2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gece ağlıyor annii diye meme istiyor. Zaten o kısmı atlatmak olay.. Nasıl becercem bilmiyorum

5. Haftada doktora gittim bana kese olduğu içi boş olduğunı söyledi normal mi?? Bundan sora ya bebek olur yada olmayıp düşükle sonlanır dedi moralm bozuldu .Leke kaanamam yok hamile belirtiler normal kan testi pozitif kafam karışık

Bebek anca görünür daha ya

Çok erken daha bu haftalarda anca hepimiz kese gördük. Ben de geçen hafta gittim kese vardı okadar

Kizlar bana da doktor 31 temmuz 1 agustos kalp sesini duyarsin dedi heycan dan doktordan 30 temmuz sali gunune aldim yanlis mi sizce bekliim mi bir gun daha mide bulantilarim tiksinmem hat safalarda

Kizlar bana da doktor 31 temmuz 1 agustos kalp sesini duyarsin dedi heycan dan doktordan 30 temmuz sali gunune aldim yanlis mi sizce bekliim mi bir gun daha mide bulantilarim tiksinmem hat safalarda
Kaç haftalıkken oldu senin canim☺

Kızlar halsizlik hiç bir şey yapmak istememe yok mu sizlerde
Bende çok var zaten birsey yapmıyorum bugünlerde istahsizlik çok ama yine zorluyorum kendimi.koku hassasiyetim beni mahvediyor. Bide baş ağrısı tuttu beni 2 gündür çok kötü

Normal sadece kese görünmesi. Bazı doktorlar en başta en kötüyü söylüyorlar NEDENSE?? sakin moralini bozma.. benim de sadece kese göründü 5 haftalıkken.

Bende çok var zaten birsey yapmıyorum bugünlerde istahsizlik çok ama yine zorluyorum kendimi.koku hassasiyetim beni mahvediyor. Bide baş ağrısı tuttu beni 2 gündür çok kötü
Benimde hiç birşey yapasım gelmiyor iştahsızlık da var aynen başka bişeyim yok şükür mide bulantısi falanda yok

Ben de en sevdiğim çayı hiç içmez oldum kahvaltıda sadece peynir ekmek reçel ya da sade simit yemek istiyorum yumurta yiyesim gelmiyor sabah sabah onu da öğlen acıkırsam tavada kırıp yiyorum daha bulantım yok ama iştahsızlık var yemek istesem de hemen doyuyorum bazen de salçalı yemek zaten göresim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…