2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Her asamayi yavas yavas yasiyorsun desene cnm :) bikac gune gelir

Canim merdiven in cik plates topunda esneme hareketi yap inan acilirsin rahat rahat . cok agrin olursa ilik dus beline cok iyi geliyor .bence bu gece olabilir dogum hadi hayirli haberlerini bekliyoruz. Duamiz seninle.

Ayyy, ne gııızel gelıyoor gelıyoooo bir bebek daha geliyoooor

Hayirli olsun canim, gozunuz aydin

Ay ne guzel yaa dolana dolana dogum . Kayinvalidenin nasil gonlu razi oldu yaa uzukdum yardim etmedimi cnm 20 birim sanci ciksa kolumdan tutup yatis veriyilar bana .seninki iyiymis cnm en azindan zaman gecirdin normal sekilde . Rabbik kolaylik versin bu gece bu is tamam bence

Ayyy kuzumm düzene girer inşallah ya kalp atışları. Belki bugünlük birşeydir çok hareketlenmiştir. Doğsada zatem haftası güzel birşey olmaz Allahın izniyle. Haber et bizi.

Son zamanlar diyip rahatlatmaya çalışıyorum bende kendimi, senin durumun biraz daha farklı arkadaşım dikkatli ol.. unutuyorlar hemen affediyorlar yavrular zaten. İnşallah ileride daha çok ilgilenecegiz
Insallah cnm aynen yinede gonlunu yapmaya ugrasiyorum elimden geldigince

Kayınvalidem dolanıyor o halledene kadar ben 100 kere yapıyom zaten ay yok benim sancılarım olmasjna rağmen yatırmıyor doktorum yatmakta istemem zaten sancı yokken. Suniyi dayarlar sonra onu mu çekicem. Birde alttan muayene falan ediyorlar o zaman sürekli istemem böyle iyi. Bakalım bu gece kandırmazsa gelicek gibi ama belli olmuyor bu sıpanın işi

Yeni görüyorum canım. Mutlaka senin yaşadıkların farklı olduğu için hissettiklerin de farklıdır. Ben oğlunla bağının daha da kuvvetleneceğine inanıyorum. Kardeşini o da çok sevecek ve sevdiğiniz arttıkça sevginiz artacak bence. Aile bağlarınız daha da kuvvetlenecektir.

Teyzenin eli agir heralde . Gercekten boyle daha ii cnm . Haydi bakalim gece olmazsa sabaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…