2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende öyle çok aç bir şekilde başlayıp birden doyma ve sonrası şişkinlik 9 aylık gebe gibi hissediyorum sonrada

Benim canımda sürekli dışardan birseyler çekiyor ne yapcam böyle hep sağlıksız şeyler.az önce koca bi paket cips bitirdim şimdide posetine bakınca midem bulanıyor.

Merhaba bende ayni durumdayim. Oglum yasina girmek uzere ve ben hamileyim ve bugun ogrendim. Benim gibi birini gormek iyi oldu

Kızlar ben daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım.dün kesemizi gördük..ama bende aşırı derecede korku ve huzursuzluk hali var..sanki her an bişey olacak gibi..böyle olan varmı bunu nasıl yenebilirşm ya

Hic ruyasinda bebegini ve cinsiyetini goren oldumu
Bi arkadasim esiyle iddiaya girmis, ilk ruyasinda goren ismini koyar die
Benim esim erkek diye gormus dun gece. Hatta gozunde minik bi cizik vardi bile die detay verdi. Ilk bebegim kizdi. Su an belirtilerim farkli acikcasi.
Yuzun guzellesti dediler, bi de onceki hamileligimde sol gogsum buyuktu digerinden. Su an sag gogsum daha buyuk. Bulantilarim daha az vs. Ondan bende erkek die dusunuyorum
Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin de cinsiyetten fln gectik tabi.

O korkulari yasayip da su an full iyimser hissetmen zaten olanaksiz. Mesela ben de erken dogum yapip bebegimi kaybettigim icin, su an ufak tefek sevinclerim olsa da, cok mutlu olamiyorum. Ayni acilar yasanacak mi sorusu var icimde. Yalniz degilsin canim.

Aynı durumdayız çok korkuyorum ama taktiri ilahi her şey Allahtan diye düşünmeye çalışıyorum sağlıcakla kucağıma almak için dua ediyorum

Bende ayni durumdayim bende her an korkulu endiseliyim herhalde kucagima alana kadar gecmicek bu bende yenemiyorum biri bize akil verse ne iyi olur. Ilk bebegimi sonlandirdim surekli ya saglikli degilse yine dusuncesi çıkmıyor aklimdan ilk bebeğim zaten aklımdan çıkmıyor hiç ona kıymış olmam hala vicdan azabı çekiyorum pişmanlığım geçmedi hala. Hiç sevinemiyorum sanki mutlu değilim ama mutluyum her an şükrediyorum dua ediyorum sağlıkla kucağıma alayım diye ama hayal kuramıyorum ilkinde hep hayal kuruyodum kesin bakıyordum artık 4 buçuk aylıkken sonlandı çünkü şimdi hiç bir şeye hevesim kalmadı hayalim kalmadı

Yalniz değilsiniz aynı acıları yaşama korkusu hep aklımda Allah yardımcın olsun seninkiyle benimkisi en kötüsü olabilir

Sen ne yaşadın
Allah’a sonsuz şükürler olsun kayıp falan yaşamadım bir sağlıklı kızım var ama kötü tecrübe yaşayanlar çok kalp durması düşük ölü Doğum Allah korusun böyle şeyleri duydukça çok tedirgin oluyorum tuvalete giderken kalp atışlarım hızlanıyor kan falan görücem diye bu düşüncelerle nasıl geçicek zaman bilmiyorum

benim bu pazartesi yaşadığım şey mesela. Üşenip vajinal muayene yapmamasi, karindan kalp atisi yok deyip kanda bhcg baktir demesi.. haftasina gore küçük kese demesi. Daha neler duyacagiz bilmiyorum

5. Haftada bebek gorunmesi cok zor zaten. Neden boyle acikca soyleme geregi duymussa. 7. Haftada kalp atisi dinlersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…