Bende öyle çok aç bir şekilde başlayıp birden doyma ve sonrası şişkinlik 9 aylık gebe gibi hissediyorum sonradaBen de en sevdiğim çayı hiç içmez oldum kahvaltıda sadece peynir ekmek reçel ya da sade simit yemek istiyorum yumurta yiyesim gelmiyor sabah sabah onu da öğlen acıkırsam tavada kırıp yiyorum daha bulantım yok ama iştahsızlık var yemek istesem de hemen doyuyorum bazen desalçalı yemek zaten göresim yok
Benim canımda sürekli dışardan birseyler çekiyor ne yapcam böyle hep sağlıksız şeyler.az önce koca bi paket cips bitirdim şimdide posetine bakınca midem bulanıyor.Ben de en sevdiğim çayı hiç içmez oldum kahvaltıda sadece peynir ekmek reçel ya da sade simit yemek istiyorum yumurta yiyesim gelmiyor sabah sabah onu da öğlen acıkırsam tavada kırıp yiyorum daha bulantım yok ama iştahsızlık var yemek istesem de hemen doyuyorum bazen desalçalı yemek zaten göresim yok
Merhaba bende ayni durumdayim. Oglum yasina girmek uzere ve ben hamileyim ve bugun ogrendim. Benim gibi birini gormek iyi olduHerkesin bebişleri hayırlı olsun inşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Benim de ilk bebişim tüp bebek oldu şuan yaşına girmek üzere. Şimdi tekrar normal yolla hamile kaldım. Gecikmeyle öğrendim. Çok heyecanlı süreç tekrar başlıyor
Bi arkadasim esiyle iddiaya girmis, ilk ruyasinda goren ismini koyar dieHic ruyasinda bebegini ve cinsiyetini goren oldumu
O korkulari yasayip da su an full iyimser hissetmen zaten olanaksiz. Mesela ben de erken dogum yapip bebegimi kaybettigim icin, su an ufak tefek sevinclerim olsa da, cok mutlu olamiyorum. Ayni acilar yasanacak mi sorusu var icimde. Yalniz degilsin canim.Kızlar ben daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım.dün kesemizi gördük..ama bende aşırı derecede korku ve huzursuzluk hali var..sanki her an bişey olacak gibi..böyle olan varmı bunu nasıl yenebilirşm ya
sadece parol ve minoset icilebiliyo
Aynı durumdayız çok korkuyorum ama taktiri ilahi her şey Allahtan diye düşünmeye çalışıyorum sağlıcakla kucağıma almak için dua ediyorumKızlar ben daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım.dün kesemizi gördük..ama bende aşırı derecede korku ve huzursuzluk hali var..sanki her an bişey olacak gibi..böyle olan varmı bunu nasıl yenebilirşm ya
Bende ayni durumdayim bende her an korkulu endiseliyim herhalde kucagima alana kadar gecmicek bu bende yenemiyorum biri bize akil verse ne iyi olur. Ilk bebegimi sonlandirdim surekli ya saglikli degilse yine dusuncesi çıkmıyor aklimdan ilk bebeğim zaten aklımdan çıkmıyor hiç ona kıymış olmam hala vicdan azabı çekiyorum pişmanlığım geçmedi hala. Hiç sevinemiyorum sanki mutlu değilim ama mutluyum her an şükrediyorum dua ediyorum sağlıkla kucağıma alayım diye ama hayal kuramıyorum ilkinde hep hayal kuruyodum kesin bakıyordum artık 4 buçuk aylıkken sonlandı çünkü şimdi hiç bir şeye hevesim kalmadı hayalim kalmadıKızlar ben daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım.dün kesemizi gördük..ama bende aşırı derecede korku ve huzursuzluk hali var..sanki her an bişey olacak gibi..böyle olan varmı bunu nasıl yenebilirşm ya
Yalniz değilsiniz aynı acıları yaşama korkusu hep aklımda Allah yardımcın olsun seninkiyle benimkisi en kötüsü olabilirO korkulari yasayip da su an full iyimser hissetmen zaten olanaksiz. Mesela ben de erken dogum yapip bebegimi kaybettigim icin, su an ufak tefek sevinclerim olsa da, cok mutlu olamiyorum. Ayni acilar yasanacak mi sorusu var icimde. Yalniz degilsin canim.
Sen ne yaşadınAynı durumdayız çok korkuyorum ama taktiri ilahi her şey Allahtan diye düşünmeye çalışıyorum sağlıcakla kucağıma almak için dua ediyorum
Allah’a sonsuz şükürler olsun kayıp falan yaşamadım bir sağlıklı kızım var ama kötü tecrübe yaşayanlar çok kalp durması düşük ölü Doğum Allah korusun böyle şeyleri duydukça çok tedirgin oluyorum tuvalete giderken kalp atışlarım hızlanıyor kan falan görücem diye bu düşüncelerle nasıl geçicek zaman bilmiyorumSen ne yaşadın
benim bu pazartesi yaşadığım şey mesela. Üşenip vajinal muayene yapmamasi, karindan kalp atisi yok deyip kanda bhcg baktir demesi.. haftasina gore küçük kese demesi. Daha neler duyacagiz bilmiyorumMerhaba
İlk yada ikinci, hiç farketmiyor. İnsan söz konusu kendi bebeği olunca endişenin önüne geçemiyor. Benim ilk hamileligimden tavsiye edebileceğim şey kendinize iyi bir doktor bulmaktır. 10 kere de değiştirmeniz gerekse bulana kadar deneyin. İyi doktor nedir derseniz size her konuda gerekli açıklamayı yapan doktordur. Bir doktor hastasına olumsuz birşey söylerken bile gerekli açıklamayı yapmalı, hasta ona buna sormak, orda burda araştırma yapmak zorunda kalmamalı. 18 haftalikken şehir dışında gitmek zorunda kaldığım bir bayan doktor "Bebeğiniz çok aşağıda. Siz çocuğu bu şekilde sağlıklı doguramazsiniz" dedi. Bir doktorun üslubu buysa da uzak durun. Evet ben gerçekten 28 haftalikken erken doğum tehlikesi atlattım, haftalarca 1 cm açılma ile evde yattım ama doktorumun dikkati ve desteği sayesinde 38 haftaya kadar taşıdım bebeğimi. Hamileye moral her aşamada şart. En çok da doktorun ağzından çıkanlar etkiliyor bizi. Dilerim hepimiz gönlümüze göre, vicdanlı doktorları buluruz
5. Haftada bebek gorunmesi cok zor zaten. Neden boyle acikca soyleme geregi duymussa. 7. Haftada kalp atisi dinlersin inşallah5. Haftada doktora gittim bana kese olduğu içi boş olduğunı söyledi normal mi?? Bundan sora ya bebek olur yada olmayıp düşükle sonlanır dedi moralm bozuldu .Leke kaanamam yok hamile belirtiler normal kan testi pozitif kafam karışık
ben bugun sabah beri yaptim. Yemegim vardi allahtan. Evde de bir işim yoktu dinlendim bugünKızlar halsizlik hiç bir şey yapmak istememe yok mu sizlerde
seni kaderdaşım ilan ediyorum. Gece 4ten beri baş agrisi cekiyorum hala tam gecmedi :/Bende çok var zaten birsey yapmıyorum bugünlerde istahsizlik çok ama yine zorluyorum kendimi.koku hassasiyetim beni mahvediyor. Bide baş ağrısı tuttu beni 2 gündür çok kötü
kızimda gordum, bunda bekliyorumHic ruyasinda bebegini ve cinsiyetini goren oldumu
Bu şişkinliği nasıl önlicez acaba bide afedersiniz kabızlık oluyor bende hemoroid bile başlayabilir çok acıyoBende öyle çok aç bir şekilde başlayıp birden doyma ve sonrası şişkinlik 9 aylık gebe gibi hissediyorum sonrada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?