da düşük olabiliyormuş
Doğru diyorsun canım. Bende şimdiden 1 kilo aldım. 2 aylık göbeğim çıktıPaketli gidalar tüketmek her zaman sıkıntılı ama bizim asıl beslenmeye dikkat etmemiz gereken zamanlar gelecek. Ben açıkçası şimdilik çok rahat davranıyorum. Tek problemim bulantim olmasina ragmen kilo alıyor oluşum. Oğlumu 14 kilo ile doğurdum. Doktorum her baskule çıkışta canıma okuyordu. Bunda da benzer bir durum olmasindan korkuyorum. Yoksa cipsi oğün gibi kullanmadikca, cikolatayi tek tatlimiz yapmadıkça bir sorun olmaz kanaatindeyim. İlk hamileligimde acı bir şekilde öğrendiğim en büyük kural: rahat ol, asla stres yapma, detayci olma
Aynen canım genetık test yaptırdı mı bende mesela doktorlar bır perde gıbı bır sey var dediler bır yok dediler rahım kavıslı dedıler rahım fılmı cektırecektım ama hamıle kaldım ama kesin bir şey söylemediler ancak rahım fılmınde belli olur dediler bakalım hayırlısı olsunHayır cektirmedim doktorum gerek duymadı ama cektirmem gerekirdi
Amin canım herseyin hayırlısı inşallah bebeklerimizi kucaklayacagimiz günlerde gelir.Ben şimdi pek düşünmüyorum şunu yazdıyapsaydm bunu yapsaydım diye stres oluyorum sonra.genetik bölümünde sonuçlarım kayboldu ulaşamadım bi türlü hastane de bana uzak olduğu için gidemedim artık.Aynen canım genetık test yaptırdı mı bende mesela doktorlar bır perde gıbı bır sey var dediler bır yok dediler rahım kavıslı dedıler rahım fılmı cektırecektım ama hamıle kaldım ama kesin bir şey söylemediler ancak rahım fılmınde belli olur dediler bakalım hayırlısı olsun
Hayırlısı cnm ama tedbır amaclı coraspin kullan doktorum bana kullanalım dedı pıhtılaşma ihtimaline karşıAmin canım herseyin hayırlısı inşallah bebeklerimizi kucaklayacagimiz günlerde gelir.Ben şimdi pek düşünmüyorum şunu yazdıyapsaydm bunu yapsaydım diye stres oluyorum sonra.genetik bölümünde sonuçlarım kayboldu ulaşamadım bi türlü hastane de bana uzak olduğu için gidemedim artık.
Canim benim sat 23 mayis benimki 7 haftalik doktor bebeğe göre söylüyor boyutuna göre yani gec döllenme dedi satımı 6 hazirana çekti sat cok önemli değil yanihımmm... bana bir hafta eksik söyledide dr bebek için..yani benimde 7 hafta bitti ama aslında 6 tam bitti dr göre
Benim göğüsler yanıyor hem sıcaklık olarak hem de halkaları şiş şiş acıyoreKızlar nemlendirici kullanmak için erken mi.sizcesu an sadece göğüslerim şişiyor
Kaç mg kullanıyorsun bende 100 lük kullanıyorumHayırlısı cnm ama tedbır amaclı coraspin kullan doktorum bana kullanalım dedı pıhtılaşma ihtimaline karşı
100 ama daha başlamadım du an daha gebelıgın ne oldugu belli degıl daha adete 2 3 gun var dun degerım 80 di kese bellı olunca başloycak doktorKaç mg kullanıyorsun bende 100 lük kullanıyorum
bende oyle iciyorum cnmGözün aydı kaç mg lık verdi ben 200 lük sabah akşam içiyorum
Canım hoş geldin aramiza inşallahMerhaba kizlar bende galiba bu gruptayim. Kan testi yaptirmadim ama gebelik testinde cift cizgiyi gordum. Hayirla saglikla kucagimiza alalim insallah
Hos buldukCanım hoş geldin aramiza inşallah
Hihihihih hayatta gitmezdim hele 10 saat :). 2 saat ara ile izin verebilir buyuk ihtimalle. Hayirlisi olsunMerhaba teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun
Bizde cuma gideceğiz birde uzun yola izin varmı diye soracak eşim memleketine gitmek istiyor bir kac guncuk kac alim deyince arabanız. Ile 10 saatten önce gidemeyiz ne yapsam da dr yasak dese ya
Tamam ben de o zaman bişeyler sürmeyi deneyim teşekkürler. Zaten vermemek benim de içimi çok acıtırBen acı oje sürdüm. Vermeyen değil istenmeyen olmak daha az etkiliyor psikolojilerini. Bırak o tadını beğenmeyip uzaklaşsın
Aynen o zamanlarda oluyor canımTarama testini bana doktor 12.haftada yaparız dedi. Daha 4 hafta var gitmeme :/
Azaltmak nasıl olur ki yani istiyo istedi mi vermeyim mi o zman..Ben gunduz boyle yaptim 2 haftaya kadar geceyi biraktircam sende bi anda biraktirma bence azalt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?